Sex és a magyar törvények

Feri T témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2004 Február 7.

 1. lollipopp

  lollipopp Állandó Tag

  Ez úgy hangzik mintha ez így teljesen rendben is lenne ...........:confused:
   
 2. Luncsi

  Luncsi Állandó Tag

  hát igen magyarországon ha valaki elkapja a betörőt akkor még őt büntetik meg érte...hogy korlátozta a betörő mozgását..XD:)
   
 3. davidka1983

  davidka1983 Állandó Tag

  bemehettek volna a rendorsegre is forgatni
   
 4. cathy222

  cathy222 Állandó Tag

  Hát ez így nagyon mókásan hangzik, csak az a ciki, hogy ez TÉNYLEG így van. :confused:
   
 5. cathy222

  cathy222 Állandó Tag

  Én elsőnek azokat a himneműeket vitetném el, akik igénybeveszik egy ilyen 15 éves terhes prosti szolgáltatásait. Amíg van igény rá, addig prostik is lesznek. Nem egyoldalú a dolog.
   
 6. bali12321

  bali12321 Állandó Tag

  És nem elég, hogy legyenek normális törvények, be is kéne tartatni őket...
   
 7. Aerensiniac

  Aerensiniac Kitiltott (BANned)

  Azért ez így eléggé durván hangzik. Nem a másik végen kéne megszüntetni a dolgot, azzal hogy az olyan erkölcsileg, emberileg, etikailag és gerinc ügyileg is eltorzult állatokat akik 10-15 éves gyerekeket pornóra kényszerítenek egy életre lesittelik?

  Sokkal előbbre vagyunk ha megszünteted a piacot, na akkor prostizás helyett ezeket a gyerekeket viszik rabszolga munkára vagy csak simán széjjel verik mert semmi hasznot nem nyújtanak. Szerintem ez nem megoldás.

  Lehet a piaccal foglalkozni, de amíg a terjesztőt nem kapod el addig annyi mintha semmit se csináltál volna.
   
 8. elke

  elke Vendég

  Tudod azért az önkielégités topikba mikor képeket kerestem feltünt, hogy nem találok férfi segédeszközt, csak nőknek szólót, már a múzeumi tárgyak között sem, adva van hogy miért.
  Hogyan lehet beszüntetni? Mi lenne a tökéletesen hatékony eljárás?
  Van megélhetési prostitúció, van közöny....van kereslet addig lesz kínálat is.
   
 9. cathy222

  cathy222 Állandó Tag

  Nem vitatkozom. De: A prosti piacon nem csak 15 éves gyereklányok futnak. Nem a prostitúció ellen vagyok an blokk, inkább az ilyen devianciák ellen, hogy még szinte gyerek, ráadásul terhes, és akad hímnemű, aki ráéhezik. Pont erre. Hát tudod...
  Felelős a szülő is, persze. Felelős a gyerek is. De az ő felelősségük nem menti az igénybevevő felelősségét, és erkölcsi morálját sem.
   
 10. Aerensiniac

  Aerensiniac Kitiltott (BANned)

  Most ennyi erővel akad hímnemű amelyik gerontofil (80 év felettieket szereti), van aki a fekáliát szereti, van aki meg a vizeletet (nem vicc), akkor vannak nimfo csajok is amelyikeknek szinte tök mindegy kivel meg hányan, meg akik gyerekekkel vagy állatokkal szeretik csinálni. Ennyi erővel el lehet tenni az emberiség 90%át láb alól mert mindenkinek vannak különböző és nem ritkán betegebbnél betegebb szexuális fantáziái.

  Hol kezdjük?
  Az egész dolog onnantól furcsán kiábrándító hogy az ember úgy érzi hogy ő nem állat, csak amikor ilyen témákba ütközünk akkor valahogy ez máshogy jön le.
   
 11. Aerensiniac

  Aerensiniac Kitiltott (BANned)

  Azért mert egy "rudat" egyszerűbb csinálni mint egy "lyukat".
  Alpári de ezt máshogy nem igen lehet elmagyarázni... beszüntetni pedig nem lehet, ahogy a homoszexualitás körüli exhibicionizmust sem lehet és még sok mást sem.
  Azt hogy miért az már meg egy misét... de végeredményben itt érhető tetten hogy az "emberhez" vagy az állathoz áll valaki közelebb.
   
 12. cathy222

  cathy222 Állandó Tag

  Na jóól van, értelek. Ez csak vicc. Nem kell mindent komolyan venni. Sajnos mi ilyen lökött, kívölről erkölcs-csősz, belülről aberrált lények vagyunk. És állatok a javából. :D
   
 13. piti papa

  piti papa Állandó Tag

  Szinte hihetetlen ilyet megtenni szabadon.
   
 14. w7445

  w7445 Kitiltott (BANned)

  Azt az oldalát is nézni kell a témának, h ha mindenkit börtönbe zárunk aki valamijen formában eltér az átlagos normáktól, akkor ki fogja eltartani a sok börtöntölteléket.?
  Sztem eléggé álszent megközelítés, h valamijen állami hivatalnok egyszercsak eldönti, h ki, mikor, hogy élhet nemi életet.
   
 15. cathy222

  cathy222 Állandó Tag

  Nem udom, nem tudom. :) A felhördülésem nem valamilyen formában való eltérésre hanem konrét eltérésre vonatkozott. És nem az a lényeg, hogy ki hogyan éljen nemi életet, hanem hogy hogyan ne. Tudod, a kivételek, amelyek mégis csak erősítik a szabályt.
   
 16. Nagyláb

  Nagyláb Állandó Tag

  GYŰLÖLÖM A NŐI NEMET!!!
  /de a női igent, na azt nagyon szeretem/
   
 17. Nagyláb

  Nagyláb Állandó Tag

  és külön utálom, hogy nem jelenik meg itt a magamról felrakott vicces kép :(((
   
 18. judihugi

  judihugi Állandó Tag

  Hmm...

  Velem miért nem történik sosem ilyen? Hmm...
   
 19. Solevita

  Solevita Új tag

  Nos én végigolvastam ezt a témát, de meg kell valljam, sokat csodálkoztam, csalódtam de még többet kacagtam. 29 éves vagyok, és rengeteg dolgot megcsináltam már életemben. Én is sexeltem parkban, liftben, buliwc-ben (az autó eddig kimaradt valahogy) de még nem buktam le, így a véleményem az, hogy az elején említett pár nem tartozik az igazi sexuális örömöket keresők közé, pedig itt már csak arról szól minden. Ami meg a kort illeti, hát szerintem ha 3 évesen nem is, de 8-9 évesen már simán meg tudják különböztetni a fiatalok, hogy milyen is a sexuális érdeklődésük és hovatartozásuk. Nekem lányom van (na most tuti páran megátkoznak és megköveznek) 7 éves lesz de én minden elmondok és megmutatok neki, ami csak érdekli és leköti. Legyen szó sexről, erőszakról, vagy akár tudományról. Ha eljön az idő, nem fogom tiltani a sextől, semmilyen formájától. Sőt. Inkább megmutatom, és elmagyarázom, hogy mire számítson, és milyen következményekkel járhat, amit tesz és amit vállal. Talán bűn ilyet mondani, de szerintem nagy "ribanc" lesz belőle. De amíg tudja, és tud vigyázni magára, valamint inkább bennem bízik és hozzám fordul segítségért ( ahogy eddig is tette, és remélem ez marad is így) addig sokkal nagyobb biztonságba tudom , mintha tiltanám és nevelni próbálnám a "jóra". Na és ha addig fajul a dolog, és elkapják az utcán és megbüntetik ( ami remélem nem történik meg, hisz inkább hozza haza a srácot), akkor én szó nélkül kifizetem a bírságot , és majd levonom a zsebpénzéből. Végezetül az én nagyapám okos megjegyzése, ami szintén igaz, és szerintem ide vág (82 éves volt az öreg, amikor ezt mondta) " Ídes fijjam, egyet jegyezzé meg. Amellik nő le akaa szopni, annak meg kő engedni!"
   
 20. norbi2313

  norbi2313 Új tag

  Sajna a mai világ már csak ilyen ez van!!
   

Megosztás