Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

peetorpeet

Állandó Tag
Állandó Tag
"Minden probléma kapcsolati probléma. Kapcsolati mintáink hatnak az egészségünkre, pénzügyeinkre, sikerességünkre, szexuális életünkre és még a művészetünkre is... Tudnunk kell változtatni a kapcsolatainkon, mert a kapcsolati elakadások blokkolják az egész életünket... Ha meggyógyítod a kapcsolatodat másokkal és saját magaddal, ha a kapcsolataid kiteljesedettek és boldogok, akkor minden más, ami fontos számodra, magától megtörténik." (Chuck Spezzano)
 

peetorpeet

Állandó Tag
Állandó Tag
A lélek, a létezés során folyamatosan fejlődik. A teljes nemtudástól halad a mindenttudás felé.
Kezdetben nincsenek képességei, nincs tapasztalata, így nincs mihez viszonyítania sem, ezért tart az út eleje olyan iszonyúan sokáig!
Amikorra összeszedi valamennyire a tapasztalatokat és néhány képességét, az még mindig csak ahhoz elég, hogy téves következtetéseket vonjon le a tapasztaltakból.
 

peetorpeet

Állandó Tag
Állandó Tag
Az önbizalom és magabiztosság személyiségünk meghatározó tulajdonságai. Hatással vannak célkitűzéseinkre, döntéseinkre és még a cselekedeteink eredményességére is!
Ha valakinek természetétől vagy neveltetésétől fogva sok van ezekből, akkor az illető erősnek, határozottnak és bátornak érzi magát, vagyis ezek elűzik a kétséget, kishitűséget és a félelmeket.
A magabiztosság biztonság önmagunkban, tehát biztonság érzetet ad. Ki ne vágyna ezekre az érzésekre?!

De meg van a magabiztosság és önbizalom árnyoldala is, ha túlzott mértékben van jelen, mint szükséges lenne!
 

peetorpeet

Állandó Tag
Állandó Tag
Vágyaink olykor élvezetessé teszik az életünket, máskor pedig szenvedést okoznak. Mutatják az utat, vagy éppen letérítenek róla. Mivel a legnagyobb örömöt és a legnagyobb bánatot is hordozhatják számunkra, ezért nagyon fontos, hogy tudjuk kezelni a vágyainkat, ismerjük és uraljuk az érzéseinket!
A bennünk élő vágyakat érdemes két csoportra osztani és eszerint kezelni őket:
Egyrészt vannak azok a vágyak, amelyeket a szívünkben hordozunk, és amelyek eredendően bennünk vannak. Ezeket meg kell tartani, fel kell vállalni és mindig van rá lehetőségünk, hogy megvalósítsuk őket!l
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére