Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Yas_min

Állandó Tag
Állandó Tag
Angyalok

Az angyalok jelenlétük és erejük

Az angyalok Isten alakokba sűrített energiái a túlvilágon. Ők testesítik meg Isten fényét és sugarait bennünk és körülöttünk. Ők az univerzum szellemi törvényeinek őrzői és hordozói. Energiájuk és erejük végtelen. Az angyalok a menny különböző területein működnek.
 

Yas_min

Állandó Tag
Állandó Tag
Megérdemlem, hogy gazdag legyek! Megérdemlem, hogy megfizessenek azért, hogy jól érzem magam! A pénz a barátom! Mindig rengeteg pénzem van! Remek dolog gazdagnak lenni! Gondolataim a szépség, az erő, és a harmónia körül forognak! A pénzzel hatalmas jót teszek magamnak, és másoknak! A pénz egyre bőségesebben áramlik hozzám, napról napra minden módon a pénz mennyiségem növekszik! Élvezem a pénzt, és a pénz élvez engem!
 

Yas_min

Állandó Tag
Állandó Tag
Áramlik hozzám a készpénz! Találékony pénzgenerátor vagyok! Remek dolog sok pénzt csinálni! Valamennyi befektetésem hasznot hoz, és egyre több hasznot! Jó érzés él bennem a pénzzel kapcsolatban! Nyitott és fogékony vagyok minden jóra! Elegendő időm, energiám, bölcsességem és pénzem van ahhoz, hogy valamennyi vágyamat valóra váltsam! A bevételem mindig meghaladja a kiadásaimat!
 

Yas_min

Állandó Tag
Állandó Tag
Nyitott és fogékony vagyok minden jóra! Elegendő időm, energiám, bölcsességem és pénzem van ahhoz, hogy valamennyi vágyamat valóra váltsam! A bevételem mindig meghaladja a kiadásaimat! Minden eggyes kiadott forintom megsokszorozódva érkezik vissza hozzám! Bármit is teszek, pénzügyi helyzetem napról-napra jobbá válik!
 

Yas_min

Állandó Tag
Állandó Tag
Gazdagsággal kapcsolatos dolgokra gondolok, és egyre gazdagabbá válok! Értékelem mindazt, amivel rendelkezem! Ezennel elfogadom a gazdagságot, és a bőséget! Rendjén való gazdagnak lenni! A pénz és a bőség jó dolog! Az Univerzumra a bőség jellemző!
 

Yas_min

Állandó Tag
Állandó Tag
Természetes állapotom a gazdagság, és most visszatérek a természetes állapotom gazdagságához, és bőségéhez! Az Univerzum támogat életcélom elérésében! Összhangban állok a körülöttem lévő világgal kreatív vagyok és harmóniában élek minden a világomban lévő dologgal! Gazdag vagyok szeretetben, gazdag vagyok egészségben!
 

Yas_min

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehetőségem, hogy megtapasztaljam a világmindenség gazdagságát, és így megtapasztalom azt! Gazdagságomból visszaadok, hogy más is megtapasztalják a gazdagságot!
 

Yas_min

Állandó Tag
Állandó Tag
A Teremtés Törvénye azt kezdi megvalósítani, ami gondolataid fókuszábanáll: legyen az pozitív vagy negatív, vagy valaminek a hiánya.
 

Yas_min

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha a nem-fizikai világban léteznél, és
úgy érzékelnéd a dolgokat, mint mi most, akkor azt tapasztalnád, hogy a
folyamatnak csak az egyik fele érvényes: mert itt a teremtő gondolattalegy időben létezik a megvalósulás.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére