Testen Kívüli Élmények-TKÉ

T

T.K

Vendég
Szia!

Valóban igaz, hogy aki nem a saját útját járja az megbetegszik. Velem így volt, néhány évvel ezelőtt, életem egyik legtevékenyebb évében, amikor úgy éreztem nincs előttem lehetetlen, jött egy hirtelen és váratlan súlyos betegség. Olyan gyorsan törtét egymás után minden, hogy utólag visszagondolva is furcsa, hogy az a "rossz" (akkor annak tűnt) mind velem törénik meg. 30 évesen feküdtem magatehetetlenül, két műtét egymás után, kétszer is súlyos életveszélybe kerülte 2 hét leforgása alatt. Nem részletezem tovább. Egész kórházi tartózkodásom alatt csupa "véletelenek" sorozata történt meg velem, egy hajszálon függött olykor az életem, de mindig volt valami gyors és váratlan segítség, olyan volt az egész, mintha valaki vigyázott volna rám közben.
Elgondolkodtam, először dühöt éreztem, hogy miért pont most történik velem mindez velem. Viszonylag gyorsan rájöttem, hogy az egész okozója csak én vagyok, és nem tudom honnan, de rájöttem, hogy nem jó irányba haladt az életem, ezért történt mindez. Az orvosok csodálkoztak, milyen gyorsan gyógyulok....
Egy érdekesség történt velem az egyik műtét alatt. Felébredtem, miközben felvágtág a hasamat. Nem éreztem fájdalmat, de tudtam, hogy ébren vagyok, hallottam hogy beszélgetnek körülöttem, próbáltam segítségért kiáltani, nem mert, nem engedelmeskedtek a végtagjaim, a hangom stb... Aztán elsötétült minden... Nem tudom mi volt ez, és miért nem vették észre hogy nem alszom... Lehet hogy elhagytam a testem egy időre. Aki tudja választ kérem, írjon.

Szia Poxem!

Betegsegeinknek több oka is van.
Egyresz a gondolataink altal valhatunk betegge, masreszt a taplalkozas es a negativ szokasaink (cigi, alkohol, stb)is betegge tehetnek minket.(söt masokat is nem csak minket)
Neha pedig eppen egy betegsegre van szüksegünk, hogy eletformankat, gondolkodasunkat, szokasainkat megvaltoztassuk.
Neha ezen betegsegek alapjan indulunk el a felismeres utjan.
Tehat a betegsegekert csakis mi vagyunk a felelösek, de sokszor halasak is lehetünk ertük.
Nos gyakran elöfordul, hogy nagyobb stressz eseten(pl operacio, egy baleset stb) a fizkai testünk ugy vedekezik, hogy "kirakja" magabol az asztral testet a tudattal együtt.
Pl sokan nagy fajdalom eseten elhagyjak a fizikai testüket, mert az asztral test nem erzekeli a fajdalmat.
Ilyenkor teljesen tudatosak vagyunk, tehat mindent latunk es hallunk. Persze a fizikai test nyugszik es ezert nem tudjuk a fizikai testünket mozgatni. Gyakorlatilag te aludtal, de az asztral tested eber volt.
 
T

T.K

Vendég
továbbra is tartom az álláspontom, hogy csak bizonyos dolgokat kaphatunk meg a vonzás törvénye által.

Az én ismeretségi körömben sok tűz és víz kapcsolat van, működnek, sok évtizedek óta.

Mivel az anyagra (földi sik) a dualitas jellemzö, mind a ket aspektus megtalalhato itt.
De egy jol müködö kapcsolat eseten, ha a rezges nem egyezik meg (ilyenkor szoktak mondani egy hullamhosszon rezgünk vagy egy penden hurrolunk), akkor az nem müködik.
Na most az lenne a kerdes, hogy nalad mit jelent egy kapcsolatban a viz es a tüz összefüggese.
Ha ezek ellentetes ertelemben szerepelnek, akkor a kapcsolat nem idealis, annak ellenere hogy 100 evig tart.
Csak az azonos vonza az azonosat (legalabb is spiritualis szinten)az ellentetek taszitjak egymast. Van azonban olyan kapcsolat(de nem idealis csak müködökepes) ahhol eppen az ellentetekre van szüksegük a feleknek.(meg az egeszeknek is)
De ezek csak emberi kapcsolatok es altalaban az emberi kapcsolatok nem csak az ellentetre epülnek, hanem az egora is.
De 100 evnel nem tartanak tovabb.
 
T

T.K

Vendég
Nekem már az is elég lenne, hogy az a lepel ami takar rendelkezzen egy kis lyukkal, hogy csak egy kicsikét át tudjak kukucskálni rajta:D ,talán akkor több dologra is választ kapnák amikre még nem kaptam de nagyon érdekelnek, főleg ami velem történik.
Hogy tud a szellem fejlődni?

Többek között arra is szeretnék választ kapni hogy mikor már többször ki be járkáltam és már el is terveztem hogy kihez szeretnék menni vagy látni és mikor kiléptem meggondoltam magam és gondolatban kértem,hogy .... ........ szeretném látni és láttam is valakit a szobámban de nem tudom hogy azt láttam akit kértem vagy mást?


Szia Barbara!

A testkilepessel (jobban mondva a test elhagyassal) is ugy vagyunk mint a kisgyerek, amikor jarni tanul.
Elöször negy kez-lab (vagyis ket kez es ket lab), majd felallva es bukdacsolva, neha elesik.
Tehat gyakorolnunk kell, hogy jol menjen (sajnos ez nem olyan mint a hasmenes, mert az megy a gyakorlas nelkül is)
Szoval minnel többet hagyod el a tested, annal rutinosabb leszel.
Es mar ha kint vagy kerhetsz segitseget is hogy tanitsanak (pl szellemi vezetö)
Hogyan tud a szellem fejlödni?
Nos a szellem( tudat) mindig fejlödik, de ezt a fejlödest meg tudjuk gyorsitani.
Megpedig a spiritualis erdeklödessel.
Ehhez nagyon sok minden hozzatartozik, többek között a TKE is.
Ezaltal is nagyon sok felismeresre tehetünk szert.
Nos hogy kivel szeretnel a "kintlet" alatt talalkozni, azt lehet programozni.
Az elalvas elött többször elmondod magadban(vagy hangosan, ha nem neznek hülyenek)hogy ezzel es ezzel szeretnek talakozni(pl a szellemi vezetömmel szeretnek talalkozni) Csak vigyazz hogy a ferjed ne hallja, mert felre fogja erteni, talan feltekeny lesz.
En me'g amikor nös voltam es kesön jöttem haza, mindig azt mondtam a felesegemnek, hogy a szellemi vezetömmel talalkoztam.
icon7.gif
. Erre ö: nem is tudtam hogy a szellemi vezetök alkoholt isznak.
Na szoval tudod programozni, hogy kivel akarsz talakozni.
 
T

T.K

Vendég
Hogy én mennyi bántást kapok a szeretet mániám miatt.:(:)
Örülök,hogy nem csak én vagyok úgy oda a szeretetért.:D

Aki teged e miatt megszol, nem tetszeset nyilvanitja vagy ne adj isten "bant", meg nagyon alacsony tudati szinten all.
De hat a tudati szinteknek is vannak fokozatai.
 
O

oliyboty

Vendég
Szia T.K.!

Szeretnék egy TKÉ-t majd összehozni, csak nem tudom hogy kell. Tudnál benne segíteni, hogyan csináljam, hogy tényleg az legyen?

Köszönöm,
OLIkiss
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Na megprobalok par gondolatot az elmenyeidhez hozzafüzni....................................................
Söt ha imadkozol, hamar el is alszol. En legalabb is igy teszek a lefekves utan.
icon7.gif
Kedves Tibor!
Köszönöm a válaszod és ha megengeded szeretnék egy vagy két vagy több élményemet elmesélni itt Neked és Mindenkinek.
Igaz ezek közül párról más fórumon már írtam itt a CH.
Egyik alkalommal mikor kiléptem a testből (mert vannak olyan kilépések is mikor nincs bennem félelem csak kíváncsiság) az ablak elé mentem és játékosan kidugtam a karom az ablakon és az át is ment rajta, majd a fejemet is kidugtam és körbe pillogtam.
Gondoltam most szépen óvatosan leereszkedek a falnál, szinte tapadtam a falhoz és már lent is voltam, fejjel lefelé kúsztam (pedig tudtam nem kell hogy tapadjak úgy sem esek le.
Gondoltam körülnézek a városban.
Hogy merre jártam már nem tudom, de visszafelé mikor jöttem lehetett már hajnali 6 óra láttam hogy már vannak a buszmegállóba emberek.
Mikor elmentem mellettük arra gondoltam megérintem valamelyiket kíváncsi voltam észre veszi e valaki.
Vagy 3-4 emberke vállát megérintettem és volt aki észre vette mert azonnal odafigyelt a válla fölé.
Ennek nagyon örültem hogy volt valaki aki érzékeli az érintésem a vállán.
Szépen siklottam hazafelé és ugyan úgy kúsztam fel a fal mellett ahogy lefelé jöttem, csak most fejjel felfelé.
Akkoriban arra voltam kíváncsi hogy a fizikai síkon is lehet e érzékelni ha valaki asztrál testben ténykedik a közelben. ( volt olyan is hogy valakinél átrendeztem asztrál testben a szekrény tetejét csak azért, hogy megtudjam át lehet e pakolni fizikai test nélkül is, gondoltam másnap megnézem. Itt az volt a baj hogy nem tudtam hol pakoltam át a tárgyakat, így nem kaptam választ a kíváncsiságomra)
Volt olyan is mikor valahonnan hazaértem és kinyitottam a szemem valószínű az asztrált és megijedtem mert nem a saját ágyikómban voltam mivel egy randa faliszőnyeget láttam ami nekem nem volt sosem. Gyorsan becsuktam a szemem és arra gondoltam hogy vissza a testembe és akkor már is ott voltam.


Most leszeretném írni azt amit félig ma már írtam itt a fórumon és régebben a CH is de még nem tudtam rájönni kit is láthattam.
Tehát mivel épp kilépegetős időszakom volt arra gondoltam ha legközelebb kilépek akkor egy akkor kedvencem és eléggé ismert magát gyógyítónak nevező illetőhöz szerettem volna elmenni.
Na mikor eljött hogy érzem jön a kilépés meg gondoltam magam.
Majd gondolatban azt mondtam hogy Jézus Krisztust szeretném látni, felültem az ágyon és láttam hogy oldalt a szekrény előtt valaki van. Majd elkezdtem felé lebegni és láttam hogy egy aranyszínű emberi alak áll ott. Arca nem volt a feje tetejétől a talpáig arany volt mondhatnám fénylény. És én csak szálltam felfelé és elhaladtam előtte is és felülről is láttam, csak ott állt és nem mozdult, még csodálkoztam is hogy miért nem állok meg és lehetek vele szemben, és már elértem a plafont és mentem tovább.
Akkor nem emlékeztem, hogy kerültem vissza a testbe.
Nagyon szeretném tudni, hogy a kérésemre akkor ki jött el hozzám?
 

csoppecske

Állandó Tag
Állandó Tag
bocs, lehet,h. tudatlan vagyok, de szabad egyedül kilépni? és mi van akkor, ha helycserés támadás történik? vagy ez nem lehetséges?
 

csoppecske

Állandó Tag
Állandó Tag
semmi veszélye nem lehet? nem tudom, olvastad-e Tamási Áronnál, amikor az apja után megy a lelke a háborúba... az is valami hasonló helyzet lehet...
 

csoppecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Tibor!
Köszönöm a válaszod és ha megengeded szeretnék egy vagy két vagy több élményemet elmesélni itt Neked és Mindenkinek.
Igaz ezek közül párról más fórumon már írtam itt a CH.
Egyik alkalommal mikor kiléptem a testből (mert vannak olyan kilépések is mikor nincs bennem félelem csak kíváncsiság) az ablak elé mentem és játékosan kidugtam a karom az ablakon és az át is ment rajta, majd a fejemet is kidugtam és körbe pillogtam.
Gondoltam most szépen óvatosan leereszkedek a falnál, szinte tapadtam a falhoz és már lent is voltam, fejjel lefelé kúsztam (pedig tudtam nem kell hogy tapadjak úgy sem esek le.
Gondoltam körülnézek a városban.
Hogy merre jártam már nem tudom, de visszafelé mikor jöttem lehetett már hajnali 6 óra láttam hogy már vannak a buszmegállóba emberek.
Mikor elmentem mellettük arra gondoltam megérintem valamelyiket kíváncsi voltam észre veszi e valaki.
Vagy 3-4 emberke vállát megérintettem és volt aki észre vette mert azonnal odafigyelt a válla fölé.
Ennek nagyon örültem hogy volt valaki aki érzékeli az érintésem a vállán.
Szépen siklottam hazafelé és ugyan úgy kúsztam fel a fal mellett ahogy lefelé jöttem, csak most fejjel felfelé.
Akkoriban arra voltam kíváncsi hogy a fizikai síkon is lehet e érzékelni ha valaki asztrál testben ténykedik a közelben. ( volt olyan is hogy valakinél átrendeztem asztrál testben a szekrény tetejét csak azért, hogy megtudjam át lehet e pakolni fizikai test nélkül is, gondoltam másnap megnézem. Itt az volt a baj hogy nem tudtam hol pakoltam át a tárgyakat, így nem kaptam választ a kíváncsiságomra)
Volt olyan is mikor valahonnan hazaértem és kinyitottam a szemem valószínű az asztrált és megijedtem mert nem a saját ágyikómban voltam mivel egy randa faliszőnyeget láttam ami nekem nem volt sosem. Gyorsan becsuktam a szemem és arra gondoltam hogy vissza a testembe és akkor már is ott voltam.


Most leszeretném írni azt amit félig ma már írtam itt a fórumon és régebben a CH is de még nem tudtam rájönni kit is láthattam.
Tehát mivel épp kilépegetős időszakom volt arra gondoltam ha legközelebb kilépek akkor egy akkor kedvencem és eléggé ismert magát gyógyítónak nevező illetőhöz szerettem volna elmenni.
Na mikor eljött hogy érzem jön a kilépés meg gondoltam magam.
Majd gondolatban azt mondtam hogy Jézus Krisztust szeretném látni, felültem az ágyon és láttam hogy oldalt a szekrény előtt valaki van. Majd elkezdtem felé lebegni és láttam hogy egy aranyszínű emberi alak áll ott. Arca nem volt a feje tetejétől a talpáig arany volt mondhatnám fénylény. És én csak szálltam felfelé és elhaladtam előtte is és felülről is láttam, csak ott állt és nem mozdult, még csodálkoztam is hogy miért nem állok meg és lehetek vele szemben, és már elértem a plafont és mentem tovább.
Akkor nem emlékeztem, hogy kerültem vissza a testbe.
Nagyon szeretném tudni, hogy a kérésemre akkor ki jött el hozzám?
szerintem az aranyszínű alak az egyik jézus lehetett, vagy valamelyik angyalod, mert Jézus energiája olyan nagy, hogy megégtél volna, nem tudom, nagyon zöld volt?
 

csoppecske

Állandó Tag
Állandó Tag
szerintem az aranyszínű alak az egyik jézus lehetett, vagy valamelyik angyalod, mert Jézus energiája olyan nagy, hogy megégtél volna, nem tudom, nagyon zöld volt?
amikor először manifesztáltunk /kb. 20 éve/ a tesómmal, akkor nálunk lila színben jelent meg Mária és Jézus, /gyógyító szívet adtak a húgomnak/ - egyik megtestesülése, ezért azt gondolom, hogy nálad egy magasabb rangú lehetett, mivel azóta magasabb rezgésűek lettek... - akkor kaptuk azt a választ, h. az "igazi' mellett elégnénk... szép napot!
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Barbi!
Nagyon szépen köszönöm, hogy elkezdted leírni az élményidet.
Ez lett a kedvenc olvasmányom. Álmomban, asztrálutazásaimon, sokszor volt találkozásom Jézus valamelyik megjelenési formájával. A legmagasabbikat eddig mindig kerültem, valószínű még ártana nékem a sokkal magasabb szintű rezgésével.
Legyen csodásan gyönyörű napod, és hétvégéd!
Nagyon sok szeretetettel Erzsi.
 
O

oliyboty

Vendég
bocs, lehet,h. tudatlan vagyok, de szabad egyedül kilépni? és mi van akkor, ha helycserés támadás történik? vagy ez nem lehetséges?

Én nekem is többek közt a félelem az oka, meg nem tudom, hogy fog zajlani, mi fog várni, stb...:rolleyes:
 
T

T.K

Vendég
Szia T.K.!

Szeretnék egy TKÉ-t majd összehozni, csak nem tudom hogy kell. Tudnál benne segíteni, hogyan csináljam, hogy tényleg az legyen?

Köszönöm,
OLIkiss


Szia Oli!

Nos nem ilyen egyszerü a kerdes, mint ahogy gondolod.
Ahhoz hogy tudatosan egy TKE-d legyen nagyon sok tanulasra es idöre, kitartasra lenne szükseged.
Persze ennek ellenere megprobalhatod.
Hamarason irni fogok arrol hogyan probalkozzunk egy tudatos TKE elereseben.
 
T

T.K

Vendég
Kedves Tibor!
Köszönöm a válaszod és ha megengeded szeretnék egy vagy két vagy több élményemet elmesélni itt Neked és Mindenkinek.
Igaz ezek közül párról más fórumon már írtam itt a CH.
Egyik alkalommal mikor kiléptem a testből (mert vannak olyan kilépések is mikor nincs bennem félelem csak kíváncsiság) az ablak elé mentem és játékosan kidugtam a karom az ablakon és az át is ment rajta, majd a fejemet is kidugtam és körbe pillogtam.
Gondoltam most szépen óvatosan leereszkedek a falnál, szinte tapadtam a falhoz és már lent is voltam, fejjel lefelé kúsztam (pedig tudtam nem kell hogy tapadjak úgy sem esek le.
Gondoltam körülnézek a városban.
Hogy merre jártam már nem tudom, de visszafelé mikor jöttem lehetett már hajnali 6 óra láttam hogy már vannak a buszmegállóba emberek.
Mikor elmentem mellettük arra gondoltam megérintem valamelyiket kíváncsi voltam észre veszi e valaki.
Vagy 3-4 emberke vállát megérintettem és volt aki észre vette mert azonnal odafigyelt a válla fölé.
Ennek nagyon örültem hogy volt valaki aki érzékeli az érintésem a vállán.
Szépen siklottam hazafelé és ugyan úgy kúsztam fel a fal mellett ahogy lefelé jöttem, csak most fejjel felfelé.
Akkoriban arra voltam kíváncsi hogy a fizikai síkon is lehet e érzékelni ha valaki asztrál testben ténykedik a közelben. ( volt olyan is hogy valakinél átrendeztem asztrál testben a szekrény tetejét csak azért, hogy megtudjam át lehet e pakolni fizikai test nélkül is, gondoltam másnap megnézem. Itt az volt a baj hogy nem tudtam hol pakoltam át a tárgyakat, így nem kaptam választ a kíváncsiságomra)
Volt olyan is mikor valahonnan hazaértem és kinyitottam a szemem valószínű az asztrált és megijedtem mert nem a saját ágyikómban voltam mivel egy randa faliszőnyeget láttam ami nekem nem volt sosem. Gyorsan becsuktam a szemem és arra gondoltam hogy vissza a testembe és akkor már is ott voltam.

Most leszeretném írni azt amit félig ma már írtam itt a fórumon és régebben a CH is de még nem tudtam rájönni kit is láthattam.
Tehát mivel épp kilépegetős időszakom volt arra gondoltam ha legközelebb kilépek akkor egy akkor kedvencem és eléggé ismert magát gyógyítónak nevező illetőhöz szerettem volna elmenni.
Na mikor eljött hogy érzem jön a kilépés meg gondoltam magam.
Majd gondolatban azt mondtam hogy Jézus Krisztust szeretném látni, felültem az ágyon és láttam hogy oldalt a szekrény előtt valaki van. Majd elkezdtem felé lebegni és láttam hogy egy aranyszínű emberi alak áll ott. Arca nem volt a feje tetejétől a talpáig arany volt mondhatnám fénylény. És én csak szálltam felfelé és elhaladtam előtte is és felülről is láttam, csak ott állt és nem mozdult, még csodálkoztam is hogy miért nem állok meg és lehetek vele szemben, és már elértem a plafont és mentem tovább.
Akkor nem emlékeztem, hogy kerültem vissza a testbe.
Nagyon szeretném tudni, hogy a kérésemre akkor ki jött el hozzám?

Szia Barbara!

Ez egy sokat vitatott tema peldaul, hogy lehetünk-e hatassal a fizikai sikra az asztral testünkkel?
A valaszom egyertelmü nem.
Most megkerdezhetned, hat akkor hogyan lehetseges az, hogy az emberek erzekeltek engem a buszmegalloban?
Igen erzekeltek, mert ök nem a fizikai sikban tartozkodtak.
Nos a kerdes sokkal bonyolultabb mintsem hogy egyszerüen meg lehetne valaszolni. De ennek ellenere megprobalom.
Nos amikor kileptel az asztral testedben voltal, de nem a fizikai sikon. Habar minden megegyezett a fizikai sik reszletevel, tehat az utca, a buszmegallo, a hazak a szoba stb ahol eppen tartozkodtal.
De ezeket a reszleteket a gondolataid hoztak letre, hogy ugy mondjam egy tükörkepet alkottal a fizikai sikrol (környezetedröl)
Es ebben a gondolati formakban megteremtet valosagra mar hatassal lehettel az asztral testeddel.
Ajanlok valami.
Legközelebb ha kilepsz probald meg a szobadban a szekrenyt atpakkolni es reggel figyeld meg mi törtent?
Nem fog semmi sem valtozni a szekrenyedben.
Nos amit irsz, hogy a sajat agyikodban talaltad magad csak a faliszönyeg volt mas, az sem a sajat agyikod volt, hanem az az agy, amit godolatban megteremtettel. Csak hat nem minden reszlet stimmelt.Es ez sokszor megtörtenik azokkal, akik elhagyjak a testüket.
Egy olyan valosagot hoznak letre a gondolataikkal(tudat alatt) hogy megtevesztöen hasonlit a fizikai sikbol ismert valosagra. De megsem az.
Nos irod, hogy Jezust szeretted volna latni es lattal is valami aranybol allo lenyt.Ket lehetöseg van.
Vagy tenyleg egy fenylenyt lattal, aki barki is lehetett (szellemi vezetöd, egy angyal) vagy csak a gondolataiddal hoztad ezt a lenyt is letre. A asztral test nagyon erzekeny a gondolatokra es sokszor a gondolatainkkal teremtjük meg a környezetünket is.
 
T

T.K

Vendég
bocs, lehet,h. tudatlan vagyok, de szabad egyedül kilépni? és mi van akkor, ha helycserés támadás történik? vagy ez nem lehetséges?

Szia csoppecske!

Egy csöppecsket sem vagy tudatlan csak hat me'g nem vagy jartas ebben a temaban.
Masban pedig biztos.
Az egyedüli kilepest ugy gondolod, hogy amikor elhagyod a tested ott van valaki melleted? (marmint a fizikai sikon aki segit neked kilepned)
Igen szabad egyedül kilepned(mar nagy kislany vagy ugy hogy szabad egyedül is megtenni)
Felre a lepessel es a trefaval.
Ahhoz, hogy kilepjel senkinek a segitse nem szükseges, hiszen altalaban mindenki egyedül van aki elhagyja a testet.
Neha ketten vagytok, mert a felelem is ott van.
icon7.gif

Es nincs helycseres tamadas meg vedekezes sem.
Te arra gondolsz, hogy ha eppen kint jarsz az asztral sikon es viragokat szedsz, akkor valaki gyorsan beköltözik a fizikai testedbe?
Nem kell ettöl felned mert ilyen nem törtenhet meg. A fizikai test ilyenkor le van vedve. Es az ezüst zsinor is megakadalyozza, hogy rajtad kivül senki nem feszkelheti be magat a fizikai testedbe.
 
T

T.K

Vendég
semmi veszélye nem lehet? nem tudom, olvastad-e Tamási Áronnál, amikor az apja után megy a lelke a háborúba... az is valami hasonló helyzet lehet...

Nem olvastam a könyvet, de gondolom ez csak egy regeny es nem a valosagon alapszik.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves TK!
Ha az asztráltest nem képes a fizikai világban ténykedni, akkor hogyan lehet, hogy a férjem kétszer is tapasztalt ilyet?
Először 5 évvel ezelőtt a villanyborotvája a drótnál fogva megemelkedett, és lekoppant.
A második eset a napokban volt. Egy tányéron volt egy villa. Ez megemelkedett, és lekoppant.
Előre is köszönöm a válaszod.
Legyen csodásan gyönyörű napod, és áldott vasárnapod!
Nagyon sok szeretetettel Erzsi.
 

pomope

Új tag
Azt mondjátok, sokat kell tanulni ahhoz hogy testen kívüli élményben legyen részünk?

én inkább aztmondanám, rá kell szorulni.

Nekem már volt testen kívüli élményem, de mostanába felvitte az Isten a dolgomat, és elfeledkeztem róluk.



Olvassátok el Radn híres eklógáját -csókod íze helyett cigaretta füstje íze a számban, -lehet hogy nem pontos, bocs.





Ha egy kicsit részletezni akarom ezt -ezeket az élményeket, - jellemezni,

akkoregy olyan élményhez tudnám hasonlítani, mikor az ember vágyik a tenger látására, álmodozik róla és képzeleg felőle, mígnem egyszer el nem jut a tenger partjára, és csak leheveredik a partra és nézi a vizet...

-nincs benne semmi különös, mindenre számított csak erre nem.

és rájön, a lélegzete együtemre jár a tenger hömpölygésével.

-ja és úgyhiszem mindenkinek egy kissé más képességei vannak. - lehet hogy azt is a tudat határolja be, bár nem biztos.
De egy biztos:
nem szabad félni. -koncentrálni kell.
---félelem fél ember---

-és ha most - ebben az életedben kihagyod az efféle tapasztalat szerzést, akkor csak elodázod a bizonytalan időkbe.- tehát csak akkor odázzuk el, ha nem vagyunk képesek mást tenni

--ez önmagammmnak szólt -főként.


///
Ez nem válasz, csak hozzászólás---
 

Medim

Állandó Tag
Állandó Tag
T.K. írta:
"... Es ez sokszor megtörtenik azokkal, akik elhagyjak a testüket.
Egy olyan valosagot hoznak letre a gondolataikkal(tudat alatt) hogy megtevesztöen hasonlit a fizikai sikbol ismert valosagra. De megsem az.
Nos irod, hogy Jezust szeretted volna latni es lattal is valami aranybol allo lenyt.Ket lehetöseg van.
Vagy tenyleg egy fenylenyt lattal, aki barki is lehetett (szellemi vezetöd, egy angyal) vagy csak a gondolataiddal hoztad ezt a lenyt is letre. A asztral test nagyon erzekeny a gondolatokra es sokszor a gondolatainkkal teremtjük meg a környezetünket is. "

Kedves T.K.!

Szerintem ez egy nagyon lényeges jelenség, ennek ellenére igen kevesen veszik figyelembe. Jó, hogy leírtad, nagyon jó volt olvasni :)
Sokkal többször kellene figyelmeztetni erre az eshetőségre az embereket.

Köszönet!

<!-- / message --><!-- sig -->
 
Top