Torontoi munka

tacsa78

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Magyar származású esküvőszervezőt keresek, akivel levelezheték az esküvői támával kapcsolatban!
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Sziasztok!

Magyar származású esküvőszervezőt keresek, akivel levelezheték az esküvői támával kapcsolatban!

Esketot aki legalisan Canadaban ossze tud adni,tudok ajanlani, Judith nak irjal a ferje ezzel foglalkozik. MAgyarul is beszel.
HA canadahunos eskuvot akarsz ,amit meg ugyse csinaltunk, ;)szivesen segitunk a szervezesbe.:D
 

Csabito27

Új tag
Munka

Sziasztok emberek

Nagyon szépen kérem a segítségeteket, én 27 vagyok párom 26 éves, szertenénk 1 éven belül Kanadába költözni, nem tudom mikor voltatok utóljára magyarországon , de ez már a vége dolognak....vállalkozó voltam Fuvarozással szállítmányozással foglalkozom immár 6. éve, sajnos a becsületesebbik fajtából vagyok, és mint tudjuk ....Ők megszívják..de nincs pofám a másikat lehúzni mint azt több ezren csinálják itthon aztán felszivodnak.Londonban is éltünk 8 hónapot de ami ott zajlik a magyarok között az valami szégyenletes...kiutálják egymást még a fejüket is elforditják ha hallják hogy magyarul beszélsz..
Na jó ennyit a panaszkodásról elnézéseteket de ki kell magamból adni ami dühit mert teljesen megemészt.
Szóval szeptember környékén vagy jövő tavaszal mennénk ki(adig intenziv nyelv illetve minnél több szakma megszerzése a cél...) előbb is tudnánk csak sajnos nem tudom hagy milyenek a lehetőségek kint, ha segitenétek kicsit, nagyon kicsit merrre indulhatok,nem vagyok válogatós szegény gyerek voltam, a munka nemesít ah kell szart pucolok ha megfizetik...
Mit gondoltok mik a lehetőségek..
Párom Könyvelő a Boschnál, perfekt német bár nem tudom mennyi hasznát veszi ennek kint...

nagyon várom válaszaitokat emberek Csók mindenkinek!!!!
:D
 

tacsa78

Állandó Tag
Állandó Tag
Esketot aki legalisan Canadaban ossze tud adni,tudok ajanlani, Judith nak irjal a ferje ezzel foglalkozik. MAgyarul is beszel.
HA canadahunos eskuvot akarsz ,amit meg ugyse csinaltunk, ;)szivesen segitunk a szervezesbe.:D

Köszönöm szépen!Ha segítenél elérhetőséget (mailt) adni a Judithoz azt előre is megköszönném.Nem esküdni szeretnék (az 2011. április 29-én megtörténik:)), hanem érdekelnek az kinti szokások és az esküvők is mert ezzel foglalkozom!:)
 

Aniko24

Új tag
Sziasztok!
Én egy 24 éves erdélyi származásu lány vagyok, február közepén szeretnénk utazni Torontoba a párommal hosszabb távra. Itt keresnénk munkát, én szépségiparban dolgoztam, több éves tapasztalatom van mint babysitter de bármilyen munka érdekel. A párom épitőiparban dolgozott több mint 10 évig az U.S.A-ban, de őt is bármilyen munka érdekli. Ha valaki tud segiteni irjon a [email protected] email cimre vagy ha telefonos elérhetőséget adsz visszahivlak.
Üdv Anikó
 

Jadge §

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!
Én egy 24 éves erdélyi származásu lány vagyok, február közepén szeretnénk utazni Torontoba a párommal hosszabb távra.
BATOR LEANY VAGY ...vagy inkabb valami MAS ...

Itt keresnénk munkát,
NEM HISZEM ,hogy EZ LENNE ITT A MEGFELELO HELY A KERESESRE ...

én szépségiparban dolgoztam, több éves tapasztalatom van mint babysitter de bármilyen munka érdekel. A párom épitőiparban dolgozott több mint 10 évig az U.S.A-ban, de őt is bármilyen munka érdekli. Ha valaki tud segiteni irjon a [email protected] email cimre vagy ha telefonos elérhetőséget adsz visszahivlak.
Üdv Anikó
Ami annyit tesz ,hogy tultartozkodott ILLEGALIS MUNKAS VOLT es HAZADEPORTALTAK >>>
DE HA MAGATOL MENT IS HAZA 10 ev utan
a feherkartyaja MAR REG LEJART >>> a KILEPESNEL REGISZTRALTA AZ ILLEGALISSAGAT A RENDSZER !!!!
MIBOL GONDOLOD ,hogy EZT a CANADAIAK NEM LATJAK ???

/csendben megsugom ITT IS LATJAK !!!! a tobbit meg a fantaziadra bizom .../
 

Brooklyn74

Új tag
A magyarok mindenütt ilyen irigyek a másikra?

Csak annyit szeretnék hozzáfüzni az előttem szólóhoz,hogy én zöldkártyás vagyok,és legálisan dolgoztam kint több mint 10 évig.Sorry barátom.Latod ezért utálom az ilyen magyarokat,mert irigyek a masikra,aki legalisan van kint.Elgondolkodhatsz rajta milyen ember is vagy valojában.Udvözlettel Brooklyn:p
 

Brooklyn74

Új tag
Valami kimaradt.

Amit az Aniko leveléhez hozzászóltál,igenis mi bátrak vagyunk .Te pedig a másik:eek:.
Ja,és te milyen státuszban vagy kint????
Remélem tényleg nézik ezt az oldalt,és kiszürik hogy te ki vagy.
 

szunyogh

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Anikó24!
Sajnos érdemben segíteni nem tudok, de ne bánkódj:
" Rossz , aki rosszra gondol."
" Ki mint él, úgy ítél."
Hát ennyi Jadge beszólásához.
 

Aniko24

Új tag
Sziasztok

Szia Szunyogh
Köszönöm a hozzászólásodat jó látni hogy vannak még normális emberek. Igaz amit irtál hogy mindenki magából indul ki. Mi mindig legálisan dolgoztunk mindenhol és sehol senki nem bántottunk meg, és mégis megtalálnak az ilyen sunyi, irigy alattomos emberek sajnos. Reméljük az ilyen ember azt kapja vissza a sorstól, amit ő ad másoknak.
Üdv Minden rendes embernek.
 

Aniko24

Új tag
Kedves Jadge!

Nem tudom hogy te mégis mit gondolsz magadról? Hogy veszed a bátorságot hogy beirogatsz másoknak akikről nem tudsz semmit. Csak ez azt mutatja hogy valojában milyen gyenge kis irigy ember vagy. Azt hitted hogy a beszólásoddal elérsz bármit is? Csak annyit értél el hogy most már tudjuk hogy ott is vannak aljas emberek sajnos. Jajj és áruld már el hogy erre a rosszindulatra a szüleid tanitottak?
Legyen egy szép napod
Üdv
 
Olvastam az utolso 4-5 oldalt, de egyik uzenetbol se derult ki, hogy van olyan valaki, aki megprobalta egyaltalan, hogy kitelepedjen, Mind csak jonnenek ide, elvenni a munkat masoktol, aztan hazavinni a penzt, hogy otthon lehessen dongetni a melleteket. A magam reszerol nem is alkalmaznak olyant, aki nem akar ittmaradni, mert nem tudom, meddig lehet ra szamitani, m ert huseges munkaero manapsag feher hollo. Megis mit gondoltok, mi var ratok itt? En epitesi vallalkozo vagyok, csak egy ingyenes hirdetest kell foladnom online, aztan 95 valaszt kapok ra, 10$ oraberert. Igaz, hogy nem soka maradnak, de Dunat lehet rekeszteni veluk, es kanadai allampolgarok. Azt ajanlom azoknak, akik nem fernek a borukbe, hogy palyazzak meg a letelepedest becsuletesen, mert emberhez melto eletet itt is csak ugy tudnak elerni. Vagy menjenek a junijoba, ott lehet lofralni mindenhova.
 

egykismano

Új tag
Hat tudjatok ezt az utolso oldalt elnezve ....azert a jo magyar szokas megvan.....nehogy elmondjunk valami infot barkinek is ...nehogy segitsunk....szep, mondhatom. ja es a legjobban azt szeretem mikor valaki ugy osztja a masikat hogy nem tud rola semmit es csak ossze-vissza beszel rola:D:D:D
'SANYIVAGYOK' teljesen igazad van...de tudhatnad vannak akik mindig csak beszelnek rola es soha se csinalnak semmit se erte..szoktak mondani az almodozas az elet megrontoja. de amugy ha stabil megbizhato emberre van szukseged irj nekem jelenleg a parom es en is munkat keresunk. koszi sziasztok. ja es akik komolyan gondoljak a kijovetelt sok sikert nekik akik meg csak akadajozzak az ilyeneket azok meg huzzak le magukat......na ott:):)
 
Oldal tetejére