Talmácsi Gábor Világbajnok !!!

LAMBDA61

Állandó Tag
Állandó Tag
Igéretes

Talmácsi Gábor a szombati harmadik helyezése után vasárnap már a leggyorsabb volt a valenciai tesztelésen a 250 kcm-es kategóriában. Igéretes.
 

Qlee

Állandó Tag
Állandó Tag
Én személy szerint nem várok tőle VB győzelmet.
Csak hozza a szokásos megbizható formáját és összesítésben legyen az első ötben.
Azért a magyar GP-t megnyerheti nyugodtan :))
 

annii

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon sajnálom szegényt, talán rossz döntés volt most ez a váltás.., de elég kiábrándító hogy világbajnokként most tök utolsó a MotoGP-be dehát majdlesz valahogy.. Hajrá Talma:)
 

Istee

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem "tök utolsó". Illetve, persze, az, de ez azért más tészta. Mégha nyilvánvalóan van is tapasztalata nagyobb motorokkal is, azért egy ilyen gépre felülni nagyon más lehet. Ez volt a második futama, de már volt olyan periódus, amikor 14. helyen állt. És ma is végigment, nemúgy mint 3 másik versenyző... Az egész mezőny egyik legmegbízhatóbb pilótája (a másik két géposztályt is idevéve)!
Ő maga azt mondta a mai, asseni verseny előtt:
„Minden edzésen javítok egy kicsit, s ennek köszönhetően egyre közelebb kerülök a többiekhez, de ők is folyamatosan gyorsulnak. Az időmérésen egy-két kanyarban túl erősen használom a hátsó féket, de nem emiatt jön össze a hátrányom, hanem mert a motor sok helyen nem azt csinálja, amit én szeretnék. Nagyon agresszív, két kanyar között egy keréken akar menni – izomból kell irányítani. A többiek közül is jó néhányan küzdenek ezzel a problémával, csak éppen két-három másodperccel gyorsabbak”

2-3 másodperc a várt 5-6 helyett. Ez éppenhogy nem rossz! :)
 

mulam7peace

Állandó Tag
Állandó Tag
Talma infokat kerek

Valaki aki valaszolna nekem arra a kerdesemre hogy most melyik csapatban van Talma es milyen nehezsegi fokozatnal mekorra motorral?
 

mulam7peace

Állandó Tag
Állandó Tag
En azonnal pezsgöt bontottam Talma gyözelmére . meg akkor is igy voltam amikor a magyar nöi vizilabdazok szereztek vilaggyözelmet .
 
Oldal tetejére