Rendeld meg az Univerzumtól!

Izisz03

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hiszem megtaláltama feltöltés módját. Itt vannak a képek.
Köszönöm gyors válaszod, próbálkozom az agykontrolosoknál is.
 

Sati15

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném megosztani veletek egy szomorúságom said:
Kedves Izisz,
Nekem két dolog is eszembe jutott.
Egyrészt tényleg kérhetsz segítséget gyakorlottaktól, vagy használhatod a saját képzeleted, miszerint - ahogy álmodtad - látod magad előtt, ahogy magadhoz húzod Rozit és érzed, ahogy megérkezik és a kezedben tartod. Érzed a szagát, a tapintását, látod a színét. És képzeld bele magadat is a képbe, lásd magad, ahogy örülsz, hogy újra nálad van és ahogy odaadod a gyerkőcödnek.

A másik az,hogy Rozinak talán mehetnékje volt és szőranya helyett a gyerkőcnek mostmár jobban kéne az igazi anya (másként mint eddig) vagy pedig a szőranya nélküli új élet. Lehet előbb-utóbb el kéne engedni.

Én először megpróbálnám visszahozni (nem semmi, hogy meg is hirdettétek! :p) és ha nagyon nem megy, engedjétek el.
Találj ki egy mesét rá akár a gyerkőcnek, hogy Rozi elment a széllel világkörüli útra messzire és megnézi magának a világot, hogy amikor egyszer visszatér,elmesélhessen mindent a picinek.
És ha nem tér vissza, lehet a végén a gyerkőcödből lesz világutazó, hátha talákozik gyerekkori kedvencével :p

Sok szerencsét, és sok mosolyt kívánok, bármelyik megoldás is lesz a valós!
 

kr76

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Beleolvastam a témába, ehhez pedig nekem is van hozzászólásom. Én a páromat rendeltem meg pár éve. Akkoriban még férjnél voltam, de házasságom vége felé jártunk már. Már biztos volt, hogy elválunk, csak még nem hogy mikor. Ezért is írtam egy "kérvényt", nem tudom már pontosan kinek címeztem, azt hiszem a jó Istennek, vagy az angyalkáknak, nem vagyok biztos benne, most pedig már tudom, hogy teljesen mindegy. A lényeg az volt, hogy nagyon pontosan leírtam milyen is legyen drága párom, hogyan viselkedjen velem szemben. Most itt ül velem szemben, van egy gyönyörű kisfiunk, és én még öt év elteltével is csak azt tudom mondani, hogy napról napra jobban és jobban szeretem.
Azt, hogy beszélni róla vagy sem, időpontot írni stb. nem tudom. Nem olvastam ilyenekről semmit. Én nem mondtam róla senkinek, leírtam, eltettem, soha többet nem láttam azt a papírt. Időpontot nem emlékszem írtam-e vagy sem.
Sok szerencsét kívánok mindenkinek!
 

annaörök

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocs, hogy beleszólok

Helo:) Érdekes amit írsz és elgondolkoztató.Nagyon jol eltaláltad. A görcsös akarás van bennem és vágyak elképzelések.Ezt mind tudom s sajnos ha letagadnám akkor is igaz lenne. De az viszont ami elkeserít hogy nem találok ebből kiutat. Hiszen aki kapcsolatra VÁGYIK elképzel magának egy idális társat.És amire vágyik azt AKARJA. És a kéréshez- rendeléshez akarni kell,hisz senki nem kíván magának olyan dolgokat direkt amire nem vágyik.A küldemény mellé,ha kapnék valami plusz zavaró tulajdonságot azzal még csak meglennék,hiszen senki nem tökéletes.:rolleyes: Bocsi...ez a szöveg tudom egy kicsit fárasztó...de sajnos igaz...és én ezért nem kapom meg amit kértem.:p
És még az lenne a kérdésem ha tudtok benne segíteni hogy:
Hogyan lehet konkrét személyt ugy kérni az univerzumtol hogy az ne szabad akarat ellenes legyen..és mégis kialakuljon kapcsolat? Hiszen azt mondják bármit lehet kérni teljesül. Akiről szó van jelenleg magányos,tehát nem "szakítanám" el senkitől. Szép napot mindenkinek kiss
Csak olvasom, olvasom,ezt a topikot, mert nagyszerü!És észrevettem, hogy Te valamit nem veszel észre;éspedig azt,hogy miközben progizol az álompasiról,Te közben, folyamatosan arra a pasira gondolsz, akiért lángolsz.Mi van,ha azok a tulajdonságok, amiket felsorolsz a progizás közben,nem illenek arra a fiúra, akit szeretnél;) bevonzani.Ebben az esetben sztem az univerzum nem tud mit csinálni, mert 2 különböző kérésből nem tudja melyiket teljesítse.Ezért vagy egyhelyben.Döntened kell.Üdv.
 

age75

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én csak annyit szeretnék, hogy egyetlen egyszer kértem eddig agykontrollos segítséget és kaptam. Édesapám végstádiumban volt - tüdőrák-májrák - és csak annyit kértem, hogy ne legyenek fájdalmai és aludjon el szépen, így érjen véget az élete itt a Földön. És tudjátok két hónappal ezelőtt, igaz kórházban, de édesanyám ölelő karjaiban aludt el.
Ez nagy megnyugvással tölt el, hogy nem egyedül volt és nem szenvedt.

köszönöm.

Ági
 
W

w1965

Vendég
Sziasztok.

Szorosan a témához kapcsolódik Joe Vitale csodálatos könyve:Vonzásfaktor.

"Először egy könyvtáros barátnőmtől hallottam erről a kötetről.Ő egy csöndes,érzékeny nő,aki tavaly júniusban ezt a megdöbbentő e-mailt küldte nekem:Vedd meg,kérd kölcsön vagy lopd el,de valahogy SZEREZD meg!
Megszereztem-és azóta sem győzök csodálkozni!Egyik legfőbb értékét a sok-sok példa adja,valamint hogy elmondja,Hogyan teremts meg magadnak bármit,amit szeretnél."

Olvasói vélemény,forrás:amazon.com
 
W

w1965

Vendég
Tegnap éjszaka elalvás előtt, megjelent előttem a Rozi, egy kötélen húztam, magamhoz, de így a mai nap visszagondolva nem is tudom, hogy ezt képzelegtem, vagy álmodtam talán.
Sajnos pótolhatatlan, mert a magyarországi játékboltok nem forgalmazzák, talán Németországból származhat, az eladók szerint.

Szia.
Semmi sem történik véletlenül.Napoleon Hill könyvét olvasva,a nehézségeknek is van haszna.Talán más irányból kellene megközelíteni a történést,ami valószínüleg fel akarja hívni a figyelmet valamire.Talán ezért történt Veled elalvás előtt az a jelkép.

Én Márciusban 8 éves kapcsolat végét tragédiának éltem meg.Egy hónap POKOL átélése után az egyik este(képzelheted milyen állapotban)összetettem a kezem,és azt mondtam:Kérlek segítsetek!
Két nap múlva az egyik ismerősöm szólt(aki nem tudott a dolgaimról),hogy letöltött a netről "valami" Titok című filmet,jó lenne,ha megnézném...Azóta teljesen megváltozott minden.Az én esetemben a szenvedés oka volt,hogy megváltoztassam a világnézetem bizonyos dolgokban,amik rossz hiedelmek formájában bent csücsültek a tudat alattiban. üdv Zsolt
 

Lacus54

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem sikerült letölteni a Rendeld meg az Univerzumtól c. könyvet. Elolvastam és rájöttem, hogy az egész lényege az önszuggesszió kifejlesztése/kiterjesztése a valós dolgok irányában.
Képzeld el azt, vagy ezt, majd erősen akard azt, vagy ezt és megvalósul.
Nálam úgy működik, hogy nem direkt módon valósul meg amit kívánok, hanem valamiféle megérzés fejlődött ki bennem a dolgok jobb megitélésének irányában és ezáltal -a jó döntéseim eredményeképpen- könnyebben kapom meg amit szeretnék.
Tenni azonban kell érte, mert csodák azok nincsenek, csak "váratlan beteljesülésések".
És még egy tanács: nagyot (pl. hogy legyünk milliomosok) nem szabad kívánni, mert csalódás fog érni!
Üdv:
Lacus54
 
W

w1965

Vendég
A rendelések teljesítése számunkra kedvezőtlen,rossz,negatív módon is teljesülhet.Régebben nekem kétszer is baleset által "jött" autó,pénz.Persze ez szigorúan egyéni tapasztalat!Mindenesetre megfigyeltem,mikor pl pénz érkezik,előtte a végeredményre koncentráltam,vagyis hogy mire költöm.
 

rozsaszinparduc

Állandó Tag
Állandó Tag
Nahát Etusmama!
Gyors voltál :D
"Véletlenül" vettem csak észre, hogy már meg is nyitottad....
Én a napokban rendeltem egy másik könyvet is. Pierre Franckh: Kívánjunk sikeresen. (Az álmok valóra váltásának 7 szabálya)
Gyakorlatilag ugyanaz, mint a Mohr könyv, mégis kicsit más és jobban meg is fogott.
Miközben olvastam, rájöttem, hogy mindig kikotyogtam a kívánságaimat...aztán meg csodálkoztam, hogy nem teljesül!
Azt is észrevettem -de persze csak azután, hogy a könyv felhívja a figyelmemet- hogy ha olyasvalakinek mondom el a kívánságomat, aki tőlem rosszabb helyzetben van, mindig kinevet és azt mondja hülyeség, ez úgysem teljesül! Meg az egész dolog nem létezik, nőjjek már fel!
Ezzel Ő, vagyis az irigysége is gátolja, hogy beteljesüljön. Szóval vigyáznom kell, hogy ne kotyogjak...de nehéz róla nem beszélni!
Nem tudom lehet-e de töröltem minden eddig feladott kívánságomat és újra kezdtem. De most már leírom, és berakom a kívánság dobozba(vagy nevezhetjük varázsdoboznak).
Csak ezt nem tudom most mi a helyes. Egy másik fórumon van aki azt tanácsolja minden nap vegyük elő és olvassuk el, ezáltal erősödik. Van aki azt mondja elég egyszer foglalkozni vele és felejtsük el. Én ezt választottam. Nyilván azért mert kicsit egyébként is elfelejteném.
Főleg ha valami elő van írva.....hogy hogy kell csinálni.
Aztán a fogalmazásokkal még mindig "bajban" vagyok. De igyekszem oda figyelni.
Az meg hogy kitől kérünk, Isten, Angyalok, Univerzum.....mindenkire rá van bízva! Mindegy hogy honnan jön a segítség nem?
A napokban épp egy levelező társammal vitatkoztam erről. Mérges a barátnőjére, amiért Ő az Angyalokhoz fordul segítségért. Pedig Isten -szerinte- hamarabb segít, hisz Ő "Főnök"!És ha lehet közvetlenül is kérni, miért kerüli meg....
Nem értem Őt.

Lassan szép álmokat Mindenkinek!
TündérManó

Kedves TunderMano
Orommel olvasom,hogy te is olvasod az ilyen temaju konyveket es ajanlom en is mindenkinek,mert akarateronkkel es az abban valo hitunkkel csodalatos eredmenyeket erhetunk el.
En hozzaszolasodhoz annyit szolnek hozza,hogy ha vagyaid teljesuleseben tokeletesen hiszel,nincs az a szemely,aki irigyeskedeseivel,ellensegeskedeseivel gatat szabna.Barmit elerhetsz,ha tiszta szivedbol akarod es vagysz ra.
AZ VAN,AMIT TE AKARSZ ES BENNE HISZEL!-ezt ne feledd,kedves TunderMano.
En mindennapjaimat reggel ezekkel a gondolatokkal kezdem: Beket,szeretetet,boldogsagot,biztonsagot,boseget es joletet,gazdagsagot,sikert kivanok magamnak az elet osszes teruleten.Es sohasem feledem,az van,amit en gondolok,hogy legyen es eletemet korulolelje.
Nagyon sok sikert kivanok neked az elet osszes teruletenkiss
 

shanti

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem sikerült letölteni a Rendeld meg az Univerzumtól c. könyvet. Elolvastam és rájöttem, hogy az egész lényege az önszuggesszió kifejlesztése/kiterjesztése a valós dolgok irányában.
Képzeld el azt, vagy ezt, majd erősen akard azt, vagy ezt és megvalósul.
Nálam úgy működik, hogy nem direkt módon valósul meg amit kívánok, hanem valamiféle megérzés fejlődött ki bennem a dolgok jobb megitélésének irányában és ezáltal -a jó döntéseim eredményeképpen- könnyebben kapom meg amit szeretnék.
Tenni azonban kell érte, mert csodák azok nincsenek, csak "váratlan beteljesülésések".
És még egy tanács: nagyot (pl. hogy legyünk milliomosok) nem szabad kívánni, mert csalódás fog érni!
Üdv:
Lacus54

Miért nem működik ez azoknál, akik holnap éhen, vagy szomjan halnak?
Pedig náluk jobban nem akarhat enni és inni senki.:confused:


Ez nagy kívánság?

Ez a megrendelősdi egy újabb üzlet az ezoterikus piacon.Szerintem.
Nemcsak Neked szántam, hanem mindenkinek aki ebben hisz.

üdv:shanti
 

rozsaszinparduc

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért nem működik ez azoknál, akik holnap éhen, vagy szomjan halnak?
Pedig náluk jobban nem akarhat enni és inni senki.:confused:

Ez nagy kívánság?

Ez a megrendelősdi egy újabb üzlet az ezoterikus piacon.Szerintem.
Nemcsak Neked szántam, hanem mindenkinek aki ebben hisz.

üdv:shanti

Kedves Shanti
Azert nem "mukodik ez azoknal,akik holnap ehen,vagy szomjan halnak" ,mert helyzetuket nagyon remenytelennek latjak ,es ez a meglatas, es ,hogy nem latjak a kiutat, gatoljak eletuk helyzetenek javulasat.En egy konyvben,melynek cime:" Belso feng shui"-irta:Lillian Too,egy hasonlo helyzetrol olvastam.Egy ferfi,aki az utcara kerult,nagyon akarta helyzete javulasat es hitt is benne.Valamennyi ido elteltevel egy olyan szemellyel hozta ossze a "sors",aki munkat adott neki,lakasa is lett,elete folyamatosan javult.Egy masik szemelyrol azt olvastam ugyanitt,hogy vagyott egy bizonyos markaju kocsira,hozza is jutott,de oromeben sajnos ezeket mondogatta:-Ez nem lehet igaz!Ezt nem hiszem el! -kocsijat nem sokara elvesztette.Ugyhogy arra is vigyazni kell,mit mondogatunk,mert "elmenknek nincs humorerzeke,mindent teljesit,amit gondolunk es mondogatunk"-ahogy a konyv irja.
Es ezt en is tapasztalatbol mondhatom IGY IGAZ!
 
W

w1965

Vendég
Miért nem működik ez azoknál, akik holnap éhen, vagy szomjan halnak?
Pedig náluk jobban nem akarhat enni és inni senki.:confused:



Kedves Shanti.
Náluk azért nem működik,mert belül igazán nincs hitük.Tehát abból a helyzetből nagyon nehéz pozitívan gondolkodni.Az első két lépés általában könnyű:1.Döntsd el mit nem akarsz.2.Döntsd el mit akarsz.Na ez már mikor másnap is éhesen kelek fel-Higyj benne és engedd el-ez már nagyon nehéz.Márpedig ez az univerzális törvény pártatlan,mi csak kaptuk.
 

shanti

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Rózsaszínpárduc!

Kedves Shanti
Azert nem "mukodik ez azoknal,akik holnap ehen,vagy szomjan halnak" ,mert helyzetuket nagyon remenytelennek latjak ,es ez a meglatas, es ,hogy nem latjak a kiutat, gatoljak eletuk helyzetenek javulasat.En egy konyvben,melynek cime:" Belso feng shui"-irta:Lillian Too,egy hasonlo helyzetrol olvastam.Egy ferfi,aki az utcara kerult,nagyon akarta helyzete javulasat es hitt is benne.Valamennyi ido elteltevel egy olyan szemellyel hozta ossze a "sors",aki munkat adott neki,lakasa is lett,elete folyamatosan javult.Egy masik szemelyrol azt olvastam ugyanitt,hogy vagyott egy bizonyos markaju kocsira,hozza is jutott,de oromeben sajnos ezeket mondogatta:-Ez nem lehet igaz!Ezt nem hiszem el! -kocsijat nem sokara elvesztette.Ugyhogy arra is vigyazni kell,mit mondogatunk,mert "elmenknek nincs humorerzeke,mindent teljesit,amit gondolunk es mondogatunk"-ahogy a konyv irja.
Es ezt en is tapasztalatbol mondhatom IGY IGAZ!

Ha mindenki aki, látja a hiradóban a reménytelen helyzetűeket csak Egy gondolat erejével azt akarná, hogy ezeknek az embereknek legyen vizük, akkor már lenne vizük. Mindennap.
Nekik még csak akarniuk sem kellene a vizet vagy az Ételt.

Van a gondolatnak ereje, csak nem úgy ahogy a könyvek irják, és ahogy azt Mi mindig szeretnénk.
Lehet, hogy lesznek tapasztalataink amik ezt a Teremtő erőt igazolják.
És lesznek olyanok, amelyek nem igazolják.Ezt hajlamosak leszünk figyelmen kivűl hagyni, vagy magunkat okolni a várt teljesítmény elmaradásáért.
Gondolom azért, ilyet mindenki Tud mondani.

El tudod képzelni mi történne szegény Pamela Andersonnal, egy Baywatch film nézése utáni időszakokban, ha minden férfi Teremtő gondolata célba érne?:)
Vagy Brad Pittel egy mozi premier után?
És akkor az ismétlésekről nem is beszélek
.:)

Itt inkább a Tapasztalatok szürjük, mégpedig úgy ahogy Nekünk jó.
Persze nem azt mondom: ne akarjunk semmit.
De szerintem kár a gondolatokat, ennyire túldimenzionálni.
Megrendeléseket adni az Univerzumnak.
Ahányan gondolnak-gondoltak már a világbékére, akkor itt a földön egy hangos szó el nem hangozna.
És mit tapasztalsz?Miért nincs Béke? Mit nem csinálunk jól?
Nem jól gondolunk?
Sajnos nem hiszek a szelektiv módszerekben.(kivéve a hulladékgyűjtést):)

Arról pedig még nem is irtam, mi van hogyha nem minden gondolatunk a Mi gondolatunk.
Mi van ha Más gondolatát is gondoljuk?
Ez pedig az Én tapasztalatom, hogy van ilyen.De nekem nem szabad elhinni.

Egyet nagy valószinüséggel elvesztünk a mondogatással és vizualizálással: Ez pedig a Jelen pillanat Tudatos élése.
Mert ahelyett, hogy ezt Tennénk: Reménykedünk, a Jövőbe tekintünk vágyakozva.

Nem vagyunk Itt és Most.
Legyünk inkább Itt és most.

üdv:shanti
 

shanti

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért nem működik ez azoknál, akik holnap éhen, vagy szomjan halnak?
Pedig náluk jobban nem akarhat enni és inni senki.:confused:



Kedves Shanti.
Náluk azért nem működik,mert belül igazán nincs hitük.Tehát abból a helyzetből nagyon nehéz pozitívan gondolkodni.Az első két lépés általában könnyű:1.Döntsd el mit nem akarsz.2.Döntsd el mit akarsz.Na ez már mikor másnap is éhesen kelek fel-Higyj benne és engedd el-ez már nagyon nehéz.Márpedig ez az univerzális törvény pártatlan,mi csak kaptuk.

Szerintem ez a Törvény, jól ki lett találva Neked is, aki meg tudod fizetni a könyv árát.
Ha pártatlan egy univerzális törvény akkor az, hogy van, hogy mégis vannak feltételek amik megkülönböztetnek embereket?
Rád hat, rám hat....de rájuk nem mert...és innen kicsit kirekesztő mindez.........sántit

Tehát a vizet nem kapók, "összes problémája" az, hogy nem tudják: Hinniük kellene a Vizben.

És kitől kaptuk a Törvényt?

És mitől Univerzális?

És aki nem hisz, az miért kap?

Feltennék mindenkinek egy kérdést aki az Univerzumtól rendelget (online, vagy cetlin-mindegy:)): Miért nem Boldog?

Mi az ami, ott ahol Van nem teszi Boldoggá?


Mert ha rendelnie kell az Univerzumtól, akkor: Nem Boldog, és az Élete nem Teljes.Vagy nem volt Boldog, és nem volt Teljes.

Ha megint nem lesz Boldog, akkor újra előveszi a receptet és Rendel?
Tehát Valami, vagy valaki Hiányzik a Jelenéből.

A Boldogság, amit a Módszerek által kaphatunk Feltételekhez kötött, és így csak Ideig - Óráig működhet.
Szerintem.

üdv:shanti
 

mamaci1

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt a topicot most vettem észre nem a teljesség erejével de bele olvasgattam, nagyon igaz aki azt irja egy újabb üzleti fogás az ezoterikából gazdagodók számára.
:confused:Miért gondolom én is igy?

Elöször a Silva féle agykontrolos könyvvel találkoztam abban olvastam, az utasnélkül kocsijában pihenő taxis alfában vizualizálta, hogy jön az utas, beül.........igy történt.
A Belső feng shui.ban pedig a ffi. aki a helyzete javulását oldotta meg ezzel, csak már nem Silva féle agykontroll a neve hanam Belső feng shui, vagy Rendeld meg az univerzumtól, mindegy hogy milyen nevet ad a szerző müvének, kicsit kicicomázza más szvakkal, példázatokkal ékesiti, és máris az ő modszere, amit kilehet probálni, ha meg tudjuk fizetni a könyv árát.:confused:
 
W

w1965

Vendég
Szerintem ez a Törvény, jól ki lett találva Neked is, aki meg tudod fizetni a könyv árát.
Ha pártatlan egy univerzális törvény akkor az, hogy van, hogy mégis vannak feltételek amik megkülönböztetnek embereket?
Rád hat, rám hat....de rájuk nem mert...és innen kicsit kirekesztő mindez.........sántit

Tehát a vizet nem kapók, "összes problémája" az, hogy nem tudják: Hinniük kellene a Vizben.

És kitől kaptuk a Törvényt?

És mitől Univerzális?

És aki nem hisz, az miért kap?

Feltennék mindenkinek egy kérdést aki az Univerzumtól rendelget (online, vagy cetlin-mindegy:)): Miért nem Boldog?

Mi az ami, ott ahol Van nem teszi Boldoggá?


Mert ha rendelnie kell az Univerzumtól, akkor: Nem Boldog, és az Élete nem Teljes.Vagy nem volt Boldog, és nem volt Teljes.

Ha megint nem lesz Boldog, akkor újra előveszi a receptet és Rendel?
Tehát Valami, vagy valaki Hiányzik a Jelenéből.

A Boldogság, amit a Módszerek által kaphatunk Feltételekhez kötött, és így csak Ideig - Óráig működhet.
Szerintem.

üdv:shanti


Kedves shanti.

Örülök,hogy felvetetted kétségeidet.

"Te teremted meg saját valóságodat. Te, és senki más. Még akkor is te teremted meg a valóságodat, ha erről fogalmad sincs. Éppen ez az oka, hogy gyakran hibás feltevésekből kiindulva teremtesz. Ha tudatában vagy a gondolataidnak, és megfontoltan nyilvánítod ki őket, akkor saját valóságod megfontolt teremtője vagy - és pontosan ezzel a szándékkal költöztél e fizikai testbe."

A könyveket-amik arra késztettek,hogy tudatosan változtassak életemen-kaptam.(Év elején,egy számomra hatalmas lelki válság hatására)
Mindegyik könyv EGY Univerzális Törvényről beszél,a Vonzás Törvényéről.
Mi mindannyian a Forrásenergia kiterjesztései vagyunk,nevezhetjük Istennek is.Tulajdonképpen a részei vagyunk,mint itt minden létező dolog,ebben a háromdimenziós álcarendszerben.Ő átadta teremtő erejét nekünk,egyéni szintre "méretezve",gondolataink és ÉRZÉSEINK által.
Az évek óta rossz körülmények között élő ember vajon milyen gondolatokkal-érzésekkel ébred minden reggel?Ha segítek rajta,és közben elmondom neki ezt a törvényt,vajon egy hét után is képes úgy ébredni,hogy HIT-tel teljes gondolatok uralják az elméjét?Saját tapasztalatból mondom,hogy még jobb helyzetből kiindulva is nehéz legyőzni a belénk (tudatalattiba)rögzült rosz hiedelmeket.
Ahogy Esther Hicks mondja(Abraham "által"):életünk folyamatos teremtések sorozata,és ez így természetes.Vágyunk egy bizonyos dologra-megkapjuk-élvezzük-megszokjuk-újabb vágyaink ébrednek.DE A BOLDOGSÁGOT NE ÁLTALUK KERESSÜK!Mindenki más miatt boldog,ettől is vagyunk ilyen színesek.
Aki nem hisz,az miért kap? Tisztázni kell,hogy mi is a HIT a Teremtő szemszögéből.Én most hiszek benne,hogy le tudom gépelni e sorokat. :mrgreen:
Miért is?Mert BELSŐ KÉSZTETÉST éreztem,hogy válaszoljak.SZABAD AKARATOMBÓL eldöntöttem,hogy írok.
Hiába próbálunk teremteni másnál,ha ő nem akarja,csak átmenetileg tudunk:
Nyolc év kapcsolat után az illető úgy döntött,hogy "meglép".Mindenfajta kommunikációtól elzárkózott és ez tartott két hónapig.Tekintve évekig tartó hozzáállását,úgy gondoltam,nincs tovább értelme bánkódni-DE... :mrgreen: valóban mindíg működik a Törvény?Nekifogtam... este nyolckor pozítív vizualizáció...este egyketted tíz körül :mrgreen: csörög a teló,és legnagyobb megdöbbenésemre azért hívott fel,mert elővette a számlákat,és a felül lévőn a számsorban az utolsó négy szám az én számom utolsó négy száma volt :mrgreen:(a számlát később megmutatta,hogy mit képzelek,hazudik!)Na jó,ez lehetne "véletlen.Legközelebb reggel csörög a teló:menjek már érte,mert lerobbant.Ez számtalanszor előfordult utána.Gondoltam ezek után kérjünk "konkrétabb" helyzeteket... :mrgreen: hát minden úgy történt,ahogy vágytam rá.Sokszor jött belső késztetés,hogy üljek autóba,és induljak(de hova este tízkor),oda érek az egyik helyre,hát éppen akkor izzította ott az autóját :)
Speciális,véletlennel nem magyarázható történések sorozata után(egy hónap alatt),úgy döntöttem,abbahagyom...négy nap múlva már nem keresett...egy hét múlva felhívtam,és a "maga valójában" reagált rá.
Ez az energia a Szeretet energiája másnéven(szerintem).Vizualizációim pozitív helyzetekről szóltak!Azért mondják,hogy kezdetben kezdjük kis dolgokkal,hogy a Hit megerősödjön.
A kollektív pozitív teremtés,minnél többen csatlakoznak hozzá(De valódi,teljes hit,önmagunkba tekintve!),annál hamarabb valóra válik.

Joe Vitale-Vonzásfaktor

1.Tisztázzuk,mit nem akarunk.
2.Tűzzük ki a követendő célt.
3.Tisztuljunk meg minden lehúzó,korlátozó hiedelemtől.
4.Éljük át,milyen érzés azzá lenni,vagy azt birtokolni és cselekedni,amit megálmodtunk.
5.Miközben ösztöneink sugallatának engedünk,engedjük el céljainkat,s hagyjuk,hogy az eredmény magától mutatkozzon meg.
 
W

w1965

Vendég
Emlékeztek az Augusztus 20.-n hirtelen lecsapó viharra Budapesten?Mennyi ember gyűlt össze ünnepelni...a szívűkben elkeseredéssel,a mindennapi megélhetés miatti tudatalatti aggódással?
 

xawier

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok,

Miért nem működik ez azoknál, akik holnap éhen, vagy szomjan halnak?
Pedig náluk jobban nem akarhat enni és inni senki.:confused:



Kedves Shanti.
Náluk azért nem működik,mert belül igazán nincs hitük.

....ez igazán érdekes, már csak a vizes példánál maradva, ez azt jelenti, hogy azért szomjaznak, mert nincs hitük, és nem tudják pozitív gondolkodással a vizet bevonzani, aztán hip-hop egyszerre mindenkinek pozitív gondolatai lesznek, meg is jön a víz - árvíz, vagy cunami formájában amibe megint csak sok-sok ember belehal, mert tulságosan sok vizet gondoltak maguknak... ha ez tényleg így működik, elég gáz...:cool:
 

zeberdee

Új tag
Sziasztok!

Én még régebben olvastam ezt a könyvet! Néhány hete elkezdtem lakást keresni.Bújtam a hirdetéseket,találtam is egy két kedvezőt, de valahogy egyik se volt az igazi. Ekkor jutott eszembe, hogy miért ne alkalmazhatnám itt is a dolgot.

Így hát "feladtam a rendelést" és működött!

Néhány nap múlva az újsághirdetéseket böngészve megakadt a szemem egy hirdetésen.

Rövid egyeztetés után mehettem is megnézni az ingatlant, és akkor bevillant a dolog!

Tulajdonképpen azt kaptam amit kértem.

Kedvező fekvés, elosztás és ár!

Véletlen???
 
Top