Válaszolj NEKEM és kérdezz TŐLE!

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma azt hiszem gyümölcsöt fogok ebédelni. :)

***
Munkahelyi meddő udvarlásoknak nevezik azokat a szituációkat, mikor munkatársak egymásnak teszik a szépet, noha eszük ágában sincs "felszedni" a másikat, vagy bármilyen szexuális kapcsolatot létesíteni. De akkor vajon mire való? Mutatni, hogy "hé! én egy belevaló nő/krapek vagyok"?
Találkoztál már ilyennel? Véleményed?
 

Kriszti1223

Állandó Tag
Állandó Tag
Még nem találkoztam ilyennel. De miért is ne? Szerintem úgy van, ahogy mondod. Mind a két fél meg szeretné mutatni, hogy ő egy "jófej" kedvelni való ember. Mondjuk én nem biztos, hogy belemennék egy ilyenbe. Megtartom a tisztes távolságot.

Most éppen mit csinálnál, ha nem a gép előtt ülnél?
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Most van két kérdésünk, elviekben az enyém lenne az érvényes, de válaszolok Pötyke kérdésére, aztán újból felteszem az enyémet. :D

Szóval.. nem szoktam berugni. Sőt! Utálom a részegeskedéseket. :)
Sose értettem meg, hogy minek kell ahhoz alkohol, hogy valaki jól érezze magát. :)

***
És marad az én kérdésem:

Kit ölelnél meg most legszívesebben?
 
E

elke

Vendég
Miért akarják a magyarok miden áron amerikát majmolni?

Én a magam részéről(magyar vagyok) nem akarom majmolni amerikát, de az amerikai filmekben látott(jobb) konyhákból egyet szivesen magaménak vallanék:p

marad a kérdés tovább :Miért akarják a magyarok miden áron amerikát majmolni?
 

hangela

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért akarják a magyarok miden áron amerikát majmolni?

Mert azt hiszik, hogy ott minden könnyebb és jobb mint itthon.

marad a kérdés:Miért akarják a magyarok miden áron amerikát majmolni?
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
A magyaroknak mindig is voltak ilyen dolgaik, hogy a külföldi dolgokra felnéztek, de önmagukat, mint magyarokat nem becsülték. Hogy ennek honnan a györeke, kár belemenni, maga a tény elég elszomorító.
Na, de hogy miért pont az amerikaikat akarják majmolni, akik még azt se tudják, hogy hol van Magyarország a Földgolyón - nos, az részemre talány.

***

Mi a véleményed a családon belüli erőszakról, terrorizálásról?
Szerintetek milyen megoldásai lehetnek?
 

zsuzsanna03

Állandó Tag
Állandó Tag
***

Mi a véleményed a családon belüli erőszakról, terrorizálásról?
Szerintetek milyen megoldásai lehetnek?

Házastársak esetében: egyértelműen a válás.
Kutyából soha nem lesz szalonna, hiába próbálkoznak akármivel.
Bármilyen ajánlott megoldás süket duma, hitegetés.

****

Miért tűrik még ma is sokan az erőszakot ?
 

ovineni

Állandó Tag
Állandó Tag
"Miért tűrik még ma is sokan az erőszakot?"



Nagyon sokan a mai napig titkolják, hogy a társuk lelkileg és fizikailag terrorizálja őket. Egy rossz beidegződés! a család szégyenét nem kell kiteríteni, egy nőnek sokat kell tűrnie, stb. Aztán sok esetben maga az áldozat érzi úgy, hogy mindez miatta van, ő cselekszik helytelenül, indok nélkül felidegesíti partnerét.Mostanában szembesülünk harmadik okkal is, és ezt egyre gyakrabban látom a saját környezetemben (eddig csak nők esetében tapasztaltam). A férj jól menő vállalkozó, üzletember, vagy fontos pozíciót tölt be munkahelyén, meglehetősen magas életszínvonalat biztosít a családnak. A nő fél a létbizonytalanságtól,anyagi következményektől, ezért inkább tűr. ("Rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül!") Egy idő múlva, főleg, ha női mivoltát is megkérdőjelezik, önbizalma egyenlő lesz a nullával, már egyedül nem is tud kiszabadulni ebből a csapdából.

Ha barátaid, közeli ismerőseid körében ezt tapasztalod, beavatkoznál valamilyen szinten? Mit mernél tenni?
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Semmit nem tennék. Tudom, csúnyán hangzik. De ezekbe a dolgokba igazán nem lehet beleszólni. Amennyiben lehetőség van, akkor felvázolja az ember a lehetőségeket - ha felkérnek a vélemény nyílvánításomra -, de semmiféleképpen nem adok tanácsot. Mindenki saját sorsa kovácsa, és saját magának kell megoldania a saját problémáját.

***
Volt már, hogy segíteni akartál valakinek egy családi ügy elrendezésében és a végén te lettél a rossz a családban? (vagy baráti társaságban, stb.)
 
Oldal tetejére