Személy keresése

imported_kata témája a 'Toronto és környéke' fórumban , 2004 Január 23.

 1. judith904

  judith904 Új tag

  Keresem már kb 15 éve nem látott unokatestvéremet. Neve Mary Mc Rae, anyukája magyar, győr megyei, neve: Horváth Ildikó. Ildi testvére: Thomas Horvath. Mary ha jól tudom Torontóban él. kicsi voltam amikor utoljára találkoztam vele, örülnék ha újra "megismerkedhetnénk", néha e-mailezhetnénk.
   
 2. foonix

  foonix Kitiltott (BANned)

  naszooval Toronto elovarosokkal eu ma ca.6.5-7 millio
  Horvath ,mint egen a csillag! igy meg Jakabszallason sem talalnad meg
  nem itt...:confused: :confused:
   
 3. pierre1974

  pierre1974 Állandó Tag

  Keresem!!!

  Sziasztok... Egy régi osztálytársamat keresem,Dombóváron járt iskolába,de ők kiköltöztek Kanadába.. Akkori cime Toronto -ontario ,Most 33 éves mint én,a neve Szabados Gábor!
  Ha valaki ismerné és tud róla,kérem jelezze felém...Nagyon köszönöm előre is...

  Pierre
  As, Dros Róbert
   
 4. Maligán

  Maligán Kitiltott (BANned)

  Toronto Ontario-ban van ami akkora ca.mint Magyarorszag...
  ez igy nem cim!
   
 5. pierre1974

  pierre1974 Állandó Tag


  Köszi,de sajna ennyi maradt meg az emlékeimből amikor acímeztem régen a borítékot... és köszi,hogy fáradtál az írással..ha tudnám a pontos címet,nyilván oda írok vagy megkérek valaki,hogy keresse fel..;)
   
 6. Délia

  Délia Új tag

  Kedeves kanadai emberkék !! Én is keresem nagyon kedves gyerekkori barátnőmet, aki 1982-ben ment ki Montreálba, neve Poroszlai Gyöngyi /Lőkösházi Gyöngyi/. Szeretnék tudni róla, és szeretném vele felvenni a kapcsolatot, ebben kérem a segítségeteket !!! Nevem Győri Délia/Szakács Délia/

  Előre is köszönök bárminemű segítséget Délia
   
 7. Délia

  Délia Új tag

  Utolsó fellelhető címük: Alex Poroszlai 4530 Cote Des Neiges Hill Park Ap.1107.
   
 8. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

 9. Kedves kanadai magyarok!
  A BME Vegyészmérnöki Karának esti tagozatán 1970.-ben végzettek keresik évfolyamtalálkozó szervezése kapcsán ismereteink szerint Kanadába (Toronto?) férjhez ment Szép Júliat. Sajnos semmilyen személyes adatát - s így asszonynevét - nem ismerjük. Arra törekszünk, hogy akik bármilyen okból nem tudnak személyesen megjelenni a találkozón, azokról is legalább valamilyen információ állhasson rendelkezésünkre. Bárki segítségét szívesen fogadjuk és köszönjük.
   
 10. HT Miskolc

  HT Miskolc Új tag

  Jármay

  Sziasztok!

  Megköszönném, ha vki tudna segíteni...

  Rokonom, Thomas Jarmay elérhetőségét szeretném megtalálni...
  Lehetőleg netest (email cím, iwiw, stb)

  thx

  HT
   
 11. Bellamy

  Bellamy Új tag

  Kedves Fórumlátogatók!

  Csatlakozva az előttem rokonkeresőkhöz, én is kérem hogy ha valaki ismeri Leslie Csala nevű bátyámat, vagy hallott róla kérem tudassa velem. Közelebbi adatok: 1951.-ben született Magyarországon, eredeti neve Luther László. 1964-ben Canadában élő édesanyja kivitte Montrealba. Ahogy tudom, a 70-es évek végéig ott élt. Ott vette fel a Leslie Csala nevet. Azóta nem tudok róla.
  Köszönöm előre is.
   
 12. ricinus

  ricinus Állandó Tag

  Régi ismerős keresése

  Keresem Scarlett Antalóczy-t, akit amár sajnos elhúnyt Szabó Lajos unokabátyámon keresztül ismertem meg anno még az 1974-es években.
  Scarletten keresztül ismertem meg unokabátyám közvetítésével a FOCUS -t, Janis Joplint, stb.
  Unokabátyám egykori címe:
  Lajos Szabó, 444 Davisville Ave, Torontó, Ont.Canada M4SIH8

  Scarlettól utoljára a
  3024 Siroinatre (?) #8; L.A, Ca. USA
  címről kaptam levelet - akkor zenével foglalkozott.
  Canadai címe
  6 Freeman Place, Hamilton, Ont, L8N2G5
  volt

  Kérem aki tud segítsen, előre is kösz, üdv:
  ricinus
   
 13. wildflower56

  wildflower56 Új tag

 14. klari

  klari Állandó Tag

  Szia Ricinus!
  Én személyesen nem ismerem Scarlettet, de tudom, hogy vele dolgozott a Mátrai Géza valamilyen 56-os film anyag elkészítésében.
  A Géza e-mail címe: [email protected]
  Üdv,
  Klári
   
 15. tippi

  tippi Új tag

  Keresem

  Kedves Fórumlátogatók!
  Új vagyok és keresek valakit. Sajnos elég nehéz, mivel nevet nem tudok. Tudom, hogy ez így elég bután hangzik, de mégis megpróbálom. Férjem Kanadában (valószínűleg Torontó vagy környéke) élő rokonairól lenne szó, és már legalább 20 év telt el azóta. Szerszámgéplakatos üzemük volt, szerszámokat gyártottak. Többször hazalátogattak Kanadából Magyarországra, Dombóvárra. Férjem a rokonaival mindig nagymamájánál találkozott, akit Bach Frigyesnének hívtak.( Sajnos már meghalt. ) Férjemet is annak idején ki szerették volna vinni magukkal, a szakmája géplakatos. De jött a katonaság és bevonták az útlevelét. A vállalkozást valószínűleg a gyerekek vihették tovább, egyik kb. most 45 éves lehet. Segítséget szeretnék kérni, hogy melyik honlapon lehet keresni szakma szerint, amely a cég tulajdonosának nevét is megadja. Most biztosan mindenki meglepődik, hogy ennyire keveset tudok és mertem kérdezni. De én is megtaláltam (az Internet segítségével) Németországban a rokonomat, 15 év elteltével.
  Köszönöm a segítséget!kiss
   
 16. Totu Erika

  Totu Erika Állandó Tag

  Sziasztok Én László Csabát keresem aki a Trans express zenekarban volt dobos és kivándorolt Canadába ha jól emlékszem 95-ben ha ismeri valaki kérlek szóljatok
   
 17. Bellamy

  Bellamy Új tag

  Kiegészítés

  Kedves Fórumlátogatók!

  Előző üzenetem óta sikerült keresett testvérem Leslie Csala utolsó általunk ismert címét megszereznem. (1989-ből)
  1708-204 Charles St.
  Vancouver B.C.
  V5L 2T5
  Canada
  Ha ez alapján valaki tudna segíteni, megköszönném.
   
 18. Pitika

  Pitika Új tag

  ILYES FERENCZ KANADABA MENEKULT 1989 ELOTT KOLOZSVARROL
  AKI ISMERI VAGY TUD ROLA, KEREM ERTESITSEN
  [email protected]
  KOSZONETTEL
  PITIKA
   
 19. FiFike

  FiFike Állandó Tag

  Nagyon elgondolkoztattal mert Torontoban is elt Csola vagy Csala es meggyozodesem , hogy Lacinak hivjak . A szuletesi evvel van problemam mert szerintem akit en ismerek az idosebb . O itt megnosult (felesege Cini ) es sokat tartozkodnak az utobbi evekben M.o.-on , ugy tudom Erden van hazuk . Par het mulva tobbet tudok majd errol mondani mert megyek haza es megprobalok erdeklodni . Akirol en beszelek egy szokes , szemuveges , jo megjelenesu ferfiu .
   
 20. Bellamy

  Bellamy Új tag

  Kedves Fifike!

  Köszönöm a kedvességed, hogy próbálsz segíteni. Bár sikerrel járnál. A születési év az 100 %. Sajnos a mostani kinézetét nem tudom, de mindíg is barna volt. Viszont nagyon jól focizott, a kinti iskolai csapatban is játszott, meg hokizott is. Ammeddig én tudom nem volt nős, de gondolom ez változott. A telefonkönyvben nagyon kevés Leslie Csalát találtam, lehet hogy visszavette a Leslie Luther nevet. Egy ilyen nevet találtam az alábbi címen: 2167 Bellevue, Unit 702, West Vancouver B.C. V7V 1C2
  Köszönök minden segítséget.
   

Megosztás