1. h.v.évi

  h.v.évi Állandó Tag

  A németek veszik nagyon szigoruan már.. ők szoktak kérni warezre dolgokat hogy az jobb..
   
 2. dnftm

  dnftm Állandó Tag

  fentebb a válasz. ezt 2x küldted

  mindenesetre, ajánlatos egy NAGYONJÓ vírusirtót használni. bitdefender-t, vagy kaspersky-t, MINIMUM. nem drágák és vírusirtóra ne használjunk törést.
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2014 Július 2
 3. h.v.évi

  h.v.évi Állandó Tag

  ja, közben kószálok, és elfelejtettem frissiteni..
   
 4. dnftm

  dnftm Állandó Tag

  mint volt it support-os mondom ezt. a mcaffee-t aki VÉLETLEN feltette, kérje vissza a pénzét. higgyétek el, nem a levegőbe beszélek.
   
 5. h.v.évi

  h.v.évi Állandó Tag

  Fent vagyok szinte az összes torrentoldalon, beleértve a nCoret, Bithument, stb, de még virus sehonnan sem kaptam, ahogy bóklászom a neten na onnan már igen, Rotkit, Natuza, stb.. :) a férjem nagy örömére, utál ujratelepiteni gépet..
   
 6. h.v.évi

  h.v.évi Állandó Tag

  és simán alá lehet szaladni azt hiszem az Adobe-frissitéssel..ha valaki nem figyel, máris felmászik a gépére telepités közben..
   
 7. dnftm

  dnftm Állandó Tag

  lényegében minden mást megtalálhatsz a neten ingyenesen, vagy "ügyesen", de a vírusirtóra ne sajnáljátok a pénzt. olcsóbb a gumi, mint a babakocsi
   
 8. h.v.évi

  h.v.évi Állandó Tag

  Sok hozzáértő barátom van, általában kapok tőlük mindent, de igy tanultam meg fel-letölteni, stb..
   
 9. dnftm

  dnftm Állandó Tag

  na igen, akkor ajánlatos az adobe dolgokat elfelejteni. talán a ps-t nem, de a gyakoribbakat igen. a chrome-nak van saját flash lejátszója, hogyha nagyon kéne flash, de amúgy ajánlatos nem használni. a jobb oldalak áttértek html5-re, abban JÓVAL kevesebb a vírus/támadás lehetőség.

  nagyon ajánlatos adblock-ot használni, akár a sima default beállításokkal, illetve egy noscript, vagy script safe kiegészítőt.

  a férjednek üzenem, csináljon egy friss telepítés után egy image-t és egyszerűbb újratenni, ha becsúszik valami. illetve úgy telepítsen, hogy a felhasználód ne rendelkezzen admin jogokkal. ez is egy szintje a védelemnek (ld mac és linux gépek alapból így települnek)

  az információ hasznos, viszont a túlzott információ káros. mindenki it-snak képzeli magát, de érdemes igazi it-snak hinni.
   
 10. h.v.évi

  h.v.évi Állandó Tag

  köszi.. nem gond a telepités csak utálja.. :) de kb..3 éve semmit sem szedtem össze, tanul az ember ne kódorogjon szanaszét, van ABP- m az a második a virusirtó után, viszont most a Microsoft Essential Security van csak..
   
 11. dnftm

  dnftm Állandó Tag

  én is tapasztalatból mondom a dolgaimat és több ízben végeztem teljes tesztelést, mindenféle progikkal, mindenféle területen. bátran forduljon hozzám bárki, akinek kell segítség. néhány barátomat már megtanítottam internetezni. (ne nevess, hidd el, azért mert chrome-od van, még nem tudsz netezni). és tele a net tippek trükkökkel, amivel felgyorsítod a napi munkádat. ha már géppel dolgozol, és/vagy otthon is pötyögsz. pl. "google hacking" a wikipedián.
   
 12. h.v.évi

  h.v.évi Állandó Tag

  öööö utálom a chrome-t, én lassunak találom.. :) van, de csak éppen legyen, Firefoxot használok főleg, részben azért, mert warezoldalakon voltam moderátor, és annak van viszonylag jó linkcsekkere.. :)
   
 13. dnftm

  dnftm Állandó Tag

  azért nem árt egy $50-t évente kiadni egy normál védelemre.

  merthogy: http://www.av-test.org/en/home/?avtest[report]=5911
   
 14. dnftm

  dnftm Állandó Tag

  az is jó, ha vannak jó kiegészítők.
   
 15. h.v.évi

  h.v.évi Állandó Tag

  most már koordinálható a firefox a chrome-val, könyvtár átrakható sokminden..sokan szeretik jobban de én az emlitett okokból firefoxot lettem..
   
 16. dnftm

  dnftm Állandó Tag

  ha kész a blogom ezen cikke, dobom a linket
   

Megosztás