Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

luisky

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló !
Meg tudja mondani valaki,hogy miért nem látszik a profilképem ?Ha hozzá szólást írok,vagy feltöltök.

Meg van marhaságot írtam :) bocsi.
 

magic666

Új tag
Tudtad?
Hogy az Élet értelmetlen és ez nagy ajándék. Mivel nap mint nap eldöntheted, hogy milyen értelmes dologgal szeretnéd eltölteni a napodat.
Ja..és mással ne foglalkozz, mert mások jóváhagyása nem szabadság, csupán megfelelés.
Szép napot mindenkinek!
 

magic666

Új tag
Tudtad?
Hogy bármit választhatsz, amit csak akarsz! Csupán engedd meg, magadnak..csupán magadnak. A dolog neheze nem az, hogy mennyire erőlködsz és akaratoskodsz, hanem mennyire a szívedből jön. Itt a bökkenő...tehát mennyire szereted magad, annyira, hogy meg is engeded csupán, mert jó érzés ennyire szeretnem magam.
Szép napot mindenkinek!
 

magic666

Új tag
Tudtad?
Hogy életed minden napja egy nagy teremtés. A világ zöme nem hallgat a belső érzéseire, hanem a fejében van bezárva. Várnak, reménykednek, kényszeresen ismételgetnek és panaszkodnak.Elhiszik, hogy semmin se tudnak változtatni, főleg nem magukon. Persze ez nem igaz, csupán elfelejtettek önmagukért egy egyszerű választást hozni...hogy igenis megteszem és ezt ,és ezt választom...
Mikor teljesül ez be?..Nem számít, akár azon a reggelen, amely örökre megváltoztatta az életed! Ez a teremtés csodája, van miből választani mindig, belülről, utána csak hagyd, szelíden és egyszerűen.
Szép napot mindenkinek!
 

magic666

Új tag
Tudtad?
Hogy minden kérésed egy teremtés is egyben. Olykor nagyon hasznos, ha kérsz, de legalább legyél tisztába azzal, hogy fel is fogod a választ.Nem azt amit előre legyártassz, mert a mindenség nem emberi elméből ad választ, hanem minden eszközt, embert,állatot, növényt, ásványt és angyalokat is felhasznál, hogy egyértelmű választ kapj. Ez pazar és hihetetlen gazdag. Csupán nyílj fel , ne gondolkozz és az orrod előtt ott lesz a válasz..és az hogy mit kezdj ezzel..érezni fogod, hogy hozzád tartozik.
Szép napot mindenkinek!
 

magic666

Új tag
Tudtad?
Hogy nincs sors, csak amit magadnak kijelölsz. Végső soron nem lenne gyanús, hogy a szeretet nevében nélkülöznöd kellene, vagy minimálbérért dolgoznod, sőt durva társkapcsolatokat kell elviselned.? Sokan hiszik, hogy egy felsőbb hatalom ilyeneket ró az emberre, de ez nem igaz. Az életed akkor változik meg, az ún. "rossz"-nak tartott dologból, amikor lélekből ki mered már mondani- elég volt- befejeztem ezt a tapasztalást. Nem vágyom már erre..és mást választassz! De legyél bátor, mert sokan szeretik a régi énedet , olykor szeretnék, ha maradnál tovább az ő drámájukba. Miért? Mert ők tovább szeretnének játszani a nagy dirr-durrt. Légy bátor magadért! Meg tudod tenni!
Szép napot mindenkinek!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére