Rendeld meg az Univerzumtól!

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Valóban rendelésekről, és azok megkapásáról van szó, vagy pedig csak a fókuszpont áthelyezéséről? Ezen mostanában gondolkozom. Észrevettem, hogy amint mélyebben el kezdek foglalkozni egy dologgal, automatikusan megjelennek az életemben azok az emberek, helyzetek, tárgyak, információk, amik az adott témával kapcsolatosak. Viszont ezek addig is ott voltak a környezetemben, csak én nem vettem észre őket, merthogy nem az volt addig a fontos. Tehát nem rendelünk, csak áthelyezzük a fókuszpontot egy másik tárgyra, eseményre, személyre - legalábbis szerintem.

Szia!
Valóban a rendelés megkapásáról van szó, amiről te beszélsz az pedig a fókuszálás, a kettő viszont nem ugyanaz.
 
M

Musi91

Vendég
Rendelés első körben

Sziasztok!
Még soha nem rendeltem, de most szeretnék belevágni!
Igaz, egy könyvet sem olvastam a témával kapcsolatban, de a topikból már sok oldalt végignéztem és leszedtem a Rendeld meg az Univerzumtól könyvet is. Azt hogy mikor tudok belekezdeni azt nem tudom, mert elég sok könyv gyülemlett össze és ez is csak egy a sok közül. Esetleg ha valaki a elárulná melyek a legfonosabb fejezeteket, vagy amiket feltétlenül érdemes elolvasni azt megköszönöm!
A kommentekből nekem az szűrődött le, hogy több féle rendelési forma van és az, hogy kinek melyik működik az egyéntől függ.
Két fő rendelési formát látok:
1. megrendelem és elengedem (AK tanfolyam után ezt a módszert nem igazán értem, hisz ott pont azt tanítják, hogy a gondolatainknak teremtő ereje van, ergo sokat kell rá gondolni, nem csak 1x)
2. folyamatosan rá gondolok, vizualizálom. (én ez mellett tenném le a voksomat)

Az első rendelés:
1. Nagyon vágyok egy telefonra. (ez jó teszt is lenne, és igen ösztönzőleg hatna rám a jövőben. (Hit-ügyileg)( van is pont egy sorsolás ahol osztogatják, de nem igazán tudok érdemi munkával benevezni rá. )

Amit nem értek:
- Miért vagy mikor van szükség az időpont kijelölésére? csak 1x-i feladásnál? ha nap mint nap adott dologra gondolok akkor úgyis megtörténik dátum nélkül is. Remélem jó a meglátásom. (bár ki tudja... :D )

Kérdés:
- Egyszerre csak egy személyt lehet rendelni vagy többet is? pl. Ha elképzelek egy családot, mindenkinek megadom a személyiségét esetleg külsőjét akkor ez megvalósulhat? vagy inkább 1 emberre érdemes koncentrálni?
- ha rendelni szeretnék egy személyt az életembe, a paraméterek meghatározásán felül megadhatom a találkozás módját, helyét, későbbi közös programokat, közös élményeket stb... ? (ez az utolsó két pont rendkívül érdekel)

Előre is köszi a segítséget! :)
 
M

Musi91

Vendég
Még valami: csak most este fele övök rá -amikor már szeretnék rendelni lassan - hogy nem tudom hogyan kell rendelni. Ez lehet, hogy bután hangzott... :confused: Valaki le tudna írni egy random rendelést? (egy konkrét céllal) /most itt olyan rendelésre gondolok, amit 1x kell csak feladni/ kinek címezzem? nyilván az univerzumnak, de... pl. meg kell szólítani , hogy szia! vagy ilyesmi?? XD Tegezve vagy magázva, röviden/hosszan fogalmazzak? hűha, kezd bonyolódni... :roll:

belenéztem kicsit a Rendeld meg az Univerzumtól c. könyvbe -amit inne szedtem le- és nekem kicsit hiányosnak tűnik. pl. találtam olyan mondatot (valszeg van több is) ami csak úgy megszakad és nincs befejezve, meg amúgy is elég rövidecskének találom az egészet.... (lehet , hogy egy rövidített vagy cenzúrázott változathoz jutottam hozzá?? :/ (
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Musi, sajnos érdemben nem tudok mit mondani neked. Ahány rendelésem volt, az mind másféleképpen történt. Még a technika sem volt ugyanaz.
Volt közöttük olyan, ami 10 perc alatt teljesült, de a mostani barátomra kb. egy hónapig kellett folyamatosan "rágyúrni".
A közös viszont mindben, hogy érzelmet kell belevinni, vágyat arra hogy megkapd amit szeretnél, és természetesen kizárni negatívumot belőle.
Ha tudod vizualizálni, az nagyon jó, mert így gyakorlatilag konkrét képet alkotsz a vágyadról. A képbe viszont mindenképpen vidd bele önmagad, úgy értem hogy pl. a mobillal lásd magad amint a kezedben van, örülsz neki, használod ... stb. Kicsit olyan jövőképszerű az egész. A módot, hogy hogyan fogod megkapni, azt majd odafent eldöntik. Néha csak utólag döbbensz rá, hogy jéééé, ezt kívántam.
Természetesen van pár történetem, de azzal nem leszel előrébb. Hogy neked melyik rendelési mód kézenfekvő, azt meg fogod tapasztalni.
Talán érdemes ilyen esetben különböző rendeléseket különböző módon feladni, hogy meglásd, melyik milyen eredményre vezet.
Az időpont ... hát azért érdemes úgy kb megadni, mikorra szeretnéd, nehogy nyugdíjas légy már amikor megkapod :D

Ha jól értem, akkor kapcsolatot is szeretnél.
Ez azért kicsit bonyolultabb, mint egy konkrét telefontípus, hiszen a telefon jóval egyszerűbben van összerakva mint egy ember.
Egy személynél óhatatlan, hogy legyen vmi bibije :) ezért a legfontosabb tulajdonságokat szedtem össze én is ... aztán néztem is nagyot, amikor egy nem konkrétan megfogalmazott dologból nem éppen a legjobbat adták hozzá. De most viccesnek tartom, hogy z Univerzumnak tényleg van humorérzéke, ahogyan Barbel Mohr is írja.
Az, hogy leendő közös programokat előre vetíts, azt nem tartom a rendelésbe illőnek, mert ezt már magatok is el tudjátok rendezni. Ne szabj konkrét medret az életed folyásának, ezzel viszont már gyanúsan előprogramoznád. Kell egy kis spontaneitás, bár te tudod mit szeretnél.

Ha több ember külső és belső tulajdonságait szeretnéd egy csokorban látni, az véleményem szerint jócskán nehezítene a dolgon ... persze nem lehetetlen. Ha jól meggondolom, akkor én is azt mondtam nevetve, hogy hát ilyen ember nincs a világon, és főleg nem a közelemben, és főleg de hogy Karácsonyra megismerkedjünk. Aztán mégis ...

Itt vannak a Barbel Mohr letöltő linkek, konkrétan öt könyve.

Remélem sikeres leszel :)
 
M

Musi91

Vendég
Volt közöttük olyan, ami 10 perc alatt teljesült
na nemár! :p nem tudnál ilyen 10perc alatt bekövetkező kéréseket mondani? bármi szóba jöhet csak szimplán szórakozni szeretnék:)

"Egy személynél óhatatlan, hogy legyen vmi bibije"
igen, ezzel sokan jönnek, de én akkor sem értem. Mi ezzel a probléma??? egyértelmű, hogy senki sem tökéletes és, hogy mindenki rendelkezik jó illetve rossz tulajdonságokkal, ezzel teljes mértékben tisztában vagyok és elfogadom.

Az, hogy leendő közös programokat előre vetíts, azt nem tartom a rendelésbe illőnek, mert ezt már magatok is el tudjátok rendezni. Ne szabj konkrét medret az életed folyásának, ezzel viszont már gyanúsan előprogramoznád. Kell egy kis spontaneitás, bár te tudod mit szeretnél
Két dolog:
- "gyanúsan előprogramoznád" ... Miért ez baj? :confused: (érvénytelenítheti talán a rendelést? tényleg nem tudom)
- "Kell egy kis spontaneitás, bár te tudod mit szeretnél" Abban az esetben ha az előző pont mégsem jelent akadályt, akkor igen, én tudom mit szeretnék kiss

Ha több ember külső és belső tulajdonságait szeretnéd egy csokorban látni, az véleményem szerint jócskán nehezítene a dolgon ... persze nem lehetetlen.
Én egy valamire rájöttem azóta mióta rátaláltam erre a fórumra és elvégeztem az AK tanfolyamot.(mindez még kb. egy hónapot se ölel fel) Lehetetlen NEM létezik. Sőt bármi amit eddig csodának, emberfelettinek tartottam, (csakúgy mint bármely más ember) egyeltalán nem csoda, nem egyedülálló, és teljesen természetes jelenség.
pl. öngyógyítás (és ennek számos módja), ez a rendeléses ügy is, a gondolatok ereje, gondolatolvasás, halottakkal való kommunikálás, fotóolvasás, 3 adatból simán magad elé tudod képzelni egy teljesen idegen ember képét, fizikai testből kilépés (asztrál test), telepátia stb, stb, stb... mindezekre számos példa olvasható CH-n,s őt legtöbbjük tanulható képesség! (szuper!)


Remélem eljön a nap amikorra kellőképpen kiképzem magam (legfőképp a 6.érzék kifejlesztésére gondolok) és kapva kapni fogok olyan alkalmakon amikor valaki azt mondja, hogy ez kész csoda lenne ha... és én megcsinálom neki XD
Tényleg a telefon energiával való feltöltése is elég hihetetlen. Ezt ultrán tanítják, megyek is lassan jegyet venni rá! :)
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
Én egy valamire rájöttem azóta mióta rátaláltam erre a fórumra és elvégeztem az AK tanfolyamot.(mindez még kb. egy hónapot se ölel fel) Lehetetlen NEM létezik. Sőt bármi amit eddig csodának, emberfelettinek tartottam, (csakúgy mint bármely más ember) egyeltalán nem csoda, nem egyedülálló, és teljesen természetes jelenség.

Azt szokták mondani, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. :D

Tényleg a telefon energiával való feltöltése is elég hihetetlen. Ezt ultrán tanítják, megyek is lassan jegyet venni rá! :)

http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=616546&postcount=283

Itt megnézheted, hogy miről szól az Ultra tanfolyam. Szerintem anélkül is meg tudnád tanulni, nagyon ráizgultál a témára. ;)
 

retibor77

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem minden elérhetö,de azért nem elég csak kigondolni valamit,nagyon nagyon nagyon sok munka is kell hozzá,hogy teljesüljön :)
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Musi, több 10 perces történetem van, anno mindet leírtam, de ne haragudj, nem szórakoztatás céljából írogatok bármely fórumra.
 

Bandi 74

Új tag
És aki nem vallásos? az szerintem olvashatja a bibliát, nem megy vele semmire, mert nem hisz.

Örülök, hogy bejött, gratulálok! Írnál teljesítésről is? példákat felhozva, hiszen nagyon általános amít írtál.



Sziasztok én mind a két módon kipróbáltam.

A kozmikus csomagküldővel, és zsoltárokkal.Próbáld ki. Olvasd el Dr Josef Morphy :Tudatalattid csodálatos hatalma című könyveit. 11 része van. Nekem bevált.
 

Bandi 74

Új tag
Van amiről szabad és van amit jobb ha magadba tartasz. Énnekem az a tapasztalatom hogy, csak arrol beszélek amiben a meggyőződésem megingathatatlan. Így nem tudják azt a másik ember negatív energiái megingatni. Amelyik gondolatomba vágyamba nem vagyok 100% -ig biztos azt magamba tartom.
 

kincsesláda

Állandó Tag
Állandó Tag
És aki nem vallásos? az szerintem olvashatja a bibliát, nem megy vele semmire, mert nem hisz.

Örülök, hogy bejött, gratulálok! Írnál teljesítésről is? példákat felhozva, hiszen nagyon általános amít írtál.

Hozzászólnék, aki nem vallásos...

Ahhoz, hogy a Bibliát olvasd nem kell vallásosnak lenni, én sem vagyok az, sok mindent elvégeztem pl. agykontrollos is vagyok, a Biblia olvasásához fel kell érni, két éve vettem a kezembe és nem értettem csak olvastam, és meg volt a véleményem.
Aztán találkoztam valakivel (szerintem nem véletlen) aki elmondta a használatát, az Igét használd, hisz a Bibliában meg van irva minden. Ha használod az Igét, olyan mint amikor az agykontrollban pozitiv dolgokra hangolódsz. Ha érdekel, akkor majd írok többet is. Legyen szép napotokkiss
 

kincsesláda

Állandó Tag
Állandó Tag
Olyan kérdésem van, hogy mi van akkor, ha milliméter pontosságra, minden létező konkrétumot megadok, precízen, pontosan, mindent figyelembe véve? Teljesül a rendelés? Eléggé pontos a rendelésem, talán túl nagyon pontos is...:rolleyes: Eddig bejöttek a rendeléseim, bár legutóbb nem azt kaptam utolsó feladatként, amit megrendeltem, de így is sikerült a vizsgám, mert a többi két feladat hajszál pontosan az volt, amit megrendeltem magamnak. Illetve még olyan kérdésem lenne, hogy mi van abban az esetben, ha két hajszálpontos rendelés találkozik egymással? Úgy értve, hogy feladtam egy rendelést, tökre pontosan megírtam benne mindent, amit csak lehetett volna, és rá pár napra módosítottam rajta kicsit (úgy, hogy új rendelést csináltam). De mindkettő lényegében tökéletes volt, csak a legutóbbit még jobban pontosítottam.:D:D:D

Köszönöm a választ!
OLIkiss


Szia
Új vagyok ezen az oldalon, de 1996 óta agykontrollos, a rendeléssel kapcsolatban úgy rendelj, mint amikor bárhonnan rendelsz, gondolom rendeltél már csomagküldő szolgálattól, stb.
Rendeld meg milyen legyen, vagy mi legyen, add fel, mint a postán, aztán élj abban az érzésben (mert ez a fontos), hogy milyen lesz amikor megérkezik amit rendeltél, hogy mennyire fogsz neki örülni, hogy mit szólnak majd a többiek, amkor megérkezik a csomag tartalma, és légy érte hálás, hogy ideért a csomag, nem sérült a Te nevedre jött, és ez az amit vártál. Ha gondolod a továbbiakban is szívesen irok. Legyen szép és sikeres rendelésed. Üdv. Marcsikiss
 

hny717

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok én mind a két módon kipróbáltam.

A kozmikus csomagküldővel, és zsoltárokkal.Próbáld ki. Olvasd el Dr Josef Morphy :Tudatalattid csodálatos hatalma című könyveit. 11 része van. Nekem bevált.
Le tudnad irni a cimuket?Az elsot olvastam.Elore is koszi:grin:!
 

red.ronika

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok,
engem is nagyon érdekel a vizualizációs technika....
elolvasom az összes hozzászólásotokat.. idővel
 

red.ronika

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Ma regiztem ide új vagyok ezen az oldalon, és olvasgatom a régi beirásokat, azóta már megjelent a Titok második része is,ha érdekel, szólj. Üdv.Marcsi
szia kincsesláda
hamarosan meglesz a 20 hozzászólásom. engem nagyon érdekel a második része, mivel az első átsegített életem legnehezebb szakaszán.
:656::656::656:
 

MMelcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Mm

Musi, több 10 perces történetem van, anno mindet leírtam, de ne haragudj, nem szórakoztatás céljából írogatok bármely fórumra.

szia nmarie,

belenéztem a könyvtáradba. Hát elakadt a szavam.
Még csak most regisztráltam és remélem ha majd
meg lesz az elegendő hozzászólásom, letölthetek innen valamit.

Üdv.
MM
 

Örökmozgó

Állandó Tag
Állandó Tag
Na de most ez komolyan nagyon erdekel: Keresunket, elvarasainkat, azt amit nagyon szeretnenk szabad kibeszelni, elmondani masoknak, vagy titokban kell tartani? Ez ma, most amikor eppen elkezdtem beszelgetni dolgokrol, most nagyon nagy dilemmam lett. Valaszaitokat varom, koszonettel.

kiss
Én úgy tudom ,a titkos vágyainkat nem szabad megosztani másokkal,de szabad a pozitív elvárást belefűzni a beszélgetéseidbe,pl.Most várok egy nagyon jó dolgot,ami új színt hoz az életembe! vagy valami hasonló. Tudod elküldted a megrendelést,már csak idő kérdése ,mikor postázzák!!;)
 
Oldal tetejére