Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

6-os dj

Állandó Tag
Állandó Tag
20 pont elérése

Hát első sorban nagyom tetszik az oldal es mar nagyon szeretnénk töltögetni és persze feltölteni es egy kicsit aggaszt hogy nem ismer itt meg senki
 

Ildiki

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért kávézunk?

Milyen egyszerű lenne azt mondani, amit az újdonsült szerelmesek: mert szeretem.
De megszoktuk, hogy magyarázkodunk: a gyerekünk előtt, hogy miért nem érünk rá vele foglalkozni, a férjünknek a plusz kilóinkról vannak kidolgozott elméleteink, a főnökünknek mindennap új mesét találunk ki késésünk okáról és az anyánknak… mindig, mindenről.
Szükségünk van (ezekre az) önigazolásokra? Ha nagyon a nyakunkba lihegnek az ellenzők, és mi meg akarjuk hallani a vészjósló hangokat, bizonyára igen.
Ki az a – mégoly eltökélt – kávébolond, akit soha nem bizonytalanított el az a bűnlajstrom, amit a kávé rovására írnak?!
Az elsőt, a legfontosabbat nem szívesen nevezzük nevén, és legfőképpen kamaszgyerekünk előtt nem valljuk be őszintén: igenis drogozunk. A koffein eredeti (növényi eredetű gyógyhatású anyag) és mai értelmében is (pszichoaktív szer, a központi idegrendszert befolyásolva hangulat- és tudatmódosító hatású) drog. Bűntudatunkat enyhítendő: legális serkentő.
Gyakran írják a koffein számlájára a magas vérnyomást, a koleszterinszint emelkedését, a csontritkulást, esetenként (ó, jaj!) a vetélést… a sor végeláthatatlan. Kedvenc kávés cikkemet Szendi Gábor írta a vészmadarakról és a kávé rehabilitációjáról.
A koffein hatása sokkal összetettebb annál, mint hogy – nemes egyszerűséggel – „jónak” vagy „rossznak” nevezhetnénk.
Az életünk éppen ilyen bonyolult. De – akár a kávé – természetesen jó!

Én sajnos gyógyszerfüggő lettem, amit épp most próbálok elhagyni. Nem könnyű. Depresszió „nevű” betegségem története már 10 éve kezdődött, de sajnos még nem találtak fel nekem való hatásos gyógyszert. Persze most már tudom, hogy ilyen NINCS!!! DE ez már késő.

Liza, sose késő. Keresd meg Zsóka írásait, az Új kor klub honlapon! Szeretettel ajánlom.kiss
 

AndRea19890503

Állandó Tag
Állandó Tag
Lelkünk mélyén (...) ez a vágy él: boldogok akarunk lenni, és jólétben szeretnénk élni, de főleg félelem nélkül és betegség nélkül és halál nélkül. És ez lehetetlen. A föld: a küzdelem színtere. Mindig az volt, és az is marad.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére