Twilight

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

bunny0217

Állandó Tag
Állandó Tag
Képek... Ashley Green

Hát elég durvák lehetnek az Eclips forgatásai. Nézzétek Ashley jobb karját. Szegény, de ezek szerint ő nem használ kaszkadőrt.
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Ez kemény lesz, mert nem piskóta a hossza, hátmég a tartalam.
Eredeti szerző FLAMINGO
Én is tudok összevonni:razz::
Már bocsi (lehet, megint az IQ-mra fogni), de ez egy modinál nem alapfeltétel??? Különben bort innál és vizet prédikálnál, nem? ;)
Amikor felkért Melizza nem kérdezte, hogy értek-e hozza.:D (Tisztára mint honi politikusaink - csak ismerős legyen)
Flamingó:
Rossz aki rosszra gondol, úgyhogy rábízom és remélem a rosszalkodás irányába fordul a gondolatmenet;)
Na látod... "rossz az, aki rosszra gondol" - mondád... és tessék... másra sem buzdítasz minket, csak arra, hogy rosszra gondoljunk. Klassz! :D Egyébként pedig erre nem kell buzdítani, megy az magától is! :D :D
Örülök neki.:D
Flamingó:
Hm vörös és fekete - ez már Stendhalnak is bejött.
(Ezt most azért is írtam, hogy a 18+ ne csak a malacirányban érvényesüljön:D)
Most őszintén, nem ez a legjobb kombináció ha már arról beszélünk? Szerintem igen. ;)
Ha le kell tépni nem mindegy a színe?;)(ez itt a kacsintós lenne)
Stendhal mondjuk nem ebben az értelemben kombinálta a két színt, de tulajdonképpen a vége ugyanaz lett. :D (Nagyon-nagyon jó könyv és nagyon örülök, hogy anno még benne volt a kötelező irodalom témában!)

Hol van az már?:rolleyes:
Flamingó:
Van az 2*70 is ahogy a soraid elnézem. úgyhogy nem hinném, hogy megerőletető:D

Ezt a bókot!!! kiss kiss Ha így folytatod, tele leszel virtuális puszikkal! ;) :D
De gondolom, te sem 70 és 100 között mozogsz agyilag. ;) Nem több fogam van mint az IQ-m:D
Egyébként pedig tényleg volt olyan emberke, aki azt mondta, hogy az értelmi szintem a 14 évesek szintjén mozog. :D Úgyhogy örülhetek, ha kinézik belőlem a 70-est! ;)
Nem mindenki mond is valamit, ha jár a szája.
Flamingó:
El vagyok keseredve. Csak a fele?:D
Na jóóó, legyen a háromnegyede. Olykor másról is beszélsz! :D :D
Ez már közelít:D
Flamingó:
Bevallom férfiasan már nem emléxem az igazi kérdésre.:sad:
Visszaolvasni 10-15 témában naponta 1-10 oldalt pedig annyira elveszi az időmet, hogy kénytelen vagyok az egyre romló memóriámra hagyatkozni. Szóval, ha valami komoly kérdés volt repeat please vagy повторите пожалуйсто !:D
(Az első a 20 alatti kor esetén a második a 20 feletti, mert 89 előtt oroszul tanultunk, utána meg... és a Ch végül is egy kultúrfórum nemde?
:D Azt meg hogy elmúltál 30 nemvagyok köteles elhinni, még ha látnálak se, mert nekem van egy alapelvem: Nálam a hölgyek épphogy elmúltak 18, és semmiképp sem idősebbek nálam, még ha az I.v.h előtt születtek volna is.)

Mondottam vala, hogy nem gond, nem volt komolyabb kérdés, mint a többi. ;)
Tudom, hogy sok a dolgod. Spec én már azon is csodálkozom, hogy tudsz válaszolni az ilyen hosszú hsz-ekre, mint a mieink! ;) Látom, hogy sok helyen megfordulsz (nem nyomoztam utánad, csak épp sokat vagyok az ezo oldalon!) és osztod a jónépet rendesen! :D
Sajna kell:rolleyes:
Most egy icipicit javítok ezen a mondaton, mert én például még 1991-ben is oroszt tanultam. Az volt az utolsó év. 1992-ben (gimi utolsó évében) már nem kellett, de biza 91-ben még oroszul köllött tanulni. ;)
Én 1984-ben fejeztem be az egyetemet - hoppá megint egy infó, na jó ha lúd legyen kövér: orosz nyelven védtem a repülőmérnöki diplomámat - ebből mindjárt azt is megtudhatjátok, hogy külföldön tanultam.
Szóval most hazugnak titulálsz... grat... ha tudnád, mennyire utálom, ha hazugnak bélyegeznek... páran már tudják a topicból. ;)
De azért aranyos vagy, hogy mindenkit 18-nak nézel és a hölgy megszólítás pedig igazán lovagias megnyilvánulás. ;) Látod, mondom én, hogy léteznek igazi pasik! ;)
A TÉNYMEGÁLLAPÍTÁS NEM HAZUGSÁG - aki épphogy 18 múlt, az épphogy - mégha 15-20-al is.
Igaz, nagy átlagban nem szokták eltaláni a korom, fiatalabbnak néznek, mint amennyi vagyok, de azért már 18-nak sem. ;)
Sajna engem sem.
Áááááááá... most elképzeltem, hogy simán a Guinness könyvben lennék már rég, ha az I. VH előtt születtem volna és most közel nyolc éves a csemetém. :D Szerintem ez világszenzáció volna! :D :D
Az biz az volna:D
Viszont, ezzel az erővel te is lehetsz egy 18 éves suhanc, aki össze-vissza kitalál magáról dolgokat (úgyis sokfelé hasadt már a személyiséged:razz:)... szóval lehet, hogy mi sem hisszük el, hogy annyi vagy amennyi. ;)
Én nem rettenek meg a koromtól (meg a füsttől sem:D)
Flamingó:
Természetesen ez a Ti saját külön-bejáratú senki másra sem tartozó ügyetek. Én sem szeretném, ha a nejemet bárki más "édes kis húsos palacsintám"-nak szólítaná rajtam kívül.
(Újabb titok igaz nem rólam: a nejem 145 kilo egy mázsa híján.)

Látod, mindenkinek megvannak a maga kis titkai. ;) Bár nem olyan nagy titok.
Nem mondod, hogy a nejed 45 kilóóóóó... :eek: :eek: :eek: Hazudós! :razz: De megértem, egy nő súlya mindig tabu téma! ;)
Ebben kivételesen nem füllentek 53 volt terhesen
Flamingó:
Hímnemű egyed akit puszilgatok kizárólag az unokám - aki tegnap volt pont egy éves - de ő is csak addig részesül ebben, amíg el nem kezd szőrösödni a hónalja.

Akkor légyszi, a nevünkben is adjál az unokádnak egy jóóóóóóó nagy igazi cuppanós puszit mindkét orcájára! Boldog születésnapot kívánunk az unokádnak!!! kiss kiss kissÁTADOM KAMATOKKAL EGYÜTT
Addig pedig még nagyon sok puszit bezsebel majd tőled, mire szőrösödni kezd a hónalja! :D :D :D Nagyon friss nagypapa vagy te! ;)

Flamingó:
Ok ha mindenáron akarsz neki küldeni itt megteheted:D. Én kb egy éve találkoztam vele utoljára, bár lehet hogy egy hónapon belül megint fogok, mert kinéz egy új Canadahun találkozó szervezése, de erről úgyis fogtok értesülni.

Köszönöm, így legalább megköszönhetem neki, nem úgy mint te! :razz:
Lesz CH találka? Ez nagyon jó, de hol? Kanadában? Itthon? Hazajönnek a kanadában élők?
Itthon, mert Melitta itt van Mo-n, de még részletek nem ismertek.
Nem mondod, hogy te is ott leszel. Most elképzelem, hogy addigra összeszeded a hét hölgyikét és egyszerre ugranak a nyakadba. :D :D :D Feleséged pedig csak nééééz és nééééz semmi jót nem ígérve tekintetével... :D :D :D
Nem olyan Ő....és én sem...(ide most egy szerény szmájli kéne, de nincs)
Flamingó:
Nyugi. Semmilyen értelemben vett barátnő nem hiányzik és ezt most nem azért írom, mert feltűnt a nejem az ajtóban.
De elviccelődni szinte bármikor és szinte bárkivel.
Nyugi? :eek: Miért kell lenyugodnom???? Nem azért kérdeztem, mert erre a posztra pályáznék! KÁR :D :D Csak fura volt a mondatszerkezet. ;) Mert nem tudok fogalmazni (nézd meg az e-book-os, vagy zenés egysorosaimat - abból rögtön kiderül)
Nékem ugyanúgy nem hiányzik az olyan értelemben vett barát, viszont élcelődni vagy viccelődni detto bármikor, de azt már nem mondom, hogy bárkivel, mert sok emberrel lehetetlenség! De ezt nem fejtem ki, hogy miért... maradjon az én titkom ez is. ;)
Megegyeztünk
Flamingó:
Ezt az imát még nem ismered de teccik:D:D és ismét nyugi, olyan ritkán veszek össze magammal, hogy nem is emléxem rá mikor volt ilyen utoljára.

Látod, milyen rendi vagyok?! :D Még imát is rebegtem érted! ;)
De már megint nyugi... miért kell engem folyton nyugtatni???? Mi vagyok én? Vámpír? Ketrecbe zárt oroszlán??? :D :D
Egyébként pedig csak azért nem emlékszel arra, hogy mikor veszekedtél utoljára magaddal, mert az x+n-dik éned folyton törli a memóriádból! :D Így teszi könnyebbé számodra ez az éned a létedet! ;) :D
Meglehet:D
Flamingó:
Helyes:butt::cici:

Ugye nem baj, ha én most ide nem rakok be képet... mert hát egy nő nem igazán erre gondol... és nem akarom, hogy moderálj. ;) :D
De de de
Flamingó:
Hetente kétszer. Régebben kipróbáltam egy minden napra sampont, de nem jött be.

Látod, akkor RP-t lassan mindenben vered! :D Szerintem ő évente kétszer mos hajat (bár ha ránézek... lehet, hogy csak egyszer, azt is csak szökőévben!:razz:).
A minden napos hajmosás orvosilag bizonyított, hogy nem tesz jót a fejbőrnek!

Flaimngó:
Ez most már erkölcsi kötelességem. Amúgy meg film nélkül is tudom, hogy ki az αhím:D

Nem mondod, hogy már ennyire kiművelted magad TS terén, hogy még ezt is tudod?! :D :D Meglepi hegyek! :D
Ha szerényen is de fejlődöm (remélem nem vissza)
Flamingó:
Nem turkálódunk legfeljebb annyira mint Ti az enyémben és természetesen ami átlépi az intimitás azon határát ami számodra nem megengedhető - nyugodtan negligáld.

Szerintem ez nem lépte át a határt, látod, válaszoltam rá. ;)
Egyforma a mérce:D
Flamingó:
Nem egyáltalán nem.

Örülök, hogy osztod a véleményem! kiss

Flamingó:
Mi sem veszekedtünk a nejemmel soha, csak vitáztunk. Igaz volt egy rövid 5 éves periódus az életünkben, amikor műanyag pohárból és tányérból ittunk és ettünk, mert az összes porcelán eltört, de a falon keletkezett lyukakat is sikerült azóta begipszelni..:D

Rövid öt év... hm... jó rövid lehetett! :D :D Nálunk nem porcelán törött, hanem sajttál, de az sem a férjem miatt, hanem egy idióta szerelő miatt. De majdnem a fején landolt... aztán végül mégis inkább a földhöz vágtam. :D :D Olyan jó volt nézni, ahogy összetörik... el is szállt minden dühöm egyből! :D
Látod ez az! Új tálat lehet venni , de agyat..
Flamingó:
Külön fogkrém ez renonc. Ez a darwini elmélet megkerülése.

Merthogy? Miért kerültem meg a darwini elméletet (ami már amúgy is megdőlt, de nem gond)???? Hogy jön Darwin a fogkrémes tubushoz???? :D Lécccciiiiiiiiiii, világosíts fel! ;)
Nincs miért vetélkedni, hogy az erősebbé legyen (mert ugye mindkettőnek van)
Flamingó:
Erre van megoldás két slusszkulcs. Igaz ez is csak két alkalomig jó.:D

Kettő slusszkulcs van, csakhogy én nem adom az enyémet, mert ha odaadom, akkor az is eltűnik. Mert egy férfi folyton elhagy mindent! Én meg szeretem, ha minden ott van, ahova tettem, mert akkor megtalálom! ;)
Én is
Flamingó:
Olyannyira, hogy mi hasonlóan duál pár vagyunk. Gondolod, hogy különben írogathatnék idie ilyesmiket.
De ebből most megtudtam, hogy utánam néztetek. Bár szerencsére néhány tucat beírásom a 2007-es szerverborulásnál "eleszett", de még biztos maradt néhány rám nézve kompromittáló sor. No mindegy politikusnak úgysem készülök egyelőre.

Nos, én lélektársnak hívom, de ugyanarról beszélünk. ;) Különben én sem írogatnék ilyeneket. ;)

Neeeeeeeeeem, nagy tévedésben tetszik lenni, kedves Flamingó! Nem néztem utánad! Hanem anno, mikor 2007 elején regiztem ide, akkor azért tettem, mert az azóta általad bezárt és újat nyitott "Le- és feltöltések minden ami az ezoterikával kapcsolatos" - ban kerestem Müller könyvet. Centrinónak hála rengeteg sok jó dolgot találtam akkor és itt ragadtam. ;) Akkor láttam, hogy viszonylag sűrűn felbukkan arrafelé a Flamingó név. Innen tudok rólad... nem nyomozásból. ;) Nem titok, anno megfordultam, sőt nyitottam is pár ezo-s témát (segítség, könyvajánló...)
A "szerverborulásra" is emlékszem... azon mindenki nagyon kiakadt anno, rengeteg hsz elveszett minden topicból. Jöttünk és nem volt meg fele topic sok helyen! :rolleyes: Nem egy kellemes élmény volt... :rolleyes: De spongyát rá. ;)
Ma már emlék, mint a sorkatonaság a férfiaknál -az idő megszépíti.
Most te nyugtass meg, ugye az egyelőre azt jelenti, hogy sohasenem akarsz politikus lenni! ;)
sohasenem mond hogy sohasenem :D:D:D
Flamingó:
Olvasd vissza a sátras viccet! Neked ártatlan sorok másnak vadító, buja ingerlés....:D A jó pasik létezneket elfogadom, mert reggelente én is látok kettőt. (Egyet borotválkozáskor, egy másikat pelenkázáskor. ÉS NEM FÉLREÉRTENDŐ VAGY KEVERENDŐ, mármint az unokám és én:D:D:D)

Nem kell visszaolvasnom a sátras viccet, ennyit azért még meg tudok jegyezni azzal a 70-nel. ;) Nem tudom... akkor úgy látszik, nekem vadítóbb ingerlés kell... szóval velem van a probléma. :D :D Éééééééés... azt senem én kezdtem, te írtad le a viccet, szóval nem foghatod rám. :razz:
Ismét bebizonyosodott, hogy cseppet sem vagy öntelt és egoista... áááá... dehoooooogy... :D :D :D
A fenébe pedig már reménykedtem...:D
Jó, hogy leírtad... már azt hittem az egy éves unokád borotválkozik, téged pedig a nejed... khm... :D :D :D Azért nem mindegy! :D :D
Azt azért nem szeretmém (egyiket sem)
Flamingó:
Még egy titok:
egyszer már csillogtam. Ifjú koromban bohó lélekként elvállaltam egy fellépést - ahol mint a többiekre - rám is rám fújtak 5 liter hajlakkot, amibe ilyen kis csillogó fém izék voltak. Természetesen a fele a ruhánkon landolt és a jupiterlámpák fényében valószínüleg Jasper is megirigyelt volna:D

Júúúúúúúúúúúj, ezt de megnéztem volna! :D :D :D Istenem... és hogy jött le utána az a sok csillogó izé???? Hány napig áztattad magad a kádban???? :D :D :D
Nem emléxem - ennek több évtizede, de mára tuti lejött.:D
Jasper nem irigyel senkit, ő egy különc ám nagyon jó figura! ;)
Akárcsak én:D:D:D
A fő csillogó amúgy is Edward. Főleg a NM-ban. Jasper ebben csak háttérfigura lesz, ahogy az első részben is sajna. :rolleyes:
Pedig jó arc szerintem is.
Flamingó:
Természetesen vannak, de nem olyan segédeszközeim. Bár lehet, hogy kénytelen leszek beszerezni olyat is párat, csak mi lesz ha a nejem rákap?:confused::D

Mi lenne? Ha rákap a feleséged, akkor alkalmazod és színesedik az életetek. ;) Az csak nem olyan nagy baj... :D
Akkor milyen segédeszközeid vannak, ha nem olyan, amilyenre gondoltunk???? :eek: :eek: :eek: :D
Ide megint betenném az ötvenedszer idézett rossz aki... sort.
Flamingó:
Amikor még aktív (dolgozó) voltam - logisztikusként kerestem a müzlire valót.( Aki nem tudná mi az a logisztikus, annak elég legyen annyi, hogy a logikustól egy szt-vel különbözik,) Szóval a kollégák között járta az a mondás, hogy :
Tudjátok mi a különbség a logisztikus és a terrorista között?
A terroristának vannak szimpatizánsai.
No ezt adoptáltam a moderátori funkcióra. Sajnos nem mindenütt ilyen békés az élet a CH-n és van nekem is sötét oldalam, de remélem, hogy az a TW közelébe nem fog eljutni. (Az erő legyen velem)

Hihi... tudom, hogy mennyire utálják a logisztikusokat. Öcsém eleget szídja őket! :D :D :D Olyan értelmetlen dolgokat nyomnak néha a kezébe (kamionsofőr az öcsém), és muszáj úgy megvalósítani, ahogy a logisztikus kiadja, különben ilyen-olyan levonás jár... iszonyat! Úgyhogy első kézből tudom, hogy tényleg nincsenek szimpatizánsai! :D :D
Tényleg nincsenek szimpatizánsai!
A sötét oldaladat tapasztalom, elég ha átmegyek az e-book topicba. Azt a vasszigort. Igaz, amennyi lökött oda bekeveredik... nem semmi! :D :D De azért látom, hogy van ott egy lelkes segítőtársad, akiről az a gyanúm, hogy modi rangra tör a hsz-ei alapján. ;) Gondolom, tudod kire gondolok. ;)
e-batta - levesz némi terhet a vállunkról köszönet érte neki.
Flamingó:
Nem is tudom Nagypapa aki másodállásban latexben maszkban szadózik?:confused: Ez így szerintem önmagában is röhejes. Ha még beleképzelem magam is - na az überelné bármelyik szilveszteri kabarét.
Mivel kezdő, fiatal nagypapa vagy, szerintem ez inkább kihívás, mint röhej. Ráadásul csak a feleséged látja... szóval mi veszteni valód van?! ;) :D Lehet, hogy még tetszene is a kedves nejednek. ;)
Majd diszkréten megérdeklődöm.:D
Flamingó:
Nyugi - kardom már nincs, hányni hála az égnek nem szoktam.:D

Már megint nyugi. Mondd, én olyan vadorzó vagyok, hogy folyton nyugtatni kell???? :D :D :D Már ettől mászom lassan a falra, a sok "nyugi"-tól! :D :D
Úgy tűnik az aznapom "nyugis" volt bocsesz
Volt kardod? Járt a díszegyenruhához
Köszönjük, hogy ezt az igen lényeges infót, hogy nem szoktál hányni, megosztottad velünk. Nem mondom, tényleg nyílt lélek vagy! :D :D :D

Flamingó:
Egyszerűen arról van szó, hogy korlátok mindenütt vannak. A CH-nak is és ezt illik tudomásul venni


Tudomásul van véve és tudom: nyugi. ;)

Flamingó:
Akkor itt van két másik:

<style type="text/css"> <!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } --> </style> Altissima quaeque flumina minimo sono labuntur A legmélyebb folyó hömpölyög a legkisebb zajjal (Curtius Rufus) és <style type="text/css"> <!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } --> </style> Auribus frequentius, quam lingua utere Gyakrabban használd a fület, mint a nyelvet Seneca

Ezen mondások persze nem biztos, hogy rám illenek, de legalább annyira találóak, mint az előzőek.

Nem is tudom... az első mondattal kicsit vitatkoznék... szerintem nem feltétlenül minden esetre lehet alkalmazni. Hiába van mélység, ha egyszer a felszínen vihar dúl, olykor belegabalyodik az ember ha akarja, ha nem (sajnos). :rolleyes:
Ha a felszínen vihar dúl a mélyben csend honol (ezt most találtam ki, bár lehet, hogy valami latin fószer pár ezer éve már szintén elsütötte).
Viszont a másikat nagyon gyakran alkalmazok. Szinte egész életemben. Tudom, rácáfolnak ezek a hosszú hsz-ek, de így van. Mert az emberekről akkor tudsz meg a legtöbbet - szerény véleményem szerint -, ha ezt a mondatot magadévá teszed és alkalmazod. ;)
És akkor még egy hozzá: "Lingua mentem ne preacurrat."
Még jó, hogy írunk, ahhoz nem a nyelv kell elsődlegesen:D (a többieknek:
Meg ne előzze sohasem nyelved a gondolatod)
Flamingó:
Hiába korlátaim nekem is vannak.


Neked? Korlátaid? El sem hiszem! :D
Pedig vannak
Flamingó:
Mert erre terelitek a gondolataimat.:D
Ez nem is igaz! :D A gondolatait mindenki arra tereli, amerre akarja, a sajátodért te vagy a felelős! ;)
Meg Ti:D
Flamingó:
Na akkor megvan a hétvégi elfoglaltságom . A 150. oldaltól...

Egyet azért ígérj meg ezzel kapcsolatban... ne töröld a hsz-eket! ;) Itt-ott... nagyon sok helyen kissé tényleg sikamlós részek vannak! :D :D :D De belőlünk ezt hozta ki a Twilight Saga akkor. ;)

Sajna ez a hsz elvette az időm, úgyhogy holnaptól kezdem, de csak olvasni és nem moderálni fogok.
Flamingó:
Nem számolom, de ami jár az jár (mint ahogy a bölcs jelző is).

kiss kiss kiss kiss Látod, mit tettél... erre már szavam sincs! Kell ennél több?! ;) kiss
Kell.;)
Flamingó:
Én még életemben akarattal nem sértettem meg nőt és az ütődött jelző bőven túl van azon a bizonyos határon.
Hidd el, ez nem sértés... tényleg pár helyen úgy jöhet le, hogy nem vagyunk 100-asok, de csak azért, mert nagyon jó a csapat... ;)
Sosem gondoltuk, hogy sértegetnél minket!!! kiss
Ennek örülök, mert néha tényleg sajátos a stílusom. (főleg ha elfelejtem, hogy már másik topic-ban vagyok).
Flamingó:
Reménykedem.

Hiába na, a remény hal meg utoljára! ;) :D :D Vagyis: Dum spiro, spero. Ha már a latinnál tartunk. ;)
Én ezt úgy tudtam, hogy amíg élek ..élek(na jó a rem helyett vígan helyettesítendő a ponokra).
Flamingó:
Látod pont én vagyok a példa. Nem mind madár, ami annak látszik. (Puff neki megint egy közhely.)
Sokszor a közhelyekben lakoznak a legnagyobb bölcsességek! ;)
Akkor lehet, hogy én is az vagyok?:D
Flamingó:
Szóval már izgulnom sem szabad:smile:

Jaaaaaaaaaaaaaaa, ha te izgalomra vágysz, szólj... akkor kételyek között hagylak és megoldva a kérdés. ;) Izgulhatsz kedvedre. ;) :D :D
A zihálásra sincs szmájli.:D
Flamingó: Mindegyikőtöknek kívánom, hogy

Nagyon szép napot Neked is! kiss
 

SophieBp

Állandó Tag
Állandó Tag
Manuta:
Aaaaaaaaz biztos... a sok nemnormális! :rolleyes: :rolleyes: Mondom én, menjünk közösen... maximum a moziból is kitiltanak minket! :grin: :grin: Olyan nagy poén lenne, hogy leszólnánk mindent a filmben! :grin: :grin: Ott aztán repkednének ránk nem csak a kövek, de a kólásflakonok, meg a pattogatott kukorica... minden! :grin: :grin: :grin:

Komolyan menjünk.Majd viszünk rohamrendőrnek kijáró rucit, popcornálló mellényt, kólaernyőt...Azért X ketyós csajt csak nem dobnak ki a moziból.Vagy igen?? :D:D


Két kobra együtt... akkor már miért ne?! :grin: Eddig bírjuk a strapát és már összejött két várra való jó kis alapanyag. Most már maltert is vághatnának hozzánk pár adaggal! :grin: :grin: :grin:
De ha küldöd a jedi-erőt, akkor malter sem kell, beépítjük azt a falba és kész... az életben nem omlik össze! :grin:


Olyan masszív lesz, hogy 13452 év múlva sem dől össze :)

Valami szórakozás nekünk is kellett ugye! :wink: :grin: Érdekes, én a koleszévekből másra sem emlékszem csak arra, hogy folyton büntetésben voltunk. :grin: Vagy tv-t nem nézhettünk, vagy nem mehettünk ki az épületből... és hasonlók. :wink: Ki érti ezt... pedig olyan aranyos, visszafogott, alig-alig megszólaló csajok voltunk! :grin: :grin: Egy gimis életében a kolesz a legjobb élmény! :wink: :grin:

Tudtam ám hogy tiszta szolíd, tankönyvek fölé görnyedő lánykák voltatok!

Jaaaaaaaaaaa, hát keressenek egy olyan pszichomókust, aki érti is a dolgát és nem a gyogyóból jön. Már úgy értem, hogy jöhet a gyogyóból, csak mint orvos és ne mint ápolt! :wink: :grin: :grin: Bár Robert Eper Claudia Pattinson már menthetetlen szegényke... aki kásával akar egy kéróban lakni, azon már senki nem tud segíteni! :grin:

Hát ezaz! Egyrész mutass egy éplelkű pszichomókust, másrészt meg aki összeköltözik őhölgységével, az tényleg menthetetlen :) Fürőszoba lesz vajon?? És RP-nek ezentúl a középső nevét használjuk, Miss Eper Claudia :D
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát elég durvák lehetnek az Eclips forgatásai. Nézzétek Ashley jobb karját. Szegény, de ezek szerint ő nem használ kaszkadőrt.

Érdekes... de miért nem vett föl akkor egy pólót... azért az valamennyire eltakarná ezeket a zúzódásokat! :( Szegények... vagy lehet, hogy ez még nem is a forgatáson keletkezett, hanem az edzéseken??!!! :o

Ez simán emberi kézlenyomat!

Érdekes PF ki mer menni az emberek közé!és nem támadják le az ufok!:``:

Fenéket emberi kézlenyomat. Vámpír lenyomat! :D :D :D :D

Tudod miért nem rabolják el őt az ufók? Mert lehet, hogy ő maga is egy ufó, vagy nem megy be a férfi mosdóba, mint RP! :D :D

Biztos fájt neki! :(

Hát igen, vagy nem ijed meg tőlük. Haláli fickó ez a PF! :D:D

Szerintem a legvagányabb pasi a TS-ban (már a filmben) PF! ;) Simán sétálgat, dumcsizik...stb, míg RP kuksol valahol a szobája mélyén. Vagy lehet, hogy RP-t azért nem látni, mert épp építi KS álompalotáját? ;) :D Nem találtak megfelelőt és most összedobnak egy szép nagy sátrat! :D :D

Komolyan menjünk.Majd viszünk rohamrendőrnek kijáró rucit, popcornálló mellényt, kólaernyőt...Azért X ketyós csajt csak nem dobnak ki a moziból.Vagy igen?? :D:D

Én komolyan mondtam! :D :D :D Nem lenne poén, ha beülnénk egy sorba és folyton belekotyognánk?! :D :D Lehet a kis tinik menekülnének el miattunk a moziból, de nem gond, több helyünk lenne! ;) :D :D Kóóóóóóólaernyőőőőő! :D :D :D :D :D Sophie, te sem vagy ám zakkant egy kicsit sem! :p :p :p

Olyan masszív lesz, hogy 13452 év múlva sem dől össze :)

Sosenem fog összedőlni, bevehetetlen falak lesznek, várárok vízzel és krokodilokkal és szuper jó bulik lesznek! ;) :D :D Nembera úgyis folyton a harapdálást emlegeti... majd rendezünk vámpíros bulikat! :D :D

Tudtam ám hogy tiszta szolíd, tankönyvek fölé görnyedő lánykák voltatok!

Tudtam, hogy ebből ki fogod találni, hogy mi folyton csak tanultunk és tanultunk és tanultunk... semmi szórakozás! :D
Amúgy te kibírtad volna bezárva egy hétig egy lánykolesz falai között???!!! ;) :D Mi nem bírtuk! :D :D


Hát ezaz! Egyrész mutass egy éplelkű pszichomókust, másrészt meg aki összeköltözik őhölgységével, az tényleg menthetetlen :) Fürőszoba lesz vajon?? És RP-nek ezentúl a középső nevét használjuk, Miss Eper Claudia :D

Mutatni mutatok egyet, akit nagyon szeretek: Dr. Csernus! Személy szerint imádom a stílusát, mert így hatásos a picológia - szerintem -, másrészt saját bőrén tapasztalt meg nagyon kemény dolgokat, ami nem hátrány egy ilyen foglalkozásnál(!). Nekem nagyon hiteles személynek tűnik és ő is a vesékbe lát, ami szintén nem hátrány, sőt...! ;)

Látod, Miss Eper Claudia totál bekattant. Már azt sem tudja, milyen filmekben játszik (mint pár oldallal előrébb Bunny betette az interjút vele, holott kihagyott pár filmet RP, de nem gond).

Fürdőszoba szerintem tuti nem kell nála a kéróba. Minek?! Felesleges pénzkidobás lenne ilyen házat venni!
:p :p :p
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Hírek (RP)

A Pattinson Daily-n találtam ezt a két interjú részletet... hááááááát, elég érdekes, hogy a mi Eper Claudiánk női szerepet akar játszani! :D :D :D

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CGBOR%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> RP és a romantika

A brit színész hisz abban, hogy a szerelem az igaz barátság továbbfejlődése.
Amikor Pattinson rátalál a szerelemre, elmondása szerint nem fél azt kimutatni.
„Romantikus embernek tartom magam” – idézi a brit Now magazin a sztárt. „A szerelem az igaz barátság továbbfejlődése.”

És a másik részlet:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CGBOR%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Egy nemrégiben készített francia interjú szerint a 23 éves RP elárulta, fél attól, mit tartogat számára a jövő, miután a Twilight véget ér.
„Egy kicsit félek” – mondja. „Mikor elmegyek meghallgatásokra, az emberek, akikkel találkozom, úgy tűnik, hogy csak az érdekli őket, mennyire hasonlítok Edward Cullenre. Ez olyan, mintha azt mondanák, ha a szerep érdekel téged, és el tudod csalni a közönséget a Twilighttól, akkor nyert ügyed van. Azt hiszem, hagyniuk kellene, hogy egy nőt játsszak el.”

A képek meg valami magyar poszterújságból vagy honnan valók. Nem igaz, hogy vki ilyenért pénzt ad!!! Hihetetlen!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Csatolás megtekintése 330637 Csatolás megtekintése 330638
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Flamingónak egy kis OFF

Ez kemény lesz, mert nem piskóta a hossza, hát még a tartalma.

Bocs, de nagyon nehéz pár szóval elintézni egy-egy beírásodat! :D Majd igyekszem rövidre és érthetőre fogni. ;)

Flamingó:
Amikor felkért Melitta nem kérdezte, hogy értek-e hozza.:D (Tisztára mint honi politikusaink - csak ismerős legyen)


Ezt nem hiszem el. Csak úgy elvoltál a topicokban és egyszer csak Melitta fogta magát és "lecsapott" rád??? :D :D :D
Ezt úgysem veszem be! :p Valamit csak tettél a modi rangért... azt csak úgy nem osztogatják, mint honi politikusainknak a bársonyszéket! ;)
A te motiváltságodat pedig már el sem merem képzelni, mert a fantáziám igen széles skálán mozog! :D :D

Flamingó:
Örülök neki.
:D

Miért? Mert akkor igazolva látod, hogy lám, nem csak neked vannak ilyen gondolataid? ;)
Viszont ha örülsz neki, akkor valóban muszáj a topic 150. oldala körül bóklásznod egy kicsit! :D Csak nehogy tátva maradjon a szád közben! :D :D

Flamingó:
Ha le kell tépni nem mindegy a színe?;)(ez itt a kacsintós lenne)

Tudom, hogy melyik a kacsintós jel! :p Mondom én, hogy néha 14-nek néznek, na de hogy te is! :D

Egyáltalán nem mindegy, milyen a színe! Meeeeert a fekete-vörös kombinációt tépik le leggyorsabban a férfiak a nőkről!!!! ;) Hozzáteszem, hogy mindehhez csipkét is képzelj. ;) Úgy az igazi! Ez a kombináció a legnyerőbb, csak használd kicsit a fantáziád, vagy a feleségednek mondd meg, hogy ilyen színösszeállítást vegyen fel estére... és majd beszámolsz a hatásról! ;) :D

Flamingó:
Hol van az már?:rolleyes:

Ne is mondd... ledöbbentem, mikor nemrég felvilágosítottak arról, hogy ma már szinte nincs is kötelező olvasmány, csak előadást tart vki belőle az osztály előtt és kész. :rolleyes: Éljen a magyar oktatás visszafejlesztése! :rolleyes: :rolleyes: :confused:

Flamingó:
Nem több fogam van mint az IQ-m:D

Most vagy hazudozni tetszik, vagy hülyének tetszik nézni, vagy krokodilnak tetszik lenni (esetleg dínónak... amelyik szimpatikusabb :p) és 120-nál is több foggal tetszik rendelkezni! ;)

Flamingó:
N
em mindenki mond is valamit, ha jár a szája.

Sőőőőőőőőőt... több az olyan ember, akinek jár a szája és nem mond semmit, mint fordítva (kedves moderátorunk ne vegye magára, nem a madarakra céloztam :D)!

Flamingó:
Ez már közelít:D

Licitáljunk? :D Én azért maradok a 3/4-nél! Szerintem ez pont jó arány, ahogy végigolvastam a mostani válaszodat, sőt... most még kultúráltabb voltál, mint máskor szoktál! :D

Flamingó:
Sajna kell
:rolleyes:

Észrevettük a topicokban barangolva. Én csak azt sajnálom, hogy lassan pl az e-book topic inkább kérések topicjává alakul át, mert szinte csak kék színt látok benne, ha átvetődöm oda... vagy vitát, az sem ritka... :rolleyes:

Flamingó:
Én 1984-ben fejeztem be az egyetemet - hoppá megint egy infó, na jó ha lúd legyen kövér: orosz nyelven védtem a repülőmérnöki diplomámat - ebből mindjárt azt is megtudhatjátok, hogy külföldön tanultam.

Azt tudtam, hogy külföldön tanultál.;) Lejött a hsz-eidből simán! ;)
Csak tudnám, hogy keveredtél a logisztikához????!!! :D

Flamingó:
A TÉNYMEGÁLLAPÍTÁS NEM HAZUGSÁG - aki épphogy 18 múlt, az épphogy - mégha 15-20-al is.

A nagybetűvel írt rész tény, nem is vita tárgya, de az utána lévő rész... hááááááát... erősen sántít nálam azzal az épphogy-gyal! :D De mivel lovagiasságod határtalan... legyen. ;) kiss

Flamingó:
Sajna engem sem.

Miért? Szeretnél újra 18 lenni és mindent elölről kezdeni? :D Én nem... jó nekem azzal a korral, ahol épp tartok! ;) Lélekben úgyis örök 20 éves maradok! ;)

Flamingó:
Én nem rettenek meg a koromtól (meg a füsttől sem:D)

Nem azt mondtam, hogy megrettensz. Látod, nem figyeltél! :p Bizti lefárasztottak otthon. :D

Flamingó:
Ebben kivételesen nem füllentek 53 volt terhesen

Akkor viszont alacsony a feleséged, mert ha az én magasságomhoz számolok 45 kilót... háááát... érdekesen néznék ki! :D :p Igaz, nálunk mindenki magas a családban... és ezekhez a számokhoz viszonyítok. ;) Sorry!

Flamingó:
ÁTADOM KAMATOKKAL EGYÜTT

Nagyon helyes! De akkor minden twilight topicos csaj nevében adj neki puszit! Akkor egy darabig puszilgathatod! ;) :D

Flamingó:
Itthon, mert Melitta itt van Mo-n, de még részletek nem ismerek.


Nem gond, úgysem gondoltam, hogy elmegyek, de talán a többi topicos csajszi igen. ;)
De azt sem tudom elképzelni, hogy hol lehet egy ilyen összejövetelt megrendezni, mert azért a CH-nak nem 20 vagy 100 tagja van. ;) Vagy válogat Melitta, hogy kit hív meg és kit nem? Vagy korhatár szerint? Valami limit csak van, nem?

Flamingó:
KÁR :D :D

Mondja a varjú... :p Újabb madár tűnt fel a láthatáron. :D
Ejnye-ejnye, azért a kisördög folyton ott bújkál benned, igaz?! ;) :D

Flamingó:
Mert nem tudok fogalmazni (nézd meg az e-book-os, vagy zenés egysorosaimat - abból rögtön kiderül
)

Jaaaaaaaaa, hogy akkor azért vagy ilyen tömör és velős velük? Én meg azt hittem a vasszigorod miatt. :D
De a brüsszeli csipkés hasonlatod akkor is nagyon tetszett (nem tudom, hogy emlékszel-e, nem régen írtad ott)! Úgyhogy tudsz te fogalmazni, ha akarsz! ;)

Flamingó:
Megegyeztünk

Válasz: kiss kiss

Flamingó:
Meglehet:D

Azért ennyire bő válaszokat ne adjál, mert nem tudom hova írni azt a sok kifejtős választ, amit adni akarok rájuk! :p :D :D :D

Flamingó:
De de de

Hm... ne vígy kísértésbe, mert jelzem a moderátornak! Már nem neked, hanem vmelyik társadnak! Szerintem pontosan el tudod képzelni, mire gondoltam! ;) Nem kell hozzá képi segédeszköz! :D

Flamingó:
Ha szerényen is de fejlődöm (remélem nem vissza)

Az attól függ... ha megnézed a New Moon-t, tuti visszább fejlődsz majd, annyi jelentet elszúrtak! :rolleyes:

Flamingó:
Egyforma a mérce:D

Egyforma mércénk van... wow... olykor tényleg eláll a szavam! :D A végén már nem lesz miről beszélgetnünk! :D

Flamingó:
Látod ez az! Új tálat lehet venni , de agyat...

Nem mintha a szerelőnek lett volna agya! Különben nem veri ki nálam a biztosítékot annyira, hogy a földhöz vágjak egy szép tálat! ;) De a fenének van kedve vitatkozni olyannal, akinél csak falra hányt borsó lenne minden egyes szó! :rolleyes:

Flamingó:
Nincs miért vetélkedni, hogy az erősebbé legyen (mert ugye mindkettőnek van)

Még jó, hogy nem erre épül egy kapcsolat! :p :p Szomorú vagyok, hogy mi még egy fogkrémes tubuson sem veszekszünk, de akkor beújítok... elfogy az enyém, majd használom a páromét. ;) Meglátjuk, mit hoz ki belőlünk. Majd maximum rád hivatkozok és a darwini elméletedre! :D :D

Flamingó:
Én is

Akkor te nem is férfiból vagy! :p
A férfiak általában mindent elszórnak, lusták a helyükre tenni dolgokat....stb, szerencsétlen nők meg kereshetik utána a dolgokat, vagy épp csak ők tudják, hogy hol található az épp keresett tárgy.


Flamingó:
Nem titok, anno megfordultam, sőt nyitottam is pár ezo-s témát (segítség, könyvajánló...)

Tudom, hogy nem titok, ezért is mondtam, hogy először ott találkoztam a neveddel, csak akkor még állandó tag minőségben. ;)

Flamingó:
Ma már emlék, mint a sorkatonaság a férfiaknál -az idő megszépíti.

Na azért ott nem tartok, hogy megszépült volna az az emlék, de már túllépett rajta az idő. ;)

Flamingó:
sohasenem mond hogy
sohasenem
:D:D:D

Ez az én mondásom megint (csak helyesen írva, de úgy olyan snassz, ezért tekerem ki "sohasenem"-re)... de ha politikusi pályára akarsz lépni, akkor nem is állok szóba veled többet! :D

Flamingó:
A fenébe pedig már reménykedtem...:D

Melyikben reménykedtél, mert ez most nem egyértelmű... hogy nem vagy egoista, vagy hogy egoista vagy? :o :D (Tudod, a szövegértés és 70-es IQ megint bejátszik nálam.)

Flamingó:
Nem emléxem - ennek több évtizede, de mára tuti lejött.:D

Nem mondod... én meg azt hittem, hogy rajtad ragadt több évtized után is, mint RP-n a kosz! :D :D Most csalódtam! :D :D

Flamingó:
Akárcsak én:D
:D:D

Még tegyük akkor hozzá, hogy Flamingó szerény is és így teljes a kép! ;) :D :D :D (Tényleg különc vagy?)

Flamingó:
Pedig jó arc szerintem is.

Csak most elszúrták az eredeti haját ezzel a béna parókával. :rolleyes: De ha ezt most hallaná (vagyis olvashatná) kedves Bosziikrem, akit majd megismersz, ha végre megint lesz net-e, a nyakadba ugrott volna! :D :D Bosziikremnek ő a kedvenc szereplője a TS-ban! ;)

Flamingó:
Ide megint betenném az ötvenedszer idézett rossz aki... sort.

Ne tedd be, mert nem gondoltam semmire. Fogggggalmam sincs, milyen más segédeszköz lehet... ;)

Flamingó:
e-batta - levesz némi terhet a vállunkról köszönet érte neki.

Igen, ezt észrevettem, bár nekem olykor kicsit durvábbnak tűnik a stílusa, mint a moderátoroké... de ízlések és pofonok. ;)

Flamingó:
Majd diszkréten megérdeklődöm.:D

Látod, még tippeket is adok nektek! ;) :D

Flamingó:
Úgy tűnik az az napom "nyugis" volt bocsesz

Már semmi gond, de ennyi "nyugi"-t életemben nem kaptam egyszerre a nyakamba! :D :D :D

Flamingó:

Járt a díszegyenruhához

De klassz, és megvan még a díszegyenruha és a kard? Vagy le kellett adni? Milyen színű volt? (Már az egyenruha, nem a kard!:D)

Flamingó:
Ha a felszínen vihar dúl a mélyben csend honol (ezt most találtam ki, bár lehet, hogy valami latin fószer pár ezer éve már szintén elsütötte).

Bárki is mondta, ez szép (egy kicsit elgondolkodtam rajta és enyhén szólva mellbevágó számomra)! kiss kiss kiss

Flamingó:
Még jó, hogy írunk, ahhoz nem a nyelv kell elsődlegesen:D (a többieknek:
Meg ne előzze sohasem nyelved a gondolatod)

Most ha elvonatkoztatok a malac fantáziádtól :D :D, akkor ezek írott szavak... kimondjuk őket, csak írva, szóval ide is passzol, sőőőőőőőőt, ha most belegondolok, a CH-ra passzol csak igazán, mikor az egy-két szavas hsz-ek és semmitmondó kérdések megjelennek olykor! :rolleyes:

Flamingó:
Pedig vannak

Igen, a feleséged... de több nem hiszem. ;)

Flamingó:
Meg Ti
:D

Nanana.... ne tessék hárítani folyton! Ez nem ér! Nem kötelező mindent úgy érteni, vagy elferdíteni! ;)
Az még szép lenne, ha a gondolataidért is mi lennénk a felelősek! :D :D

Flamingó:
Sajna ez a hsz elvette az időm, úgyhogy holnaptól kezdem, de csak olvasni és nem moderálni fogok.

Eskü, most nagy kő gurult le a mellkasomról! :D Majd megérted, ha elolvasol pár ottani hsz-t! :D :D Vagy megbotránkozol majd rajtunk vagy röhögőgörcsöt kapsz te is. :D

Flamingó:
Kell
.;)

Mesélj, kedves Flamingó, mi kell ennél több???? ;) :D :D :D Hallgatlak! :D :D

Flamingó:
Ennek örülök, mert néha tényleg sajátos a stílusom. (főleg ha elfelejtem, hogy már másik topic-ban vagyok).

Mindenkinek sajátos a stílusa, különben nem lenne egyénisége, vagy rosszul gondolom? ;) Nekem is (enyhén szólva) sajátos. :p

Hihi... azért vigyázz, nehogy legközelebb az e-book topicba rakjál be selyembilincses hsz-t, mert kissé furán fognak nézni a tagok! :D :D :D :D :D

Flamingó:
Én ezt úgy tudtam, hogy amíg élek ..élek(na jó a rem helyett vígan helyettesítendő a pontokra).

Éééééééés ismét előkerült Flamingó moderátor malacabbik énje. :D :D Már kezdtem hiányolni, de megvan! :D :D

Flamingó:
Akkor lehet, hogy én is az vagyok?:D

Feltétlenül! Ügyesen leplezed, de ahogy te mondád vmelyik előző hsz-edben "ami jár az jár": igen, szerintem bölcs vagy (de nem vagy közhely!;)) kiss

Flamingó:
A zihálásra sincs szmájli.
:D

Ááááááááá... nem vagy igaz! :D :D :D Miért? Most éppen izgulsz és zihálsz? Vagy nálad ez alap? :D :D :D :D :D

Szép hetet! kiss
 

bunny0217

Állandó Tag
Állandó Tag
Képek... Ashley Green

Sziasztok!

Ismét új képek Ashleyről. Ash egy medencés bulin volt LA-ben. Hát nem azért de őt úgy látszik nem zavarják a foltjai, mert egy ilyen ruciban jelenik meg. :D:D;)


<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CGBOR%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> RP és a romantika

A brit színész hisz abban, hogy a szerelem az igaz barátság továbbfejlődése.
Amikor Pattinson rátalál a szerelemre, elmondása szerint nem fél azt kimutatni.
„Romantikus embernek tartom magam” – idézi a brit Now magazin a sztárt. „A szerelem az igaz barátság továbbfejlődése.”


Csatolás megtekintése 330637 Csatolás megtekintése 330638

Na ez nagyon szépen hangzana, csak nem az ő szájából. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ilyeneket mondjon. :-S
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
(Félre)reagálásaim :D itt fekete színnel álló betűkkel:
Összevontam, huh, remélem értelme is lesz XD<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="alt2" style="border: 1px inset ;">Flamingó:
Rossz aki rosszra gondol, úgyhogy rábízom és remélem a rosszalkodás irányába fordul a gondolatmenet:wink:


Ezt mi csak úgy szoktuk mondani, hogy rossz az aki rosszra gondol, és hülye, aki nem :p :)
Hát... hülye azért nem vagyok:D:D:D
Flamingó:
A lényeg, hogy szerintem Ti kezdtétek az erotikus, kihívó mondataitokkal (Szeretem a vöröset..., Szerintem léteznek jó pasik...stb.):grin:


Manuta:

Na neeeeeeeeem... nem hárítunk, kedves Flamingó tagtárs! :grin: A selyembilincses büntit te kezdted! Az pedig, hogyha már választani kell, a vöröset szeretném, REagálás volt! :wink:
Amúgy miért baj, ha kijelenti valamelyikünk, hogy léteznek jó pasik????? :eek: Hiszen léteznek! :wink: Ez egyáltalán nem erotikus és nem kihívó mondat!!!! :razz: :razz: Jobb indokot kérek! :wink:
Flamingó:

Olvasd vissza a sátras viccet! Neked ártatlan sorok másnak vadító, buja ingerlés....:grin: A jó pasik létezneket elfogadom, mert reggelente én is látok kettőt. (Egyet borotválkozáskor, egy másikat pelenkázáskor. ÉS NEM FÉLREÉRTENDŐ VAGY KEVERENDŐ, mármint az unokám és én:grin::grin::grin:)

Kihívó mondatok? Itt??!! :D
Tetszik a zárójeles rész :) nagyon aranyos.
Hol másutt? Az e-bookban nem hinném, hogyy ülnének a fenti sorok.:D
Flamingó:
Talán azért, hogy kiderüljön: minden ellenkező híresztelés dacára a moderátor is ember.


Manuta:

Sosem gondoltuk másként. :wink: Mindig is embernek gondoltuk a moderátorokat (igaz, téged nőneműnek hittünk, de ez csak nem olyan nagy bűn! :wink: :razz:).

Na ezt nem lehet elfelejteni :D Gyönyörűségesen meglepődtünk mikor kiderült hogy nem XD

Flamingó:
Ezt az édesen vérest kérném bővebben kifejteni
:grin:!

Manuta:

Khm... az úúúúúgy volt... mivel hát vámpírok és a szex a mi fejünkben nagyon nem fért össze, ezért kitaláltunk minden félét még a topic eleje felé. Hidd el, ha pikáns dolgokat akarsz olvasni, akkor ajánlom a 150. oldaltól az érdekes okfejtéseinket, az óvszer téma pedig talán a 179. oldal körül került elő és az édesen véresen márkanév a 186. oldalon jött. Így egy kis bepillantást nyerhetsz a kissé... khm... pikáns Twilight részletekbe, amik a könyv kapcsán eszünkbe jutottak anno! :grin: :grin: Csak nehogy meglepődj! :grin:
Ráadásul ha tudnád, hogy a TW 4. részében, vagyis a BD-ban Bellának gyereke születik (vagyis a gyerek kirágja magát a hasából... ha ezt szülésnek nevezhetjük)...
A lényeg, hogy kellett valami jó vámpír óvszer jó márkanévvel és a csapatunk az édesen véresen márkanévre szavazott. :grin: :grin: :grin: Fantáziánk határtalan! :grin: :grin:

Na akkor megvan a hétvégi elfoglaltságom . A 150. oldaltól...


Húúha, de tényleg ígérd meg hogy nem moderálod :) és ha eddig voltak piáns hsz-ek, akkor ott :O

</td></tr></tbody></table>
Idézet:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="alt2" style="border: 1px inset ;">Nembera:
Elég nehéz volt felvenni a fonalat hogy most ki mire mit ír melyik éne szólal meg:grin:

Ugye hogy ugye?! :D
Nem mindegy? A lényeg, hogy (jót) reagáljon:D
</td></tr></tbody></table>
Idézet:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="alt2" style="border: 1px inset ;">Ohh, köszönöm a felvilágosítást :wink::grin: Én is szorgalmasan szoktam lustálkodni, pedig még bika sem vagyok. Viszont te egész állatkertet vonultatsz fel :grin: madarak tömege, most a bika :smile: Lassan nyitunk egy állatkereskedést.Meg sexshopot.Húú mi lesz itt?!
Flamingó:
Az jó hogy nem vagy bika nő létedre.
Két bika egy csárdában amúgy sem...
Most döntsük el Pet shop, vagy sey shop?
:grin:


Az utóbbival jobban keresnénk, a pet shop jó móka, a kettő együtt aberráció... :p
Nem biztos, ha van elválasztófal...
Kapsz tőlem egy moderátori szóbeli vállveregetést és egy külön üzit a következő hsz-emben:grin::grin::grin:

Manuta, ezt meg kell becsülni :p Ez felér egy hiperszuper ,többcsillagos kitűntetéssel.
Ha társul 6.-nak Te is kapsz 1-et.:grin: (Csak akkor mi lesz, ha megvan a 7:rolleyes::confused:)


Ez megvesztegetés! Legyek korrupt tag? Na neee :D
OK. Kapsz egy latex rucit Te is megvesztegetésként ;) csak nem tudom milyen színt szeretsz (otthon csakis megértő partner esetén szabad elővenni). Válassz!:
latex-skins.jpg

De a másikat kérem vissza:D:D:D
Flamingó:

Most akkor gyónjak neki és vonuljak ki a "szürkületi" fórumból és változzak vissza szürke modivá?:sad:

Én élvezem a hsz-váltásaitokat :wink::grin:kiss Különben is ,ha stílusos akarsz lenni, max kirepülsz:razz:
Én és a stílus? :razz:Egyébként más témákban másokat reptetek, de én magam ritkán repülök (legalábbis az utóbbi időkben, mert régebben, de ez már megint egy újabb titok és ma már többről is fellebbent a fátyol.


Mire feleszmélsz, már egy titkod sem marad :)
Üsse kő!:D
</td></tr></tbody></table>
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Jelentem beleolvastam 150-től és irulok-pirulok

Na szépen vagyunk kérem.
És én még azt hittem, hogy a "szegény szabó legény" hetet egy csapásra akcióban szende szüzek között szemelgetek (ezt azért írtam így mert a múltkor valahol nem akartam alliterálni és valaki szóvátette/hiányolta)
Tanubizonyságul (hogy átolvastam) néhány megkésett post(riposzt)
Dehogy hagyunk. Jössz velünk :D

Egyébként valamit kifelejtettünk. A börtönben kötelező ugye dolgozni.. És most kapaszkodjatok meg. Ez beleszámít a nyugdíjba. A napokban hallottam ugyanis, hogy egy eladó csaj és egy postás beszélgettek. Hogy az egyikőjükhöz betévedt egy régi sittes, (ezt értsd úgy hogy többet volt bent mint szabadlábon) és kiderült róla, hogy több a nyugdíja mint bármelyikőjüknek.
A börtönben nem kötelező dolgozni, de akinek sikerül az dolgozhat, havi 20000-ért (persze lehet, hogy az infláció miatt ma ez már 25-30). Ebből 12-t kap számlára (amit gyűjthet, vagy elkölthet. 8-t pedig levonnak a fenntartására. Ravasz az állambácsi nemde?
Mi az, hogy nem illik? A vért szagolni??? :D :D Vagy letámadni a menstruáló csajokat??? :D :D :D Szegény vámpíroknak kész rémálom lehet így a suli... mert tuti, hogy minden napra jut egy menstruáló csaj! :p :D Ez ám az önfegyelem! Lehet, ezzel tartják magukat edzésben! :p :p
Nem is tudom. A mi (közép)sulinkba évfolyamonként 6-7 lány járt a 120-130 fiú mellett. Vámpírokról nem voltak statisztikai adatok. De tuti, hogy egy csaj sem lett letámadva azokon a nehéz napokon, legfeljebb tanárilag feleltetés által.
Ráadásul az a sperma is mérgező... szóval... nem kellett volna Bellának átalakulnia??? Elvben az egész szervezetében csupa méreg terjeng... akkor ha átmegy ez a méreg (isten se tudja hogyan áll neki fel, de valahogy csak átment :D:p), nem kezd el ott terjengeni Bellában???? Nem árt neki???
Mióta mérgező?:confused::confused::confused:
Szerény vampironológisztikai ismereteim szerint 1-3 harapás/vérszívás által a vérbe közvetlenül bejutó vámpírnyál indítja el az átalakulást. De, hogy a pazarló spermiumok? (Pazarló, mert a férfi 2-300 milliót is megtermel, és ebből mindössze pár ezer jut át a nőbe (vagy nem a nőbe:rolleyes:) és azok közül is csak egy győzhet. Mi ez ha nem pazarlás?)
És egyáltalán... okés, hogy éreznek a vámpírok, de mivel bioszból anno nagyon régen tanultam, hogy hát azért áll fel, mert hogy a vér...stb, most itt nem akarok kiselőadást tartani... akkor könyörgöm egy vámpírnak mitől áll fel??? Viagrától???? :rolleyes: Aztán utána jön, mikor két vámpír szeretkezik című külön mutatvány. :D
Hol láttál Te már 2 vámpírt szeretkezni (mármint egymással)? Sajna volt szerencsém összefutni néhány idétlen filmmel (köztük szexfilmmel is), de a vámpír az csak rongál ijesztget és vért szív. Gondolod, hogy egy olyan vérrel teli testrész megengedne magának és nem szívná ki -no tessék, most megint átmentem akaratlanul is 18+ba.
Hihi... New Moon megvan! Lehet, hogy száz éves, de az állandó hideg jót tett a spermájának és olyan, mintha lefagyasztatta volna, csak ő önmagán belül fagyasztotta le. :D :D :D Úgy életképes marad. :grin: :p
Vakbelet már hallottam lefagyasztani, de azt?:confused:
Miért is? Mert ha az USAban délebbre mész, akkor ott már nem is menstruálnak? Vagy mert ott már nem is vér jön olyankor belőlük????? :o :o :D :D :D
... m :rolleyes:
Texas elég délen van és tanusítom - ott is menstruálnak - de legalábbis árusítanak tampont. LÁTTAM sk, vagyis pontosabban ssz (saját szememmel)
Jaaaaa... hogy te is itt vagyol ÉDTS Sophie. És nincs egy szavad sem a két lábon járó spermabankhoz, a barlangos testekhez... stb?! :D :D :D
Na ezt nem tudtam dekódolni, kivéve, ha elírás és édes akart lenni.
NEM BÍROM:D SZAKADOK:D
tesóm; Zsófi te min röhögsz XD
jah ők nem csuklanak, hanem pörögnek:D:D:D WÁÁÁÁ:D:D:D

Hát, ha 10 óárs orgazmusa van, akkor engem ish tegyen már vki vámpírrá XDXD vagy felőlem szétverhet kicsit Edward:D:D:D nlhány lila folt még belefér:D:D:D:D
Nem tudom NM benne van-e a 7-es listámban, de ezek után igen előkelő helyre pontozom:D.

Ez sem durva beszólás... áááá... kicsit sem....
nembera :D :D :D
"Hol egy karó, répa vagy bármi... megoldjuk Edwardom, csak egy percig várj még." :D :D :D

Aztán jöhetett Edward, már nem volt szűz a szűz lány.
;) :D
Sajna én csak a filmet láttam és abban nem volt benne, hogy Bella nagy kertbarát lenne. Jó a vegetáriánus dolog Ok, de a karó?:confused:

Na jó tovább nem folytatom, mert ezeréves dolgokat nem akarok felemlegetni (kivéve, ha malackodás:D)
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Felvilágosítás a BD-ból

Na szépen vagyunk kérem.
És én még azt hittem, hogy a "szegény szabó legény" hetet egy csapásra akcióban szende szüzek között szemelgetek (ezt azért írtam így mert a múltkor valahol nem akartam alliterálni és valaki szóvátette/hiányolta)
Tanubizonyságul (hogy átolvastam) néhány megkésett post(riposzt)

A börtönben nem kötelező dolgozni, de akinek sikerül az dolgozhat, havi 20000-ért (persze lehet, hogy az infláció miatt ma ez már 25-30). Ebből 12-t kap számlára (amit gyűjthet, vagy elkölthet. 8-t pedig levonnak a fenntartására. Ravasz az állambácsi nemde?

Nem is tudom. A mi (közép)sulinkba évfolyamonként 6-7 lány járt a 120-130 fiú mellett. Vámpírokról nem voltak statisztikai adatok. De tuti, hogy egy csaj sem lett letámadva azokon a nehéz napokon, legfeljebb tanárilag feleltetés által.

Mióta mérgező?:confused::confused::confused:
Szerény vampironológisztikai ismereteim szerint 1-3 harapás/vérszívás által a vérbe közvetlenül bejutó vámpírnyál indítja el az átalakulást. De, hogy a pazarló spermiumok? (Pazarló, mert a férfi 2-300 milliót is megtermel, és ebből mindössze pár ezer jut át a nőbe (vagy nem a nőbe:rolleyes:) és azok közül is csak egy győzhet. Mi ez ha nem pazarlás?)

Hol láttál Te már 2 vámpírt szeretkezni (mármint egymással)? Sajna volt szerencsém összefutni néhány idétlen filmmel (köztük szexfilmmel is), de a vámpír az csak rongál ijesztget és vért szív. Gondolod, hogy egy olyan vérrel teli testrész megengedne magának és nem szívná ki -no tessék, most megint átmentem akaratlanul is 18+ba.

Vakbelet már hallottam lefagyasztani, de azt?:confused:

Texas elég délen van és tanusítom - ott is menstruálnak - de legalábbis árusítanak tampont. LÁTTAM sk, vagyis pontosabban ssz (saját szememmel)

Na ezt nem tudtam dekódolni, kivéve, ha elírás és édes akart lenni.

Nem tudom NM benne van-e a 7-es listámban, de ezek után igen előkelő helyre pontozom:D.

Sajna én csak a filmet láttam és abban nem volt benne, hogy Bella nagy kertbarát lenne. Jó a vegetáriánus dolog Ok, de a karó?:confused:

Na jó tovább nem folytatom, mert ezeréves dolgokat nem akarok felemlegetni (kivéve, ha malackodás:D)

Unblock rövid válasz, kedves Flamingó!

Az ÉDTS Sophie névhez én járultam hozzá, mikor egyszer úgy szólítottam meg Sophie-t, hogy Édes Dárga Top Secret Sophie. Mivel ez túl hosszú volt, így rövidítette. Amúgy is mindent kódolunk a mondatainkban, akkor ezt miért ne?! :D

A Twilight Saga-ban - felvilágosítás gyanánt igenis egymással szexelnek a vámpírok! Tudom, fura, épp ezért tárgyaltuk ki anno NM professzor asszonnyal ezt a kérdést! ;)

Ráadásul ebben a könyvfolyamban még a vámpírok könnye is mérgező (szétmarja a kontaktlencsét), nemhogy a spermája!!!! Bella mégis simán életben marad, mikor lefekszik egy vámpírral, plusz még teherbe is esik és a gyerek kb három hónap múlva megszületik, aki szabályosan kirágja magát majd az anyja testéből!
:rolleyes:

Látod-látod... mondtam én, hogy jobban el kell mélyedned a Twilight Saga rejtelmeiben! Ez már a Breaking Dawn-ban vagy egyébként. Ott szeretkezik úgy Edward (a Vad Bika), hogy minden tiszta toll az ágyban, aztán az ágytámlát töri szét... és a többi. :D:D:D És biza feláll neki, nem kell hozzá vér!!!! ;)

Valamit pedig csak kellett tennie Bellának, hogy Edward ne érezze meg a vér szagát, mert akkor péppé verte volna, nem úszta volna meg ilyen "apró" nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel, mint amit ő az ágyban kapott az első éjszakájuk után! ;)

Nálatok nem támadtak menstruáló csajokat... de nem is volt köztetek SM által kreált vámpír, mint Jasper! ;) :D :D Vagy igen? :D :D

És hogy te Texasban a menstruáló nőciket nézted... hát erre már szavam sincs!
:D :D :D :D :D

Végül pedig, én figyelmeztettelek, hogy ha beleolvasol, akkor biza nem szende szüzeket fogsz találni... nagyon leszelídült ahhoz képest a topic, ami akkor volt! :D
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ismét új képek Ashleyről. Ash egy medencés bulin volt LA-ben. Hát nem azért de őt úgy látszik nem zavarják a foltjai, mert egy ilyen ruciban jelenik meg. :D:D;)

Na ez nagyon szépen hangzana, csak nem az ő szájából. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ilyeneket mondjon. :-S

Sőőőt, kicsit olyan, mintha direkt olyan rucikat venne fel, ami kihangsúlyozza azokat a foltokat. :eek: :eek: :eek:

Gondoltam, hogy tetszeni fog Robert Claudia mondata! :D :D :D Miért? Ha a homokos Dalit eljátszotta, onnan már csak egy lépés, hogy női ruhába bújjon! ;)
(De a Dali-ról szóló filmje - el kell ismerni - tényleg jó, nekem tetszett!!! Ezért lenne jó színész, ha picit adna magára, illetve ha kiléphetne az Edward szerepkörből! :rolleyes:)
 

Mrea

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Először is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak - legelső sorban Manutának kiss- akik felhívták a figyelmem a Fekete Tőr Testvériség sorozatra!

Hááááááát az valami frenetikus!!! Aki akar igazi felkavaró vámpírtörténeteket olvasni, azonnal rohanjon és szerezze be az egész sorozatot! Azok mellett a Twilight Saga a pöttyös könyvek sorozatban kellett volna hogy megjelenjen (asszem a többség tudja miről van szó).
Szóval ha a BD-re 18-as karikát akarnak tenni, akkor ezekre minimum 25-öst kéne rakni, de nem a vérengzések miatt! Anyám! A pasim szerette ;) :oops: :4:

Szóval naaaaaaaaon köszi még egyszer! :D :D :D

Most megyek és visszaolvasom a 4 napnyi hozzászólást, amivel le vagyok maradva :(
 

New Moon

Állandó Tag
Állandó Tag
Unblock rövid válasz, kedves Flamingó!

Az ÉDTS Sophie névhez én járultam hozzá, mikor egyszer úgy szólítottam meg Sophie-t, hogy Édes Dárga Top Secret Sophie. Mivel ez túl hosszú volt, így rövidítette. Amúgy is mindent kódolunk a mondatainkban, akkor ezt miért ne?! :D

A Twilight Saga-ban - felvilágosítás gyanánt igenis egymással szexelnek a vámpírok! Tudom, fura, épp ezért tárgyaltuk ki anno NM professzor asszonnyal ezt a kérdést! ;)

Ráadásul ebben a könyvfolyamban még a vámpírok könnye is mérgező (szétmarja a kontaktlencsét), nemhogy a spermája!!!! Bella mégis simán életben marad, mikor lefekszik egy vámpírral, plusz még teherbe is esik és a gyerek kb három hónap múlva megszületik, aki szabályosan kirágja magát majd az anyja testéből! :rolleyes:

Látod-látod... mondtam én, hogy jobban el kell mélyedned a Twilight Saga rejtelmeiben! Ez már a Breaking Dawn-ban vagy egyébként. Ott szeretkezik úgy Edward (a Vad Bika), hogy minden tiszta toll az ágyban, aztán az ágytámlát töri szét... és a többi. :D:D:D És biza feláll neki, nem kell hozzá vér!!!! ;)

Valamit pedig csak kellett tennie Bellának, hogy Edward ne érezze meg a vér szagát, mert akkor péppé verte volna, nem úszta volna meg ilyen "apró" nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel, mint amit ő az ágyban kapott az első éjszakájuk után! ;)

Nálatok nem támadtak menstruáló csajokat... de nem is volt köztetek SM által kreált vámpír, mint Jasper! ;) :D :D Vagy igen? :D :D

És hogy te Texasban a menstruáló nőciket nézted... hát erre már szavam sincs! :D :D :D :D :D

Végül pedig, én figyelmeztettelek, hogy ha beleolvasol, akkor biza nem szende szüzeket fogsz találni... nagyon leszelídült ahhoz képest a topic, ami akkor volt! :D


Hohó, látom megint jóflash téma van:D:D:D Amúgy kedves Manuta professzor, tetszett látni, h hány gólyánk van?:D Többszázan jöttek el évnyitóra:D és mindenki a gólyatáborról beszél, amit még a börtönben tartottunk XDXD

Szegény SM, sose fogja tudni kimagyarázni, h h áll a pöcök Edwardnak... na arról ne ish beszéljünk, h két vámpír h hozza össze:D Bellának még voltak esélyei az erőszakra XD

Bezzeg a TB-ban meg a FTT-ben milyen normálisan tisztázva van a szex kérdés:D
pláne ha a True Blood ital a Vicodin, vodka a viagra és az ecstasy keveréke XD úgy én ish harcos lennék XD
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Először is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak - legelső sorban Manutának kiss- akik felhívták a figyelmem a Fekete Tőr Testvériség sorozatra!

Hááááááát az valami frenetikus!!! Aki akar igazi felkavaró vámpírtörténeteket olvasni, azonnal rohanjon és szerezze be az egész sorozatot! Azok mellett a Twilight Saga a pöttyös könyvek sorozatban kellett volna hogy megjelenjen (asszem a többség tudja miről van szó).
Szóval ha a BD-re 18-as karikát akarnak tenni, akkor ezekre minimum 25-öst kéne rakni, de nem a vérengzések miatt! Anyám! A pasim szerette ;) :oops: :4:

Szóval naaaaaaaaon köszi még egyszer! :D :D :D

Most megyek és visszaolvasom a 4 napnyi hozzászólást, amivel le vagyok maradva :(

Mrea!
Írtam egy privit, léciiiiiiiiiiiiii, olvasd el! kiss kiss

Hohó, látom megint jóflash téma van:D:D:D Amúgy kedves Manuta professzor, tetszett látni, h hány gólyánk van?:D Többszázan jöttek el évnyitóra:D és mindenki a gólyatáborról beszél, amit még a börtönben tartottunk XDXD

Szegény SM, sose fogja tudni kimagyarázni, h h áll a pöcök Edwardnak... na arról ne ish beszéljünk, h két vámpír h hozza össze:D Bellának még voltak esélyei az erőszakra XD

Bezzeg a TB-ban meg a FTT-ben milyen normálisan tisztázva van a szex kérdés:D
pláne ha a True Blood ital a Vicodin, vodka a viagra és az ecstasy keveréke XD úgy én ish harcos lennék XD

Látod, kedves professzorasszony, nem volt hiába a sok tanulmány a halhólyag óvszerről és társairól! :D :D :D kiss Mennyit veszekedtem azóta a macskákkal a tanszék előtt, a halaskofáról nem is beszélve! :D :D
RP-nk meg közben úgy megijedt, hogy inkább csövesnek álcázza magát, csak hogy ne legyen kísérleti nyúl az egyetemünkön! ;) :D :D

És döbbbbbbenet, mindenki ezen akad fenn, amin mi is: hogyan szexelnek a vámpírok! :D :D Tudtam, hogy ezt anno meg kell ott vitatni, de hát mi simán levezettük ezt a dolgot anno, sőt, Edward Esme szigetét is hogy szétrombolta már! :D :D :D Edward csirkevért küldött a barlangos testébe és akkor ideig-óráig agyba-főbe verhette szeretett Belláját! :D

Én akarok olyan itaaaaaaaaaaaalt! Mondom, hozatok a párom tesójával amcsiból és küldök nektek egy-egy üveggel!!!!! Ezt ki kell próbálni. Csak nem aranyáron mérik! ;) :D
Bár kizártnak tartom, hogy vicodint tennének, meg viagrát egy TB italba. Igaz, lehet, hogy 21 év a korhatár, hogy hozzájuthass. Akkor meg már úgy pusztítod önmagad, ahogy akarod! ;) :D
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Te aztán aktív vagy Manu

Eredeti szerző Manuta

Flamingó:
Amikor felkért Melitta nem kérdezte, hogy értek-e hozza.:D (Tisztára mint honi politikusaink - csak ismerős legyen)


Ezt nem hiszem el. Csak úgy elvoltál a topicokban és egyszer csak Melitta fogta magát és "lecsapott" rád??? :D :D :D
Ezt úgysem veszem be! :razz: Valamit csak tettél a modi rangért... azt csak úgy nem osztogatják, mint honi politikusainknak a bársonyszéket! :wink:
A te motiváltságodat pedig már el sem merem képzelni, mert a fantáziám igen széles skálán mozog! :D :D
Nem volt szereposztó dívány. Melittát 2006 óta ismerem. Néhány Ch talin beszélgettünk. mindössze ennyi az előzmény. Valószínűleg kellően idétlennek talált a modisághoz.
Flamingó:
Örülök neki.
:D

Miért? Mert akkor igazolva látod, hogy lám, nem csak neked vannak ilyen gondolataid? :wink:
Viszont ha örülsz neki, akkor valóban muszáj a topic 150. oldala körül bóklásznod egy kicsit! :D Csak nehogy tátva maradjon a szád közben! :D :D
Ha még a szám marad volna csupán tátva...
Flamingó:
Ha le kell tépni nem mindegy a színe?:wink:(ez itt a kacsintós lenne)

Tudom, hogy melyik a kacsintós jel! :razz: Mondom én, hogy néha 14-nek néznek, na de hogy te is! :D
Kikérem magamnak én még 14 évesről nem téptem le ruhát. a 41, persze már más:D
Egyáltalán nem mindegy, milyen a színe! Meeeeert a fekete-vörös kombinációt tépik le leggyorsabban a férfiak a nőkről!!!! :wink: Hozzáteszem, hogy mindehhez csipkét is képzelj. :wink: Úgy az igazi! Ez a kombináció a legnyerőbb, csak használd kicsit a fantáziád, vagy a feleségednek mondd meg, hogy ilyen színösszeállítást vegyen fel estére... és majd beszámolsz a hatásról! :wink: :D
Csak nem gondolod, hogy elárulom.;)
Flamingó:
Hol van az már?:rolleyes:

Ne is mondd... ledöbbentem, mikor nemrég felvilágosítottak arról, hogy ma már szinte nincs is kötelező olvasmány, csak előadást tart vki belőle az osztály előtt és kész. :rolleyes: Éljen a magyar oktatás visszafejlesztése! :rolleyes: :rolleyes: :confused:
No igen- nem akarok politizálni, de idáig züllesztette az oktatás színvonalát MB:rolleyes: (és ez itt nem a játékmárka)
Flamingó:
Nem több fogam van mint az IQ-m:D

Most vagy hazudozni tetszik, vagy hülyének tetszik nézni, vagy krokodilnak tetszik lenni (esetleg dínónak... amelyik szimpatikusabb :razz:) és 120-nál is több foggal tetszik rendelkezni! :wink:
Ha már állat - Bika vagyok könyörgöm:D
Flamingó:
N
em mindenki mond is valamit, ha jár a szája.

Sőőőőőőőőőt... több az olyan ember, akinek jár a szája és nem mond semmit, mint fordítva (kedves moderátorunk ne vegye magára, nem a madarakra céloztam :D)!
Már más a titulus sor.:)
Flamingó:
Ez már közelít:D

Licitáljunk? :D Én azért maradok a 3/4-nél! Szerintem ez pont jó arány, ahogy végigolvastam a mostani válaszodat, sőt... most még kultúráltabb voltál, mint máskor szoktál! :D
Lehet, hogy fáradok
Flamingó:
Sajna kell
:rolleyes:

Észrevettük a topicokban barangolva. Én csak azt sajnálom, hogy lassan pl az e-book topic inkább kérések topicjává alakul át, mert szinte csak kék színt látok benne, ha átvetődöm oda... vagy vitát, az sem ritka... :rolleyes:
Az a baj, hogy aki kér at cserébe ritkán ad.
Flamingó:
Én 1984-ben fejeztem be az egyetemet - hoppá megint egy infó, na jó ha lúd legyen kövér: orosz nyelven védtem a repülőmérnöki diplomámat - ebből mindjárt azt is megtudhatjátok, hogy külföldön tanultam.

Azt tudtam, hogy külföldön tanultál.:wink: Lejött a hsz-eidből simán! :wink:
Csak tudnám, hogy keveredtél a logisztikához????!!! :D
A 90-es évek közepén feltaláltak a katonai logisztikát - így (hoppá, megint egy infó, lassan tényleg nem marad titkom előttetek.
Flamingó:
A TÉNYMEGÁLLAPÍTÁS NEM HAZUGSÁG - aki épphogy 18 múlt, az épphogy - mégha 15-20-al is.

A nagybetűvel írt rész tény, nem is vita tárgya, de az utána lévő rész... hááááááát... erősen sántít nálam azzal az épphogy-gyal! :D De mivel lovagiasságod határtalan... legyen. :wink: kiss
No azé:D:D:D (a Te előbbi jeled nem tehetem oda két okból is: férfiként hogy nézne ki - na jó a zongoristánál elmegy, mert művész, de één... a másik, hátha a nejem tényleg beleolvas a TW-be)
Flamingó:
Sajna engem sem.

Miért? Szeretnél újra 18 lenni és mindent elölről kezdeni? :D Én nem... jó nekem azzal a korral, ahol épp tartok! :wink: Lélekben úgyis örök 20 éves maradok! :wink:
Tartok tőle, hogy jelenlegi agyberendezkedésemmel irtó magányos lennék a 18-as korosztály tagjai között
Flamingó:
Én nem rettenek meg a koromtól (meg a füsttől sem:D)

Nem azt mondtam, hogy megrettensz. Látod, nem figyeltél! :razz: Bizti lefárasztottak otthon. :D
Na jó ez a füst miatt kellett, mint Hofinál egy-két oldalpoén.
Flamingó:
Ebben kivételesen nem füllentek 53 volt terhesen

Akkor viszont alacsony a feleséged, mert ha az én magasságomhoz számolok 45 kilót... háááát... érdekesen néznék ki! :D :razz: Igaz, nálunk mindenki magas a családban... és ezekhez a számokhoz viszonyítok. :wink: Sorry!
164 cm.Szóval vék.. karcsú
Flamingó:
ÁTADOM KAMATOKKAL EGYÜTT

Nagyon helyes! De akkor minden twilight topicos csaj nevében adj neki puszit! Akkor egy darabig puszilgathatod! :wink: :D
OK
Flamingó:
Itthon, mert Melitta itt van Mo-n, de még részletek nem ismerek.


Nem gond, úgysem gondoltam, hogy elmegyek, de talán a többi topicos csajszi igen. :wink:
De azt sem tudom elképzelni, hogy hol lehet egy ilyen összejövetelt megrendezni, mert azért a CH-nak nem 20 vagy 100 tagja van. :wink: Vagy válogat Melitta, hogy kit hív meg és kit nem? Vagy korhatár szerint? Valami limit csak van, nem?
Általában 20-30 fő szokott összejönni max. Az meg elfér egy étteremben.
Pedig eljöhetnétek. A nagy szám élőben a hím...
(Hogy utána mi - +/- kritika - az már más kérdés)
Flamingó:
KÁR :D :D

Mondja a varjú... :razz: Újabb madár tűnt fel a láthatáron. :D
Ejnye-ejnye, azért a kisördög folyton ott bújkál benned, igaz?! :wink: :D
Naná. Különben nem lennék férfi, (csak mondjuk nagypapa)
Flamingó:
Mert nem tudok fogalmazni (nézd meg az e-book-os, vagy zenés egysorosaimat - abból rögtön kiderül
)

Jaaaaaaaaa, hogy akkor azért vagy ilyen tömör és velős velük? Én meg azt hittem a vasszigorod miatt. :D
De a brüsszeli csipkés hasonlatod akkor is nagyon tetszett (nem tudom, hogy emlékszel-e, nem régen írtad ott)! Úgyhogy tudsz te fogalmazni, ha akarsz! :wink:
Émléxem, egy újonc szóvá tette. Velem is előfordult már, hogy tudván moderátorságomat - mégis kritizáltak moderátori munkámat illetően. azt pedig ugye a Fórum szabályok nem engedi, sőt tiltja.
Flamingó:
Megegyeztünk

Válasz: kiss kiss
Ahogy írtan én sajna nem használhatom ezt a jelet...de:55:
Flamingó:
Meglehet:D

Azért ennyire bő válaszokat ne adjál, mert nem tudom hova írni azt a sok kifejtős választ, amit adni akarok rájuk! :razz: :D :D :D

Flamingó:
De de de

Hm... ne vígy kísértésbe, mert jelzem a moderátornak! Már nem neked, hanem vmelyik társadnak! Szerintem pontosan el tudod képzelni, mire gondoltam! :wink: Nem kell hozzá képi segédeszköz! :D
Vigyázz, mert megelőzlek és felnyomom saját magamat, majd önkritikát gyakorlok és minden megy tovább:D
Flamingó:
Ha szerényen is de fejlődöm (remélem nem vissza)

Az attól függ... ha megnézed a New Moon-t, tuti visszább fejlődsz majd, annyi jelentet elszúrtak! :rolleyes:
Ugyan ne légy szigorú. Anno a mátrixnak külön weboldala volt, ahol a hibákat gyűjtötték a filmből.
Flamingó:
Egyforma a mérce:D

Egyforma mércénk van... wow... olykor tényleg eláll a szavam! :D A végén már nem lesz miről beszélgetnünk! :D
Dehogynem (malackodás)
Flamingó:
Látod ez az! Új tálat lehet venni , de agyat...

Nem mintha a szerelőnek lett volna agya! Különben nem veri ki nálam a biztosítékot annyira, hogy a földhöz vágjak egy szép tálat! :wink: De a fenének van kedve vitatkozni olyannal, akinél csak falra hányt borsó lenne minden egyes szó! :rolleyes:
Na tessék megint egy hányás, de legalább volt alkoholtartalma? (mármint a falrahányt borsónak:D)
Flamingó:
Nincs miért vetélkedni, hogy az erősebbé legyen (mert ugye mindkettőnek van)

Még jó, hogy nem erre épül egy kapcsolat! :razz: :razz: Szomorú vagyok, hogy mi még egy fogkrémes tubuson sem veszekszünk, de akkor beújítok... elfogy az enyém, majd használom a páromét. :wink: Meglátjuk, mit hoz ki belőlünk. Majd maximum rád hivatkozok és a darwini elméletedre! :D :D
Sajna a statisztikák szerint több házasság végződik ilyenekért válással, mintha megcsalták volna egymást.:rolleyes:
Flamingó:
Én is

Akkor te nem is férfiból vagy! :razz:
A férfiak általában mindent elszórnak, lusták a helyükre tenni dolgokat....stb, szerencsétlen nők meg kereshetik utána a dolgokat, vagy épp csak ők tudják, hogy hol található az épp keresett tárgy.

Ahogy az előbb elszóltam magam a katonaság...
Flamingó:
Nem titok, anno megfordultam, sőt nyitottam is pár ezo-s témát (segítség, könyvajánló...)

Tudom, hogy nem titok, ezért is mondtam, hogy először ott találkoztam a neveddel, csak akkor még állandó tag minőségben. :wink:
Pontosan.
Flamingó:
Ma már emlék, mint a sorkatonaság a férfiaknál -az idő megszépíti.

Na azért ott nem tartok, hogy megszépült volna az az emlék, de már túllépett rajta az idő. :wink:
Te voltál sorkatona?:confused::D
Flamingó:
sohasenem mond hogy
sohasenem
:D:D:D

Ez az én mondásom megint (csak helyesen írva, de úgy olyan snassz, ezért tekerem ki "sohasenem"-re)... de ha politikusi pályára akarsz lépni, akkor nem is állok szóba veled többet! :D
Egy iciri piciri kis önkormányzati képviselő sem lehetek?:confused::D
Flamingó:
A fenébe pedig már reménykedtem...:D

Melyikben reménykedtél, mert ez most nem egyértelmű... hogy nem vagy egoista, vagy hogy egoista vagy? :eek: :D (Tudod, a szövegértés és 70-es IQ megint bejátszik nálam.)
Malackodás. amit nem értesz=malackodás:D:D:D
Flamingó:
Nem emléxem - ennek több évtizede, de mára tuti lejött.:D

Nem mondod... én meg azt hittem, hogy rajtad ragadt több évtized után is, mint RP-n a kosz! :D :D Most csalódtam! :D :D
Ha jól tévedek ez még a lakk sztori. Ha figyelembe vesszük, hogy az ember 7 évente tiotál lecseréli bőrborítását, amúgy is 3* kicserélődött volna azóta.:D
Flamingó:
Akárcsak én:D
:D:D

Még tegyük akkor hozzá, hogy Flamingó szerény is és így teljes a kép! :wink: :D :D :D (Tényleg különc vagy?)
Naná, különben a skizóság nem érne semmit.:D:D:D
Flamingó:
Pedig jó arc szerintem is.

Csak most elszúrták az eredeti haját ezzel a béna parókával. :rolleyes: De ha ezt most hallaná (vagyis olvashatná) kedves Bosziikrem, akit majd megismersz, ha végre megint lesz net-e, a nyakadba ugrott volna! :D :D Bosziikremnek ő a kedvenc szereplője a TS-ban! :wink:
Ő a nyakamban és a többiek...?:D
Flamingó:
Ide megint betenném az ötvenedszer idézett rossz aki... sort.

Ne tedd be, mert nem gondoltam semmire. Fogggggalmam sincs, milyen más segédeszköz lehet... :wink:

Flamingó:
e-batta - levesz némi terhet a vállunkról köszönet érte neki.

Igen, ezt észrevettem, bár nekem olykor kicsit durvábbnak tűnik a stílusa, mint a moderátoroké... de ízlések és pofonok. :wink:
Tudod milyen idegtépő tud lenni, amikor 127* ugyanazt kell elkántálnod.
Flamingó:
Majd diszkréten megérdeklődöm.:D

Látod, még tippeket is adok nektek! :wink: :D
A változatosság gyönyörködtet (bár ez asszem római)
Flamingó:
Úgy tűnik az az napom "nyugis" volt bocsesz

Már semmi gond, de ennyi "nyugi"-t életemben nem kaptam egyszerre a nyakamba! :D :D :D
Azért túlélted?;)
Flamingó:

Járt a díszegyenruhához

De klassz, és megvan még a díszegyenruha és a kard? Vagy le kellett adni? Milyen színű volt? (Már az egyenruha, nem a kard!:D)
Kard nincs ruha megvan.
Színe : zakó barna, nadrág fekete
Flamingó:
Ha a felszínen vihar dúl a mélyben csend honol (ezt most találtam ki, bár lehet, hogy valami latin fószer pár ezer éve már szintén elsütötte).

Bárki is mondta, ez szép (egy kicsit elgondolkodtam rajta és enyhén szólva mellbevágó számomra)! kiss kiss kiss
Istók uccse ott és akkor gondoltam ki. Lehet, hogy valamire megint nem figyeltem és azért jött így össze:confused:
Flamingó:
Még jó, hogy írunk, ahhoz nem a nyelv kell elsődlegesen:D (a többieknek:
Meg ne előzze sohasem nyelved a gondolatod)

Most ha elvonatkoztatok a malac fantáziádtól :D :D, akkor ezek írott szavak... kimondjuk őket, csak írva, szóval ide is passzol, sőőőőőőőőt, ha most belegondolok, a CH-ra passzol csak igazán, mikor az egy-két szavas hsz-ek és semmitmondó kérdések megjelennek olykor! :rolleyes:
Végül is az én hsz-eim is meg vannak spékelve egy-két szavasokkal:D
Flamingó:
Pedig vannak

Igen, a feleséged... de több nem hiszem. :wink:

Flamingó:
Meg Ti
:D

Nanana.... ne tessék hárítani folyton! Ez nem ér! Nem kötelező mindent úgy érteni, vagy elferdíteni! :wink:
Az még szép lenne, ha a gondolataidért is mi lennénk a felelősek! :D :D

Flamingó:
Sajna ez a hsz elvette az időm, úgyhogy holnaptól kezdem, de csak olvasni és nem moderálni fogok.

Eskü, most nagy kő gurult le a mellkasomról! :D Majd megérted, ha elolvasol pár ottani hsz-t! :D :D Vagy megbotránkozol majd rajtunk vagy röhögőgörcsöt kapsz te is. :D
Vagy röhögőgörcsöt:D
Flamingó:
Kell
.:wink:

Mesélj, kedves Flamingó, mi kell ennél több???? :wink: :D :D :D Hallgatlak! :D :D
18+
Flamingó:
Ennek örülök, mert néha tényleg sajátos a stílusom. (főleg ha elfelejtem, hogy már másik topic-ban vagyok).

Mindenkinek sajátos a stílusa, különben nem lenne egyénisége, vagy rosszul gondolom? :wink: Nekem is (enyhén szólva) sajátos. :razz:

Hihi... azért vigyázz, nehogy legközelebb az e-book topicba rakjál be selyembilincses hsz-t, mert kissé furán fognak nézni a tagok! :D :D :D :D :D
:D:D:D:D
Flamingó:
Én ezt úgy tudtam, hogy amíg élek ..élek(na jó a rem helyett vígan helyettesítendő a pontokra).

Éééééééés ismét előkerült Flamingó moderátor malacabbik énje. :D :D Már kezdtem hiányolni, de megvan! :D :D
:D:D:D:D:D
Flamingó:
Akkor lehet, hogy én is az vagyok?:D

Feltétlenül! Ügyesen leplezed, de ahogy te mondád vmelyik előző hsz-edben "ami jár az jár": igen, szerintem bölcs vagy (de nem vagy közhely!:wink:) kiss
Még a végén itt elpirulok (pedig nem is 18+):D
Flamingó:
A zihálásra sincs szmájli.
:D

Ááááááááá... nem vagy igaz! :D :D :D Miért? Most éppen izgulsz és zihálsz? Vagy nálad ez alap? :D :D :D :D :D

Ha kell mindkettő eccerre:D
Unblock rövid válasz, kedves Flamingó!

Az ÉDTS Sophie névhez én járultam hozzá, mikor egyszer úgy szólítottam meg Sophie-t, hogy Édes Dárga Top Secret Sophie. Mivel ez túl hosszú volt, így rövidítette. Amúgy is mindent kódolunk a mondatainkban, akkor ezt miért ne?! :D
Legalább az édest eltaláltam.(Az előbb küldtem neki egy latexrucit és utána fedeztem fel, hogy bár 18+, de 20-, most érettségizett. Remélem a papájának nincs vadászpuskája.):D
A Twilight Saga-ban - felvilágosítás gyanánt igenis egymással szexelnek a vámpírok! Tudom, fura, épp ezért tárgyaltuk ki anno NM professzor asszonnyal ezt a kérdést! ;)
Végül is egyenjogúság van. Sőt ez még csak nem is kisebbségi jog:D
Ráadásul ebben a könyvfolyamban még a vámpírok könnye is mérgező (szétmarja a kontaktlencsét), nemhogy a spermája!!!! Bella mégis simán életben marad, mikor lefekszik egy vámpírral, plusz még teherbe is esik és a gyerek kb három hónap múlva megszületik, aki szabályosan kirágja magát majd az anyja testéből!
:rolleyes:
Hát olyat már hallottam, hogy a gyerek rágja a fülét az anyjának Lehet, hogy itt félre allokált?
Látod-látod... mondtam én, hogy jobban el kell mélyedned a Twilight Saga rejtelmeiben! Ez már a Breaking Dawn-ban vagy egyébként. Ott szeretkezik úgy Edward (a Vad Bika), hogy minden tiszta toll az ágyban, aztán az ágytámlát töri szét... és a többi. :D:D:D És biza feláll neki, nem kell hozzá vér!!!! ;)
Nono a bika én vagyok!:D
Valamit pedig csak kellett tennie Bellának, hogy Edward ne érezze meg a vér szagát, mert akkor péppé verte volna, nem úszta volna meg ilyen "apró" nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel, mint amit ő az ágyban kapott az első éjszakájuk után! ;)
Hát ha ez nem az első éjszaka volt (vagy Bellának igen?) akkor hol itt a vér?
Nálatok nem támadtak menstruáló csajokat... de nem is volt köztetek SM által kreált vámpír, mint Jasper! ;) :D :D Vagy igen? :D :D
Nem.
És hogy te Texasban a menstruáló nőciket nézted... hát erre már szavam sincs!
:D :D :D :D :D
Nem azt írtam, hanem azt, hogy tampont árusítanak., vagy ez más célra van - mint a viccben?:
Hazamegy az eszkimó
- - Anyjuk vettem egy hűtőt.
- Megőrültél - kint -20 fok van.
- Igen de a tájékoztatójában az állt, hogy belül +14 fok van. Az meg kellemesen meleg.
Végül pedig, én figyelmeztettelek, hogy ha beleolvasol, akkor biza nem szende szüzeket fogsz találni... nagyon leszelídült ahhoz képest a topic, ami akkor volt! :D
Kárrr! Na majd visszavadítjuk:D
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Hírek (TB)

Előkerestem csajok, és nincs is szó semmiféle Viagráról és Vicodinról az új True Blood italban. :p

"This blood orange flavored soda is slightly tart, lightly sweet and subtly carbonated."

A négyes kiszerelés a legkisebb, az kerül 16 dollárba a 24 darabos pedig 96 dollárba és szeptember 28-tól lehet venni amcsiban.

Ha pedig fel akarod dobni magad, akkor itt vannak az új italnevek, és hogy mivel keverd a True Blood italt:

Drink Menu:
The Fangbanger - Tru Blood, Vodka
Death on the Beach - Tru Blood, Peach Schnapps, Pineapple Juice, Vodka
Plasmapolitan - Tru Blood, Citron, Cointreau, Fresh Lime Juice

Csatolás megtekintése 330832
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Hírek (JR)

Itt van pár kép és a film tartalma Jackson (Jasper) Rathbone Dread című filmjéből (ezen a linken pedig bele is nézhettek a filmbe - nekem tetszik...):

Clive Barker Dread-je nem ismer határokat

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CGBOR%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} h2 {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; mso-outline-level:2; font-size:18.0pt; font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Jó néhány Clive Barker adaptáció után végre úgy tűnik, hogy a szerző leghíresebb kötet sorozatának, a Books of Blood-nak Dread című novellájából készült film be fogja tudni váltani az összes mocskosságot, ami miatt szeretjük Őt.<o></o>

Stephen egy fiatal, ártalmatlan, csendes és visszahúzódó főiskolai hallgató, aki egy szép napon megdöbbenve tapasztalja, hogy a karizmatikus Quaid, aki a főiskola peremvidékén lakik egy lebontásra váró házban, a pártfogoltságába veszi őt. Quaidnek az az ötlete támad, hogy disszertációjukat az emberek félelmeiről készítsék el, egyfajta dokumentumfilm jelleggel. Hozzájuk csatlakozik Cheryl, Stephen filmes osztályából vágónak, majd random jelleggel elkezdenek embereket meginterjúvolni félelmeikről. Miután a fiatalok megunják a szokásos félelmekről szóló elbeszéléseket (a bohócokról, a sötétségről, stb.), a kamerát maguk felé fordítják. Azonban, nehogy azt higyjük, ők nem félnek semmitől; Cheryl elmeséli, miért nem eszik húst (apja, aki egy húsfeldolgozó üzemben dolgozott, minden este megerőszakolta őt); Quaid azonban még egy ennél is bizarabb történettel áll elő - szüleit megölték egy fejszével, melynek ő a szemtanúja volt fiatal korábban. Quaidnek ekkor támad az a bizarr ötlete, hogy társaival éljék át újra az eddig a pontig elmesélt félelmeket, hátha ezzel megváltást nyernek alóluk, azonban lassacskán elérkezik az idő Quaid rémálmának újraélésére is.<o>

</o> A film rendezéséért Anthony DiBlasi felel, akik a Éjféli etetés (Midnight Meat Train), illetve a 2011-re kiírt Hellraiser újra produceri teendőiért is felel. A főszerepekben pedig a következő személyek lesznek láthatóak: Jackson Rathbone, Shaun Evans, Hanne Steen, Laura Donnelly.<o></o>
Úgy tűnik, végre jön az igazi barkeri film, melyre annyit kellett várnunk...<o></o>

Csatolás megtekintése 330834 Csatolás megtekintése 330835

Csatolás megtekintése 330836 Csatolás megtekintése 330837
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére