CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma

Hírek Már 20 gyanúsítottja van a Pénzügyminisztériumban kipattant vesztegetési ügynek
  • 324
  • 5
A gyanúsítottak közül hét volt vagy jelenlegi minisztériumi tisztviselő ellen folyik nyomozás.

A nyomozást végző főügyészség a mai napig 20 személyt hallgatott ki gyanúsítottként, akik közül 12 személy gazdálkodó szervezet képviselője, 7 pedig jelenlegi vagy volt minisztériumi tisztviselő – írta Polt Péter legfőbb ügyész pénteken Hadházy Ákos országgyűlési képviselő a Pénzügyminisztériumot és a Miniszterelnökséget is érintő vesztegetési ügyben feltett kérdésére.

Polt azt is elárulta a levelében, hogy nem az OLAF kezdeményezésére indult a nyomozás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feljelentésére. Emlékezetes, áprilisban vettek őrizetbe, majd tartóztattak le öt pénzügyminisztériumi pályázatkezelőt hivatali vesztegetés elfogadása bűntette és más...
Hírek Megpofozta V. Péter Fekete-Győr Andrást, vádat emeltek ellene
  • 351
  • 3

Megpofozta V. Péter Fekete-Győr Andrást, vádat emeltek ellene + videó​3 minutes


A 48 éves férfi a Széll Kálmán téren ütötte meg a Momentum nevű párt vezetőit
2022.05.04. 10:32 2022.05.04. 23:17
Megpofozta V. Péter Fekete-Győr Andrást, vádat emeltek ellene + videó

Nem várt részlet tette emlékezetessé Fekete-Győr András lemondását a Momentum elnöki tisztségéről. A Széll Kálmán téri sajtótájékoztatóján egy 48 éves férfi felpofozott egy sor momentumost, majd a leköszönő elnök is kapott egy pofont. Most vádat emeltek a pofozkodó ellen.​

Felpofozta V. Péter a Momentum vezérkarát, köztül Fekete-Győr Andrást, aki a Széll Kálmán téren tartott sajtótájékoztatón éppen leköszönt a baloldali párt elnöki posztjáról. A...
Hírek Légitámadás érte Kárpátalját
  • 1,631
  • 39
Helyi idő szerint este fél 8 előtt szólaltak meg a légvédelmi szirénák, nem sokkal később csapódott be rakéta egy létesítménybe.

„Különleges katonai műveletnek” nevezett nyílt háborút indított Vlagyimir Putyin Ukrajna ellen. A harcok hetek óta tartanak, az orosz erők több ezer civil életének vetettek véget. Cikksorozatunkban minden fejleményről beszámolunk.

"Május harmadikán jött el az a nap, amikor Kárpátalját is rakétatámadás érte" - számol be a Kárpátalja.ma.

Infrastrukturális létesítményt ért légitámadás Kárpátalja egyik hegyvidéki járásban – közölte a Kárpátaljai Megyei Katonai Adminisztráció (OVA).
A hatóság a helyszínen dolgozik, jelenleg tisztázzák, hogy vannak-e sérültek vagy áldozatok – jelentette Viktor Mikita kormányzó.
Vitalij Glagola újságíró értesülései szerint a volóci területen csapódott be egy rakéta, a...
Hírek Szülői nyugdíj bevezetését kezdeményezik a parlamentben, amely a nyugdíjrendszer összeomlását is megelőzhetné
  • 1,407
  • 33
A az 1970. január 1. után születettekre vonatkozna, és a nyugdíjak legfeljebb 95 százalékáét folyósítanák a hagyományos elv (szolgálati időn és átlagkereseten alapuló számítás) szerint, legalább 5 százalékát pedig szülői nyugdíj formájában.

Bencsik János független országgyűlési képviselő a felnevelt gyermekek számát és iskolai végzettségét figyelembe vevő szülői nyugdíj bevezetését kezdeményezi az újonnan alakuló parlamentben.

A politikus az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, a Második Reformkor Alapítvány javaslata alapján készült indítványa az “elmúlt évtizedek egyik legsúlyosabb társadalmi igazságtalanságát orvosolná, megelőzve a nyugdíjrendszer összeomlását is”.

Kiemelte: javaslata az 1970. január 1. után születettekre vonatkozna, és a nyugdíjak legfeljebb 95 százalékáét folyósítanák a hagyományos elv (szolgálati időn és átlagkereseten alapuló számítás) szerint, legalább 5 százalékát pedig szülői nyugdíj formájában...

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

joesea wrote on kevidiak's profile.
Helló!
Butcher - Fehér éjjel (Dresden akták 09) nincs meg véletlenül ebookban?
Köszönöm!
Joe
berczineani wrote on Ajuda67's profile.
Kedves Ajuda! Köszönet minden fordításodért. Csodálatos. Nemrégiben felfedeztem egy oldalt ahol is sok sok könyv magtalálható ( angolul). Christine Feehan több sorozata is. Szerintem sokakat érdekelhet. A Kárpátok vámpírjai 35 rész is fent van. címe Sötét tarot. Sandu és Adalasia története.
Kiss Tibor Miklós wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta! Érdeklődöm, miért nem reagál senki , ha kérek kottát a "kotta, akkord ,dalszövegek oldalon. Korábban flottul" működött. Lehet , hogy köze van ,ahhoz hogy megváltoztattam az E-mail címem. Nem az van amivel ide regisztráltam: Kérlek segíts, mert a zenei előmenetelem az oldal nélkül visszafejlődik/szaxofon/ Előre is köszönettel Kiss Tibor /bocs a nyafogásért
Sziasztok!Nincsen meg valakinek véletlenül Dianne Duvall Halhatatlan őrzők sorozata?
aszinész wrote on Melitta's profile.
Szia. Melitta, Kérhetnélek, hogy a lenti link témáról is feltennél egy cikket.

Statisztikák

Témák
37,164
Üzenet
4,556,245
Tagok
600,296
Legújabb tagunk
KHaci
Oldal tetejére