Testen Kívüli Élmények-TKÉ

yaqwertz12

Új tag
Szia yaqwertz!
Érdekes én még nem láttam magam mikor kint vagyok, ez egy kicsit zavart mivel elég sok beszámolóban lehet olvasni, hogy sokan látják magukat fentről.
Az operálással kapcsolatban amit írtál nekem is eszembe jutott az én eseteim is.
Már a vesémet és a szívemet is és más szervemet is gyógyították.
A vesémet az ágyamban feküdtem mikor éreztem,hogy valakik dolgoznak rajtam, és már egy idő után annyira kellemetlen volt és nehéz is és fájt is, hogy rájuk ordítottam: most már elég, abba is hagyták. Hallottam hogy szólnak is hozzám csak nem értettem jól hogy mit, vagy azt mondták : Ne aludj vagy hogy Ne igyál.

Írod,hogy buborékként kétfelé mentél.
Álmomban láttam ilyent. De szerintem nem álom volt.
Mentem Anyukámhoz már az utcában voltam és észrevettem, hogy két alak követ, én gyorsítottam és már bent is voltam a házba.
Mikor nyitom ki a konyha ajtót ott állnak velem szembe mérgesen és rám támadtak, én nem tudom honnan került elő egy husáng de a kezembe volt és feléjük csaptam vele. Mikor a szürke színű lénynek a fejére csaptam a husáng keresztül ment rajta és ő mint egy buborék kettévált
majd vissza eredeti alakjára.
Hát elég nagyot néztem hogy ez hogy történhet meg, de ő gúnyosan vigyorgott.
Mikor ezen az álmon (vagy hogy is nevezzem) elgondolkodtam arra jutottam, hogy ezek ott lehetnek Anyukám házában és ott garázdálkodhatnak. Ez elég ijesztő, hogy fizikai szemmel nem láthatok, de azért csak meg akarták mutatni magukat, hát így sikerült nekik.

Mikor fekszem az ágyban és már majdnem elalszom akkor én is sokszor van, hogy hallom, hogy motoszkál valaki vagy épp jön be az ajtón, ilyenkor meg is szoktam kérdezni a férjem,hogy ő jött e be, de azt mondta nem.


Szia
HG3FCB BARBARA
Amit írtál a szürkékről,az elképzelhető hogy valóság volt.Nem kell viszont tőlük félni,mert a félelmen keresztül,és minden egyéb pszihés és mentális torzuláson(irigység,harag stb) tudnak manipulálni.Az én elképzelésem az,hogy aki rááll a szellemi fejlődésre,az automatikusan létrehoz maga körül egy tudatosságot és ezek a lények ezt nem szeretnék,mert így nem tudják átörökíteni a lényegüket.Mivel téged nem tudnak manipulálni egyenesen,hát allattomos módon a szeretteiden keresztül próbállnak.Szerintem nem kell velük foglalkozni,sem egyébb összeesküvés elméletekkel amik félelmet ébresztenek,csak mindig a saját céljaidal,individualizációddal,szellemi fejlődéseddel.
 
I

ionon

Vendég
Ilyen az, amikor a szavakra reagálunk, s nem azokra a síkokra, ahonnan a másiknak a gondolatai származnak, melyek aztán a személyiségen keresztül torzulnak szavakká.

Van egy "háló", ahol a szavak jelentőségüket vesztik.

Amit Biegelbauer Pál így fogalmazott meg; "Amikor a szeretet lelke személyes névmássá sűrűsödik, amikor ki tudjuk mondani azt, hogy "MI". "


<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CMATAKA%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:none; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} h2 {mso-style-next:Normál; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:none; mso-outline-level:2; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; font-weight:normal;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> A HÁROM DIMENZIÓRENDSZER<o></o>

A modern ember számára idegenszerű szattwikus tudat érthetőbbé tétele céljából röviden vázoljuk a hermetikus tanítások dimenziórendszereit.<o></o>
<o></o>
l. A fizikai dimenziórendszerek tér és idő mértéke szerint hatványozódnak, tartalmuk azonban mindig tér- és időbeli marad. A szavak, melyek rendelkezésünkre állnak, gyakran megtévesztők. Nyelvünk ugyanis az érzékelhető világ jelenségeire van beállítva, és ha a magasabb dimenziórendszerekben végbemenő történéseket próbáljuk ismertetni, a régi fogalmak félrevezetnek, mert ideatartalmuk mindig határolt idő- és térbeli koncepcióra utal.<o></o>
Ezt a nehézséget mindenkinek egyénenként kell leküzdenie, és a rendelkezésre álló terminológiát transzponálnia kell magasabb rendszerek jelenségeinek leírására, új tartalmat adva a régi szavaknak, kibővítve a szűk definíciókat a határok elasztikussá tétele által. Másik lehetőség: új szavak kreálása a tágult rendszer igényeinek megfelelően.<o></o>
<o></o>
2. A pszichikai dimenziórendszerekben a psziché érzelmi regiszterei szólalnak meg. Hatásuk a mélységbe terjed, áttörve a felszín felületi szemléletét, mely a fizikai rendszer sajátja. A vonzás-taszítás impulzusai és az esztétikai szempontok formaadása közt hullámzik ennek a rendszernek az aktivitása.<o></o>>
<o></o>
3. A mentális dimenziórendszerek az absztrakt gondolkodás határtalan lehetőségű területén mozognak. Legfőbb jellegzetességük a részletek negligálása, illetve a belőlük való kiemelkedés, a személytelen szemlélet és a szintetikus látás. Nem elhatároló definíciókat, hanem alkalmazkodó formulákat, analógiákat használnak, szimbolikus tendenciák szerint mérlegelnek. A gondolatkonstrukciót absztrakt erővonalak kombinált és rugalmas alkalmazásával építik fel.<o></o>

Ionon!
Te komálod Wictor Charont, ez tőle van.:)
Komállak téged is akkor köszönöm.
 
T

T.K

Vendég
Visszatérve ehhez a gondolattal való teremtés dologhoz, volt egy másik eset ott meg egy piros gömb szegődött mellém és beszélt hozzám. Többek között azt is mondta hogy "nagyon szeretlek".
Hogy teremthettem meg öt mikor sose gondoltam volna, hogy ilyen létezik, hogy egy gömb beszél.
Nem is vágytam rá, hogy legyen nekem ilyen. Találkoztam már zöld gömb-el is.
Viszont azt meg kell említenem,hogy nagyon jó érzés volt mikor mondta, hogy nagyon szeret, mikor el vagyok árvulva akkor sokszor gondolok erre a gömbre és a szavaira. Arra is gondoltam mikor ezek már megtörtétek,hogy lehet hogy egy volt rokon közölte velem érzéseit ily módon?
Ezek szerint különböző alakokban léteznek és jelenhetnek meg az asztrál világban lények és talán teszik ezt azért is hogy ne ijesszenek ránk?
Vagy hogy van ez?
Rosszul gondolom?
Tehát léteznek és alakot is váltanak ha úgy ítélik meg szükséges.

Valoszinü nem fejeztem ki magam erthetöen (sokszor nehezseget okoz a magyar nyelv)
A gondolatainkkal teremhetünk egy valosagot, de a valosag nem mindig a gondolatunk eredmenye.
Es ezt nagyon nehez elvalasztani egymastol.
Hogy jobban megertsd.
Van amikor lenyekkel talalkozunk, amiket a gondolatunk teremt, van azonban "valos" lenyekkel valo talalkozas is. A hatar a kettö között nagyon vekony mert nem vagyunk tisztaban, hogy mikor mi a valosag.
A te esetedben ez a gömb pl egy nem gondolati valosag volt.
Tehat nem a gondolatoddal teremtetted.
Vannak lenyek, akik különbözö formakat vehetnek fel.
Ez attol függ, hogy mi a celjuk.
En pl mar talalkoztam a szellemi vezetömmel kisgyerek formajaban( nem en voltam a kisgyerek, hanem a szellemi vezetöm)
Jol mondod. Elöfordulhat az, hogy a lenyek azert vesznek fel "baratsagos" formakat, hogy nehogy fraszt kapjunk (es akkor legközelebb pelenkaval kell elhagynunk a fizikai testünket)
De ez a leny felvehetett volna egy gyerek van egy öreg bacsika formajat is, hogy nehogy megijesszen.
El kellet volna beszelgetned vele.
(Ki vagy, honnan jöttel, mit akarsz, hany kilo vagy, mennyit ugrasz stb?) Ezeknek a lenyeknek a szeretet a celjuk es nem az ijesztgetes.
 
T

T.K

Vendég
Hoppá!?
Kedves Tibor nem lehet hogy a köztes lét csintalan ki szellemei nyomják rám a párnát és ráznak mint ha felakarnának ébreszteni és csavarják ki a kezem és sutyorognak és még amit nem írtam le...stb?
Mondjuk ezeket a történéseket azt teljesen külön zárom az asztrál utazástól mert egész más a megélésük is. Tehát ezt is azt is tapasztaltam már többször, és szerintem nem egy és ugyan az a két történés (a kilépés és a kis virgonckák)

Barbara!

Nem csak a köztes letben vannak "csintalan szellemek", hanem az asztral terben is, tehat elöfordulhat ez is meg az is.
De az ilyen horor törteneseket altalaban a felelmünk produkalja(ugyan ugy gondolati uton)Persze a tudati rezges is különbözik, ha csak a gondolatoddal (vagy a felelmeddel) teremtesz vagy ha az asztral terben vagy.
Itt az a lenyeg, hogy nincs okod a felelemre(meg akkor sem ha nagyon ijesztö a helyzet), mert nem arthatnak neked.
Csak megijeszthetnek.
De a legjobb vedekezes ilyenkor, ha szorul a hurok(vagy a parna),
hogy a fizikai testedre gondolsz.
Es hipp-hopp mar benne is vagy.
 
T

T.K

Vendég
Szia T.K
Amikor azt mondtam,hogy hagyom az azstrálutazást,nem a kizárásra gondoltam,hanem csak a gyakorlatokat nem akarom csinálni.Inkább este befelé fordulok,olvasgatok vagy vagy valami könnyed dolgot csinálok,de a tudatommal ráállok az asztrálutazásra,és ha a köztes állapotba leszek akkor majd megpróbálom irányítani az asztráltestem.

Igy legyen.
Maradj a labdan.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Kicsi Fecske !

Mond mikor csinalsz mar tavaszt? (ja csak egyedül vagy)

Szoval. Vannak paranormalis jelensegek, amiket nem az asztral testtel okozunk, hanem az eterivel. Hogy jobban megertsd.
A halalunk utan altalaban az un köztes letben maradunk (az eteri testtel) egy darabig (persze nem mindenki) es innen mehetünk tovabb az asztralis sikra.De ez csak akkor törtenik meg, ha elegendö "fennyel" rendelkezünk, ami magyarul azt jelenti, hogy ha a tudati szintünk ezt megengedi.
Es ennek többek között a függvenye a szeretet.
Nos vannak sokan(nagyon sokan) aki azonban nem tudnak tovabblepni(a feny fele) mert hianyzik belölük a felismeres (hit, bizalom, szeretet) es itt maradnak az un köztes letben.
Ennek a letnek (siknak) a rezgese nagyon alacsony csak egy picivel magasabb a fizikai sik rezgesenel.
Az itt megragadt"szellemek" rezgese is nagyon alacsony(picivel magasabb a fizikai test rezgesenel es ezaltal az energiajukkal(nem mindig) hatast tudnak gyakorolni a fizikai sikra.Targyakat tudnak mozgatni.
Ezeket a szellemeket nevezzük "kobor" szellemeknek.
Igaz hogy öket nem latjuk(sokan kepesek azonban erre)de ök mozgathatnak különbözö targyakat vagy maskent eszlelhetjük a jelenletüket.
Tehat ezek mar "halottak" es nem egy testelhagyas leven kerülnek a fizikai sik közelebe.

Kedves TK!kiss
Én ezeket már évekkel ezelőtt tapasztaltam, tudom. Számtalan szellemi lényt láttam már. Volt olyat, hogy teljesen élethű volt, és volt, hogy foltszerűen, és volt, hogy foltszerű volt, de arca felismerhető volt. Időnként veszem azt, hogy mit akarnak. Átmenni a fénybe, vagy van még lerendezetlen ügyük, és ebben kérnek segítséget. De hogyan képesek tárgyakat mozgatni, hiszen már nincs testük? Ezért gonoltam, hogy asztrális energiát használhatnak.
Legyen csodásan gyönyörű napod!
Nagyon sok szeretetettel Erzsi.kiss
 
T

T.K

Vendég
Kedves TK!kiss
Én ezeket már évekkel ezelőtt tapasztaltam, tudom. Számtalan szellemi lényt láttam már. Volt olyat, hogy teljesen élethű volt, és volt, hogy foltszerűen, és volt, hogy foltszerű volt, de arca felismerhető volt. Időnként veszem azt, hogy mit akarnak. Átmenni a fénybe, vagy van még lerendezetlen ügyük, és ebben kérnek segítséget. De hogyan képesek tárgyakat mozgatni, hiszen már nincs testük? Ezért gonoltam, hogy asztrális energiát használhatnak.
Legyen csodásan gyönyörű napod!
Nagyon sok szeretetettel Erzsi.kiss

Igen igazad van.

Mivel ezeknek a szellemeknek a rezgesük alacsony, ezert az energiajukkal (lassu energia) hatassal vannak a fizikai targyakra.
Termeszetesen nem a kezüket hasznaljak.
Pl egy magasabb rezgessel rendelkezö leny nem tud a fizikai sikra hatassal lennei.
Mondok egy peldat.
Egyik ismerösömnek volt egy nagyon jo baratnöje (akivel en is nagyon joban voltam)es amikor rakban megbetegedett, megbeszeltek, hogy a halala utan valamilyen uton modon jelezni fog az ismerösömnek. Miutan meghalt nem törtent semmi (az ismerösöm arra gondolt, hogy talan a lampaval vagy valamilyen mas uton fog jelezni)Kesöbb azutan sikerült ezzel a halott baratnövel felvennem a kapcsolatot (az asztralis terböl) es elmondta, hogy azert nem tudott jelet adni (habar nagyon akart volna), mert a "magas" rezgese altal nem tudott a fizikia sikra hatni.
Tehat csak nagyon alacsony rezgessel biro lenyek hathatnak a fizikai sikra.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen igazad van.

Mivel ezeknek a szellemeknek a rezgesük alacsony, ezert az energiajukkal (lassu energia) hatassal vannak a fizikai targyakra.
Termeszetesen nem a kezüket hasznaljak.
Pl egy magasabb rezgessel rendelkezö leny nem tud a fizikai sikra hatassal lennei.
Mondok egy peldat.
Egyik ismerösömnek volt egy nagyon jo baratnöje (akivel en is nagyon joban voltam)es amikor rakban megbetegedett, megbeszeltek, hogy a halala utan valamilyen uton modon jelezni fog az ismerösömnek. Miutan meghalt nem törtent semmi (az ismerösöm arra gondolt, hogy talan a lampaval vagy valamilyen mas uton fog jelezni)Kesöbb azutan sikerült ezzel a halott baratnövel felvennem a kapcsolatot (az asztralis terböl) es elmondta, hogy azert nem tudott jelet adni (habar nagyon akart volna), mert a "magas" rezgese altal nem tudott a fizikia sikra hatni.
Tehat csak nagyon alacsony rezgessel biro lenyek hathatnak a fizikai sikra.


Kedves TK!kiss
Köszönöm a gyors magyarázatodat. De milyen úton-módon csinálják ezt az ittrekedt szellemek? Erről tudsz valamit? Hiszen nincs mivel, nincs kezük. Asztrális, mentális, vagy milyen energiákkal csinálják?
Ezek szerint csak az alacsony rezgésűek csinálják a fesztivált? Vagy minden ittrekedt tud ilyet generálni?
Mivel nem csak a sajáthibájából marad itt valaki, hanem ha akár szeretetettel, akár gyűlölettel itt tartják, itt fogják.
Az ilyen módon, erőszakkal itt tarottak is tudják ezt produkálni?
Előre is köszönöm a válaszodat.
Nagyon sok szeretetettel Erzsi.kiss
 
T

T.K

Vendég
Kedves TK!kiss
Köszönöm a gyors magyarázatodat. De milyen úton-módon csinálják ezt az ittrekedt szellemek? Erről tudsz valamit? Hiszen nincs mivel, nincs kezük. Asztrális, mentális, vagy milyen energiákkal csinálják?
Ezek szerint csak az alacsony rezgésűek csinálják a fesztivált? Vagy minden ittrekedt tud ilyet generálni?
Mivel nem csak a sajáthibájából marad itt valaki, hanem ha akár szeretetettel, akár gyűlölettel itt tartják, itt fogják.
Az ilyen módon, erőszakkal itt tarottak is tudják ezt produkálni?
Előre is köszönöm a válaszodat.
Nagyon sok szeretetettel Erzsi.kiss

Szia!

Hat ez nem egy egyszerü tema, nagyon sokat lehetne erröl is irni.
De megprobalom röviden es erthetöen elmagyarazni.
Nos mint tudjuk (mar aki tudja) a sikok felepitese (es itt tudati rezgessikokrol van szo) a következö keppen epülnek fel.
Fizikai, eteri, asztral, mental, kauzal, szuper kauzal es az Isteni szfera.
Es ezen belül is nagyon sok van es ezen kivül is.
Nos a halalunk utan elöször az eteri sik alsobb retegebe(köztes let) kerülünk. Persze nem mindenki, mert aki mar spiritualis tudati rezgessel rendelkezik az mar rögtön az asztralis sikra kerül (ennek is több retege, szintje van)Nos akik a köztes letbe kerülnek (azert köztes let, mert a fizikai es a "feny" sikok között helyezkedik el, egy varakozo siknak is lehetne nevezni), azok meg nem rendelkeznek "magas tudati" rezgesekkel.
Ezek azok, akikben nincs hit, bizalom, szeretet vagy mas okok miatt.(pl negativ eletfornmat eltek, öngyilkosok, drogosok, alkoholistak, bünösök stb)
Es itt tartozkodnak azok is akik( es ez nagyon fontos)nem tudnak tovabblepni(pedig megvan bennünk a szeretet), mert a hozzatartozok, csaladtagok, ismerösök erzelmeikkel (fajdalom, emlek, ragaszkodas) visszatartjak öket.
Kepzeld el mennyire szenvednek ezek a szellemek az ilyenek a hozzatartozok "tudatlansaga" miatt.
Olyan mintha egy kötellel oda lennenek kötve es nem tudnak tovabb lepni.
Szoval ezek a szellemek hathatnak a fizikai sikra, de csak akkor ha negativ töltesü erzelmekkel vannak felruhazva.
Tehat a dühükkel , a felelmeikkel, a rosszindulatukkal, a kapzsisagukkal, az egojukkal stb tudnak a fizikai targyakra hatassal lenni. (tehat itt negativ erzelmi energiarol van szo es nem gondolati vagy asztralis stb)
Sok szorakozo negativ szellem is van, akik abban lelik az örömüket, hogy a fizikai sikon masokat ijesztgetnek.
Bantani nem tudnak senkit csak remesztgetni.
De... es ez is nagyon fontos, azok is tudnak hatassal lenni targyakra, akik csak esetleg üzeni vagy eletjelt (a szo szoros ertelmeben)akarnak a hozzatartozoknak adni.
Tehat nem rosszindulatbol, hanem csak jelkent.
Elmeselek egy törtenetet.
Egyszer megkereset egy hölgy levelben, hogy egy ideje erös cigaretta szagot erez a lakasaban (annak ellener, hogy ö nem dohanyzik) Es akkor amikor a dohanyszagot erzi mindig törtenik vele valami rossz dolog.(szamlat kap, megbetegszik, összeveszik az ujsagossal vagy a hentessel, lekesi a vonatot stb)
Es mar retteg a cigaretta szagtol, mert akkor mar nem is mer kimenni a lakasbol, nehogy egy tegla a fejere essen.
Ö arra gyanakszik, hogy valami rossz szellem van a lakasban, aki ezeket a szerencsetlensegeket okozza nala.
Nos felvettem a kapcsolatot ezzel a szellemmel (akkor meg foglalkoztam a szellemekkel valo kapcsolatokkal, ma mar nem teszem) Es kiderült, hogy egyik rokona(aki mint kesöbb kiderült lancdohanyos volt) tartozkodik a lakasban es joakaroan szertne a hölgynek jelezni, hogy valami megint fog a hölggyel törtenni (tehat megelözni a bajt)
Megbeszeltük(marmint a szellemmel), hogy probaljon meg akkor a lakasban tartozkoni(dohanyszag) amikor valami jo fog a rokonaval törtenni.
Es azota megszünt a dohanyszag.
Legalabb is csak akkor eszlete a hölgy, ha jo hireket kapott vagy valami pozitiv törtent vele.
Es mar nem felt, mert tudta hogy a rokona tartozkodik ilyenkor a lakasban.
Szoval a fizikia sikra valo hatasnak több fajtajat is simerjük. Vannak jo es rossz meggondolasbol törtenö jelek es ezek altalaban a fizikai targyak elmozgatasabol erednek.
De van egy ismerösöm, akinek a fia a halala utan(marmint a fia halala utan) az allolampaval jelzett az ismerösömnek.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves TK!kiss
Nékem is van pár darab hasonló élményem, mikor az eltávozó hozzátartozóm jelzett, elbúcsúzott tőlem.
Az első az volt, mikor az anyai nagymamám 72 éves korában, 7 szeri agyvérzése után, mikor már sem beszélni, sem mozogni nem tudott, és pelenkázták. Arra ébredtem még valamikor lánykoromban, hogy eljött hozzám álmomban és kérte, hogy engedjük el. "Nem szenvedtem még eleget? Miért nem hagytok meghalni?" Éppen vasárnapra virradó hajnal volt, így elhatároztam, hogy elmegyek a templomba imádkozni a nagymamámért. Kértem az Istent, hogy a mama vagy gyógyuljon meg, vagy ahogy kérte haljon meg, de legyen vége a szenvedésének. Mire hazamentem a templomból, a mama megvolt halva.
A másik sokkal megrázóbb élmény volt, mikor a másik nagymama halt meg. Az apám fiatalabbik testvérének a felesége csecsmőmirigy rákban meghalt, és az apai nagymamám ez miatt agyvérzést kapott, mert lelkiismeret furdalása volt, hogy miért nem ő halt meg, mert ő már öreg. És a fiatal asszonynak középiskolások voltak még a fiai. A férem elvitte az 5 éves kislányomat az óvodába, és a 6 hónapos fiammal voltam otthon gyesen. Jóidő volt, így kiakartam nyitni az ablakot, ahol a kisfiam kiságya volt. Éppen elértem az ablakot, és a szoba hátam mögött lévő szekrény tetejéről egy vastag borító nélküli mesekönyv lerepült, éppen a hátulról a lábamnak. Ekkor nagyon megijedtem, és kiszaladtam a teraszra. Akkor még nem volt épület a mellettünk lévő telken, és egy földszintes kertes épült tetejével egyszinten egy fóliasátornyi fólia kifeszítve velem párhuzamosan hátra a kert felé a levegőben elvonult. Ezután a patak túlsópartján lévő eperültetvényről a fekete fólia szakadt fel egy kisebb forgószél következtében, és a kertünk végégére a patak túlsó oldalára esett le. Megvoltam győződve, hogy a rokonságban valaki meghalt. Közben a fiam elaludt, én pedig a ház előtt lévő kerítésen ülve vártam meg a férjem, hogy hazajöjjön a kislányommal együtt. Alig meséltem el néki a történteket, apukám jött, hogy az édesanyja az éjjel elhunyt. Ő döbbent meg a legjobban, hogy már tudom. És elmeséltem, hogy mit éltem meg.
A következő eset az volt, mikor az apai nagyapám meghalt. Álmomban azt mondta: "Furcsák vagytok ti földi emberek. Hogy tudtok örülni, mikor egy gyermek megszületik! Pedig a csecsemő nem csak azért sír, mert akkor vesz először levegőt, hanem azért is, mert akkor szakad el az Istentől. Hogy tudtok sírni, mikor meghal valaki! Pedig akkor a legboldogabb a lélek, mert akkor megy haza az Istenhez!"
Az utána levő pedig akkor volt, mikor az anyai nagyapám halt meg. Sokáig fent voltam, mert kötöttem. Éppen készültem aludni menni, mert már majdnem elaludtam a kötés közben, mikor hátam mögött megéreztem a nagyapámat. Belső látással láttam is az ismerős alakját. "Jöttem elbúcsúzni. 10 év múlva követni fogsz!" Mondta. Én a legtermészetesebb módon azt mondtam, hogy tudom. Hála Istennek nem követtem, hanem éppen akkor éltük meg a szerbiai bombázásokat. Ott tartózkodtunk, mert a férjem akkor ott dolgozott, de sikerült épen, és sértetlenül megúsznunk, hazajönnünk.
Mikor az édesapám halt meg, azt a férjem álmodta meg.
Anyukám halála már sokkal másabb volt. Mivel megint kint tartózkodtunk, így mentális kapcsolatban voltunk egymással. Nem tudom, hogy el lehet-hinni, de éreztem, és beszélgettünk egymással. Kölcsönösen bocsánatot kértünk egymástól, és megbocsájtottunk egymásnak, és kért, hogy jöjjek haza, meg fog várni, addig nem hal meg. Így is történt. Hazamentem, és még a kórházban életben találtam. A hugommal nem voltunk valami jó beszélő viszonyban, mert egy buta dolgon megharagudott, hiába kértem tőle bocsánatot. Elmentem hozzá, és kértem a hugomat, hogy együtt látogassuk meg anyut a kórházban, hogy eltudjon menni. Nem volt remény a gyógyulására, akkora méretű agyvérzsét kapott, menni akart. Mikorra megtudtam győzni a hugomat, hogy együtt látogassuk meg, megszólalt a telefona, és bejelentette a doktornő, hogy anyukám délben csendben, örökre elaludt. Éppen akkor, mikor sikerült a húgomat meggyőznöm, hogy együtt látogassuk meg a kórházban.
Hallottam az ismerősi körben, hogy volt akinek az órája állt meg, mikor egy rokon, vagy közeli ismerőse meghallt. Az egyik sógornőm mesélte, hogy mikor az anyósa halt meg, akkor a kinyitott kanapén ültek, és a csillár közéjük esett le. Pedig jól volt rögzítve.
Ezeket a fizikai világba való ténykedésüket nem értem, hogyan, mivel csinálják. Érzési energiával mindez lehetséges lenne?
Legyen csodásan gyönyörű napod!
Sok szeretetettel Erzsi.kiss
 
T

T.K

Vendég
Ezeket a fizikai világba való ténykedésüket nem értem, hogyan, mivel csinálják. Érzési energiával mindez lehetséges lenne?
Legyen csodásan gyönyörű napod!
Sok szeretetettel Erzsi.kiss

Igen ez mind erzelmi energiaval törtenik.
Nos nem csak negativ erzelmi energiak vannak, mint pl a düh, a bosszu, az irigyseg, a felelem es a banat, hanem vannak pozitiv töltesüek is.
Az erzelmi energiaknak nagyon nagy hatasuk van, gondoljunk csak bele amikor mergesek vagyunk, vagy amikor egy film lattan elkezdünk sirni.
Sokal erösebbek ezek az energiak, mint azt mi gondolnank.
Es ezt az energiat hasznaljak fel a halottak vagy a jelzesre vagy pedig targyak elmozgatasara.
A telepatikus erintkezes is müködik.
Pl alom vagy egyebb mas(gondolati) uton is tudnak nekünk jelezni vagy a kapcsolatot felvenni.
Es ezt az energiat hasznaljak a mediumok is egy kapcsolat felvetelre.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen ez mind erzelmi energiaval törtenik.
Nos nem csak negativ erzelmi energiak vannak, mint pl a düh, a bosszu, az irigyseg, a felelem es a banat, hanem vannak pozitiv töltesüek is.
Az erzelmi energiaknak nagyon nagy hatasuk van, gondoljunk csak bele amikor mergesek vagyunk, vagy amikor egy film lattan elkezdünk sirni.
Sokal erösebbek ezek az energiak, mint azt mi gondolnank.
Es ezt az energiat hasznaljak fel a halottak vagy a jelzesre vagy pedig targyak elmozgatasara.
A telepatikus erintkezes is müködik.
Pl alom vagy egyebb mas(gondolati) uton is tudnak nekünk jelezni vagy a kapcsolatot felvenni.
Es ezt az energiat hasznaljak a mediumok is egy kapcsolat felvetelre.

Kedves TK!kiss
Nagyon szépen köszönöm a rendkívül gyors magyarázatodat!
Legyen csodásan gyönyörű, vidám napod!
Sok szeretetettel Erzsi.kiss
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves TK!kiss

Ismerősöm mesélte el a mai esetét.
Ez az ismerősöm több már egy éve végzi a transzperszonális légzést. Azt mondja, hogy ezzel a félelmeit engedi el. A görcseinek a 70 százalékát már kilazította, és sokkal jobb lett a közérzete.
Ma egy értekezleten vett részt, és azt tapasztalta, hogy a légzés közbeni szorítások erősödően jelentkeztek, és végül a közelben lévő számítógép monitor recsegett.
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy az ismerősömnél az értekezleten jelentkező szorítások, és recsegés, ittrekedt szellem jelenlétére utal-e?
Előre is köszönöm a válaszodat.
Nagyon sok szeretetettel Erzsi.kiss
 
T

T.K

Vendég
Kedves TK!kiss

Ismerősöm mesélte el a mai esetét.
Ez az ismerősöm több már egy éve végzi a transzperszonális légzést. Azt mondja, hogy ezzel a félelmeit engedi el. A görcseinek a 70 százalékát már kilazította, és sokkal jobb lett a közérzete.
Ma egy értekezleten vett részt, és azt tapasztalta, hogy a légzés közbeni szorítások erősödően jelentkeztek, és végül a közelben lévő számítógép monitor recsegett.
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy az ismerősömnél az értekezleten jelentkező szorítások, és recsegés, ittrekedt szellem jelenlétére utal-e?
Előre is köszönöm a válaszodat.
Nagyon sok szeretetettel Erzsi.kiss

Hat ezt igy egyertelmüen nem tudnam megvalaszolni.
Ennek több oka is lehetseges.
Termeszetesen ha valakivel elöször törtenik ilyesmi , akkor meg nem kell rögtön a szellemekre gondolni.
Ha gyakran vagy rendszeresen fordulnak elö ilyen tünetek, akkor mar lehet utana kutatni.
De az a meggyözödesem, hogy ehhez semmi köze semmifele szellemnek.
Legzesi zavarok beallhatnak pl az izgalom vagy stressz vagy örörm stb altal is .
Es hogy a monitor recseg, az lehet valami elekronikus hatas is.
Ha szegeny szellemek tudnak, hogy mennyi megmagyaraztlan dolgot tulajdonitunk nekik, akkor mar mind az asztralis terben lennenek.
 

rin

Új tag
helló!
Istenem, azt hiszem újabb kívánságom hallgattatott meg, mikor már az ember azt hinné, hogy elveszett.
Régen is így találtam rá véletlenül a vegzet.hu -ra. És nagy elfoglaltságomban, mikor egyszer csak fellépek, nincs sehol.
:( És ekkor pár hónap után, véletlenül ide találok a canadahun-ra :D. Meglátom, hogy van ilyen része is fórumnak! normális, rendes, nem hülyeségeket írnak össze-vissza és senki se nevet a másikon!
Azt hiszem, most sírni tudnék.

Velem is előfordult spontán tké. Nagy részére már nem is emlékszem, és csak addig tartott amíg fel nem eszméltem.
A legdurvább az volt, mikor mentem haza felé még gimiből, megálltam, mert azt hittem indul a busz. Csak álltam és néztem egy szögben a járdát,álmodoztam tovább, (mert mindig ezt teszem, néha teljesen elveszítem a fonalat, hogy hol is vagyok)gondoltam, hogy megyek tovább haza. Akkor, hallotam, hogy fütyülnek, rám fütyülnek hátulról, láttam a nadrágom szárát hátulról és bamm magamhoz tértem, mintha felébrednék. Olyan ciki volt, nem tudom hogy nézhettem ki ott, álldogálva, addigra már mindenki felszállt és leszállt a buszról. Mert hogy az a busz nem indulni készült, hanem akkor érkezett.

Az minek nevezhető, mikor az ember arra ébred, hogy még mindig alszik és nem tud felébredni? alvási bénulás?
De mikor alvási bénulásom volt, a éberebb voltam, mármint a szellemi testem. Nem olyan érzés volt, mintha bezártak volna egy szűk kis koporsóba. Jó igaz, mikor alvási bénulásom volt nem azzal voltam elfoglalva milyen érzés, hanem be voltam tojva attól az alaktól, aki hozzám beszélt.

Egyébként mit tehet az ellen az ember, hogy felnő? Hogy anyagi lesz? Már alig érzem magam, olyan mintha egy száradó kenyér lennék, útban a megkövesedéshez. Idén 20 leszek, de leragadtam valahol 13-16 éves korom között, mindig elkérik a személyimet, és mikor mondom, hogy most kezdtem a sulit, mind azt kérdezik melyik közép iskolában -.-. Viszont az érzékelésem jelentősen visszaesett, egyre kevesebb ki-be lépkedésem, az álmaim lassan szinte meg is szűnnek. Ez évben szinte nem is álmodtam az "álombéli alakomról" (akit titokban hercegemnek nevezek-tudom, hogy szánalmas) Már jósolni se tudok úgy, egyre kevésbé érzek másokat. És nem tudom mit tehetnék. Legalább az álmokat visszakapnám, komolyan nem panaszkodnék többet , miért nem vagyok médium, vagy miért nem tudok kanalat hajlítani és telekinézist alkalmazni.

Tudom, hogy egy csomó ide nem vonatkozót írtam.
Sajnálom.:)
puszi
ági
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Ági!

mindenkinek eljön az életében egy olyan időszak, amikor a spirituális energiáit pihentetnie kell. Ez többek között azért van,hogy ne golyózzon be az ember.
De szokott ez így lenni állapotos nőknél is, hogy rá ne hassanak ki esetleges negatív energiák.
Szóval lehet, most épp pihenésre kell figyelned egy kicsit, feltöltődni.

Amikor elindultam az utamon, akkor egyre kiváncsibb voltam, habzsoltam a tudást, mindent tudni akartam, fejlődni, égig érni, mindent tudni. Aztán jött egy kis pihi. S a pihenés után újabb intenzív fejlődés.
Minél görcsösebben akarod a változást, az utadon haladást, annál nehezebb dolgod lesz. Relaxálj sokat! kiss
 

rin

Új tag
Szia!
Köszi :D Azt hiszem igazad van, már tavaly is észre vettem, hogy ahogy az évek során egyre jobban akarom, annál inkább nem jön össze. De akkor az eddig megszerzett tudás nem tűnik? Csak egy kis pihenés? :)
Még egyszer köszikiss
*ölel*
Ági

(Nincs ölelős smiley o_O)
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Köszi :D Azt hiszem igazad van, már tavaly is észre vettem, hogy ahogy az évek során egyre jobban akarom, annál inkább nem jön össze. De akkor az eddig megszerzett tudás nem tűnik? Csak egy kis pihenés? :)
Még egyszer köszikiss
*ölel*
Ági

(Nincs ölelős smiley o_O)

A tudást senki sem veheti el tőled, mindig benned rejtőzik. :) Amikor kell, előjön. :) kiss

Mivel, ez tényleg nem annyira idetartozik, priviben elérsz ezügyben. :)
 
T

T.K

Vendég
helló!
Istenem, azt hiszem újabb kívánságom hallgattatott meg, mikor már az ember azt hinné, hogy elveszett.
Régen is így találtam rá véletlenül a vegzet.hu -ra. És nagy elfoglaltságomban, mikor egyszer csak fellépek, nincs sehol.
:( És ekkor pár hónap után, véletlenül ide találok a canadahun-ra :D. Meglátom, hogy van ilyen része is fórumnak! normális, rendes, nem hülyeségeket írnak össze-vissza és senki se nevet a másikon!
Azt hiszem, most sírni tudnék.

Velem is előfordult spontán tké. Nagy részére már nem is emlékszem, és csak addig tartott amíg fel nem eszméltem.
A legdurvább az volt, mikor mentem haza felé még gimiből, megálltam, mert azt hittem indul a busz. Csak álltam és néztem egy szögben a járdát,álmodoztam tovább, (mert mindig ezt teszem, néha teljesen elveszítem a fonalat, hogy hol is vagyok)gondoltam, hogy megyek tovább haza. Akkor, hallotam, hogy fütyülnek, rám fütyülnek hátulról, láttam a nadrágom szárát hátulról és bamm magamhoz tértem, mintha felébrednék. Olyan ciki volt, nem tudom hogy nézhettem ki ott, álldogálva, addigra már mindenki felszállt és leszállt a buszról. Mert hogy az a busz nem indulni készült, hanem akkor érkezett.

Az minek nevezhető, mikor az ember arra ébred, hogy még mindig alszik és nem tud felébredni? alvási bénulás?
De mikor alvási bénulásom volt, a éberebb voltam, mármint a szellemi testem. Nem olyan érzés volt, mintha bezártak volna egy szűk kis koporsóba. Jó igaz, mikor alvási bénulásom volt nem azzal voltam elfoglalva milyen érzés, hanem be voltam tojva attól az alaktól, aki hozzám beszélt.

Egyébként mit tehet az ellen az ember, hogy felnő? Hogy anyagi lesz? Már alig érzem magam, olyan mintha egy száradó kenyér lennék, útban a megkövesedéshez. Idén 20 leszek, de leragadtam valahol 13-16 éves korom között, mindig elkérik a személyimet, és mikor mondom, hogy most kezdtem a sulit, mind azt kérdezik melyik közép iskolában -.-. Viszont az érzékelésem jelentősen visszaesett, egyre kevesebb ki-be lépkedésem, az álmaim lassan szinte meg is szűnnek. Ez évben szinte nem is álmodtam az "álombéli alakomról" (akit titokban hercegemnek nevezek-tudom, hogy szánalmas) Már jósolni se tudok úgy, egyre kevésbé érzek másokat. És nem tudom mit tehetnék. Legalább az álmokat visszakapnám, komolyan nem panaszkodnék többet , miért nem vagyok médium, vagy miért nem tudok kanalat hajlítani és telekinézist alkalmazni.

Tudom, hogy egy csomó ide nem vonatkozót írtam.
Sajnálom.:)
puszi
ági

Szia Agi!

Isten hozott a klubba!
Vagy inkabb ugy mondanam, Isten küldött a klubba, a spiritualis gondolatok klubjaba.
Igen itt nincs cikizes , egymas kritizalasa, mert ez nem ovoda.
Es ha valaki ovodat szeretne csinalni ebböl a topikbol, azt nem valoszinü , hogy a masok is hagyjak.
Nos nagyon jol tudod, hogy nincsenek veletlenek. Most ertel meg arra, hogy idetalalj.
Nos akkor terjünk at a kerdeseidre es a "problemaidra"
A buszos törteneted arra utal, hogy vannak ilyen pillanatnyi tudatvaltozasok. Ez meg nem TKE, mert annak az a feltetele, hogy a fizikai tested aludjon.
Nem hiszem hogy tudnal lovat jatszani, hogy allva alszol.
De nem is ez a lenyeg.
Ilyenkor egy pillanatra a tudat (egy resze) elhagyja a fizikai testet es kivülröl figyeli meg önmagat.
Egyik baratom meselte, hogy egyszer auto vezetes közben kicsusszant a tudata(de lehet hogy csak valamelyik energia teste) es latta magat, ahogy autot vezet.
Annyira meijedt a latvanytol, hogy megint a fizikai testeben talalta magat.
Szoval vannak ilyen pillanatnyi "kilepesek"
Gondolom te az alvasi paralizisre gondolsz( a hivatalos neve katalepszias tudatallapot) es nem benulas. De az erzes hasonlo.
Ez akkor következik be, amikor a tudat me'g nem lepett ki teljesen az asztral testbe, de mar nincs a fizikai testre hatassal.
Ennek ellenere me'g erzekeljük a fizikai testünket, de mar nem tudunk neki parancsolni.
A gyakorlatban ez ugy nez ki, hogy akarmennyire is akarunk, nem tudunk megmozdulni. Nos ez egy felelmet, panikot valt ki az emberben,(asszonyban is neha) ami viszont megakadalyozza, hogy a tudat teljesen elhagyja a fizikai testet es atkerüljön az asztral testbe.
De ez forditva is elöfordul.
Tehat amikor visszakerül a tudat a fizikai testbe, akkor me'g felig az asztral testben van, felig mar a fizikaiban.
Es azt veszzük eszre, habar teljesen eberek vagyunk (tehat mar nem alszunk) ennek ellenere meg sem tudunk mozdulni.
Mi ilyenkor a teendö?
Elsösorban nem bepanikolni, mert ezzel meg rosszabb lesz.
Azt tudnunk kell, hogy ez neha egy termeszetes allapot es ilyenkor nem törtenhet macska bajunk sem.
A megoldas a rozsak szagolgatasa, mert türelem rozsat terem.
Tehat varni es teat inni, ahogy az angolok mondjak. Egy idö utan minden normalis lesz.

Nos a felnöves ellen me'g nem talaltak ki gyogyszert. Söt me'g az öregedes ellen sem.
Pedig en lennek az elsö, aki a patikaban sorban allna.
Egyszer egy baratommal beszelgettünk az öregedesröl(velem egy idös-akkor mar nagyon idös) es mondom neki. Nem kell az öregsegtöl felni, egyszer ez is el fog mulni.
Szoval az nem baj ha öregszünk, a problema azzal van, hogy a korunkkal veszitünk a spiritualis "kepessegeinkböl" Gondolom erre gondoltal?
Ez azert van, mert szepen lassan az egonk belehuz az anyagba es elzarkozunk a spiritualitas ellen.
Az ego elkezdi mondogatni nekünk, hogy vannak sokkal fontosabb dolgok is (penz, jolet, pozicio stb) mintsem hogy a spiritualis dolgokkal foglalkoznank.
Az nem kifizetödö.
Es mi sajnos elhisszük, amit az egonk a fülünkbe dudoraszik. Ezaltal megszünik szep lassan a kapcsolatunk a spiritualis vilaggal.
Egyetlen modja van, hogy megint vissza talaljunk a spiritualis Enünkhöz, hogy nem hallgatunk az egonk szavara.
Es tovabbra is foglalkozunk a spiritualis tanokkal.
Olvasunk es hallgatunk a belsö Enünk szavara.(es olvassuk ezt a topikot)
icon7.gif

Es akkor megint szep lassan kitarulkozik a gyönyörü spiritualis vilag elöttünk.
Ha nem hisszük el, hogy az anyag fontosabb a szeretetnel, a hitnel es a bizalomnal, akkor allando kapcsolatba maradunk Istennel es az Univerzummal. Tehat ne hagyjuk, hogy a kapcsolatunk megszakadjon azzal a vilaggal, ahonnan jöttünk.
Es ha ehhez tartod magad, mindent vissza fogsz kapni, hiszen semmit nem vesztettel el.
Csak hat elfelejtetted.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Hat ezt igy egyertelmüen nem tudnam megvalaszolni.
Ennek több oka is lehetseges.
Termeszetesen ha valakivel elöször törtenik ilyesmi , akkor meg nem kell rögtön a szellemekre gondolni.
Ha gyakran vagy rendszeresen fordulnak elö ilyen tünetek, akkor mar lehet utana kutatni.
De az a meggyözödesem, hogy ehhez semmi köze semmifele szellemnek.
Legzesi zavarok beallhatnak pl az izgalom vagy stressz vagy örörm stb altal is .
Es hogy a monitor recseg, az lehet valami elekronikus hatas is.
Ha szegeny szellemek tudnak, hogy mennyi megmagyaraztlan dolgot tulajdonitunk nekik, akkor mar mind az asztralis terben lennenek.

Kedves TK!kiss
Az ismerősöm azt mondta, hogy nem először történnek meg vele ezek a jelenségek. És nem csak a monditor recsegett, hanem minden elektronikus szerkezet, az asztalán lévő fényképezőgépe is.
A tárgyak recsegését időnként én is tapasztaltam a környezetemben. Ráadásul volt olyan is, hogy vagy gondolkodtam valamin, vagy beszélgettem valamiről valakivel, és úgy éreztem, hogy ráreccsent valamilyen tárgy. Általába tv, hifitorony, számítógép monitor, de előfordult, hogy ablak, vagy az alumínium függönykarnis.
Hát én nem tudom mással magyarázni, mint hogy ittrekedt entitás van a környezetemben.
Lehet, hogy az ismerősömmel is ez lehet a helyzet!
Legyen csodásan gyönyörű, napfényes napod!
Sok szeretetettel Erzsi.kiss
 
Oldal tetejére