Foci

usanka

Állandó Tag
Állandó Tag
Jo estet,sziasztok!
Hat befejezodott az szuper rangado Spanyolorszagba.
<table><tbody><tr style="cursor: pointer; background-color: rgb(234, 247, 231);" id="g120180" class="even" onmouseover="tr_over('g120180')" onmouseout="tr_out('g120180')" onclick="detail_open(120180)"><td class="team-home bold" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">Barcelona</td><td class="score bold" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">2 - 0</td><td class="team-away" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">Real Madrid</td></tr></tbody></table>Aki a Barcat tippelte annak gratulalok.Viszont holnap ismet egy csucsrangado lesz a seria A-ban,meghozza <table><tbody><tr style="cursor: pointer; background-color: rgb(234, 247, 231);" id="g120724" class="even" onmouseover="tr_over('g120724')" onmouseout="tr_out('g120724')" onclick="detail_open(120724)"><td class="time" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">20:30</td><td class="timer" title="A meccs részleteiért kattintson ide!"> </td><td class="team-home" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">Juventus</td><td class="score" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">-</td><td class="team-away" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">AC Milan</td></tr></tbody></table>Mindenki tippjet szivesen fogadom,de jol gondoljatok meg kire voksoltok:mrgreen:;).
Tovabbi jo estet.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Egervári cáfolja, hogy ő küldte a péniszt.

BUDAPEST ‒ Visszataszító, amit valaki Győrött művelt. Azt írta az egyik napilap, hogy az ETO focicsapatának elküldött mesteredzője egy rajzot hagyott maga után. Azzal jelezte, hogy a futballklubban mennyit, pontosan egy férfi nemi szervet ér az edzői szakma. Az állítás szerint a tréner az ETO tulajdonosának és ügyvezetőjének szánta ezt.

De ki tudja bizonyítani, hogy ő tette mindezt? Ha pedig van rá bizonyíték, miért hallgat, aki az egyik napilapnak beszámolt az obszcén levélről? Miért akkor tette mindezt, amikor a trénert már kifizették, s elutazott?

Ha pedig ne adj isten, igaza volt – bár megjegyezzük, Győrött Egervári maga volt a szakma, s ha ő rajzolt volna, magát minősíti –, miért nem lép elő a nagy leleplező? Kérdések sora merül fel, miközben tudjuk, Egervári Sándor (68) intelligens szakvezető, olyan, aki sem a kollégáira, sem pedig másokra nem tesz rossz megjegyzést. Ez a primitív tett az elkövetőjét jellemzi.

Egervári tisztában van vele, hogy az edzőt egyik nap ünneplik, de lehet, másnap már őt kárhoztatják. Mondhatni gyakorlatot is szerzett a kudarctűrésben. Bárhol is volt, mindig úriember módjára távozott. Tegnap tovább szörnyülködhettünk a történeten, mert az NB1.hu-n a „művet” is láthattuk. Ettől az akciótól minden jó érzésű embernek el kell határolnia magát. Egervári felháborodottan visszautasítja a vádakat, a győri klubvezető, Klement Tibor (46) nem kívánta kommentálni a történteket.

d0003846Bdba4cee7570e.jpg

Az „alkotás” Azt állítják, ez volt az edző búcsúlevele


VB-összeállítás<!-- /cikk cache -->
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszerű a kérdés, egy írásszakértő könnyen megállapíthatja hogy az ő kézírása-e. Onnantól kezdve nem lehet magyarázkodni.
 

afca

Kitiltott (BANned)
<TABLE class=team id=flashscore><THEAD><TR id=mdetail><TH class="right tname">Barcelona</TH><TD class=score>2 - 0</TD><TH class="left tname">Real Madrid</TH></TR></THEAD><TBODY></TBODY></TABLE>

<TABLE id=parts><TBODY><TR class=even><TD class="summary fl">83'

Etoo </TD><TD class=score rowSpan=2>2 - 0</TD><TD class="summary fr"> </TD></TR><TR class=odd><TD class="summary fl">90'

Messi </TD></TR></TBODY></TABLE>
 

usanka

Állandó Tag
Állandó Tag
Hat befejezodott a seria A csucsrangadoja,sajnos nem ugy alakult ahogy en terveztem :| majd legkozelebb,ha a milan kepes megfelelo vedelmet kiepiteni.Amugy izgalmas es golokban gazdag merkozes lathatunk.
<table><tbody><tr style="cursor: pointer; background-color: rgb(234, 247, 231);" id="g120724" class="even" onmouseover="tr_over('g120724')" onmouseout="tr_out('g120724')" onclick="detail_open(120724)"><td class="team-home bold" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">Juventus</td><td class="score bold" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">4 - 2</td><td class="team-away" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">AC Milan </td></tr></tbody></table> Sajnos a Psv mecsre meg nincs konkret tippem,de igy latatlanba egy X-re voksolnek.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Ajax: Huntelaar után Stekelenburg az új csapatkapitány

A jelenleg sérüléssel bajlódó Martin Stekelenburg lesz az Ajax új csapatkapitánya.

A karszalagot eddig az időközben a Real Madridba szerződő Klaas-Jan Huntelaar viselte, és az idény elején Marco van Bastennek állítólag azért esett rá a választása, hogy ezzel is megpróbálja a csapatnál tartani a támadót
 

afca

Kitiltott (BANned)
Kweuke, a kameruni bombázó DAC-mezben


<!-- /#content-header -->2008, december 15 - 12:41
<META content=Word.Document name=ProgId><META content="Microsoft Word 11" name=Generator><META content="Microsoft Word 11" name=Originator><LINK href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CBARAKL%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" rel=File-List><STYLE><!--/* Style Definitions */p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal{mso-style-parent:"";margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}@page Section1{size:612.0pt 792.0pt;margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;mso-header-margin:35.4pt;mso-footer-margin:35.4pt;mso-paper-source:0;}div.Section1{page:Section1;}--></STYLE>Ha azt állítjuk, hogy Leonard Kweuke volt a DAC legjobbja az őszi idényben, akkor ez a minősítés nem fedi teljesen a valóságot, hiszen a sárga-kékek kameruni gólzsákja a napilapok, fociportálok értékelése alapján egyértelműen a Corgoň-liga folyamatban lévő bajnoki évfolyama felfedezettjeként került a figyelem fókuszába.
A kameruni bombázót két zsolnai védő sem tudta megakadályozni a góllövésben
Foto: örzsik Ödön


A fontos pontokat, győzelmeket jelentő találatok szerzője egy ideig a góllistát is vezette, minden bizonnyal fegyelmi büntetése közrejátszott abban, hogy végül is a Slovan mesterlövésze, Masaryk egy találattal megelőzte a sárga-kékek üdvöskéjét. Mindenesetre a csallóköziek gólkirályjelöltje csapata ősszel elért góljainak felét (11) produkálta.
11 akciógól 14 meccsen
* Néhány hét, hónap leforgása alatt új állomáshelyén rivaldafénybe került. Számított-e ilyen sikeres bemutatkozásra?
Rakétarajtról aligha beszélhetünk, hiszen a nyitányt megelőzően kevés időnk maradt arra, hogy a társakkal begyakoroljuk az összjátékot. A tréner tesztelte a futballistákat, a kánikulai napokban nagy volt a jövés-menés nálunk. Posztomat tekintve csatár vagyok, feladatom a gólgyártás. Egy támadó számára mindenkor és mindehol ez a legjobb ajánlólevél. Szerintem akkor lennének gondok, ha a gólínségről kellene most beszélnünk. Egyébként az idényben voltak olyan meccseim is, melyeken elpuskáztam a ziccereket. Köztudott, hogy három meccses eltiltással is sújtottak, a bajnoki párharcokon kétszer kényszerpihenőre szorultam. Egyébként akciógólokkal lettem a második a góllistán.
* Sosem kacérkodott más sportággal, mondjuk az atlétikával?
Kamerunban is a labdarúgás vezeti a sportágak ranglistáját. Idestova tizenegy éve abszolválom a focileckéket. Szülővárosomban, Yaundéban egy iskolacsapatban kezdődött pályafutásom.
* Hazájában az Inter Stars és a Cintre mezét viselte. A legismertebb klub, a Canon azonban nem tartott igényt szolgálataira.
Pontosítok: eddig még nem ajánlottak szerződést a Canon vezetői. Ne feledjük, még nagyon az út elején tartok, mindössze huszonegy éves vagyok. Egyébként a nemzetközi focibörzén a válogatottban való szereplés a legjobb ajánlólevél.
* Mely korosztályban képviselte Kamerunt?
Előbb a juniorok afrikai nemzetek kupáján. Ezen a megmérettetésen, melyen egyébként ott volt jelenlegi dunaszerdahelyi játékostársam, Jean Michel N´lend is. Néhány alkalommal a hálóba is betaláltam. Egy kongói tornán pedig hazám olimpiai válogatottjában is bemutatkoztam. Szerintem az ötkarikás alakulatban való szereplésem keltette fel a tornákon megfigyelőként vizitelő játékosügynökök érdeklődését.
* Mégsem Európában, hanem Iránban, az Esteghal csapatánál landolt.
Nem szabad lebecsülni az iráni bajnokság színvonalát, az ottani élcsapatok által biztosított feltételeket. Szerencsém volt. A dunaszerdahelyi klubelnök, Mohseni, iráni lévén, hazai pályákon keresett erősítést. Ő invitált Szlovákiába, a DAC-hoz.

Premier League, Primera Liga, Bundesliga?
* Azonnal rábólintott a felkérésre?
Egy kis ideig mérlegeltem, majd igent mondtam az ajánlatra. Szlovákia megfelelő helyszínnek tűnt a továbblépéshez, hiszen az Európai Unió tagja. Közelebb kerültem Angliához, Spanyolországhoz, Franciaországhoz. Nem tagadom, az említett országok bajnokságában szeretném kipróbálni képességeimet. Ne vegyék nagyképűségnek amit most mondok, ha rajtam múlna, a Manchester United mezét választanám.
* Edzője, Werner Lorant közreműködésével akár a Bundesligát is a célbajnokságok közé sorolhatnánk...
Természetesen a német élvonalat is vonzónak találom. Jelenlegi mesterem a legjobbak közé tartozik a szakmában. Amennyiben valahol elismerően szólna rólam, bizonyára sokan emlékezetükbe vésnék a nevem. Megtekintenék a góljaimat prezentáló videofelvételeket. Nem kizárt, hogy meg is szólítanának.
*A színfalak mögött azt rebesgetik, hogy több neves klub, például az Olimpiakosz, a Marseille, a Lens, a Frankfurt is szívesen látná soraiban. Sokan biztosra veszik, hogy a januári átigazolási időszakban távozik a DAC-tól.
Szerződésem 2008 júniusáig köt a klubhoz, ehhez jön még a sárga-kékek egyéves opciós joga. Az egyesület hozzájárulása nélkül nem válthatok klubot. Jól érzem magam Dunaszerdahelyen, ha a vezetők úgy döntenek, hogy túladnak rajtam, akkor pedig továbbállok. Ha nem, akkor meg maradok.
* Dunaszerdahelyről, a Corgoň-ligából viszont aligha kerülhet be a szelídíthetetlen oroszlánok társulatába.
Nemzeti együttesünkbe azokat válogatják be, akik az angol, francia, spanyol élvonalban játszó kollektívák mezében vitézkednek. Nagy a tülekedés, van miből válogatnia szövetségi kapitányunknak. Nem kergetek légvárakat. Tudatosítottam, szlovákiai bajnokságban közreműködő kameruni nem számíthat behívóra.

Májk Radványi apaszerepben
* A dunaszerdahelyi futballpályán edz, a DAC-stadion területén felújított apartmánban talált ideiglenes otthonra. Elégedett-e a feltételekkel, a szórakozási lehetőségekkel?
A kameruni ötös fogat tagja vagyok, honfitársaimmal már otthonosan mozgunk Dunaszerdahelyen. Szálláshelyünkön tévékészülék, játékkonzol, számítógép és az internet jelenti számunkra a kikapcsolódást. Gyakran megfordulunk a helybeli bevásárlóközpontokban. A városban olykor már az elviselhetetlenség határát súrolja a csend, a nyugalom. Ilyenkor útra kelünk. Mivel nincs személygépkocsink, Pozsonyba és Bécsbe taxival utazunk.
* Ki segített a beilleszkedésben?
A legtöbbet Májk Radványi, a vezetőedző asszisztense. Nem ismer teljesíthetetlen kérést. Szlovákiában apámnak tekintem őt.
* Megtudhatnánk-e valamit a családjáról? Van-e barátnője, hol él? Milyen gyakran találkozik szeretteivel?
Özvegy édesanyám, öt testvérem és a barátnőm is Yaundéban él. Három fivérem és két húgom van. Fiútestvéreim nem futballoznak. Keresetem tetemes részét hazautalom, ebből családomat támogatom. Iráni légióskodásom idején gondot okozott a banki tranzakciók lebonyolítása. Szlovákiában ilyen problémákkal nem szembesültem. Ebben az esztendőben két ízben, legutóbb nyár elején jártam Kamerunban. Most december 15-én repülök haza.
* Kweuke immár első számú közönségkedvenc, akit az ellenfelek is tisztelnek. Egyre több teret kap a médiában. Hazánkban immár az ügyeletes futballsztárok közé araszolt.
Minden elismerésem a drukkereinké, fantasztikus hangulatot teremtenek számunkra. Ez jelenti a hajtóerőt, a motivációt. Én inkább úgy mondanám, az ellenfelek nagyon odafigyelnek, felügyelnek rám. Ha tehetik, sanyargatnak. A médiák az idény hajrájában figyeltek fel produkciómra. Akkor, amikor már egyértelművé vált, hogy nem egyszeri fellángolásról, hanem stabilitásról van szó. Nem tartom magam sztárnak vagy sztárjelöltnek.
* Mit szeretne Szlovákiában futballistaként elérni?
Arra összpontosítok, hogy a sportág híveinek emlékezetében, nemcsak Dunaszerdahelyen, hanem az ország távolabbi részeiben is alakításaim, góljaim sokáig rezonáljanak. Nevem hallatán pedig úgy emlékezzenek majd rám, hogy játékosként és emberként egyaránt egyéniség vagyok.

parameter.sk
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Hat befejezodott a seria A csucsrangadoja,sajnos nem ugy alakult ahogy en terveztem :| majd legkozelebb,ha a milan kepes megfelelo vedelmet kiepiteni.Amugy izgalmas es golokban gazdag merkozes lathatunk.
<table><tbody><tr style="cursor: pointer; background-color: rgb(234, 247, 231);" id="g120724" class="even" onmouseover="tr_over('g120724')" onmouseout="tr_out('g120724')" onclick="detail_open(120724)"><td class="team-home bold" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">Juventus</td><td class="score bold" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">4 - 2</td><td class="team-away" title="A meccs részleteiért kattintson ide!">AC Milan </td></tr></tbody></table> Sajnos a Psv mecsre meg nincs konkret tippem,de igy latatlanba egy X-re voksolnek.
Valóban élvezetes meccs volt, ami ritka a Serie A ban. (nekem legalábbis nem tetszik az olasz foci)
 

Sparcos

Állandó Tag
Állandó Tag
Haj Rá Újfalu!!! http://www.obfzkomarno.sk/dorast.htm
mi fogjuk megnyerni a bajnokságot mert a legjobb csapat vagyunk jellen pillanatban a szezonban:D:p. Ha elsők leszünk akkor aszt jelenti, hogy feljutunk az 5.-ik Ligába de a csapat szerint nemfogjuk eltudni válalni ami szomorú dolog mert a csapatnak nincs elég pénze rá:S. Ezért szponzorokat keresünk akik tudnának segiteni nekünk:D vagy ötleteket ezzel kapcsolatban e-mail cimem: [email protected]
 

Sparcos

Állandó Tag
Állandó Tag
Foci az életem,
kevés a képletem
hogyan játszak,
hogyan másszak.

El a kapu sarkában
hol vár a labdában
lévő fájdalom,
mi csöppke ártalom.

Testem fájlalom.
És mi tévő lehetnék?
Azt nem tudom!
Deh e érzést szivvel válalom!
 

usanka

Állandó Tag
Állandó Tag
Valóban élvezetes meccs volt, ami ritka a Serie A ban. (nekem legalábbis nem tetszik az olasz foci)

Hat igen teny hogy nagyon ritka az olasz fociban mikor izgalmas foleg golokban gazdag,de azert ki lehet fogni egy-egy jo rangadot.;)De nalam a BL viszi a primet ,miutan abban tenyleg a kulonbozo orszagok foci stilusa talakozik es hat hiaba lagymatag az olasz foci azert altalaban benne vannak a legjobb 4-be.:cool:
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Haj Rá Újfalu!!! http://www.obfzkomarno.sk/dorast.htm
mi fogjuk megnyerni a bajnokságot mert a legjobb csapat vagyunk jellen pillanatban a szezonban:D:p. Ha elsők leszünk akkor aszt jelenti, hogy feljutunk az 5.-ik Ligába de a csapat szerint nemfogjuk eltudni válalni ami szomorú dolog mert a csapatnak nincs elég pénze rá:S. Ezért szponzorokat keresünk akik tudnának segiteni nekünk:D vagy ötleteket ezzel kapcsolatban e-mail cimem: [email protected]

Szevasz haver ! Pénzünk nincs de jó tanácsokkal el tudunk látni! Főleg a földid, Afca nagy szakértője a témának.;)
 

afca

Kitiltott (BANned)
A legdrágább magyar focista lehet Huszti.

HANNOVER – A téli átigazolási időszak legkapósabb és minden idők legdrágább magyar labdarúgója lehet Huszti Szabolcs (25). A német első osztályban szereplő Hannover szélsőjét az angol Everton, a Portsmouth, a Bolton Wanderers, a Blackburn Rovers, a Birmingham City, a spanyol Sevilla és legújabban a skót Celtic is szeretné szerződtetni.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Haj Rá Újfalu!!! http://www.obfzkomarno.sk/dorast.htm
mi fogjuk megnyerni a bajnokságot mert a legjobb csapat vagyunk jellen pillanatban a szezonban:D:p. Ha elsők leszünk akkor aszt jelenti, hogy feljutunk az 5.-ik Ligába de a csapat szerint nemfogjuk eltudni válalni ami szomorú dolog mert a csapatnak nincs elég pénze rá:S. Ezért szponzorokat keresünk akik tudnának segiteni nekünk:D vagy ötleteket ezzel kapcsolatban e-mail cimem: [email protected]

Újfalu??Hisz ott vellával dobják be a labdát.:mrgreen:
 

afca

Kitiltott (BANned)
Tolvajok jártak Puskás sírjánál

Budapest — Szégyen, gyalázat! Megdöbbentő eset történt tegnap Puskás Ferenc (†79) síremlékénél.

Az Aranycsapat legendás focistájának nyughelye a gyászszertartása, 2006. december 9. óta a Szent István-bazilika altemplomi urnatemetője: ismeretlen tettesek innen lopták el az emlékhely bútorait, egy több százezer forint értékű biedermeier stílusú asztalt, és a hozzá tartozó széket. Azaz megszentségtelenítették a XX. század leghíresebb magyarjának a sírhelyét.

A világhírű csatár özvegye, Bözsi néni fájdalommal vette tudomásul a hírt.

– Borzasztóan rosszulesik, hogy ilyesmi megtörténhet. Különösen azért fáj, mert nagyon kedves emberek ajándékozták a bazilikának ezeket a tárgyakat a férjem iránti tiszteletből – nyilatkozta Puskásné.

A jétékosként olimpiai aranyérmes és világbajnoki második Öcsi bácsi korábbi csapattársa, Buzánszky Jenő (83) abban bízik, hogy elkapják a tolvajokat.

– Micsoda szentségtörés, le akarták rombolni Puskás nimbuszát – mondta felháborodottan az Aranycsapat egykori védője. – A tetteseknek tudniuk kellett, hogy kinek a sírhelyét mocskolják be cselekedetükkel. Ebben az országban szinte már mindent tönkretesznek, remélem, a tolvajt hamar elfogják és lecsukják.

A bazilika biztonsági vezetője, Majoros Attila nem tudja elképzelni, hogy miként vihették el a bútorokat. Ő maga 50 ezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek, ugyanezt az összeget adná a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia annak, aki segít az ellopott tárgyak megtalálásában.

Az ügyben megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályát. Pap Judit sajtóügyeletes elmondta, egyelőre senki nem tett feljelentést a bűntényt követően – a Blikk azonban úgy értesült, ma Majoros Attila megteszi a szükséges lépéseket.

Ez a döbbenetes lopás nem az első hasonló eset volt a sírhelynél. Korábban is tűntek el kegytárgyak, ráadásul nemrég megrongálták a sír elé felállított magyar és angol nyelvű emléktáblát. Sőt korábban Szegeden ismeretlen elkövetők meggyalázták az Aranycsapat szobrát.

P. Z.–Sz. Z.<!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache --><!-- /cikk cache -->
 
Oldal tetejére