Családunk kedvence - háziállataink

jbaj

Állandó Tag
Állandó Tag
Szíasztok!!! Mílyen kutyát,macskát ajánlotok emeletes lakásba...?Persze természetesen kísméretűröl lenne szó... köszí
 

hlucad

Állandó Tag
Állandó Tag
2 kutya: Rebi, Zaki
5 macska:Beszari, Szmötyi, Cukiszemű, Sün, Anyuka
Halak, nincs nevük
1 papagáj, annak sincs neve:)
 

randre82

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem most egy cicám van, az utcán találtam, még csak 3 hetes körüli volt. Jelenleg 4 hónapos, úgy néz ki, mint a Whiskas reklám macskája, nőstény és Tóbiás a neve :D (Előbb adtam neki nevet, mint ahogy a nemét megnéztem :p )
 

hondacivic0

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem most december 21.-én pusztult el a pulim aki 16 éves volt. Már két éve volt egy szintén puli társa akivel nagyon összeszoktak. Most a fiatal puli majd megveszik egyedül, igazán látszik , hogy hiányzik neki a társa. Sajnálom mindkettőjüket!
 

igabriella

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy 2,5 éves berni pásztor kan kutya.Imádom azt a gyönyörű pofiját.
És néha-néha összefutok egy egérrel a nyári konyhában....
 

Kryssz

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy édes kiskutyám, aki már tíz éve velünk van és négy játékos cica, akik mind a maguk feje után mennek :D
 

Anonimus Tompi

Állandó Tag
Állandó Tag
Most jelenleg ahol ülök ott a porcicákkal hadakozok mert van egy néhány de a másik szobában van egy agressziv brutális teknöcöm ö ödön . Na hogy ödön ne uncsizon sokat, vettem 4 vidám guppi halat 3 nöt és egy himet csak hogy jo dolga legyen a himecskémnek ( ez volt a neve ), kiderült hogy ha egy ragadozoval össze eerested öken nem lesznek vidámak ! Utolag tudtam meg ezért mind a 4 be emosodott az egyik halam vizbe fuladt a másik eltünt 3. bemelegedettlet a 4. meg ahogy kimostam az üveg bödönt elbujt valahova ahol nem láttam, és miután a teknöcömet vissza raktam el játszott a halackával, de csak félig mert jöt a párom által nagyra tartott és mélyen tisztelt macskája. aki meg a ödönt támadta a vége az let hogy a hal egyik fele meguszta. de már késö volt a teknöcöt ahogy kikaptam a macska szájábol ugy vélte hogy finom ize lehet a gazdinak és egy egészségesset bele harapot a pici patámba , a macska az egy külön sztori ,vak ,néma ,süket nincs térlátása ,vice cak föggö és ,fogai sincsenek minde az ha takaritunk és nem figyelünk rá szeret a 3.rol leugrálni eddig 4szer sikerült neki már csak 5ször, probálkozhat.....
 

Asperrimus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem mindig sok állatom volt,a házasságkötésem utáni egy-két év kivételével. Jelenleg van hét kutyánk, amiből egy fehér puli, egy feltehetőleg pitbull, öt pedig puli-spicc keverék( a spicc a szomszéd kutyája). Van három macskánk is ( leginkább a feleségem és a gyerekek kedvéért), három kecskénk, egy birkánk és három vietnámi disznónk.
Valamint van három sisakos kaméleonom, nyolc (db) sávos gekkóm, kettő vörös királysiklóm(sinaloe), kettő kaliforniai vörösrák , egy kékrák, egy fekete paradicsomhal, kettő szilvafejű, kettő szakállas és egy hullámos papagáj. Amúgy negyvenkét éves múltam és eddigi életem során sokfajta díszhalat, hüllőt és egyéb állatot tartottam, amiket most nem sorolok fel, legfeljebb, ha érdekel valakit.
 

linduem21

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekünk jelen pillanatban egy fehér pulink van akit Happy-nek hívnak és a nevéhez hűen nagyon sok boldogságot ad nekünk. Már 5 éves, tehát ezt kutya évre lefordítva már 35 éves. Nagyon szeretjük őt. Amikor még a nagyszüleim éltek még a Happy kicsi volt, de mindig odament hozzájuk és az tetszett a Papáméknak nagyon, hogy bement a házába a feneke még kint volt, de már a fejét is kidugta. Ezt sokáig emlegették Papáék.
Happy előtt volt egy boxerünk akit Aidy-nak hívtak és volt még egy tacskó keverék kutyusunk is akitpedig Rexinek hívtak. Ők ketten nagyon szerették egymást, egy nagy házban is laktak. De a kaján mindig kitört a veszekedés. Sok esetben addig fajult a vita, hogy a Rexi hanyat feküdt az Aidy pedig nagyon csúnyán vicsorgott rá. De ezt leszámítva rengeteget tanultak egymástól. Mikor a Rexi megvakult az Aidy segített neki mindenhova kisérte. Sajnos az orvos hibályából vakult meg, mert nem lelkiismeretesen végezte a munkáját. Kérdeztük tőle, hogy lehet-e valamit csinálni, hogy legalább egy szemére lásson, erre az volt a válasza, hogy "mit akarunk ez csak egy kutya". Lehet, hogy csak egy kutya, de családtag és sokkal empatikusabb mint te (mármint az orvos). Mondhatom tiszta idegeg voltunk. Persze nem minden orvos olyan mint amilyen ez volt. Rövid időre rá sajnos megis halt.
Két évre rá az Aidy is követte neki sajnos daganatai voltak. Mindketten 12 évet éltek meg. Szinte velük nőttem fel.
Mikor a Happyt hozta haza Apukám mg élt Aidy. Nagy tiszteletben tartotta, mindenkinek megvolt a helye a lépcsőn, hogy hol fekszik. Mondanom sem kell Aidy a felső fokán feküdt a lépcsőnek a Happy pedig alul. Mikor Aidy felkelt akkor a Happy is. Meg volt nevelve a gyerek.
Majd mikor elment Aidy szépen eltemettük a Rexike mellé egy rózsa bokor tövébe. Mindig ott ültek és napoztak. Minden nap gondolok rájuk és tudom, hogy együtt vannak egy jó helyen.

Üdv: Melinda
 
Oldal tetejére