Rendeld meg az Univerzumtól!

newseefuel

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Ez a téma engem is nagyon felbátorított. Éltem egy tökéletes házasságban, egy tökéletes férfival. A nagy szerelem meghalt egy rémült pillanatban. Én megrendelem a férjemet, az életemet kérem vissza az univerzumtól. Ha valakinek van erre a kívánságra konkrét ötlete, hálámmal hinteném meg.
Nem olvastam a könyvet. Van valami konkrét technika? Segítsetek, kérlek....
 

tundermano

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Newseefuel!

Szerintem Sarasvati jó ötletet adott.;)
Nekem egyszer bevált a listaírásos módszer...igaz vége lett, de legalább tudom mit hagytam ki az előző listából...és mire figyeljek illetve mit fogalmaztam rosszul!
Egyik agykontrolos fórumon kisebb vita indult el, valaki azt mondta hogy ismeri a lista írást, de az a baja vele, hogy nem akarja tudni kit keres. Mert szerinte az nem baj ha valki különbözik, őt az is formálja. És nem akarja az életét azzal tölteni, hogy akit kap, az folyton a listához hasonlítgassa...
Erre a következő választ kapta:
(remélem nem sértődik meg,a szavak tulajdonosa, ha erre az oldalra téved és olvassa hogy bemásoltam szavait, de pontosan szerettem volna idézni!!!)
"""Ugyanakkor, ha belegondolok, eddig én is így áltam hozzá, ahogy te (jöjjön, ami tetszik) az eredmény pedig: bár elég különböző embereket vonzottam be minden szempontból, egy, nagyon lényeges pontban mindegyik megegyezett. (Félnek a kötődéstől, a felelősségvállalástól, sőt az érzelmektől is.)
Szóval akár írok listát, akár nem, hasonló embereket vonzok be. És hasonló módon sérülök a végén.

Úgy látom, fiatal vagy, a Te korodban és tapasztalataiddal talán még én sem írtam volna listát, de azt gondolom, most már eleget szenvedtem, és bőven elég tapasztalatom gyűlt össze ahhoz, hogy tudjam, milyet nem akarok, ebből következően milyet akarok. És kész is a lista.
smiley.gif


Most már a listám lényeges részét képezi, hogy határozott, döntésképes, családszerető, érzelmileg érett és felnőtt férfit vonzok be, aki tisztában van saját érzéseivel és elfogadja azokat.
Elkerülendő az újabb és újabb sebeket - ugyanott. Sőt: talán épp azért vonzottam be ilyen fiúkat az életembe, hogy megtanuljam, milyen is az, aki igazán illik hozzám. (Nem ilyen.)
Érted, mit akarok mondani?
smiley.gif


Másrészt a listaírás nem azt jelenti - legalábbis nekem nem - hogy "keresgélsz és hasonlítgatsz". Azt gondolom, ha olyasvalaki jön be az életembe, aki nem felel meg a lista bizonyos paramétereinek, akkor ez azért van, mert - lista ide, lista oda - valami dolgunk van együtt. Talán éppen az, hogy ő a személyével megváltoztassa a listám paramétereit... """

A listaírás nekem is tetszik. Mostanában újra írtam. És nekem bejött a következő mondat, amit mint egy mantrát kell mondogatni, ott ahol akarod és amikor akarod. Én lefekvés előtt szoktam:Vonzom azt aki vonz engem!

Sok szerencsét hozzá!
És mégegyszer ajánlom figyelmedbe Sarasvati bejegyzését!
Sok sikert!
 
T

Targenor

Vendég
Sziasztok!

Gyerekek, nem lenne egyszerűbb azt írni a listára, hogy a : " Számomra megfelelő, engem kiegészítő, társat " ???
Így nem lenne semmi félreértés. Nem?
 

tundermano

Állandó Tag
Állandó Tag
Jaj! Majd elfelejtettem!
A lista természetesen jelen időben legyen és ha lehet, úgy fogalmazz, hogy a nem szócska ne szerepeljen benne. Ne azt kérd milyen ne legyen, hanem milyen legyen!
pl. ne dohányozzon helyett, egészséges életet éljen...stb...
A könyv írta azt is, hogy az Univerzum nem ismeri a nem fogalmát. Tehát mindenhol ahol a nem szócska szerepel, kihagyja és teljesíti...
Én az utóbbi listánál így jártam. Amit kívántam semmi sem jött be. Viszont a milyen ne legyen lsitámon minden stimmelt...de persze olyan lett amilyet nem akartam!:(
Most nem készítettem milyen ne legyen listát!
Állítólag az sem árt, ha lefekvés előtt, vagy meditálás közben elképzeled magad jövendőbeli férjeddel, hogy boldogok vagytok együtt, sétáltok, nevetgéltek, ill. egyéb közös programokat stb....
És köszönd meg, mintha már teljesítve lenne! :D
Na én ennyit tudtam mondani Neked!
 

tundermano

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Targenor!
Ezért mondtam Newseefuelnek, hogy ajánlom figyelmébe Sarasvati szavait is. Én már oda is írtam a listámra amit javasolt!
De, egyszerűbb lenne "csak" annyit írni amit Te mondasz! De jó összeszedni azokat a tulajdonságokat, amelyekkel szeretném hogy a párom rendelkezzen.
Vagy úgy gondoltad lista + a mondat?
Én ezt már megtettem:D
De nekem, csak a javasolt mondatból álló lista kevés lenne.....az nem is lista...

/A mondatodhoz még annyit!
(remélem itt majd Etusmama kiegészít...)
Én a kéréseimet az Angyalokhoz szoktam feladni. Úgy tudom, pontosan meg kell tudni fogalmazni amit kérsz. Hisz Ők nem tudhatják Neked mi a legmegfelelőbb. Más értékrendekkel dolgoznak.
Ezt tapasztalatból mondom. Legutóbb így jártam.
Viszont nem kell mindig mindent elfogadni amit kapsz. Én ezt tettem, mert azt gondoltam Ők tudják mi a jó nekem!
Pedig azt csak egyes egyedül Én tudhatom!/
 

ideirhatsz123

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Gyerekek, nem lenne egyszerűbb azt írni a listára, hogy a : " Számomra megfelelő, engem kiegészítő, társat " ???
Így nem lenne semmi félreértés. Nem?

Idealis tars megtalalasahoz Balogh Bela: Tudatalatti 10parancsolatat erdemes alapul venni.

"Most becsuletes, oszinte, huseges, lojalis, sikeres es boldog tarsat vonzok eletembe. Ezek az ertekes jellemvonások maris reszemme valnak, es a tudatalattimba merulnek. Azt vonzom, amit tudatalatt igaznak hiszek. Ismerem a vonzas egyetemes torvenyet, es a tudatalatti hitemnek megfelelo tarsat magamhoz vonzom. Tudom, hogy idealis tarsam bekejet es boldogsagat gyarapíthatom. Szereti eszmenyeimet es az oveit en is szeretni tudom. Kapcsolatunkat a kolcsonos szeretet, szabadsag es nagyrabecsules jellemzi. Az Isteni szeretet olyan valakinek a szemelyisegen keresztul ragyog ram, akivel tokeletesen kiegeszitjuk egymast. Idealis tarsamat megerdemlem es elfogadom. Erzem es hiszem, hogy eletet teljesse es hianytalanna teszem. Vilagomban minden rendben van!"
 

Sarasvati

Állandó Tag
Állandó Tag
Kibeszeljem?

Ujabb gondolat... ha kertel valami, valami nagyot es letamad a "nekem, ez ugysem sikerulhet" erzes. Kezdj valami nagy energiat ado mantraba, ami legtomoreben legerzelemdusabban tartalmazza az egesz keres leneget. Hu lehet nem tudom ertelmesen megfogalmazni.
Megprbalom peldakkal...
Pl elveszitettem a munkamat, sajat vallakozast tervezunk de egyelore nem akar beindulni. Megrendeltem az univerzumtol es agykontrollal programozom is a gazdagsagot es a joletet, de ugye jonnek dolgok amik az ember energia szintjet leviszik a beka feneke ala... na akkor jon a "gazdagsag, boseg, gazdagsag, boseg" mantra... amig el nem mulik a rosszerzes... kezdetben volt hogy konnyem csurgott a ketsegbeesestol es naponta tobbszor hosszupercekig csak gazdagsag boseg gazdagsag boseg... aztan most mar ritkabban es gyorsabban segit. Az enyem es megerdemlem a joletet :)
2. Egy masik topicban mar leirtam, hogy altsuli 3. osztalyaban nyelvi antitalentumnak nyilvanitott az angol tanar es kozolte hogy 8.ra meg fogok bukni... Ennek koszonhetoen 14ev angoltanulas utan sem nagyon tudok megszolalni angolul. Viszont mikor rajottem, hogy ennek ott van a gyokere valahol 9eves koromban elhataroztam hgy egyszer nagyon jol meg fogok tanulni egy nagyon nehez nyelvet. Hat... a veletlen :D:D:D:D ugy hozta, hogy foiskolan kotelezo nyelv a szanszkrit. Ver es verejtek munkaja benne van hogy megvaltoztassam a sajat hiedelmemet, de eddig garantaltan csoport elso vagyok... de szombaton vizsga es jonnek a ketelyek es a felelmek :/ es a mantra "szanszkrit zseni vagyok"
Hu hat ez kivulrol lehet banalisan hangzik :/ es remelem senki nem haragszik amiert otvozom a technikakat :)
Jah 3 nyelvvizsgat rendeltem. Szanszkritot (ha lehet egyaltalan) hindit es angolt. Sajnos nem datumoztam :/ asszem erre nem jottem volna ra nelkuletek. Koszonom :)
Temara visszaterve, meg ha rossz embernek is mondjatok el, vagy ha minden arra utal, hogy az univerzum nem teljesiti majd a kerest, tegyetek valamit ami visszaadja az energiat! kiss
 

Sarasvati

Állandó Tag
Állandó Tag
Idealis tars

Meg annyit, azoknak aki idealis tarsat keresnek.. Illetve mindenkinek aki ahrmonikus kapcsolatra vagyok, az igaz szeretet 10 titka cimu konyvet. Mind megrendeleshez, mint a kapcsolat megtartasahoz vagy megjavitasahoz. Zsenialis mu, pedig latszolag csupa kozhelyet tartalmaz. Kozhelyeket amit mindyajan tudunk, a hetkoznapok kaoszaban megis hajlamosak vagyunk elfelejteni.
Na mostmar tenyleg befejezem ;)
 

newseefuel

Állandó Tag
Állandó Tag
Aranyosak vagytok :))
Köszönöm a segítséget. Azt hiszem meg tudom írni a pontos listát és megalkottam a mantrát is.

Kaptam ezt a levelet egy régi barátnőmtől, fel akart vidítani kicsit:
Téma: a boldog nők 5 titka


1. Fontos, hogy egy olyan férfit találj,
akivel megoszthatod a felelősségeket és a háztartási munkát, és hogy legyen egy
jól fizető állása.
2. Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki
imád táncolni, utazgatni és mindig megnevettet.
3. Fontos, hogy egy romantikus férfit találj,
akire érzelmileg támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná,- és ráadásul nem hazudik.
4. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki
tökéletes szerető és imád veled hancúrozni.
5. Fontos, de nagyon fontos, hogy ez a 4 férfi
ne ismerje egymást.
Küldd el ezt azoknak az okos nőknek, akiknek
egy mosolyra van szükségük, és azoknak a férfiaknak, akikről úgy gondolod, hogy
képesek elviselni a valóságot !!??

Elolvastam, nevettem egy egészségeset, aztán elsírtam magam! Visszaírtam a barátnőmnek, hogy az én 5 titkom ugyanez volt, csak az 5. pont nálam az volt, hogy én ezt a FÉRJEMBEN találtam meg.
Visszaküldtem a barátnőmnek ezt a változatot, aki szintén sírva hívott, hogy tudja, hiszen Ő is nagyon szerette a páromat. Csak első olvasatra jónak túnt, aztán átgondolva a páromat olvasta a 4 pontban.
Szerintem kívánságlistának az első 4 pont tökéletes.
 
A

Ancsa8

Vendég
Én a kéréseimet az Angyalokhoz szoktam feladni. Úgy tudom, pontosan meg kell tudni fogalmazni amit kérsz. Hisz Ők nem tudhatják Neked mi a legmegfelelőbb. Más értékrendekkel dolgoznak.

Szia!

Ezzel kicsit vitatkoznék...
Ha valakik, akkor az angyalaid pontosan tudják, hogy számodra mi a lehető legjobb! Ők mindent tudnak Rólad!
 

tundermano

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Kedves Ancsa8!
Na, akkor most legyek okos!
Ezt is olvastam valahol, de most ha akarnám se tudnék rájönni hol....
Azért gondoltam, hogy igaz lehet amit olvastam, mert legutóbb tényleg így jártam.
Egyszer kértem egy üzenetet. Írásban, az Angyaloktól. Kaptam egy nevet. Azt következtettem ki, talán ő lesz a nagy Ő. De kicsit kételkedtem, hisz ilyen név itt nálunk Magyarországon nincs. Eltelt pár hét, nem jött a név tulajdonosa. Aztán már el is felejtkeztem róla. Egyszer kaptam egy levelet, Ő írta alá. Alig kaptam levegőt amikor megláttam. Válaszoltam, de csak azért mert Ő írta alá. Egyébként belül egy hang azt mondta, ne! De azt gondoltam én is, az Angyalaim biztos tudják, jobban tudják mi a jó nekem, jobban tudják mint én!
Hát kaptam Tőle egy nagy "pofont" (nem fizikálisan értem) és egy csodálatos dolgot!
Tegnap írtam, hogy a miylen ne legyen lista összes pontja illet rá, csak ő olyan volt, amilyet nem akartam!De mire ez kiderült.....
(Bár lehet hogy ami történt velem, előre megírt dolog volt és akkor sem tudtam volna elkerülni ha akarom....)
Na most kicsit eltértem a rendeléstől!
Lényeg, magunkban is bízni kell! Hinni hogy képes vagyok rá, meg tudom csinálni, van nekem, és persze tudni hogy a "Csomagküldő szolgálat" teljesíti a kérést!
Én ott ronthattam el, hogy magamban soha nem hittem - ezidáig- mindig föntről vártam a megoldást! De tenni érte nem akartam, csak vártam!
És siránkoztam, hogy nekem ez sem, meg az sem....!
Most teszek is...
És tudom, hogy minden de minden álmom valóra válik :p

De Ancsa!
Lehet, hogy igazad van...és akkor a pontatlan megfogalmazásommal volt a baj! Hisz azt kaptam, amit kértem!
Most már figyelek!
 

yvette

Állandó Tag
Állandó Tag
A pontatlan meghatározás már nálam is működött.Szerintem is nagyon részletesen meg kell fogalmaznunk a kérésünket,mert néha galibát is okozhat,ha "rosszul"rendelünk.

Abban is egyetértek,hogy nem csak várni kell a csodára,külső segítségre,hanem tenni is kell érte.Lépésről lépésre.

A legfontosabb,ami számomra csak most kezdett világossá válni: nem a környezetünket kell görcsösen megváltoztatni,ha nem működnek a dolgok,hanem először magunkban kell elindítani a változást....akkor szép lassan a környezetünk is változni fog.

Egyre jobban....
 

yvette

Állandó Tag
Állandó Tag
Na de most ez komolyan nagyon erdekel: Keresunket, elvarasainkat, azt amit nagyon szeretnenk szabad kibeszelni, elmondani masoknak, vagy titokban kell tartani? Ez ma, most amikor eppen elkezdtem beszelgetni dolgokrol, most nagyon nagy dilemmam lett. Valaszaitokat varom, koszonettel.

kiss
Szerintem addig ne szólj róla senkinek,amig nem teljesül.Legyen ez a Te saját rituáléd.
Lehet,hogy mások nem hisznek benne és ez negatív hatással van rád és a kívánság megérkezését is gátolhatja,ha lassacskán Te sem hiszel benne.:(
 

fcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
elektronikus írások?

A szerző első könyvén felül érdemes még elolvasni az alábbi könyveít, ha valaki meg akarja ismerni az egész egységet.

Bärbel Mohr: Kozmikus Csomagküldő Szolgálat
Gondolataink, érzelmeink fajtája, minősége nagymértékben meghatározza és alakítja külső valóságunkat. Bármikor lehetőségünk van "megrendelni" az Univerzumtól álmaink társát, lakását, munkahelyét stb.



Bärbel Mohr: Reklamáció az Univerzumnál
Ha az ember makacsul a legjobbat követeli az élettől, illetve az Univerzumtól, akkor az előbb-utóbb úgyis megadja magát, és a legjobbat hozza. Ha nem így történne, bátran reklamáljon!



Bärbel Mohr - Clemens Maria Mohr: A Mohr-módszer
El tudja képzelni, hogy saját maga felelős az életéért? Az összes pozitív dologért, de azokért is, amik nem túl jól működnek?

Ezeket a könyveket sokan szívesen vennék feltöltve elektronikusan is.
:D :confused: :p
 

Kőműves Katus

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit értetek az alatt, hogy tesztek is azért,hogy "rátok találjon az igazi",mert azt hiszem én is mindig mindent megteszek azért,hogy a legboldogabb emberré tegyem a barátomat,de mégis mindig én vagyok az akit pofára ejtenek...néha azon gondolkodom, hogy megéri-e tiszta szivvel szeretni valakit.. :( Közben beugrott egy idézet:
"mert az a rögeszmém, hogy muszáj mindig valakivel járnom - és emiatt muszáj mindig fantasztikus nőnek lennem,okosnak,érzékinek,kivételesnek. Az erőfeszítés, hogy hódítsak, arra kényszerít, hogy mindig a legjobbat hozzam ki magamból, és ez talán nem is rossz, de a végeredmény mégis mindig csalódás.."
De visszatérve a témához, én is megrendeltem -dátum nélkül...ezt pótolom-és én folyamtosan ezen agyalok...lehet hogy ez a baj,hogy görcsösen akarom...és nem lazán,csak várva hogy megtörténjen?
 

fcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
elektronikus írások

Kedves Fcsi!

A három könyvből az elsőt fel tudom tenni, a többi sajnos nekem nincs meg.
Arra szeretnék kérni mindenkít, hogy a témához kapcsolódó 4 könyvön kívül, ha feltöltésről lenne szó, akkor a Le- és feltöltések topicot használjátok.
Köszönöm.

Köszönöm Etusmama!
Én is a le és feltöltések, vagy elektronikus írások topikra gonoltam, csak ott még ezek a könyvek nem kerültek terítékre. (még keresés szinten sem)
A rendeld meg az univerzumtól könyvet éppen ma fejeztem be én is, és Hétfőre le is adtam az első megrendelésemet. Kíváncsi vagyok.
:p
 
Oldal tetejére