Száműzik a dohányfüstöt

tibesz66

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem nem érdekelt, hogy az utcán szívják az emberek de annak kifejezetten örülök, hogy a szórakozóhelyeken nem kell a füstben úsznom :)
 

forest559

Állandó Tag
Állandó Tag
Én egyetértek vele de inkább a megelőzésre kéne nagyobb figyelmet fordítani hisz már 10 éves gyerekeket is láttam dohányozni
 

KATA197109

Állandó Tag
Állandó Tag
Nézőpont kérdése! az én emberi jogaimat meg azzal sértették meg, hogy elviselhetetlen füst volt minden szórakozóhelyen (elszívó=0), ömlött a könnyünk, szenvedtünk, és otthagytuk idő előtt a csodába az összeröffenéseket.
 

SpongyaBob:)

Kitiltott (BANned)
Szerintem az lenne a megoldás, hogy legyenek dohányzó szórakozóhelyek is, meg nem dohányzó szórakozóhelyek is.:D
Majd az emberek eldöntik melyikbe mennek be.:D
 

jencik

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindkét félnek igaza van valahol!Meg lehet érteni a dohányosokat is és azokat is akiket zavar a füst!
 

togateam

Állandó Tag
Állandó Tag
Rendben tiltsák be a dohányzást,de akkor a dohánygyártást is !!Ja hogy rengeteg pénzt termel az államnak?Akkor minek kel tiltani? 100 évig nem volt ebből semmi gond,simán együtt szórakoztak a dohányos és nem dohányos emberek.Ez most csak divat.
 

roberto83

Állandó Tag
Állandó Tag
annak én is örülök hogy tiltották a szórakozó helyeken is a dohányzást, mert zárt kis térben már néha elviselhetetlen volt a cigi füst, illetve ha édesapám 38 év folyamatos dohányzás után le tudott szokni a cigiről akkor ez másnak is megy, főleg a fiataloknak simán le kellene tudniuk tenni a cigit és még akkor járnának csak jól, mert még talán időben letennék. :)
 

Istefan

Állandó Tag
Állandó Tag
Ne izguljatok gyerekek, nemsokára kenderfüstöt fogtok szívni mindenfelé, és akkor nem lesz okotok, de nem is fogtok panaszkodni.:D Az feleannyira se káros mint a dohányfüst, de gyönyörűen lehet bambulni tőle, sőt szakképzett idegronccsá is válhat bárki pár éven belül.:D
 

Speyerkonyv

Állandó Tag
Állandó Tag
Ausztriaban bevezettek de az osztrakok balkani modon tartjak be vagyis leginkabb sehogy. Iszonyat mennyit dohanyoznak es foleg nok..
 

roberto83

Állandó Tag
Állandó Tag
igen ez a füves cigi legalizálása project is meggondolatlan dolog :) majd ha befüvezve gázol el pár embert a zebrán az autós akkor talán észbe kapnak hogy mekkora ökörség, füves cigire és egyéb drogokra csak gyenge embereknek van szűksége akikben nincs kellő kitartás ez a nagy büdös helyzet, mert ez a valóság. :)
 

Nick2h23

Állandó Tag
Állandó Tag
2009-re valamennyi tagország bevezetheti a dohányzás tilalmát zárt helyiségekben, így éttermekben és bárokban is.

A tiltás lényege, hogy a vendéglátók csak jól elkülöníthető szobát jelölhetnek ki a dohányzók számára, amelynek légtere nem keveredik a többi helyiséggel, nem szolgálnak fel ételt, az alkalmazottak pedig nem léphetnek be. Ősszel Magyarországon is módosulnak a szabályok.
Egyet értek a bevezetett rendelettel, mivel így a dohányzó emberek mások egészségére káros hatást gyakorolnak.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Betitottak az elektromos cigit is, ugyan azok a szabalyok vonatkoznak mint a cigarettara.
 
Oldal tetejére