Velem mindig történik valami

lizee9 témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2007 Június 1.

 1. lizee9

  lizee9 Állandó Tag

  Sziasztok!Budapesten lakom mindenre nyitott talán egy kicsit túl érzékeny nő vagyok.Tizenkilenc évig éltem élettársammal aki sajnos meghalt.Fiamat három éves korától nevelte.Munkáltatonktól kértünk rendkívűlí szabadságot amí ilyenkor elvileg járna.(kettő nap)Na mi ebből egyet se kaptunk mivel bizonyitani kellett volna kacsolatunkat.Sajnos le kellett adni érvényes igazolványait igy a lakcímet igazoló igazolványt is.(ez a szabály) Munkáltatonknak hiába mutattam hívatalos leveleket,hogy együtt laktunk nem érdekelte őket.Éves szabadságunkból vettünk ki egy napot de ez még semmi közölték van ebéd jegyünk e napra igy levonnak pénzünkből 650-ft.Az ebéd ára 250ft munkahelyi hozzájárulás400ft.Kérdezem mire fől,nem is a pénz hanem az elv.Leéltem fél életem de ilyen megaláztatásban még nem volt részem.Nem elég a gyászom sok kiadás még a cég is lenyúl pénzel és az ilyenkor járó szabadsággal is.Szerintetek ez szép dolog volt.Szeretném kíkérni vélemenyeteket,előre is köszönöm
   
 2. jlaci

  jlaci Állandó Tag

  Én az ilyet a magam részéről felháborítónak tartom, cinikus visszaélésnek a munkavállaló kiszolgáltatottságával. Még akkor is így lenne, ha ez jogilag rendben lenne, de szerintem több ponton is jogellenes. Sajnos, nem vagyok jogász, de vannak akár ingyenes jogi segítségkérő lehetőségek, mindenképpen ajánlamám. Pl.
  http://www.ingyenjogimegoldasok.hu/tanacsadas.htm
  Üdvözlettel: Laci.
   
 3. Marietta HU

  Marietta HU Állandó Tag

  Szépnek semmiképpen nem mondható ami történt Veled. Próbáld meg feldolgozni, hiszen változtatni már nem tudsz a történteken. Légy erős, a hited segítsen a talpraállásban. Jó egészséget! A jogszabályokat a magyarorszag.hu-n elolvashatod.
   
 4. lizee9

  lizee9 Állandó Tag

  Köszönöm szépen kedves soraitókat,tanácsaitokat
   
 5. Judith

  Judith Állandó Tag

  Szerintem is, ez nem csak gazemberség, de teljesen jogtalan volt. Légyszives és járj utána. :mad:
   
 6. lizee9

  lizee9 Állandó Tag

  Megpróbálok utána járni a dolgoknak, már csak azért is , hogy lelkivilágom megnyugodjon.A munkahelyemen ha sikerrel járok se hangoztattnám sajnos mert mindig azt szajkózzák ha nem tettszik ki lehet szállni a kosárból , mindenkinek köszönöm hozzászólásait
   
 7. pelso

  pelso Állandó Tag

  Felháborító eset, méltatlan és pitiáner. Sajnos egyre többször tapasztaljuk hogy munkavállalóként inkább csak kötelességeink vannak, jogaink egyre kevésbé...:(
   
 8. black_bird

  black_bird Állandó Tag

  A munkaltatod ezzel a viselkedessel magarol allitott ki szegenysegi bizonyitvanyt. Szomoru!
   
 9. lizee9

  lizee9 Állandó Tag

  Szerintem is igy van. De megint mi történt képzeljétek el a villamoson.Az apuka karon üllő babával állt.A baba nagyon sírt ezért arra néztem voltam olyan bátor, erre úgy el küldött a K.. anyámba többiről már nem is beszélve amit üvőltött. Hát hihetettlen már rá se szabad nézní senkire? Vagy mint egy napellenzős ló csak előre szabad nézni?(Úgy gondolom ezentúl sötét napszemüveget fogok hordani)
   
 10. hunbazsa

  hunbazsa Állandó Tag

  Nem igaz ma nem jött össze semmi se!Nem tudok elmenni a MÖM táborba mert nem leszek itthon!Nem hiszem el!:(
   
 11. lizee9

  lizee9 Állandó Tag

  Nem baj majd legközelebb összejön , meglátod.Úgy jó ahogy van.
   
 12. szofi5

  szofi5 Állandó Tag

  [email protected]

  Velem is valami mindig történik vettem egy új autót abban a hitben, hogy azt nem kell javítgatni de NEM!
  3,5 évesen 85000 km beszarika a váltó tönkre megy a kuplunkg és a turbón lévő borítás majdnem kigyulladt, na így vegyen az ember 0 km autót hogy azzal nem lesz gond. Citroen C3!!!!!!!!!!!!:33:
   
 13. ilikek

  ilikek Állandó Tag

  Ez egy negatív programozás az agynak! Nem jó egy a téma cím!
   
 14. bogaras

  bogaras Állandó Tag

  85.000 km-ig bírta ?!!! Az egy jó citroen, hidd el......:mrgreen:
   
 15. landras

  landras Állandó Tag

  Ez ismerős. De van rosszabb is. Amikor segíteni szeretnél, és hasonló stílusban elküldenek. Jártam már így idősekkel, fogyatékosokkal, kismamákkal, de azért nem szoktam le arról, hogy ha óvatosan és tapintatosan is, de próbáljak segíteni. Nyilván a rossz tapasztalatok miatt van.

  Persze voltam én is olyan helyzetben, amikor a 3 éves lányom üvöltve dühöngött a bevásárlókocsiban az áruház közepén :). Nem volt nagy élmény, ahogy néztek ránk, de azért persze senkire nem támadtam rá...
   
 16. enca

  enca Állandó Tag

  Néha összejönnek a dolgok, és akkor jó kibeszélni magadból. Ha nincs kinek, arra is jó ez a topic...
  Engem ma az bosszantott fel,hogy az elintézendő dolgoknak csak a felét tudtam elvégezni (posta, bevásárlás, ügyintézés), mert nem lehet a középületeket megközelíteni babakocsival... a Xi. kerületi nagypostához nincs más bejárat, csak 7 lépcsőből álló... dm, rossmann lépcsős...
  Máskor ez nem nagyon zavar, felkapom a babakocsit és fel-le cipelem, de most fáj a hátam, majd leszakadt a karom... és nem segítenek... ez nem igaz... segítenek, mikor már a lépcső 3/4-énél járok... és hogy járnak a kerekesszékesek????
  Na, már jobban is érzem magam, hogy kikiabáltam magam. :) Köszi
   
 17. KisTamas

  KisTamas Állandó Tag

  Megértelek néha még úgy is elég közlekedni ha nincs az embernél semmi. Made in Hungary
   
 18. Derzsi

  Derzsi Állandó Tag

  Velem is mindig történik valami!Most például nem tudok letölteni :(((
   
 19. Dr.Faustus

  Dr.Faustus Állandó Tag

  Valóban; néha jólesik kimondani azt is, amit nem szabadna. Amikor igaz, az a legrosszabb: a valós kritikát nehezen bírja elviselni az, akinek hatalma is van. Azonnal megtorolja a véleményt, ha lehetősége van rá.

  Saját bőrömön tapasztaltam ebben a levelezőrendszerben. Először egy olyan figyelmeztetést kaptam, hogy meg ne merészeljek mégegyszer leírni egy URL - t, amit valaki kért, mert akkor a tagságomat is törli, nemcsak a beírásomat.

  Nem tettem több ilyent. Mivel viszont véleményemet, igen kulturált hangon, de leírtam, és nem csak egyedül nekem volt észrevételem, egyik pillanatról a másikra az egész topicot megszűntette az illető.

  Jókedvvel és reményekkel jöttem ide, annak idején. Már elment a kedvem... Ilyen cenzúra, mint ami itt van, a legrosszabb politikai időkre emlékeztet.

  MOST csak ennyit szerettem volna leírni.
   
 20. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  HA eljosz egy olyan oldalra ahol nem politizalnak es ezt a regisztracional tudomasul is veszed, es csak azert is erolteted :confused:nem megtorlas es akasztas jar erte, hanem torlom regisztraciodat. Mivel mar priviben is irtam ezert meg azt is serelmezed? :rolleyes:
  ISmet a regisztracional olvasd el a szabalyzatunkat amiben benne van az is, hogy nem reklamozunk.
  Nem reklamozzuk a legszelsosegesebb politikai oldalt meg akkor sem ha igeny van ra ill. kerik toled. Oda kell menned es en nem fogom kerni toled hogy a canadahunt megcsak megemlitsed.
  Nem reklamozunk mivel ennek eldontesenek joga annak van aki az oldal teljes egeszeben allja anyagilag.
  Nem gondolod hogy egy centet is aldozok a Te kedvenc szelsojobbos oldalad reklamozasara?
  Mivel nem politizalunk igy nincs politikai cenzura se. Ha ilyen verzivataros politikai idokre emlekeztet a Canadahun akkor nem kell idejarnod.
  Ahol nem erzem jol magam oda nem megyek, mert biztos vagyok abba hogy nem hozzam es az en igenyeimhez fogjak alakitani a mar 5 eve mukodo weboldalt.
  A topic torles.- tobb tagunk kerese volt csak a Bozsit irtam be mert o irt utoljara. Engem nem kell szeretned a tagsag 99% nem politizalni akar hanem szorakozni kellemessen eltolteni egymassal az idot. Az otthoni cirkuszokat nem itt fogjuk bemutatni,nem kell csatakat vivni itt, se haboruzni.
  ISmetelen olvasd el a regisztracional elfogadott szabalyunkat es ez rad nezve is elvarhato hogy tudomasul ved.
   

Megosztás