Rinka sajátos humora

Rinka témája a 'Humoros írások' fórumban , 2006 November 18.

 1. Etusmama

  Etusmama Kitiltott (BANned)

  Szia! Akkor el kell képzelni, azt a céget, ahova beadta a pályázatát, hogy átnézik azokat, s kiválasztják állásinterjúra őt is. Majd ezt követően azt, hogy sikeres az interjú, bennt marad a kiválasztottak között a második fordulóra. Majd azt, hogy remekel az ismételt beszélgetésen és azt, hogy megkapja az értesítést arról, hogy Ő a nyertes. Ezt követően érzékletesen képzelje el, hogy bemegy dolgozni, szeretettel fogadják, Ő is jól érzi magát. Élje bele magát a helyzetbe, egy szemernyít se kételkedjen. Bármilyen negatív érzés, gondolat kiöltheti a pozitívat, és ha nem töröljük 16 másodpercen belül, akkor kimegy az Univerzumba és megsokszorozódva jön vissza ránk, vagy másokra. Tehát minden negatív érzést, gondolatot a töröld szó háromszori elismétlésével törölhetjük az agyunkból. Az ilyen mondatokat, gondolatokat, hogy úgysem én nyerem el az állást, úgysem engem választanak, stb. pedig törölni kell a szótárból. Tudomásul kell venni, hogy a "gondolatnak teremtő ereje van, teremts okosan!"

  Ha ez a téma bővebben érdekel benneteket, kérdezzetek az agykontrollosok topicban, vagy a fenntebb emlegetett honlapon.
   
 2. hanga57

  hanga57 Állandó Tag

  Ezt megmutatom a fiamnak. Bár rám is rám férne egy kis pozitív gondolkodás. Működik ez depresszió, betegség idején is. Én hiszek az agy kontrollba. Meg is van a egy könyvem de nem biztos, hogy az ajánlott. Csak meg kellene tanulnom, hogy érjem el ezt az állapotot. Be kellene iratkoznom egy tanfolyamra?
   
 3. Etusmama

  Etusmama Kitiltott (BANned)

  Meg lehet tanulni könyvből is, de az egy hosszú folyamat. A tanfolyam gyorsabb, hatásosabb.
  Az agykontrollos topicban bővebben írtam erről.
   
 4. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető


  Pufi behozta a Matyas pincebe a nyomdabol egyenesen en meg feladtam Neked!
  Nincs mit koszonjel, mi koszonjuk hogy olvashatjuk remek irasaidat.
   
 5. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Köszönöm, Etusmama a jóindulatodat. A hely, ahol dolgozom, a női munkahelyeket szünteti meg a leépítések kapcsán. Már rég elékezdődött ez a folyamat, most tavasszal mi is belekerülünk. Amióta nincs védett kor, azt tehetnek velünk, amit akarnak. Olyan is került januárban elbocsátásra, akinek másfél éve lett volna még a nyugdíjig, de egy másiknak például három diplomája van.
  Valami majd csak lesz, nem érzem magam annyira szerencsétlennek, hogy ne találnék valamit, csak nem mindegy, hogy mit és mennyiért.
   
 6. Kinszi

  Kinszi Állandó Tag

  :..:Kedves Rinka! Szeretnék én is gratulálni Neked, és további sok sikert kívánni! Nagyon jók az írásaid, remélem, hogy könyv formájában is találkozunk velük! :D A web címed írd ide, ha megvan! Szia: Zsuzsa:D
   
 7. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Szia, Kinszi!

  Köszönöm a dícséretet. Hát könyvet nem ígérhetek, ahhoz kicsit (sokkal )
  több kellene. De új humoros írások, remélem, lesznek. Pillanatnyilag ott tartok, hogy a magyartalan kifejezéseket, nyelvtani szabályok felrúgását gyomlálgatom a régiekből. Ez nehezebb, mint megírni a történetet. Ígérem, jelentkezni fogok.
   
 8. hontalan

  hontalan Állandó Tag

  Gratulálok a sikeredhez. :) :) :)
  Szobalányt keresek a nyári szezonra.:) :) :)
   
 9. Táltos

  Táltos Vendég

  Hahó!

  Tudja valaki, hová tűnt Rinka?
   
 10. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Sanos nem:12:
   
 11. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Rinka előkerült. Végeztem az eltervezett feladataimmal. Hosszabb ideje várok már arra, hogy beléphessek közétek.
  Ami visszatartott eddig, az itt eluralkodott állandó nézeteltérés, veszekedés. Vártam,hátha vége lesz egyszer. Már látom, nem lesz vége sohasem. Sajnálom, hogy így alakult. Igen, visszasírom azokat az időket, amikor az volt a legnagyobb bánatunk, ha valaki - a húsz hozzászólás összeszedése közben – belerondított valamelyik topikba.
  Én pihenni, vidulni jártam ide, igyekeztem másoknak is vidámmá tenni a hangulatát.
  Most, ha beleolvasok egy topikba, csak vitát, durvaságot látok. Talán, az elején, még véget lehetett volna vetni ennek. Most már késő. Ezért elköszönök tőletek.
  Sajnálom, ha csalódást okoztam bárkinek is. Nem volt szándékomban. Mindazok, akik szerettek olvasni engem, kis leleményességgel megtalálják több helyen is az írásaimat.
  Szeretettel üdvözlöm mindazokat, akik barátként bántak velem.
  Szeretném, ha ez az üzenetem nem kerülne törlésre, mert azt tanultam, Kanada egy szabad ország, ahol mindenki megmondhatja a véleményét, ha azt kultúrált körülmények között teszi. Semmiképpen nem ártani szeretnék, hanem elgondolkodtatni.
  Minden jót nektek.
   
 12. Puszedliufo

  Puszedliufo Állandó Tag

  Rinka, teljesen igazad van. De viták mindenhol vannak, bárhova is megy az ember.
  A véleményeket pedig sehonnan nem törölték eddig sem és ezután sem fogják, én így látom.
  Érezd jól magad ott, ahova mész!

  Szia
   
 13. alberth

  alberth Állandó Tag

  Búcsúszó... bár...

  Kedves Rinka!
  Vagyunk jó néhányan, akiknek hiányzol, mert sokat bohóckodtunk és jól felvidultunk jó néhányszor.
  Dehát mindenki szabadon dönt. Azért ne felejts el minket, a jó társaságot! És ha meggondolnád magad néhanapján... mi itt vagyunk egyelőre...;) :D :p
  Szeretettel üdvözöl: Alberth
   
 14. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Drag Rinka!
  Megdobbenve olvasom a veszekedest :shock: amirol itt talan rajtad kivul senki nem tud vagy en figyelmemet kerulte el ? itt Teged bantott valaki valamikor is?
  Az onkentes szamuzetest szolidalitast esetleg jobb ajanlat vagy mas uj baratsag mas elfoglaltsag stb miatt valaki nem latogatja "surun" vagy egyalatalan a mi tarsasagunkat az meg attol remek es kivalo emberek intelligens modon velemenyt cserelnek es nem veszekednek.
  Canada valoban szabad orszag es soha nem lett se beirasod se irasod soha se torolve se kimoderalva, igy nagyon rosszul esik a vadaskodasod feltetelezesed.
  Canada szamodra csak a sikert es az elismerest megbecsulest hozta.
  Tovabbra is tisztelettel olvasuk irasodat ha megtiszteled a canadahunt vele.
   
 15. Pufi

  Pufi Állandó Tag

  Kedves Rinka talán azért számit meglepetésnek a beirásod, mert PONT TÉGED senki nem bántott. S azt se olvastam soha, hogy felháborodtál volna a másik földbedöngölése láttán. Pedig ebből a beirásból az látszik, hogy tudomásod volt róla.
  Nekem úgy tünik itt most nyugalom van. Gondolom ez szálka is lehet azok szemében akik egy lapra tettek fel mindent. Ha megnézed az egyik topikomat amit azért tettem fel mert elegem volt a szétoffoló ökörködésekből - meg abból ki mennyi pálinkát tud meginni stb szellemes dolgok - arra kértem mindenkit hogyha akarsz velem beszélgetni Welcome. Akár minden témában. A legegyszerűbb az volt, hogy ne politizáljunk itt. Ugye tudod ez milyen kivánság. Mintha azt kérnéd a protézist viselőtől, hogy vegye ki a protkóját mielőtt enni kezd. Duma, kifogás, hegemónia megőrzés stb... Ahogy a nagyhatalmú könyörögtetett magának, hogy ne menj el, maradj itt, Te vagy a csodapók... Ugyan kérem S ez most Rád is vonatkozik, ha nem akarsz ide bejönni, ide ahol Téged soha senki nem bántott, szived joga. Ne gyere, de savanyitani a káposztát még a betakaritás előtt nem szokás. Ez az oldal olyan publikálási lehetőséget biztositott Neked irásaid megjelentetéséhez, amilyet egyhamar nem találsz. S még valami, ez valakink pénzbe kerül, Te csak leszedted a gyümölcsöt.
  Szeretem az irásaidat, a stilusodat, lehoztam egy irásodat a lapomban annak jeléül hogy tisztellek, de ez a beirás valahogy nem passzol ebbe a képbe. Gyere vissza, érezd itt jól magad. Vagy ha ugy döntesz, hogy nem jössz vissza, akkor menj Isten hirével és sok szerencsét.

  Mit csináltál volna a helyemben amikor a ,,hatalom,, megmutatta, hogy kizár. Kinyitottam az oldalt és azt olvastam Örökre kizárva. Akkor hol voltál? Mert ugye tudtad...
  De ma itt vagyok, mert én nem a Mellita miatt nem miattad vagyok itt, hanem a szükségét érzem az efajta kommunikációnak.

  Sok szeretettel üdvözöl Pufi

  Csak ha akarsz velem beszélgetni ‎([​IMG] 1 2 3 4 5 6 7)
  Pufi

  Olvasd le és ha találsz benne kivetnivalót, hogy kizárjnak akkor önként kilépek
   
  Melitta kedveli ezt.
 16. Judith

  Judith Állandó Tag

  Én csak csöndesen, és suttogva csak annyit mondanék, hogyha én valakit meghivok egy vacsorára, akkor azt nem fogom késöbb a szemére vetni, ha arra valamiért késöbb megsértödök.
   
  Melitta kedveli ezt.
 17. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Bolcs megallapitas, de meg Rinkat nem hivtuk meg vacsizni,de semmi se lehetetlen.:confused: :D
  Akit meghivtunk azt se hantorgattuk es csak azert tettuk mert vagy ra volt szorulva vagy mert oromet akartunk szerezni neki.
  Hogy ezzel ellenkezojet ertuk el, :confused: sajnos, mint mindig az eletben tanul az ember es tobbet ilyen hulyeseget nem csinal.
  Nahat meg vacsorazni se hivtuk meg a Rinkat es mar meg is sertodott.:12:

  Igazan nagyon jo lenne ha privatba folytatnank akkor meg is ertenem mire is akarsz kilukadni, mert hogy nem Rinkarol van szo az biztos.
   
 18. Amigo

  Amigo Állandó Tag

  Ez eleg sajnalatos Rinka,hogy elmesz,bar emberek jonnek es mennek.Mindig van uj a nap alatt.A CH megtette amit tehetett,de Te tudod.Remelem majd mashol is legalabb ennyi szeretettel fogadnak,mint itt fogadtak.
   
  Melitta kedveli ezt.
 19. Táltos

  Táltos Vendég

  Kedves Judith!

  Egyetértek Veled !
   
 20. Jelo

  Jelo Állandó Tag

  Hát ez hatalmas! Grat
   

Megosztás