Testen Kívüli Élmények-TKÉ

redlion

Kitiltott (BANned)
Szia T.K!
Van egy könyvem,a megszállottságról szól.Arról,hogy sok emberben vannak szellemek,és különféle függőségek,és pszichiátriai betegségek alakulnak ki a jelenlétük miatt.
Dr. Edith Fiore pszichiáter feltérképezi,kik is a lakók valójában,és ő elküldi őket a Fénybe,
hogy kliensei megszabaduljanak a hívatlan látogatóktól.
Ő helyesen cselekszik?
Ez jó kérdés volt Titus:), pont erre volnék én is kiváncsi.
És még....
Szia Erzsi!

Nos ket dolgot külön kell valasztani. Az egyik a feladat, a masik a segitökeszseg.
Aki ezzel a feladattal jött le, hogy segitsen ezeken a szegeny "lelkeken" (vagy engedelyezve van neki) az tegye meg.
....
A fönököd aki kiszivja a veredet a munkahelyeden, a kollegad, aki egy forintert eladna teged, vagy a politikus, aki teletömi a zsebet a te rovasodra es te ehezel, a szomszed, aki acsarkodik ellened, a hitetlen, aki kigunyol a hited miatt, ezek az emberek mind könyörögni fognak, vagy nekem vagy neked vagy a masiknak. Es nem rosszindulatbol fogok elfordulni, hanem ezt a munkat rabizom Istenre es a segitöire, mert ök jobban tudjak, hogy mit is kell tenniük.
Es amikor eljön az idelye, mindenki at fog kerülni a Fenybe. Persze a feltetele ennek a felismeres.

Mi a biztos jele annak, ki az aki erre hivatott?
Ez a fajta igazságszolgáltatás számomra afféle népmesei "bünhödjön-meg-a-piszkos-bünöse" emberi gondolkodást eredeztet, nem isteni szándékot vagy törvényt.
 

rin

Új tag
Szia Ági.kiss
Nincs semmi gondd.
Velem valóban egy szellem volt. Mikor a harmadik gyermekemet szültem 21 évvel ezelőtt, akkor a kórteremben volt egy hölgy, aki akkor várrta a második gyermekét. Nagyon morgott, mikor hozták szoptatni a csecsmőket. Én mondtam néki, hogy mindenki azért van itt, hogy gyermeket hozzon a világra, és azok már csak sírni szoktak. Akkor tört ki, hogy az első gyermekét aki fiú volt, nyitott gerinccel szülte meg, és csak addig élt, míg őt ott tartották a kórházban. Már nem is emlékeztem erre az esetre, de elkezdtem kutatni a körülöttem lévő recsegések, és a 14 éve jelentkezett gerinc bántalmaimat. Az volt számomra a furcsa, hogy nem találtak semmi elváltozást, csak a gerincem mellett lévő izom görcsölt be sokszor. Mikor ezen morfondíroztam a napokban, mikor éjjel felébredtem, a hajdani hölgy esete úszott be az agyamba. Akkor vállt világossá számomra, hogy én annyira megsajnáltam ezt a pici fiúcskát, hogy akaratom ellenére magamhoz vonzottam a szellemét. Ekkor kértem az Atyát, hogy vigye át a fénybe, vagy küldjön valakit, aki átviszi. És akaratlan kimondtam gondolatban, hogy szegény kisfiú. A belső segítőm azonnal mondta, hogy ha valóban sajnálom ezt a kicsi fiúcskát, akkor engedjem el. El tudom-e képzelni, hogy mennyit szenvedett mellettem? Akkor újból tiszta szívből kértem ismét az Atyát, és elküldte Mihály arkangyalt. Ő a kapcsolódó szálat kiemlete belőlem, és azt mondta, hogy három hónapig még érzem a nyomát, de mikor fürdök, minden egyes alkalommal végezzem a csakra feltöltést is. De egyúttal a szellem csatlakozás helyére is kérjem a gyógyító energiát, és meg fog gyógyulni a hátam. Reggelre ébredve sokkal könnyebbnek éreztem a hátam.
Már sok nálam kérezkedő ittrekedt szellemet átsegítettem a fénybe. Még a rábeszéléssel is megpróbálkozom, de nem erőszakoskodom egyel sem. Mert az Isten mindenkinek szabad akaratot adott. A szellemeknek is, hisz ők ugyanolyan lények mint mi, csak már elvesztették a fizikai burkukat.
Rólam ennyi. De hogy az ismerősömmel mi a helyzet, azt nem tudom.
Legyen csodásan gyönyörű, napfényes napod.
Sok szeretetettel Erzsi.kiss


Szia Erzsi!

Ááá már értem :D Milyen szép, és érdekes történet.
Csupa érdekeset és jót hallok. :) CSak velem nem történik ilyen :p talán majd egyszer.
Szép estét :D

Szeretettel,
Ági
 
T

T.K

Vendég
Nemtudom. Asztalnál ültünk ,gyertya betüs, számos lap volt az asztalon, rajta pohár. Ujjunkkal érintettük a poharat. s az ismerősöm kérdezett, s a pohár elindult. Így jött ez az én ismerősöm is, akit a többiek nem ismertek--amíg élt. Azt mondta--ill. írta a pohárral ő 1 barát nemismert csak engem, / akkor én magamban serjtettem, hogy ez ő lesz./ A vezetékneve Barát/ de aztán a keresztnevét is leírta. Amiket üzent nekem az nem volt elég világos---de olyanokat isd mondott, amit csak én tudtam. Most én csináltam, vagy csak részt vettem a szeánszon?
Szerintetek többé ne menjek el, ha hívnak?

Szia napsugar.

Szoval akkor ti szellemtablaztatok. (polgari neven)
Nos röviden irok a szellemtablarol es veszelyiröl.(gyakorlattal rendelkezem)
Altalaban azert csinaljak többen a szellemtablazast, mert az energia összegezödik(erösebb) Es a "csatorna" is hamarabb letrejön
A szellemek kimondottan varjak es erzekelik az ilyen csatornakat.
Aki nincs levedve, az nagyon porul jarhat.
Elöször is ilyenkor az energiad (rezgesed) teljesen nyitotta valik a külsö behatasok ellen.
Söt ha nincs vedelem, azt a szellemek rögtön erzekelik (latjak)
Nalam rögtön lattak, hogy vedve vagyok es nem is probalkoztak negativ energiaval, mert tudtak, hogy nincs ram hatassal.
Nagyon sok baleset törtent mar ilyen jatekokbol. Elöfordulhat, hogy nem tudsz megszabadulni egy szellemtöl.
De ezzel a jatekocskaval a tudati szinted energiajat is csökkented.
Ez olyan mintha egy templomban hangosan karomkodnal.
A masik, hogy az informaciok amugy sem biztosak. Elöször is nagyon sokan kiadhatjak magukat masoknak (ugysen tudod leellenörizni)
Es a tudatalattidbol is bizonyos informaciokat merithetnek, mert megnyilsz.
Tehat ha valaki azt mondja hogy en az edesapad vagyok es te ekkor es ekkor az allatkertben fagylaltot ettel(amire te emlekszel) akkor mar el is hiszed, hogy edesapaddal beszelsz.
Es akkor jön Andersen bacsi es annyi meset tud a szellem elmondani, amennyit akarsz.
Söt keszkarva felre is vezethet(söt meg röhög is rajtad, hogy mindent elhiszel)
A masik dolog hogy a tablazo"medium" nem all olyan magas tudati szinten, hogy minden informaciot pontosan atvegyen.Ezert pontatlanok az informaciok(mint ahogy irtad, sok minden stimmelt a baratoddal, sok minden azonban nem)
Szoval az atverstöl a tamadasig a paletta szeles.
Tehat el a kezekkel a szellemtablatol.
Hasznal a kezeidet inkabb a rozsa szedesre vagy a mosogatasra. Es anyukad nagyon fog ennek örülni.(csak vicc)
 

rin

Új tag
Kedves T.K!

Most már érthetőbb, megmagyarázza miért hallok hangokat néha, vagy miért látok "képeket". :D Köszönöm szépen.

Hát most sem leszek zseniális! :) Nem baj, majd egyszer.
Pontosabban ez egy ilyen "ezoterikus nap" volt a kisvárosomban, és művházban lehetett fotót, vizsgálatokat, elemzéseket csinálni. Egy rendes fotózás volt, meg kellett fogni egy fura valamit, lefotóztak, a magasabb árú csomagot választottam, így cd-én megkaptam. Rajta van ez a kép is, magyarázatok, és ott van az kis kép, ami egy emberkét ábrázol, rajta 7 színes pötty, ami az enyéimnek felel meg. Erről is van tájékoztatás a cd-én, hogy miylen a túltöltött, a harmónikus stb.. színre formára. Erre mondta a bácsi (azt hiszem talán ez legjobb kifejezés rá, egy idősebb férfi volt), hogy ..öö jujj túl sokáig beszélt. Szóval amire emlékszem, hogy a korona és 3.szem hasonló színű, kicsit olyan lila és indigó keverék, és nem határolódnak el, mint a többi a képen.

Azt nem tudom hogy értette ki-be dolgot, biztos csak úgy jött nála, mint a jósok többségénél. (Én is próbálkoztam jóslással, néha mondtam csak úgy dolgokat, főleg mikor én voltam az ingyenes jóslás a teához a diák-önkormányzati napon. XD Rémes..annyi ember..brr)

Nem mondta, hogy csodaemberke lennék, vagy bármi extra képességek. Csupán annyit, biztos történtek velem furcsa dolgok, vevő vagyok az ilyesmikre (itt jött a ki-be..), túlérzékeny (allergiásnak, allergiás vagyok már 18 éve kb) és megvan bennem valamilyen képesség (?) de nem tudom használni, és nem biztos, hogy fogom tudni. (???) És biztos folyton lemerülök, mert túl nyitott vagyok? (talán ilyesmit mondott) és meg kellene tanulnom lezárni, vagy talán levédeni magam?
Levédeni, szerintem ez nem a legjobb kifejezés rá, nincs mitől levédetni magam, már nem csinálom azt mint 5 éve, nem idézgetek, még csak mágiázni se mágiázok. Csak apró dolgok, jó kívánságok. Jó igaz, ez kb 2-3 éve volt, még aktuális lehetett. De a kislátogatóm után már elment a kedvem.

Volt egy ismerősöm, aki gyakorta arra ébredt, sikítozik, néha furcsákat álmodott, és fura dolgokat látott fél álmában, alvajáró volt, vagy épp kilépett, és körbe járta szobát. Kinyitotta az ajtót-nem tudom milyen állapotban. Szóval ő elment segítséget kérni, valóban segítettek neki, azóta megszűntek a dolgai. Viszont, ott azt állították, hogy a csoport, v. társaság vezetőjének a felesége. Isis reinkarnációja, ami hülyeség, hisz Isis istennő volt, maximum Isis papnő, és miért pont ő lenne az? Szóval sok "igen érdekes dolgot" mondtak ott.
Segítettek, megszűntek a problémái.
De, mindig is mondtam, h az ember ne higgyen el mindent annak, aki sokat fizet, hogy segítsen, vagy csak beszéljen róla.
Senki se olyan "hülye" hogy az igazságot mondja. "Nos ön teljesen átlagos, nem szállta meg semmi, csak túl sokat olvas." Nem menne jól az üzlet...
Ismerősömről nem keveset akasztottak le.

Elnézést, már megint elragadtattam magam, gyakori hibám, ha új dolgot fedezek fel. Jelen esetben ezt a topicot.

köszönöm szépen

Szeretettel,

Ági
 
T

T.K

Vendég
Szia T.K!

Van egy könyvem,a megszállottságról szól.Arról,hogy sok emberben vannak szellemek,és különféle függőségek,és pszichiátriai betegségek alakulnak ki a jelenlétük miatt.

Dr. Edith Fiore pszichiáter feltérképezi,kik is a lakók valójában,és ő elküldi őket a Fénybe,
hogy kliensei megszabaduljanak a hívatlan látogatóktól.

Ő helyesen cselekszik?

Szia kiscicus!

Ezt igy tavolrol eleg nehez megitelni, mert itt elegge ellentmondasos a kep.
Az a szellem aki valakit "megszall" mindenfele keppen negativ energiakkal rendelkezik (mindegy hogy mi is az oka)
Es akik negativ energiakkal rendelkeznek, azokat nem lehet a fenybe küldeni.
Meg lehet probalni, de nem fog sikerülni.
Azt el tudom kepzelni, hogy esetleg elhagyja a fizikai testet a szellem, de ennek is nagyon sulyos karmikus következmenyei vannak a szellemre nezve.
(lehet hogy a következö eleteben öt fogjak megszallmi.)
De lehet, hogy akit megszalltak, az mint szellem valaki valamikor megszallt.
Tehat ez nem ilyen egyszerü, ahogy talan le van irva.
De lehet, hogy ennek a pszihologusnak ez a földi feladata, hogy ezeken a szellemeken(vagy jobban mondva az embereken segitsen)
De ezt megitelnem (különben sem szabad itelkeznünk) tehat megvalaszonom csak akkor tudnam, ha minimum elolvasnam a könyvet.
De meg mielött 100 %-os velemenyt kellene mondanom , informalnam me'g magam. (jo sovany formajura)
Persze ez is olyan kerdes, hogy milyen sikerrel jar a kiüzessel a pszihologus.(hanyszor sikerül?)
Ahhoz termeszetesen, hogy ezt valaki meg tudja tenni, ahhoz olyan kepessegekre is szüksege van, hogy lassa hogy egyatalan valaki meg van-e szallva. Es ehhez a munkahoz Isteni engedely is kell.
Nem ismerem a törtenetet, de elkepzelhetö, hogy neki szabad ilyen modon gyogyitania.
 

rin

Új tag
Nemtudom. Asztalnál ültünk ,gyertya betüs, számos lap volt az asztalon, rajta pohár. Ujjunkkal érintettük a poharat. s az ismerősöm kérdezett, s a pohár elindult. Így jött ez az én ismerősöm is, akit a többiek nem ismertek--amíg élt. Azt mondta--ill. írta a pohárral ő 1 barát nemismert csak engem, / akkor én magamban serjtettem, hogy ez ő lesz./ A vezetékneve Barát/ de aztán a keresztnevét is leírta. Amiket üzent nekem az nem volt elég világos---de olyanokat isd mondott, amit csak én tudtam. Most én csináltam, vagy csak részt vettem a szeánszon?
Szerintetek többé ne menjek el, ha hívnak?

Szia Napsugár! :)

Én is, illetve mi is tábláztunk régen. Saját, vagy vettétek?
Nekünk saját gyártmány volt, egy nagy papírlap, és egy halacska alakú üveg gyertyatartó volt a mutató.
De már régóta nem használtuk, mindig átvertek minket, vagy le ment a mutató a lapról. Volt, hogy azt mondta Elvis, vagy néha különféle neveket adtak meg. Sokszor nem is adtak, csak számokat, vagy számok és betűk kombinációját, illetve az eldöntendő kérdésekre mindig válaszoltak. Néha meg jól ránk ijesztettek.
Már nem csinálok ilyet, mert félek, következőleg valami csúnya történik. Amíg szerencséje van az embernek, addig csak szórakoznak, néha már éreztem negatív energiát, ezért hagytam fel vele. Mindig nekem kellet lenni a szeánsz vezetőjének.

Persze nem mondom, mostanság már nem vágyom rá, hogy részese legyek valami izgalmasnak. Talán majd a közel jövőben, de biztonságosabban.
Vigyázz magadra :)
Szeretettel,
Ági
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Van egy könyvem,a megszállottságról szól.Arról,hogy sok emberben vannak szellemek,és különféle függőségek,és pszichiátriai betegségek alakulnak ki a jelenlétük miatt.

Dr. Edith Fiore pszichiáter feltérképezi,kik is a lakók valójában,és ő elküldi őket a Fénybe,
hogy kliensei megszabaduljanak a hívatlan látogatóktól.

Ő helyesen cselekszik?

Erre gondoltál?

"Sokszor érzi magát fáradnak? Gyakoriak életében az indokolatlannak tűnő hangulatváltozások? Nehezére esik összpontosítania figyelmét,és gyakran kihagy a memóriája? Sokszor szorongás vagy depresszió érzése keríti hatalmába?
Kapaszkodjon meg! Tüneteit talán olyan jelenség okozza,amelyre álmában sem gondolt:az ön testét "társbérlőként" meghalt ember (emberek) szelleme (szellemei) lakják. Hogy hihetetlen?Ha elolvassa a híres amerikai pszichológusnő művét,valószínűleg másként gondolja majd."

Dr EDITH FIORE
NYUGTALAN HOLTAK
(Hányan vagy? A megszállottság gyógyítása)

Az egyszerű ember az orvos "hitelességét" általában nem kérdőjelezi meg,de ha mindezeket egy Dr.előjel nélküli valaki mondja neki,akkor javasolja az illetőnek az elmegyógyintézet meglátogatását. Véleményem szerint ha a szóban forgó doktornő csak egy embernek is jobbá tette az életét,akkor már helyesen cselekedett.
 
T

T.K

Vendég
Ez jó kérdés volt Titus:), pont erre volnék én is kiváncsi.
És még....


Mi a biztos jele annak, ki az aki erre hivatott?
Ez a fajta igazságszolgáltatás számomra afféle népmesei "bünhödjön-meg-a-piszkos-bünöse" emberi gondolkodást eredeztet, nem isteni szándékot vagy törvényt.

Hogy erre ki hivatott azt mindig megerzi az illetö.
A kepessegek mar fiatal korban elkezdödnek es belsö indittatast erez valaki. Es ezek a kepessegek egy olyan tudati szintre emelik az illetöt, amikor mar erzi, hogy ez a feladata.
Ezenkivül olyan spiritualis eletet es gondolkodast is folytat, ami jellemzö a tudati szint magas rezgesere.
Tehat aki pl cigizik es kocsmaba jar az meselhet barmit is, hogy gyogyito vagy segitö.
Az egy hamis profeta.
Es föleg, hogy nem anyagi erdekböl csinalja, legfeljebb hogy ki tudja a lakberet fizetni.

Masik tema.
Nem bünhödesröl van itt szo, hanem felismeresröl.
Megpedig felismerni, hogy ne kontarkodjunk olyan dolgokba, ami nem a mi feladatunk.
De mindenki elnyeri jogos bünteteset, mert mindenki magat bünteti meg azzal, hogy a fenybe valo kerüles nem lesz egyszerü a szamara.
Csak hat ezt itt a földön sokan elfelejtik vagy nem is akarnak tudomast szerezni rola.
El sem hiszik es a halaluk utan pedig nagy a siras rivas.
Meg hogy nem tudtam stb.
Mindenki tudja (valahol a szive melyen) csak hat nem az az eletük celja.
Isten csak nezi ezeket es szeretve mosolyog.
 
T

T.K

Vendég
Kedves T.K!

Most már érthetőbb, megmagyarázza miért hallok hangokat néha, vagy miért látok "képeket". :D Köszönöm szépen.

Hát most sem leszek zseniális! :) Nem baj, majd egyszer.
Pontosabban ez egy ilyen "ezoterikus nap" volt a kisvárosomban, és művházban lehetett fotót, vizsgálatokat, elemzéseket csinálni. Egy rendes fotózás volt, meg kellett fogni egy fura valamit, lefotóztak, a magasabb árú csomagot választottam, így cd-én megkaptam. Rajta van ez a kép is, magyarázatok, és ott van az kis kép, ami egy emberkét ábrázol, rajta 7 színes pötty, ami az enyéimnek felel meg. Erről is van tájékoztatás a cd-én, hogy miylen a túltöltött, a harmónikus stb.. színre formára. Erre mondta a bácsi (azt hiszem talán ez legjobb kifejezés rá, egy idősebb férfi volt), hogy ..öö jujj túl sokáig beszélt. Szóval amire emlékszem, hogy a korona és 3.szem hasonló színű, kicsit olyan lila és indigó keverék, és nem határolódnak el, mint a többi a képen.

Azt nem tudom hogy értette ki-be dolgot, biztos csak úgy jött nála, mint a jósok többségénél. (Én is próbálkoztam jóslással, néha mondtam csak úgy dolgokat, főleg mikor én voltam az ingyenes jóslás a teához a diák-önkormányzati napon. XD Rémes..annyi ember..brr)

Nem mondta, hogy csodaemberke lennék, vagy bármi extra képességek. Csupán annyit, biztos történtek velem furcsa dolgok, vevő vagyok az ilyesmikre (itt jött a ki-be..), túlérzékeny (allergiásnak, allergiás vagyok már 18 éve kb) és megvan bennem valamilyen képesség (?) de nem tudom használni, és nem biztos, hogy fogom tudni. (???) És biztos folyton lemerülök, mert túl nyitott vagyok? (talán ilyesmit mondott) és meg kellene tanulnom lezárni, vagy talán levédeni magam?
Levédeni, szerintem ez nem a legjobb kifejezés rá, nincs mitől levédetni magam, már nem csinálom azt mint 5 éve, nem idézgetek, még csak mágiázni se mágiázok. Csak apró dolgok, jó kívánságok. Jó igaz, ez kb 2-3 éve volt, még aktuális lehetett. De a kislátogatóm után már elment a kedvem.

Volt egy ismerősöm, aki gyakorta arra ébredt, sikítozik, néha furcsákat álmodott, és fura dolgokat látott fél álmában, alvajáró volt, vagy épp kilépett, és körbe járta szobát. Kinyitotta az ajtót-nem tudom milyen állapotban. Szóval ő elment segítséget kérni, valóban segítettek neki, azóta megszűntek a dolgai. Viszont, ott azt állították, hogy a csoport, v. társaság vezetőjének a felesége. Isis reinkarnációja, ami hülyeség, hisz Isis istennő volt, maximum Isis papnő, és miért pont ő lenne az? Szóval sok "igen érdekes dolgot" mondtak ott.
Segítettek, megszűntek a problémái.
De, mindig is mondtam, h az ember ne higgyen el mindent annak, aki sokat fizet, hogy segítsen, vagy csak beszéljen róla.
Senki se olyan "hülye" hogy az igazságot mondja. "Nos ön teljesen átlagos, nem szállta meg semmi, csak túl sokat olvas." Nem menne jól az üzlet...
Ismerősömről nem keveset akasztottak le.

Elnézést, már megint elragadtattam magam, gyakori hibám, ha új dolgot fedezek fel. Jelen esetben ezt a topicot.

köszönöm szépen

Szeretettel,

Ági


Szia Agi!

Szoval röviden. Ahol sokat kernek, ott kilog a lolab.(es keveset adnak) Ez vonatkozik, mediumra, latora, josra , elöadora, mesterre, tanfolyamvezetöre es mindenkire.
Jezus ingyen csinalta.
Hat akkor miert nem lehetne öt ebben is követni.
Az mas ha a szamlaidat ki kell fizetned, de amikor mar a mercedeszed reszleteit is ebböl fizeted, az mar büzlik.
Nem az ellen vagyok, hogy ha valaki spiritualis kepessegekkel rendelkezik, az koldus legyen.
De aki segietni akar es erzi is, hogy a segites a feladata, az nem jar mercivel es nem lakik a Rozsa Dombon(vagy a Hüvös Völgyben-barmilyen meleg is van)
Szoval a santa lonak turos a hata. (ez nem Santa Claus)
A masik, a kepessegeidhez.
Mindegyikünk rendelkezik spiritualis kepessegekkel(mert mi magunkban hordozzuk a velünk született kepessegeket) Csak nem mindenkinek a feladata ezekkel a kepessegekkel dolgozni.
De idövel mindenkiben kialakulnak ezek a kepessegek, ha a szellemi fejlödeseben ezekre neki szüksege van.
De kepessegek nelkül is lehet spiritualisan fejlödni.
Itt vagyok en.
Nekem semmi kepessegem nincs , hacsak nem az, hogy kepes vagyok kepessegek nelkül is fejlödni.
 
T

T.K

Vendég
Ez pedig sirkannak!

Mi a hosszu elet titka?

Egy ember felmérést csinál, hogy mi a hosszú élet titka.
Meglát egy vénembert.
- Uram, maga hány éves?
- 100.
- Mi a hosszú élet titka?
- Reggel kefír, este kefír.
Lát egy másik embert, aki még öregebbnek tűnik.
- Uram, hány éves?
- 104.
- És, mi a hosszú élet titka?
- Reggel kefír, este kefír.
Lát még egyet, aki még ezeknél is öregebbnek tűnik.
Attól is megkérdi:
- Uram, mondja, mi a hosszú élet titka?
- Reggel vodka, este vodka, délben konyak.
- És maga hány éves?
- 28.

A hoszzu elet titka, hogy megprobalsz nem meghalni.
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Ez pedig sirkannak!

Mi a hosszu elet titka?

Egy ember felmérést csinál, hogy mi a hosszú élet titka.
Meglát egy vénembert.
- Uram, maga hány éves?
- 100.
- Mi a hosszú élet titka?
- Reggel kefír, este kefír.
Lát egy másik embert, aki még öregebbnek tűnik.
- Uram, hány éves?
- 104.
- És, mi a hosszú élet titka?
- Reggel kefír, este kefír.
Lát még egyet, aki még ezeknél is öregebbnek tűnik.
Attól is megkérdi:
- Uram, mondja, mi a hosszú élet titka?
- Reggel vodka, este vodka, délben konyak.
- És maga hány éves?
- 28.

A hoszzu elet titka, hogy megprobalsz nem meghalni.

Kefir oké,vodka egy szál se! De ha rákattintasz megérted. :D
 
T

T.K

Vendég
Kedves Barataim!

Azzal a videoklippel kapcsolatban, amit betettem az asztralutazasrol, szeretnelek benneteket felvilagositani.
Talan sokak szamara hihetetlennek fog tünni, sokan meg nem is tudnak rola.
Az un. ezüst zsinor nem letezik.
Tehat ebben a videokippben ez tevesen van abrazolva, mert ott latunk egy zsinort, ami az asztraltestet a fizikai testtel összeköti.
Es ez nem letezik.
Nagyon sok könyv(söt valamennyi) olyan informaciokat tartalmaz, amelyben leirjak az ezüstzsinor letezeset es funkciojat.
De ez sajnos egy teves megallapitas.
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Barataim!

Azzal a videoklippel kapcsolatban, amit betettem az asztralutazasrol, szeretnelek benneteket felvilagositani.
Talan sokak szamara hihetetlennek fog tünni, sokan meg nem is tudnak rola.
Az un. ezüst zsinor nem letezik.
Tehat ebben a videokippben ez tevesen van abrazolva, mert ott latunk egy zsinort, ami az asztraltestet a fizikai testtel összeköti.
Es ez nem letezik.
Nagyon sok könyv(söt valamennyi) olyan informaciokat tartalmaz, amelyben leirjak az ezüstzsinor letezeset es funkciojat.
De ez sajnos egy teves megallapitas.

Nekem senki sem mondta, hogy létezik, de amikor először elhagytam a testem, láttam. Csak utána tudtam meg mi ez.
 

kiscicus

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Barataim!

Azzal a videoklippel kapcsolatban, amit betettem az asztralutazasrol, szeretnelek benneteket felvilagositani.
Talan sokak szamara hihetetlennek fog tünni, sokan meg nem is tudnak rola.
Az un. ezüst zsinor nem letezik.
Tehat ebben a videokippben ez tevesen van abrazolva, mert ott latunk egy zsinort, ami az asztraltestet a fizikai testtel összeköti.
Es ez nem letezik.
Nagyon sok könyv(söt valamennyi) olyan informaciokat tartalmaz, amelyben leirjak az ezüstzsinor letezeset es funkciojat.
De ez sajnos egy teves megallapitas.

Szia T.K!

Akkor ezt hogy kell értelmezni?

A Biblia is említi az ezüst kötél létezését:


"Emlékezz rá – mielőtt az ezüst kötél elszakad, vagy az arany tál eltörik;
mielőtt a veder széttörik tavasszal, vagy a kerék eltörik a kútnál, és a por
visszatér a porhoz, ahonnan jött, és a szellem visszatér Istenhez, aki adta." (Préd.
12:6-7)

:)
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdekes az arany is, hogy visszajön. A kismamáknál a baba és a mama között is létezik egy szál, ami összeköti őket, ez aranyszál (és nem a kölödkzsínór ;) ).
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia T.K!
Van egy könyvem,a megszállottságról szól.Arról,hogy sok emberben vannak szellemek,és különféle függőségek,és pszichiátriai betegségek alakulnak ki a jelenlétük miatt.
Dr. Edith Fiore pszichiáter feltérképezi,kik is a lakók valójában,és ő elküldi őket a Fénybe,
hogy kliensei megszabaduljanak a hívatlan látogatóktól.
Ő helyesen cselekszik?



Dr EDITH FIORE
NYUGTALAN HOLTAK
(Hányan vagy? A megszállottság gyógyítása)

Az egyszerű ember az orvos "hitelességét" általában nem kérdőjelezi meg,de ha mindezeket egy Dr.előjel nélküli valaki mondja neki,akkor javasolja az illetőnek az elmegyógyintézet meglátogatását. Véleményem szerint ha a szóban forgó doktornő csak egy embernek is jobbá tette az életét,akkor már helyesen cselekedett.
Sziasztok!
Ez a könyv nekem is nagy kedvencem volt.
Edith Fiorenek volt még számomra kedvenc könyve a címe: NEGYEDIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK (FÖLDÖNKÍVÜLIEK ERŐSZAKOS BEAVATKOZÁSAI)


Egy másik kedvenc könyvem volt még : ÉLETEK MESTEREK
(ÜZENETEK A SZELLEMVILÁGBÓL)
szerzője:
BRIAN L. WEISS
brian_l_weiss_eletek_mesterek2.jpg


"Brian Weiss doktor pszichoterapeuta, aki addigi praxisában hagyományos módszereket alkalmazott, igencsak megdöbbent, amikor egyik betege Catherine, a szorongásoktól és fóbiáktól elgyötört asszony, előző életéből származó traumákat kezdett felszínre hozni. A reinkarnációs hipnózisra épülő terápia megszünette Catherine visszatérő rémálmait és kigyógyította őt a szorongásos rohamokból.

Weiss doktor igazi meglepetését azonban az okozta, hogy az asszony az \"életek közötti térből\" közvetített üzeneteket amelyek többek között az orvos életéről, és halott fiáról tartalmaztak megdöbbentő kinyilatkozásokat..."
 
Oldal tetejére