Reiki!

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Érdekeseket mondasz kedves Cathy222 talán a figyelmedet elkerülte, az hogy vannak olyan emberek kire, méltán lehetünk példásak. Jézus, Dalai láma, Buddha, sorolhatom a vallási és nem vallási vezetőket most de, teljesség nélkül nem tudom meg tenni! Rájuk mit mond Pszichológia hogy (mik ők akkor is fogalmazd, meg kérlek én méltatlan, lennék rá). Mindig MOSOLYOGTAK érdekesen, na hogy van ez? Évekbe telet mire ide értem nem megy még tökéletesen de, törekszem rá, ja el nem tudod képzelni, ezt erről szól az élet, hogy tudj változni javadra és másokéra, mert ha nevetsz más világ tárul ki neked, mint ha nyavalyogsz szinte minden nap. Sugárzik rólad az, amit nem tudsz elképelni, mert nem törekszel, arra hogy mosolyogva is lehet élni a legnagyobb fájdalommal. Köszönöm a Dalai lámának első sorban, mert szeretnék olyan lenni, mint ő derűsen állni a világ fájdalmához és nevetni mindenen, mert a mosoly egy kis nevetés! Ha te ezt nem érted még az út elején haladsz, s ha megérted ott vagy ahonnan én figyelem az utamat!
<o></o>
Mindenkinek ajánlom figyelmébe!
<o></o>
A szeretet csak egy szó semmi több mint bármely más szó (a gyűlölet is szó és vele is áramlik az energia) annyit mondok hogy ’a’ vele is áramlik az energia nincs jelentősége, hogy mely szót mondod az energia független a szavainktól és érzéseinktől (szerény véleményem ez)....
<o>
</o>
NEM ÉRTEK VELED EGYET.
A szeretet , mint a gyűlölet is - nem csupán egy szó, hanem egy érzés, egy állapot kifejezése.
Az általad felsorolt és ha jól értem (mert téged nem könnyű "magyarra" fordítani) az általad is nagyra becsült személyek pont a szeretetük révén váltak megbecsült és tisztelt emberekké.
Krisztus sem ama bizonyos varga rázogatása kapcsán maradt fenn az utókor számára, hanem "VÉGTELEN" szeretete és áldozatvállalása kapcsán.
Mint ahogy a őszentsége a Dalai Láma sem csak mosolyog, hanem szeretetet és megnyugvást sugároz.
Amellett hogy szeretünk, persze hibázhatunk is - és ezekből tanulhatunk, de ettől még a szeretet maradhat. Én ezt a fogalmat a hit fogalmával tartom egyenértékűnek és tudod a hit hegyeket mozgathat meg...
Tudod mit, kedves Ionon, igazad van.
Tudod mit kedves Cathy222 nincs igaza, csak Neked fogyott el a magyarázó tartalékenergiád - mint oly sokunknak;)
Csemege :
“A földön kétmilliárd és néhányszáz millió ember él, így mondják. Tudjad tehát: kétmilliárd és néhányszáz millió esélye van annak, hogy szavadat, cselekedetedet félreértik. Ahány ember él a földön, annyi a félreértés esélye és lehetősége. Ez a nagyszerű és félelmetes az emberi életben, ez a végzetes minden emberi megnyilatkozásban és vállalkozásban. Azt mondod: “fehér” vagy “fekete”. De a világon fehérek és feketék is élnek, igaz? S egy fehér szemében más a fekete, mint egy fekete szemében. S végtelenül másként tükröződik minden emberi lélekben a világ. Minden kiejtett, leírt szónak más és más a zengése kétmilliárd és néhányszáz millió ember lelkében. Ezt is tudnod kell, s nem szabad soha meglepődnöd a visszhang felett, mellyel az ember a másik ember szavára felel.”


(Márai Sándor: Füves könyv - A félreértésről)
Azóta mióta ez iródótt még jócskán szaporodtunk :)
Pontosan akár hárommal is szorozhatunk.
A baj ott kezdődik, hogy a földön az intelligencia mennyisége állandó, de a népesség az meg csak növekszik:rolleyes:
 

maghozó

Állandó Tag
Állandó Tag
"A szeretet , mint a gyűlölet is - nem csupán egy szó, hanem egy érzés, egy állapot kifejezése."
A szeretet csak szó. Ha egy gyermeknek mondod ,hogy szereted és közbe mindig elpüfölőd ?-más érzése lesz a szeretet szó kimondásakor mind neked . Mindanyiunknak a szavak mást jelenthetnek.
Nekem a Kicsim szótól ludbőrőzőtt a hátam. Meg a drágám is csak szó. Minden fórumon mikor ezekel kezdődik a mondanivaló jobb ha nem is olvasom tovább. A lekezelés tipikus kifelyezése.
Pl. Drágá ma megint nem....
Kincsem ,bogaram akora idióta....
Ennyit a szavakról.
 
I

ionon

Vendég
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> „Pontosan akár hárommal is szorozhatunk.
A baj ott kezdődik, hogy a földön az intelligencia mennyisége állandó, de a népesség az meg csak növekszik”
<o:p> </o:p>
Akkor a tudatlanokat hová tesszük és a tudatosan butitokat, vagyis a dezinformálókat mely kategória! Felsorolt tanítókat voltak és vannak kinek semmit, sem mondanak és tűzzel, vassal irtották kik mertek hinni bennük földi emberek voltak. Akkor minden érzés igen így helyes, de hogy a szeretet ENERGIÁJÁBAN vagyunk a méltatlan a többi tényleges energiához, akik miat tényleg itt vagyunk az energiában. Köszönhetjük, hogy lehetőséged van rá mágnes energia létre jöttében, ha teszel érte valamit. A megnyugvást a „bólogató kutya” hozza néked, aki mindenre igent mond? Akkor ezek szerint senki nem tud már az egész ismeretéhez tenni mások meg tették nekünk csak DŐZSÖLNI, KELL azt jónapot mert, ezt látom, itt csapjunk az élvezeteknek, oda vigyük a zászlón magasan MI MINDENKIT HAJDE NAGYON, SZERETÜNK! Nézd a világot mi felé, megy ebben a nagy szeretetében rabló szeretet csaló szeretet ki zsákmányoló szeretet hazug szeretet, de mindenekelőtt szeretet! Pszi képességek fejlesztése ez az elsődleges feladatunk, ha van, akkor minden jóban része lehet kollektívan az emberiség. Ja a lagymatag szeretetet ki ne hagyjam.
 

maghozó

Állandó Tag
Állandó Tag
"A baj ott kezdődik, hogy a földön az intelligencia mennyisége állandó, de a népesség az meg csak növekszik:rolleyes:" - te csak tudod :) Neked is egyre kevesebb jutt ?
 

maghozó

Állandó Tag
Állandó Tag
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> „Pontosan akár hárommal is szorozhatunk.
A baj ott kezdődik, hogy a földön az intelligencia mennyisége állandó, de a népesség az meg csak növekszik”
<o>:p> </o>:p>
Akkor a tudatlanokat hová tesszük és a tudatosan butitokat, vagyis a dezinformálókat mely kategória! Felsorolt tanítókat voltak és vannak kinek semmit, sem mondanak és tűzzel, vassal irtották kik mertek hinni bennük földi emberek voltak. Akkor minden érzés igen így helyes, de hogy a szeretet ENERGIÁJÁBAN vagyunk a méltatlan a többi tényleges energiához, akik miat tényleg itt vagyunk az energiában. Köszönhetjük, hogy lehetőséged van rá mágnes energia létre jöttében, ha teszel érte valamit. A megnyugvást a „bólogató kutya” hozza néked, aki mindenre igent mond? Akkor ezek szerint senki nem tud már az egész ismeretéhez tenni mások meg tették nekünk csak DŐZSÖLNI, KELL azt jónapot mert, ezt látom, itt csapjunk az élvezeteknek, oda vigyük a zászlón magasan MI MINDENKIT HAJDE NAGYON, SZERETÜNK! Nézd a világot mi felé, megy ebben a nagy szeretetében rabló szeretet csaló szeretet ki zsákmányoló szeretet hazug szeretet, de mindenekelőtt szeretet! Pszi képességek fejlesztése ez az elsődleges feladatunk, ha van, akkor minden jóban része lehet kollektívan az emberiség. Ja a lagymatag szeretetet ki ne hagyjam.
Szeretett energia zuduljon a nyakadba:). Hogy te mikkell párositod:rolleyes::mrgreen: ...
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
"A szeretet , mint a gyűlölet is - nem csupán egy szó, hanem egy érzés, egy állapot kifejezése."
A szeretet csak szó. Ha egy gyermeknek mondod ,hogy szereted és közbe mindig elpüfölőd ?-más érzése lesz a szeretet szó kimondásakor mind neked . Mindanyiunknak a szavak mást jelenthetnek.
Nekem a Kicsim szótól ludbőrőzőtt a hátam. Meg a drágám is csak szó. Minden fórumon mikor ezekel kezdődik a mondanivaló jobb ha nem is olvasom tovább. A lekezelés tipikus kifelyezése.
Pl. Drágá ma megint nem....
Kincsem ,bogaram akora idióta....
Ennyit a szavakról.
Tartok tőle, hogy te csak sztereotípiákban gondolkodsz.
Bármilyen nehéz elképzelni - én a gyermekeimet sohasem vertem el, vagy pofoztam meg. Már nem is igen fogom, lévén a kisebbik is elmúlt 21 és kb. 190 centiméter , tehát minima sámli kellene hozzá.
Én igenis komoly jelentést tulajdonítok a szeretet szónak és nem is dobálózom vele. (Nem koptatom el mint mások a bocsánat, vagy az általad említett kincsem, bogaram...stb szavakat.)
Persze lehet, hogy ez ma már nem jellemző, de akkor bizony én felvállalom az ódivatúságomat.
"A baj ott kezdődik, hogy a földön az intelligencia mennyisége állandó, de a népesség az meg csak növekszik:rolleyes:" - te csak tudod :) Neked is egyre kevesebb jutt ?
Én el-elvagyok. Hála az égnek, a vérnyomásom is kisebb nála, így talán az APEH-hez felvennének, ha jelentkeznék. (nem Mo.-n élőknek: az adóhivatal intelligenciavizsgálatot vezetett be a dolgozói részére és a minimum a 90-es szintet kell elérni)
 

maghozó

Állandó Tag
Állandó Tag
"Én el-elvagyok. Hála az égnek, a vérnyomásom is kisebb nála, így talán az APEH-hez felvennének, ha jelentkeznék. (nem Mo.-n élőknek: az adóhivatal intelligenciavizsgálatot vezetett be a dolgozói részére és a minimum a 90-es szintet kell elérni)" - kicsi vérnyomás ,rosz vérkeringés , oxigénhiány az agyban.
A tudás meg az inteligencia benned van meg az Aksha kronikákba. Csak emlékezned kellene rá :) Tudod ugy, hogy elazulsz... Teszteket meg a munkásembereknek csinálták.
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> „Pontosan akár hárommal is szorozhatunk.
A baj ott kezdődik, hogy a földön az intelligencia mennyisége állandó, de a népesség az meg csak növekszik”
<o></o>

Ezt már valahol olvastam, nem tudom ki volt az az okos ember, akitől származik, de csak azt mondta, ami evidens. ;)
 
L

Lady Freya

Vendég
Én írtam egy lappal előbb.:D:D:D:D:D

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Kedves Lady látom lelked ismeretlene tárul elibénk az én utam a tiéd és a te utad az enyém ilyet, feltételezel rólam, hogy helyes úton járok érdekes de, hogy én járnék rajta egyedül hát nem semmi ez nekem de, nem kérek belőle. Amiket mondasz „önsorsrontó” nem értelek, kötelez tégedet bárki, arra hogy mit vagy mit ne tegyél meg nem akkor te, rontod a sorsodat, kérlek, ne tegyél ilyet, mert ezt veszem ki a szavaidból! „Belső egyensúly és derű” akkor ezek szerint nekünk nem lehet részünk benne, ezt mondtad csak nekik, ejnye bejnye de jó a habos sütemény hogy az élet ennél egyszerűbb és neked is lehet részed benne, mi kell hozzá? Keresned sem kell, mert magadban mindig ott van akkor mindezt átélve az érzésekben ott, vagy ki kell mondanom a szó („szeretet”). Pszihológia azt is mondja, akik csak a szeretetről beszélnek minduntalan azoknak pont az nincs az életükben, és nem tudják mi az csak beszélni, tudnak róla, hogy így mindenki majd azt higgye, hogy ők mennyire szeretnek mindenkit! Karácsony környékén pont mily jó erről beszélni, mert ami világunkban a netten is ezt tapasztalom, akinek a hangja zeng a szeretet szótól az aztán mindenkit de, hogyan szeret, ej, ej. Nem mondod minduntalan akkor nincs benned ez a te véleményed, meg sokaknak hát mondjad nekem meg az a dolgom, hogy ne feledkezz, meg arról hogy „SZERETET VÉRÉRŐL” mily sok vért ad a szeretet nézz körül de, te nem látsz, nem érzed a természetet. Éreznéd, amit mondok nem így beszélnél csak ez a föld, van és VÉRTŐL MOCSKOS, amit a szeretet nevében oltottak ki a fák pusztításáról és a többiről nem is beszélve, hogy kényelemben éljünk nekem, nem kell a kényelem jó, ahogy őseink éltek a természetben, egyensúlyban ERRE TÖREKSZEM HOGY ELMONDHASSAM, HA ELMEGYEK a TERMÉSZET VISSZA, TUDJA VENNI AZT A TERÜLETET, AMIT BIRTOKOLTAM ÉS NEM VAS ASZTBESZ HEGYEK ÉS MI EGYÉBB ÚRALJA MAJD A FÖLDET?

Most tűnt csak fel - nekem mindig a szeretetről papolsz... ugyan miért?

Amit én teszek, az nem tarozik rád, meg a nagyvilágra. Nincs már szükségem külső megerősítésre. Sugárzik arra, akire kell, az, ami kell...
 
I

ionon

Vendég
Sziasztok!

Most láttam egy filmet totál kivagyok tőle :(
Csak erős idegzetűeknek

http://veg-tv.info/Earthlings
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Kedves O: Jani igen sajnos ilyenek vagyunk, ha hatalomra kerülünk és még ilyenkor is a szeretetre, hivatkoznak utólag sokan, hogy ők szerették embertársukat és mindent megtettek segítésükért, sajna nem tanulunk semmiből köszönöm, hogy figyelsz és fel tetted ezt a videót.
 
I

ionon

Vendég
Most tűnt csak fel - nekem mindig a szeretetről papolsz... ugyan miért?

Amit én teszek, az nem tarozik rád, meg a nagyvilágra. Nincs már szükségem külső megerősítésre. Sugárzik arra, akire kell, az, ami kell...
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Meghasonulsz, látom saját magadra, se ismersz időnként ez jó!
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Off topic

Most tűnt csak fel - nekem mindig a szeretetről papolsz... ugyan miért?

Amit én teszek, az nem tarozik rád, meg a nagyvilágra. Nincs már szükségem külső megerősítésre. Sugárzik arra, akire kell, az, ami kell...
Ez most rám (is) vonatkozik?:confused: (Merthogy az én vicces mondatomat is beidézted.)
 
I

ionon

Vendég
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Igen akkor újabb történéseket mondok el az Elmo tüzéről, hallottál és tudod mi az talán a többiek is, fogják, értene, ha nem akkor kérdezzék. Statikusan töltött felhő hogyan tud keletkezni az égen, ha ott nincs irdatlan energia (szerintem elfogadva mások véleményét) és hogy tud az Elmo létre jönni az alap energia nélkül. Ritka esemény az Elmo tüze egyszer sikerült látnom de tudok róla, ha meg jelenik, és be van kapcsolva üzem módban bármely elektromos készülék hát valamit biztosan tönkre, tesz. Elmo tüze, ha az antennán vagy a csatornán vagy bármely fémen szokott megjelenni szikrázik érdekes fényjelenség. Magyar találmány a delej úgy tudom nekem ez érdekes feltevéseket ad a felhő az égen statikusan töltve, érkezik (nem tudom, hogy mindegyik felhő ilyen statikusan töltött lenne) akkor zajlik ez az esemény. Minap jártam úgy macskát simogattam és hallottam a statikus töltésnek a hangját érdekes volt, ahogy a kezemmel, a ballal simogattam szőrszálai hegyén a pattogó hangot, amit e jelenség produkál. Akkor nem eset le de másnap beszéltem egy ismerősömmel aznap reggel hideg kézzel simogattam a macskát akkor semmit nem hallottam de, fogok kísérletezni a cicával. Mágnes áramhoz hogy tartozik, ez ide mondom ismerősömnek olyan dolgok, jönnek a kezéből szikrák, ha hozzá ér valakihez szerintem (tévedhetek benne, van) mágnes áram jelenléte adja e jelenségeket nagyon fel, van töltve a személyek. Olyan dolgokat tapasztaltatok hogy a pénztárgép felmondja szolgálatot pont akkor, ha ti vagytok a gépnél (igen sokan vannak így nekem ritkán, de volt ilyen) ennél az ismerősömnél nagyon sürün van e jelenség. A szeretet energiája lenne, csak nem hiszem, mert ki se mondja természetesen az emberben, van, hogy jó vagy másokhoz és nem ismételgeted szüntelen! Szerintem a mágnes árammal van feltöltődve a szervezete, ami statikus ív kisüléseket eredményez, ha hozzá ér valakihez (fóliazsákokat pakoltunk és a műanyagtól poros helységben fel voltunk töltődve, ha a köröm (de lehet hogy a kéz is elég) összeért olyan szikra jelent) neki nem kell ilyet tennie alapból magasan, van benne. Saját véleményem, ha nem igaz be tudom látni és változtatok a véleményemen de, addig fen, tartom minden szavamat.
 
I

ionon

Vendég
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" name="metricconverter"></o:smarttagtype><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Legyen egy másféle vélemény a mágnes áramról nektek. Másolat?
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Vezeték nélkül bírt világításra villanykörtét a WiTricity nevű amerikai találmány. Az "áramsugárzás" technológiájának köszönhetően eltűnhetnek a környezetszennyező elemek és akkumulátorok, és a villásdugóval sem kell már sokáig bajlódni a Massachusetts Institute of Technology (MIT) tudósai szerint.

A világhírű amerikai kutatóegyetemen kifejlesztett WiTricity (Wireless Elctricity, azaz vezeték nélküli elektromosság) technológiával két méteres távolságról hozták működésbe a 60 wattos égőt.

Az eredmény áttörésnek számít, bár az ötlet egyáltalán nem új. Sokáig viszont az volt az uralkodó nézet, hogy a technológia nem eléggé hatékony, mert az elektromágneses energiahullámok az áramforrásból mindenfelé terjednek egy meghatározott irány helyett.

Az MIT kutatói ezért azonos hullámhosszra hangolták az áramforrást és a fogyasztót. Létre is jött a kapcsolat ugyanúgy, ahogy összetörik egy borospohár az énekléstől, mert az üvegben a molekulák ugyanolyan frekvencián rezegnek, mint a közelben áriázó operaénekes hanghullámai.

Ősrégi elmélet ez a fizikában. "Semmi sem akadályozta a tudósokat, hogy kifejlesszék az eljárást 10 vagy 20 éve" - mondta Sir John Pendry, a londoni Imperial College tudósa a BBC-nek. "Azt hiszem, az időtényező volt a döntő, exponenciálisan nő a hordozható kommunikációs eszközök száma és mostanra érett meg az idő arra, hogy az utolsó drót is eltűnjön a vezeték nélküli kapcsolatból."

A WiTricity nagy előnye lehet továbbá, hogy feleslegessé teszi a mérgező anyagokat tartalmazó elemeket és akkumulátorokat, mert automatikusan és szünet nélkül ellátja az áramforrásra hangolt készüléket. Sokat kell azonban még finomítani a technológián. Egyelőre ugyanis az elektromosságnak csak 40-45 százaléka jut el a készülékig. Marin Soljacic kutatásvezető, az MIT professzora szerint kétszeresére kell növelni az eljárás hatékonyságát, hogy versenybe tudjon szállni a hagyományos megoldásokkal.

Az "áramsugárzó" ráadásul eléggé ormótlan. Két <st1:metricconverter productid="60 centiméter" w:st="on">60 centiméter</st1:metricconverter> széles réztekercs van benne, túl nagy egy laptophoz vagy mobiltelefonhoz. A két méteres hatótávolságot is növelni kell, úgy, hogy szobánként egy WiTricity szett elég legyen az összes kütyü áramellátásához.

Soljacic szerint mindez belátható időn belül megvalósítható, az eljárásnak - mágneses kapcsolás - pedig nincsen egészségkárosító hatása. A kísérletek során a közelben elhelyezett különböző elektromos felszerelések, mobiltelefonok, hitelkártyák sem hibásodtak meg, habár ezzel kapcsolatban további vizsgálatokra van szükség.

Ráadásul a környezet sem zavarja a WiTricity-t. A 60 wattos izzó akkor is világított, amikor az áramforrás és a lámpa közé különböző tárgyakat helyeztek, vagy emberek álltak a rendszer elemei közé. (mti)
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Off topic

Gratulálok! kiss Egyébként az evidenciáról egy szemléletes cikk linkjét most tettem be az "evolúció" topikba.:p
Az evolúció megtorpanásáról szólóra utaltál?
Abban van igazság, bár én más aspektusból közelíteném meg, de mivel ez a Reiki topic ide nem írnám le.
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresek valami könyvet Elektromosság alapfogalmai nagycsoportosoknak, vagy hasonló címmel! :twisted:
 
Oldal tetejére