2012-a Nap ötödik korszakának utolsó éve

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma kaptam egy levelet és benne a köv. olvasnivalót:
http://napfiak.uw.hu/content.php?article91

Meg fogtok lepődni amit megtudtok még a majákról és a magyarokról, s a magyar ember szerepéről ezekben az időkben.Hosszú de megéri.Jó olvasást!
Szeretettel Ella

Szia Ella!kiss
Nálam megnyílt a napfiak, de melyik cikkre gondoltál?
Legyen csodásan gyönyörű napod.
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

HUNSS

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem erre gondolt:

A maják misztikus világa egy kutató szemével
írtaA szerző neve Marianne de Pluer-2005 október 12. szerda

Marianne de Pluer mexikói kutató egyetemi tanár előadása (Közreadta: Szép Zsuzsanna)

Könyvek, tudományos cikkek sorai jelentek meg e misztikus népről már igen régen, de valójában egyik sem tudott igazi képet adni ez őskultúrájú emberekről. Sok mese, legenda járja a világot, mely igen messze áll attól a valóságtól, mely felülmúlja ezeket a mítoszokat!
Hihetetlennek tűnne, ha azt mondanánk, hogy precíz számításaikkal meg tudták adni előre a földrengések dátumait, a Nap és Holdfogyatkozások idejét, melyet ma még a legtanultabb tudós sem tud előre meghatározni!
Csillagászati tudománya, matematikai ismeretsége, sőt az akkori időben elképzelhetetlen galaktikai kozmológiája emelte ki más amerikai, indián, piramisépítő népek közül a mayák tudósait.
Minden bizonnyal állíthatjuk, hogy ez a nép rendelkezett a legmagasabb szintű tudománnyal ezen a területen és még ma is elcsodálkozunk nemcsak az újabb, mindennapos ismereteiknek a felfedezésén, hanem alapul is vesszük egy további kutatásainknál.
Ha az amerikai indián népek eredetét és faját keressük, akkor először mindig azokhoz a csontvázleletekhez kell fordulnunk, melyek a mai őshonos népek előtti időből valók. Kétméteres magasságú, színes, vörös bőrű fajú népek voltak és semmiféle rasszi összefüggésben nem álltak az Ázsiából ide vándorló indiánokhoz és ki kell emelnünk, hogy a maya területeken sohasem élt ősi, gyűjtögetésből élő primitív faj. Semmiféle ilyen arqueolikus leleteteket nem találtak eddig.
Ennek az ősi, ott élő népnek egy megmaradt része a Magellanes-féle földkörüli utazásnál még megtalálható volt a Tűzföldön, melyről írásos emlékeink is vannak.
Ennek a fajnak egy része minden bizonnyal beolvadt a későbbi ázsiai bevándorlókhoz és adott ki magából egy újabb keveredést.

A maya Biblia, a POPUL VUH ékes szavú leírása után bátran mondhatjuk, hogy a maya nép keletről vándorolt erre a földrészre. Legendái megegyeznek a ránk maradt babilóniai legendákkal, Zigguráttal mely nem lehetett más mint egy hatalmas piramis, a Tiamat isteni személlyel, az itteni csillagászati tudománnyal, a nulla számjegy használattal, a kettős naptárral melyek összefoglalták az ősi HOLD és NAP kultuszi időmértéket. A holdnaptár tudós használóit Babilóniában húszas számolóknak nevezték és nem voltak mások, mint a KÁLDEUSI papok. Ott készítették el először az úgynevezett horoszkópos naptárt is, melyet még a mai napig is használnak a Mayaföldön és ezt nevezik maya naptárnak.

A nyelvészeti vizsgálatnál nagy segítségünkre sietett a mexikói Eulália Guzman antropológusnő, aki az 50-es években meg tudta állapítani azt, hogy a nyelvüknek az alapja egy ősi kínai nyelvnek egy változata melyet mi tovább kutattunk a számjegyeinek a segítségével és megadott egy indiai eredetű NAGA nyelvet és igen érdekesen a NAGA-MAYA idiómát utoljára Babilóniában használták és ez nem más mint maga az itteni mayáknak a nyelve.
Ez az ősi beszédmód, a NAGA-MAYA nyelv két különböző nyelv összetételéből született meg ahol a MAYA rész az Illúziónak, a Mágiának a megnevezése egy ősi papi rendjüknek a neve után maradt fenn. Ez a nyelv két különböző kultúrát és annak a nagyságát emeli fel a régi időkből és forrasztja egyé. Megismerteti velünk a HOLD istennőnek a kezdetleges tudományú népet és azoknak a még egyszótagos NAGA nyelvét - valamint a későbbi Napkultuszt tanítóknak a saját különleges MAYA-MAGI beszédmódját. Pontosan a Maya nyelvi rész lesz az mely megegyezik a mi MAGYAR nyelvünknek a szavaival. Már ezzel a ténnyel bizonyítható lenne az, hogy a magyar nyelvünk és népünk gyökere nem tartozott sohasem ezekhez az őshonos népekhez, hiszen nem a NAGA beszédmód lesz azonos.
A Naga Maya idomának a felismerése igen fontos adat lesz nemcsak a Maya népnél, hanem a mi saját népünknél is – hiszen a MAYA és a MAGI SZÓNAK EGY ÉS UGYANAZON jelentése, ez a szó adja meg a népünknek a nevét is!
MAGI-ÁR megnevezését és a MAHI-ÁR szó a maya nyelvben megegyezett megint csak a mi NAP szavunkkal és jól tudjuk, hogy őseink a nagy napkultuszi népek csoportjába tartozott és ma büszkén be is tudjuk bizonyítani, hogy őseink e kultúrának a tanító papjai is voltak.
Ezt a mayák által használt nyelvet, a Naga-Maya idiómát vagy ennek egy, avagy több dialektusát megint csak igen jól ismerték Babilóniában, igen közel az mai Észak-Iráni területekhez, azon részekhez melyen a MAGIÁR papjaink uralkodtak a nagy Asszír Birodalmon belül, de mindannak ellenére, hogy sokáig nem igen ismeri el a nagy Asszír történelem a mayai rendek tevékenységét akik ott éltek a Magyar papok mellett és csak akkor kapjuk meg a megnevezésüket amikor a perzsa hódítók elől a magiár papoknak menekülniük kellett azon az időben, amikor az Asszír Birodalom már két fővárossal rendelkezett és az egyik éppen ÉKBATANA lett azaz az ÉKES PAPOK nevét kapta meg a Maya-MAGYAR nyelv által. ÉK-ABATAN (ékes – apa - tana) és ennek a férfiuralmat jelentő névnek a változta lesz ÉKBALAM a mexikói Mayaföldön ahol a balam szó papot jelent a naga-maya nyelven.
Balam Lama. Ezt a nevet azzal tudjuk megmagyarázni, hogy a Naga Maya idióma a mai napig is megőrizte az ősi Magyar nyelvnek azon sok szavait, melyek éppen a NAPKULTUSSZAL vagy a NAPHITTEL függenek össze. Más szavakkal kifejezve az Árja Magyar papoktól vette át a tudományát ez az őshonos MAYA papi rend is.
Ez azonban nem jelentené azt, hogy pontosan ezek a papok kerülhettek át az amerikai földrészrészekre, de biztosak lehetünk ott is egy ősi, még árja papi rend ottlétéről lenne szó, akik az ottani naga féle népeket tanították ki és lettek uralkodói. Mint egy harmadik lehetőség felbukkan a Krizsna féle kettős kultúrájú népeknek az átvándorlása, azon népeknek, akik már átvették a Napkultuszt, és megint egy árja papi tanítóktól és pontosan az időt mérve beleférne a 3000 éves indián népek kultúrájának az ideje a magiár-féle papok tanításának a ciklusába.
Ez megint igen fontos a mai magyarságunknak, mivel népünk az utolsó fájdalmas és harcos kétezer éves múltjában csak a félhomályos őstudatában tudta megtartani a ősi tudományos ismereteiket, míg a maya-féle papok a piramisok köveibe vésve adták tovább a jövendőnek! Így kaphatjuk vissza most az elveszett tudományunkat, hitünket és maguk a mayák így segítették az ősi tanítójaiknak az utódait, a MAGYAROKAT AZ ÚJRAÉBREDÉSHEZ!

Mindezek után természetesen el kell fogadnunk, hogy a nyelvünk a magyar nyelv nem tartozik egy nyelvcsoportba sem! Ez egy igen ősi, legalább egy 13000 éves közös papi nyelv maradványa és ezzel tanították a világ minden részén a papok és a tanítások útján maga után hagyta nyelvi hagyatékát a nevek által, ugyanúgy mind a naphitű papi, magyar szavaikat más nyelvekben is.
Ez a egyik nagy titka nemcsak a Maya Népnek, hanem a Magyarságunknak is.
Nem tartozik nyelvünk egy nyelvcsoportba sem, de könnyen megtaláljuk az eredetét az ősi HYBERBOREUSZBAN. Ott jelenik meg először, mint egy elfogadott nyelv a Napkultúra megjelenésével. Innen indul el Eurázsia minden holdkultuszi őshonos népéhez, népének a meghódítására!
Így leszünk szumérok, etruszkok, hunok, ugurok, mongolok és türkök sok kutatónak a szemében, pedig igazából csak magyarok vagyunk fajilag mindannak ellenére, hogy magyar törzsek tanították a szumérokat, de azok csak szumérok maradtak, ugyanúgy mint a sémi (amely kifejezés nem a mai értelemben értendő) etruszkok avagy az ázsiai hunok, ugorok vagy éppen mongolok!
A honfoglaló ősi magyarokhoz szegődött többféle ázsiai népcsoportoknak a tanítói is a MÈD törzsekből kiváló Magiár eredetű papok voltak és ezért sorolják sokszor népünket ezekhez a fajokhoz, pedig a mag, a gyökér nem tartozott ezekhez a rasszokhoz!
Tudunk a hunokról, a török eredetű hunokról, a tíztörzsű ugorokról, ahol a magyarság a tanító törzse, éppen az ötödik törzsi szerepet töltötte be, mely mindig egy papi rendnek a szimbolikus száma volt világszerte.
Közép-Amerika neve hivatalosan Meso-Amerika és ez a terület volt a Mayák ismert birodalma, világa. Sokan a maya kultúrában egy önmagában kifejlődő kultúrát látnak, mely valójában nem így van. Az utóbbi időkben a modern archeológia világosan ki tudta mutatni, hogy a mayai, a zapotekai és teotihaukani kultúra az OLMEK kultúra magjából fejlődik tovább Amerikában, abból a kultúrából, melyet ma a legősibbnek fogadnak el Mexikóban, melyet ma a Mayaföldtől északabbra fekvő Venta-féle kultúrának nevezünk. Őket hívjuk «ELŐ MAYÁK»-nak.
OLMEK-MAK-MAGI-ÁR! tehát már ennél az ősi kultúránál feltehető lenne megint egy magiár-féle papi rend és nemcsak a neve után, hanem a tudása által is.
Híressek a kőből kifaragott hatalmas olmék fejeik által, melyet maguk után hagytak, melyek ma is láthatók - ezek az ún. «BABY ARCOK» - melyek kitűnően bemutatják ennek a kultúrának már sötétbőrű őshonos népének a faját, de mi már megtaláltuk ennél a népnél a «fehérbőrű» papi rendnek az emlékeit is.
Az Olmék kultúra tehát egy vulkanikus és kemény kövekből készített kőfaragásos szobrok kultúrája volt, és az emberi és állati szobrok mellett már vannak vallásos motívumai is. Az oltárkövei nagyon hasonlók az általunk ismert katolikus templomok oltáraihoz, melynek faragott díszítő motívumai egy igazi nagy művészetet mutat be.
Igen, az OLMÉK kultúra már egy őshonos népnek a kultúrája volt, tehát egy átvett, megtanult kettős, hold és nap kultúra lett amit attól az ősi papi rendtől vett már át, melyhez a magyar őseink is tartoztak.
És mivel bizonyíthatjuk be ezt? A fennmaradt fehér emberfejeket kifaragott szobrokkal, melyek már pontosan azon helyeken találhatók meg a yucatáni Mayaföldön, ahol kiformálódott a későbbi maya kultúra az Olmék kultúrából, mint pld. KABAH-ban. Az itt megtalálható álarcok használata fejezi ki ennek a kultusznak az formálódási idejét. A mayáknál eddig beszélhetünk háromféle PAPI fajról az első az álarcos nem mayafajú uralmi rendről ad vallomást, melynél az álarc eltakarja a szemeket ugyan, de a fejformája és a testalkata, és főleg a bajusz jelenléte egy fehér fajra utal. A második szobor is egy fehér emberű papi rendről beszél, egy simaarcú szakáll és bajusz nélkül és végül a ma is jól ismert maya különleges arcformájú papjairól. Ugyanígy megtalálható már a későbbi időkben a fehérpapot képviselő CHAK MOL szobor is több helyen, mely mindig a emberi élőszívet áldozó papokat ábrázolta akiknek a Nickname volt CHAK MOL és sajnos az igazi nevük nem maradt az utókorra. A régebbi kutatások arra mutatnak, hogy ez CHAK MOLÁ az i.u.-i 925 évek után került a maya kultúrába a TOLTÉK hódítók által.
Chak volt az esőisten neve a mayáknál és az áldozatokat neki ajánlották fel, hiszen eső nélkül nem lehetett aratni és nem lehetett elegendő élelme a népnek.
Az indián kultúra 3000 ezer évet élt csupán mint kultúra! A i.e. 1500-tól a spanyol hódításig azaz az i.u.-i 1500-as évekig.
A maya kalendárium, naptár eredete az indiai, ázsiai kettős időszámítással rendelkezik, azaz magába foglalja a hold időszámítást és egy 365 napjárási évet. A holdnapos számítását igen jól ismerjük a babilóniai kultúrából, mint a húszas számolást amit a mayák TZOLKIN-nak neveztek. 13 x 20 napos hónap adta ki a 260 napos holdi évet.
HAAB volt a 365-ös napos időmértéküknek a neve, melyet 18 hónapra osztottak fel azaz 18 x 20 napos hónapra melyhez hozzáadták még az 5 elveszett napot és ezeket az év végi ünneplésre használták fel. Ezen kívül a mayák ismerték és használták a 18 hónapos horoszkópi naptárt is, melyet szintén jól ismerünk a KALDEUSI papok által és megint csak Babilóniában.
Írása egy igen magas szintű képírás még, melyeknek a betűjegyeit ma már megfejtették ugyan, de nem magát az olvasását, mert elképzelhetően egy szövegnek többféleképpen való olvasása volt lehetséges, és így egy írásmű több szövegeket adhatott ki magából. Itt is újból találkozhatunk a Magyar nyelvnek az egyenes és fordított olvasásával, avagy a rovásírás sorainak időnkénti felcserélésével.
Pld. Az első sor balról jobbra majd a következő 5 sor jobbról balra való olvasása.
Szokásaik sokszor megegyeznek a Magyarsághoz kapcsolódó törökféle hunoknak a szokásaival. Az újszülötteknek a tábla közé szorított fejeivel, hogy az agyban lévő mirigyeket serkentse és ezzel egy későbbi, jobb agyi működést elősegítsen. Az orrsövénynek az összetörésével kapták meg a maya papok azt a bizonyos külsőt, mely annyira jellegzetes lesz rájuk, hiszen az összes kódexeikben így festették le őket. Az emberi szépségének a fogalma igen messze esett a görög kultúrából ránk maradt emberi tökéletességtől. Ennek az egyik formáját a szem tengelyének az elfordításából kapták meg úgy, hogy a kisgyermek orrához kisebb tárgyakat helyeztek el, lógattak le és ez által lett a nézésük ferde.
Sok olyan csontvázleleteket találtak, melynél látható volt a fogak lereszelése Jáde-köves inkrusztrációval.
A mayáknak a vallásos életét nézve igen sok közös vonást találunk meg a később megjelenő katolikus hittel, szertartásokkal. Keresztelő- féleség, áldozás megtalálható volt a mindennapos életükben. A névadás és a foglalkozás kiválasztása mindig a születésnapi dátumtól függött, tehát a horoszkóp használata különlegesen fontos volt a számukra ez volt a életük vezetőereje ugyanúgy, mint a Babilóniában, és ez is egy Krizsna-féle közös hold és napkultusz kiegyezéséről beszél minden bizonnyal, melynek a gyökerei Észak-Indiába nyúlnak vissza! De nem így a magyarjainkhoz csatlakozó hunoknak az eredete, hiszen ma tudjuk, hogy a nyelvünk nem egyezett meg a Naga féle egyszótagos nyelvvel, hanem az alapnyelve egy törökféle nyelv volt, melyhez átvett a papjaitól az általunk igen jól ismert szent tanító magyar beszédmódját. A közös idióma tehát nem a faji alapnyelvű beszédmód volt, hanem a közös magyarnyelvű papok által tanított nyelvrész lett.
A maya nyelvben a hun elsőt jelent a kínai-naga dialektus után. Így nevezték magukat azok az ősi őshonos népek, melyek a holdhitűek voltak még. Biztos, hogy innen ered az ősi magyar HUD szavunk is mely éppen holdat jelentett -avagy nem lehetett volna véletlen az, hogy ez fordítva lenne igaz - a Magyar tanító nyelv után lettek volna HUD-ok, azaz HUN-ok, mivel ezek az utóbbi népek nem tudták kiejteni a kemény mássalhangzókat! Így legalább is magyarázható lenne a különbözőféle alapnyelveknek a létében egy közös szó és egyben megadna a júdaiaknak is egy hovatartozást a holdkultuszával kapcsolatban.
Azt hiszem, hogy nem igen járnak messze az igazságtól, mivel maguk ezek HUD-HUN a népek lettek azok, akiket tanított, átformált a magyarféle papirend.
Ez az a közösség, mely egybeforrasztja a világ sok részén a sok különböző fajú népeket, akiket sok kutató mint rokon népeket tüntet fel a mai napig is - és amely igen messze áll a valóságtól.
Nem győzöm elégszer hangoztatni, hogy nem vagyunk még finnek, egyiptomiak vagy éppen kussiták sem - sem fajilag, sem nyelvileg. Magyarok vagyunk, az a tudós nép mely sok-sok ezer éven át tanított hitet, nyelvet és kultúrát - sőt formáltak sok különböző népet, vallást és beszédmódot minden 2160 év után.
Ők formálták át az egyszerű, primitív ősi népeket!
Ez az ősi Papirend a tudományuk átadásával lettek e népeknek az Urai, betöltve minden vezető szerepet!
Ők lettek az államfők, katonai vezérek, tanítók és papok. És így kapták meg az AR napjelentésű szó után az UR nevüket a holdkultuszt elismerő U betűvel a hold neve után.
U -luna, hud, hiú szavak után a nőnemet képviselő a femenin jellegű HOLD KULTÚRA szimbóluma volt. Velük születtek meg az első Istennők abban a békés, háború nélküli időszakban, melyet a Nagy Történelem a Boldog Időknek ismer el!

Ők voltak az igazi ÁRJÁK, az az ÁR-ja nép, ahol ez a név az AR szó után született meg, mely Napot jelentett és a HA a hovavaló tartozást fejezett ki, azaz NAPHOZ lenne ennek a szónak a jelentése, melyet sajnos nem olyan régen az emberek tudatlansága teljes mértékben átformált és sokáig igen félve mertük kiejteni ezt a szót.
A Tudományt tanítók csodálatos szerepét veszítette el a népünk 2000 évvel ezelőtt, és most jött el az ideje, hogy felébredjen mély álmából ez az ősi mesternép és tanítsa a régi, való tudományát és vezesse a világot tovább egy új, szebblétű Civilizációba!
Ezeknek a közös eredetű papoknak a képzettsége, a matematikai tudománya vitte el a népeket a Nagy Asztronómia megismeréséhez. Minden piramis központban még a mai napig fennáll legalább egy asztronómiai megfigyelő, persze minden modern csillagvizsgáló apparátusok nélkül, hiszen ezt a technikát nem ismerték. Szerszámuk csak a számolási tehetségük és a fának a kérgéből készített papiruszok voltak.
Ezen tudományos fegyverekkel kapták meg azt a hatalmas ismeretet, melyet még ma sem fedeztek fel a modern tudósok.
Tudták, hogy a mindenséget mozgató erőnek egy magnetikus, elektromos erőnek kell lenni, hiszen a föld körül mozog a hold és a mi égitestünket a napnak ereje mozgatja az orbitáján - és így a napunknak is forognia kell valami körül, egy hatalmas erő körül, melynek szintén egy elektromagnetikus erőnek kell lennie!
Ennek a Galaxiánk közepén lévő erőnek a mayák a HUNAPKU nevet adták meg.
HUN - Első
NAP - NAP
KU - ISTEN avagy ennek a szimbóluma a földi PIRAMIS.

Tudták, hogy ez az a hatalmas erő, mely a valóságban megadja földünknek és minden lényének az élethez való lehetőségét, és ez az, ami az erejével tudja szabályozni az életünket, és ezért adták meg a Főisten szerepét ennek az energiának.
Felismerték, hogy bennünk, az emberekben, sőt minden földi lényben és még az életlennek vélt dolgokban is kell lenni egy bizonyos kicsiny része ennek az erőnek. Az emberekben ez erő--- más UNIVERZÀLISÂ energiával keveredve adja a lelkünket mely valójában háromféle égi erőből áll össze. Ezek az erők teszik alkotóvá az embert és minél több ilyen erő van a testében annál jobban lesz tehetséges és jobb ember!
Itt kapcsolódik össze a fizikai test a lélekkel, a hittel és a vallással és ez a jelenlegi civilizációnk nagy embereinek a hatalmas kérdése és keresése, melyet a mayák már több ezer évvel ezelőtt jól ismertek. Ők már bezárták azt a nagy kört, melyben egy pontra jut a tudomány a hittel!
Ezt a tudományt ma a mayák által ismerjük, ők hagyták maguk után, de minden ősi papi rend tanította, és titkának tartotta, hiszen egy közös eredetű tudománnyal rendelkeztek, sőt a magiár árja papok adták tovább a későbbi időkben ezt a beavatottságot az újonnan kialakult már őshonos papoknak.
Ez a titkos TUDOMÁNY volt az, mely végigjárta a kerek földet és adta meg a civilizációk alapjait az ősi népeknél, ők alakították ki a különböző életformákat, és természetesen nem adhatták meg a magyarázatot az egyszerű, tudatlan népeknek, hanem szimbólumokba formálva, mint egy mágiát mutattak be avagy egyszerűen dogmákra szorították le az ismereteiket.
Ezért nem szabad sohasem egy tudományos eredet kutatásánál figyelmen kívül hagyni a népnek a tudományát, nyelvét és hitét! Ez a három dolog mindig egybefügg és elválaszthatatlan lesz egymástól.
A tudást a nyelv tükrözi legjobban, és a papok által megismertetett tudás ad ki magából egy kollektív elképzelést a világmindenségről, mely vallássá, hitté alakul át idővel. Ez adja meg minden népnek a múltját, ez által fejlődik tovább egy jelenné és e két időszak ismerete fog egy jövőt kialakítani, egy újabb Civilizációt!
A Maya Kultúrában a legfontosabb szerepet a Naprendszerünk orbitájának az időmértéke adja meg, és ezt nevezhetnénk úgy is, mint a maya magiár papi rendeknek a Galaktikai Kozmikus ismeretét.
A mayák ezt az orbitát kialakító erőt már időre tudták átszámítani.
Einstein beszélt először erről a számítási technikáról nem is olyan régen - és a mayák ezzel a kuantikus számolással kapták meg a 25920 évet. Így ez a ciklus beszél arról, hogy a Naprendszerünk 25920 év alatt teszi meg a teljes útját a hatalmas Hunpaku magnetikus ereje körül.
Ezt az időt 5 részre osztották fel és egy 5-öd részének az ideje határozott meg a tudományukban egy Civilizációt, melynek újból az ősi papok a Nap nevét adták meg és a jelen pillanatban a NAPRENDSZERÜNK az 5. Napban van, tehát az utolsó szakaszának a végéhez ért és 2012. december 22-én éjjel 12 órakor lép át egy újabb ciklusába a Naprendszerünk. Útja, orbitája nem kerek, köralakú, hanem ovális és így nem egyformán éri el a hosszú útján Naprendszerünket a Hunapku ereje.
Azt az időszakot, amikor ez az erő bőséges akkor, amikor közelebb állunk ehhez az elektromagnetikus erő központhoz - a mayák Kozmikus Nappalnak nevezték, és az útnak a második felét, ahol ez az energia egyre kevesebb hatással van a naprendszerünkre Kozmikus Éjjelnek hívták. Mint látjuk, jelen pillanatban nem sok ilyen éltető erő ér el minket, melynek a következményét mindannyian érezzük valamilyen negatív formában. Ezt a 25920 évet a mai csillagászok 25625 évre teszik, mivel ezt a számot adja ki hibásan 5x5125 év.
Ennek az oka az, hogy nem az orbita közepén helyezkedik el ez az erő és így nem minden ciklusnak lesz egyforma az időmértéke.
Ha a 25920 évet 12 részre osztjuk fel, akkor megkapjuk a kozmikus hónapokat 2160 évvel, mely kiadja a 2160 éves ciklusokat. Ezek a ciklusok, kozmikus hónapok fogják az emberiségnek a fejlődési idejüket meghatározni. Minden ilyen ciklus után megváltozik a tudománya, a nyelve és hite a földön élő embereknek, de mindig az előző ciklusból fejlődik tovább!
Ezek a kozmikus hónapok az égboltunk csillagzatának az állása, a csillagképek után kapják meg a nevüket és ezeket a neveket már jól ismerjük a földi havi horoszkópjaink után.
Ez megint csak igen ismeretes volt Babilonban, a KALDEUSI papok által - tehát a káldeusi papok ismerete is megint csak egybetartozik a mi papi rendünk tudásával, és őket ismerjük úgy, mint a csillagászat tudósainak az őseit. Tudjuk róluk, hogy a papi rendeknek íródeákjai voltak, az írás és számolás tanítói.
A tanulmányaim során sohasem foglalkoztam a Magyarországon igen közismertté vált ARVISURÁVAL, DE MINT ÉRDEKESSÉGET MEG KELL említeni, hogy a káldeusi papok az ősi időben még a KUKULKAN neve alatt szerepelnek, annak a KUKULKÁNNAK, aki a mayák tanítója volt, annak a KUKULKÁNNAK akit még a keltáknál is megtalálunk A legendáikban mint az első NAPKIRÁLYT említik, és akinek a felesége éppen Méd volt és ezt a feleséget el kell fogadnunk mint egy női papi rendet, a médeknek pedig az ötödik törzse a még női uralmú MAGIÁR papi rend volt.
A férfiuralmat képviselő papi rend tehát a Kukulkán-féle tudományt hirdető Káldeusok voltak és ezek a csillagok járását, a Kozmosz titkait ismerő tudósok a különböző ciklusok meghatározói - mely annyira jellemző lesz a mayák világában - és ezeknek a földi tükörképeinek megalakítói lettek.
Az Arvisura regevilága mint a nagyszellemek rovódeákjának nevezi a KUKULKAN – Káldeusokat, aki Manitu Nagyszellem tanácsára Ataiszban meghonosította az égiek tudását és bölcsességét!
Az ARVISURA is beszél a Naprendszerünk orbitájának az idejéről, 25900 évről és nem számolja hozzá azt a NEM IDŐT - melyet a mayák éppen a Vénusz, a magyar TÜNDÉR SZÉP ILONA orbitájával kaptak meg! A másik eltérés, amit állít az Arvisura az, hogy 25900 év alatt a föld tengelye egy egész körben elfordul, a mayák szerint csak 90 fokban.
A magyar és káldeusi rendek tudományát igen jól felismerhetjük történelmi helyekből, időkből és népektől, a világnak sok-sok egymástól elszakadt területein és ahol ugyanazon a papi rendről egy és ugyanazon Titkos Tudományról adnak hírt.
A Szavak Titka c. könyvemben megjelöltem a MAGIÀR papi rendnek egy útját csupán a szavak etimológiája, elemzése után és nem is olyan régen kinyitottam a számítógépen egy TAMANA oldalt és megtaláltam az ősi világnak különböző magyar nevet használó térképeit. Nem véletlenül az Irán északi részét kimutató adat ragadta meg a figyelmemet, hiszen innen indult el a magyarságunknak azon kicsiny része, mely végül is ázsiai népekkel alkotva megalakította a MAGYAR NÉPÜNKNEK a törzsszövetségét. És az sem lett véletlenek játéka, hogy itt volt megtalálható a legtöbb ősi magyar szavunk.
Innen indult el a magyarságunknak azon kicsiny része egyesülve a babilóniai KALDEUSI papokkal a perzsa hódítási háborúk miatt, a vérengző papi üldözések után. Nem véletlenül együtt, nem ismeretlenül, hiszen már a HYBERBOREUSZBAN a mondák mint férjet és feleséget tüntették fel és egyesülve alkották meg az 500 éves Van-tói birodalmukat.
A számítógépemen volt a magyarféle papi rendeknek más helyű térképe is mint pld az Indiai és Tibeti névemlékek leírása. Ezt a területet nem figyelembe venni szinte lehetetlen, hiszen itt születik meg először az a kettős kultúra, mely magába veszi az ősi őshonos népeknek a HOLD KULTÚRÁJÁT a már fejlettebb NAP KULTUSSZAL a Madura hegység lábánál a nagy, FEHÉR KRIZSNA napkultuszi hódító vezetése által és természetesen megint az árja hyberboreuszi papok tanításával, azoknak a papoknak a tanításával, ahová a magyar népünk papjai is tartoztak. Az sem véletlen, ha elolvassuk KRIZSNA MONDÁJÁT sok hasonló vonást találunk benne a mai katolikus valláshoz viszonyítva, és ezzel lesz egy vallási öröksége a világnak árja doktrinával, a szentháromsággal 2000 évvel a katolikus vallás megszületése előtt. Innen indul el a NAP KULTUSZNAK az első győztes Napura, mely megadja az ISTENNEK AZT A SZEMÉLYISÉGET, MELYET A MAI NAPIG ISMERÜNK! A Jóságának, a Szeretetének az Igaz szavát, az Igét! A KRIZSNA feláldozását, győzelmét és az örökké valósulását fogja hirdetni az innen kiinduló tudomány. Itt születik meg a katolikus vallásnak az alapja.
Az ősi Kanári szigeteki kultúrában is megjelennek őseink ismeretei a tanításuk által, ott ahol a napnak a neve Mogaran volt és a férfiuralmú rendjüknek a neve FAJKAN lett. Ott találtam meg először a magyar TEMES szavat is. Csak ott ismerték a hunféle 'szem' motívumokat, melyet a mi hunrészű népeink használtak különböző hímzési és díszítési motívumként.
A női papi rendjüknek a neve ARMIGUADA volt és ennek a neve az ARAMI Guada lenne később megint más helyen és más időben. A ra szó már a KETTŐS KULTÚRÁRÓL és az ARAMI nyelvről beszél, de mivel a magyar szavainkat fordítva is lehet olvasni IMA ARA azaz kettős ima.
Innen maradt fenn a magyar ARA megnevezés is, mely már két embert, egy párt jelöl meg.
Az etruszkok magyarságának a kérdése is tisztázódni fog lassan, mindannak ellenére, hogy a nyelvükben, írásmódjukban, szokásaikban mint a magyarság rokonait tüntetik fel! - de nem lehet azon egyszerű oknál fogva, mivel e nép a szemita népek csoportjába tartozott bizonyos kutatások szerint, és megint csak papi rendnek a tanításával lehet szóba hozni, mint pld. a sumeri Mada földön is, ahol szintén tanította a szemita népeket a magiár papi rendünknek a SZEMERE törzse (lásd a drága Tomory Zsuzsi kutatásait) Lehetséges lehet, hogy ebből a névből ered a szemitizmus szó, mely a mai napig is sok nyelv által ismert az egész világon!
Igen papjaink, még más vallás, nyelv és kultúra kialakításában is részt vett és nemcsak Sumérián hanem a Nagy Asszíria területén is annak a másfajta szemita népnek a kialakulásában, a tudományában és a nyelvében, akik a mai napig is megtartották az arámi nyelvnek az egyik dialektusát, melyet ma SIRIÁK nyelvnek nevezünk. A mohamedán vallás nevének a jelentése is lefordítható könnyen a maya-magiár nyelv segítségével! MOJEN -GYERMEK, MÉD női papi rend, DÁN férfiuralmú papi rend - azaz két papi rendnek gyermekei lettek
Egy Civilizáció időmértéke 5125 év, melyet a mayák 5184 évként hagytak ránk! Ismerjük a jelenlegi civilizációnknak a történelmét, tanultuk az iskolákban de nem jól. Sajnos nem hűen! Az írásokban, könyvekben, kódexekben fennmaradt betűvetések nem adták ki az igazat, hiszen mindig egy háborúskodás után születtek meg ezek a papírra vetett sorok és a Történelmet mindig a győztes fél írja meg! A vesztesek a múlt árnyékába kerülnek és az elveszett nagysága, tudása új és hamis név alatt marad fenn.
Ez történt a 13000 évvel ezelőtt megjelent ősi papi renddel is, mely a világ minden táját felkeresve adta meg a tudományokat, nyelveket és hiteket a kozmikus ismeretei alapján, de a mayák ezt a Titkos Tudományt olyan kemény kövekbe vésték a jelképes írással, melyet egy győztes ellenség sem tudott kitörölni a mai napig sem.
MAYÁK 7 TITKOS PRÓFÉCIÁJA
Azt hiszem, hogy mindannyian olvastuk a Bibliának az ÙJ TESTAMENTUM oldalain lévő jövő leírását, ismerjük Nostredamus jövendölését, igen tudott katolikus világunkban a Szűzanyánknak a kinyilatkoztatásai is, de sajnos kevesen ismerik a maya papok által a kövekbe vésett próféciákat. Mindegyik egy és ugyanazon mondanivalót tartalmaz egy ciklusnak a végét mely csak a maya kultúrában maradt fenn az ősi, hiteles formájában a Galaktikai Ismeretek által. Elvesztek a babiloniai káldeusok ismeretének az adatai, elvesztek a perzsa hóditó háboru miatt, de ezzel forr újra egyé a két papirend, igy lesz újból a mondai férj és feleség és együtt építik fel sok évszád után azt a piciny országot, melyet ma Magyarországnak nevezünk és minden bizonnyal a vérünkben csörgedezik e két papi rend vére és a mi elfelejtett öntudatunkban él továbbra is a tudományuknak minden apróbb ismerete!
Az első maya próféciának az első sorai nekünk magyaroknak is szól, mivel itt adja ki az utasítást arra, hogy újra vissza kell állítani a már elveszett tudós Papi rendeket és ezáltal ránk is vár a Káldeusi és Maghiár rendek újbóli megszervezése, felállítása! Hatalmas feladat kevés idővel!
Nem csevegni, nem félni kell a Jövőtől, hanem felébreszteni a tudatalatti ismereteinket, és formálni az igaz, NEM HAMIS papokat. Nem, nem a vallást kell megváltoztatni a jelen pillanatban, hanem azt a vallási tudományt felépíteni és tanítani, mely ezelőtt még 2000 évvel jelen volt a népeknél, hiszen, maga Jézus is ezt tanította!
Elménkben kell felépíteni ennek az utolsó Civilizációnknak a KOZMIKUS PIRAMISÁT minden szimbólumával, magyarázattal és ismertetni a nagyvilággal!
Az eddigi ismeretek alapján tudjuk, hogy a maya Kalendárium 2012, december 22-re jelzi az utolsó ciklusának a végét! Ez magában nem jelent semmit, hiszen ciklusokról van szó, és ahogy egy ciklus befejeződik, úgy születik meg egy újabb, de a 2012-es ciklusi változás különbözik a többitől, mivel ekkor fog befejeződni egy Nagy Év is 25920 évvel. Nem lesz vége a Világnak, sem az évek számításának, mivel újra kezdődik el egy NAGY ÉVA egy új 5125 éves ciklussal, azaz a mayák pontos számolása után 5184 évvel! Nem lesz vége a földi életnek!
A mai kutatók az 5125 évet egy mayai piramison, Palenquen talált évszám átszámításával kapták meg, ahol a dátum az i.e 3113 (hozzáadva 2012) évet jelöli meg, ezt kell elfogadnunk mint az utolsó Civilizációjának az idejét, de a különböző civilizációknak különböző ideje volt a valóságban attól függően, hogy milyen erővel hatott rá a HUNAPKU ereje.

A mayák univerzális nyelve a matematika volt és e nyelvhez szerencsére nincs szükségünk tolmácsra. Ennek köszönhető, hogy ma viszonylag igen könnyen érthetőek a ránk hagyott magyarázatai, ismertetései. Ma a papjait már nem találhatjuk meg, hiszen a szó legszorosabb értelmében eltűntek az i.u. 830-as években, de szent írásait a piramisok köveibe vésve láthatjuk. Gyönyörködhetünk a kódexeiben, a csodálatos rajzos írásaiban és minden sorának a megértése után meg kell állunk, és gondolkoznunk kell azon, hogy mennyire értelmes és logikus gondolkodású emberek voltak. Ismerték a kuantikus számolási módszert és csakis ezzel tudták megadni a ciklusokat, hiszen ciklusokon épül fel az egész Világmindenség, a magnetikus, az elektromagnetikus energiák ereje által. A csillagállásokból jósolták előre a földrengéseket, ahol újból ezek az erők hatnak egymásra és sugározzák az energiáikat a Földanyára.
A magyarázataikat megisverve erősödik meg bennünk az a vágy, hogy népünk ébredjen fel a 2000 éves mély álmából, és adja vissza újból más népeknek az ősi titkos tudományát! Nem, nincs bennünk semmi hatalmi vágy akkor amikor erre gondolunk, ez csupán egy igen szükségletes tanítás, és csak is a régi paprendek tudják újból felismerni azt, hogy eljött az idő nemcsak a tudomány, nyelv és hit újbóli fejlődésére, hanem ezzel együtt egy új Civilizáció ajtaja fog előttünk megnyílni és ezt a kaput az emberiségnek egy megértéssel kell átlépnie, és ehhez vezetőkre van szüksége.
A világnak el kell vetnie a régi, hibás felfogásokat, a babonás hitüket, a hamis proféták bilincsbe verő láncait. Az első próféciát pontosan ezért nevezhetjük Felhívásos Reménynek!
Felhívás a közeljövői tragédiákra, melyek már többször felhívták a figyelmünket és figyelmeztettek bennünket! Reményt sugározni az ettől félőknek a lelkébe, hogy mindez könnyíthető legyen a nagy tudású szent emberek által, akik ezen a göröngyös utakon át tudnák segíteni a népeket, az emberiséget.
Ennek az új tudósrendnek felépítéséhez a mayák megadtak 13 évet, melyből sajnos már majdnem 6 év eltelt, de van még teljes 7 év a részünkre, nincs minden elveszve és reméljük azt is, hogy e kis beszélgetésünk is hozzásegít az ősi nagy galaktikai magyar tudomány megtalálásához, felállításához, tanításához, és főleg ahhoz, hogy mindezek előtt megismerjük a valóságot és szét tudjuk választani azoktól a misztikus meséktől, melyek az évszázadok során akarva és akaratlanul feldíszítették a galaktikai ismereteit az ősi papi rendeknek. Megismerni a vallásunknak, a vallásoknak a fizikai okát, megismerni a Teremtést.
1999. augusztus 11.
Igen emlékezetes dátum volt a napnak eklipszéjével és csillaghullással.
Ekkor lépett az emberiség a spirituális időszakába, a meditációjába!
Valójában ekkor értük el azt az időt, amikor a jelenlegi hátramaradt civilizációi évekből az emberiség már nem fog tudni újat tanulni. Ezen a napon fejeződött be a már ma jól ismert indigó gyerekek születése.
Ezen a napon érte el a FÖLD a Nap legközelebbiségét és a Holdhoz a legnagyobb távolságát.
Mindezen jelenségek sokkal jobban befolyásolták az embereket, mint ahogy ezt elképzelni tudnánk.
Ezzel a dátummal kezdődik el az első Profézia, ezen a napon volt a KOZMIKUS KERESZTJE a Földünknek a napfogyatkozás által, mely egyben megjelölete az utolsó 13 évet a 2012-es proféziai dátumának.
 

EL-LA

Állandó Tag
Állandó Tag
IGEN ! Ez az a cikk, erre gondoltam.Köszönöm HUNSS, hogy behoztad. kiss

Több mint különös. hogy ez a HUNSS ilyen hírtelen itt termett, mint egy ANGYAL, ha fontos dologról esik szó!

Mégegxszer köszönöm!

Ella
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Ella és ..
Szóval közismert majdnem amit feltettél. Közismert például az érdeklődők táborában Bakay is, akinek igaza van.
Arra azonban megkérnélek, ha tisztán ls teljeskörűen akarsz látni -és nem a részletekben elveszni- akkor tudnod kell: az Arvisura nélkűl ez nem fog menni.
Más: az etruszkok kérdése nem kérdés már régen, azok között, akik az előbbi könyvet elolvasták.
Nem voltak "maghiár káldeus rendek" és egyéb bődlik, legfeljebb a megtévesztők szótárai tartalmaznak ilyen bölcseleteket...a dehungarizálás érdekében. A hunfajú népeknek pedig a papjait hol sámánnak, hol pateszinek, hol táltosnak, hol bátnak nevezték..a törzstől függően. Huszonötféle papot képeztek már a kezdetekben Ordoszban. A papoktól pedig élesen megkülönböztették a beavatottakat, akikből bizony kevés volt. , Valamilyen bősz érdekek mentén azonban ,rengeteg a költött halandzsisztikus elem őstörténetünkben...de ezt mi, "szarból jött magyarok" (Spiró György mondta , a Széchenyi díjához passzol) azthiszem ezen már túlvagyunk, azaz felismerjük ezeket..
Csodálkozom, hogy az "indiánokat" még mindíg misztikus ködbe burkolva ellehet adni, vagyis azt, hogy nagy léptekkel halad annak felfedése, ugyan kik ők? Meg micsoda csodanagy matematikusok voltak...és ígytovább...Mindez a figyelemelvonás alfája a lényegről. Ez már sokak számára nem kérdés, akár a Móricz János kutatás (van ilyen honlap) alapján ...Ha valaik megszerzi Várkonyi Nándornak az 1940 körűl írt könyvét (Sziriát oszlopai) akkor látja, már Ő is tudta, hogy mi a helyzet a majákkal, inkákkal és más indiókkal. Ezzel kapcsolatos mai ájulások megkéstek. Úgy mint a Kanári szigetek sztorija is, mellyek valószínűleg az Atlantisz darabjai...maradékai.
Na és kik a magyarok? Erre a választ azonban csak az Arvisura tartalmazza úgylehet.
 

SpiritFox

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem értem mivel lenne jobb, ha minket kapnának fel annyira, mint a fent említett indiánokat. Én nem vágyom rá, hogy bárki azért mások fölé helyezzen, mert Magyarnak születtem.
Isten előtt és ugyanúgy előttem is minden ember egyenlő, legyen az bárki és jöhet bárhonnan...Büszke vagyok rá, hogy Magyar vagyok és szeretem a hazámat teljes szívemből, de igazán büszke arra voltam és leszek, amit saját erőmből építek fel, főleg ha az a népem javát szolgálja. Nem azt mondom ezzel, hogy ne ismerjük meg kik voltunk, igenis tudjunk meg mindent a múltunkról és az adjon erőt és lelki támaszt nekünk! Szerintem ne azon filózzunk hogy ki miket írogat rólunk, vagy, hogy milyenek lehetnénk, ha a történelem máshogy alakul, hanem hogy milyenek vagyunk most és milyenek leszünk! Egy jobb világ építői, csak hinnünk kell magunkban!
 

EL-LA

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem értem mivel lenne jobb, ha minket kapnának fel annyira, mint a fent említett indiánokat. Én nem vágyom rá, hogy bárki azért mások fölé helyezzen, mert Magyarnak születtem.
Isten előtt és ugyanúgy előttem is minden ember egyenlő, legyen az bárki és jöhet bárhonnan...Büszke vagyok rá, hogy Magyar vagyok és szeretem a hazámat teljes szívemből, de igazán büszke arra voltam és leszek, amit saját erőmből építek fel, főleg ha az a népem javát szolgálja. Nem azt mondom ezzel, hogy ne ismerjük meg kik voltunk, igenis tudjunk meg mindent a múltunkról és az adjon erőt és lelki támaszt nekünk! Szerintem ne azon filózzunk hogy ki miket írogat rólunk, vagy, hogy milyenek lehetnénk, ha a történelem máshogy alakul, hanem hogy milyenek vagyunk most és milyenek leszünk! Egy jobb világ építői, csak hinnünk kell magunkban!

Én is így gondolom és arról is meggyőződtem már utamon, hogy minden emlék és tudás (legyen az földi vagy más dimenzióbeli) abban segít, hogy itt és most Isten-tudatosságunkra ébredjünk, mert attól a perctől Istennel a mindenkori jelenben egységben létezünk és társteremtőkké válunk.
Szeretettel Ella
 

EL-LA

Állandó Tag
Állandó Tag
Ella és ..
Szóval közismert majdnem amit feltettél. Közismert például az érdeklődők táborában Bakay is, akinek igaza van.
Arra azonban megkérnélek, ha tisztán ls teljeskörűen akarsz látni -és nem a részletekben elveszni- akkor tudnod kell: az Arvisura nélkűl ez nem fog menni.
Más: az etruszkok kérdése nem kérdés már régen, azok között, akik az előbbi könyvet elolvasták.
Nem voltak "maghiár káldeus rendek" és egyéb bődlik, legfeljebb a megtévesztők szótárai tartalmaznak ilyen bölcseleteket...a dehungarizálás érdekében. A hunfajú népeknek pedig a papjait hol sámánnak, hol pateszinek, hol táltosnak, hol bátnak nevezték..a törzstől függően. Huszonötféle papot képeztek már a kezdetekben Ordoszban. A papoktól pedig élesen megkülönböztették a beavatottakat, akikből bizony kevés volt. , Valamilyen bősz érdekek mentén azonban ,rengeteg a költött halandzsisztikus elem őstörténetünkben...de ezt mi, "szarból jött magyarok" (Spiró György mondta , a Széchenyi díjához passzol) azthiszem ezen már túlvagyunk, azaz felismerjük ezeket..
Csodálkozom, hogy az "indiánokat" még mindíg misztikus ködbe burkolva ellehet adni, vagyis azt, hogy nagy léptekkel halad annak felfedése, ugyan kik ők? Meg micsoda csodanagy matematikusok voltak...és ígytovább...Mindez a figyelemelvonás alfája a lényegről. Ez már sokak számára nem kérdés, akár a Móricz János kutatás (van ilyen honlap) alapján ...Ha valaik megszerzi Várkonyi Nándornak az 1940 körűl írt könyvét (Sziriát oszlopai) akkor látja, már Ő is tudta, hogy mi a helyzet a majákkal, inkákkal és más indiókkal. Ezzel kapcsolatos mai ájulások megkéstek. Úgy mint a Kanári szigetek sztorija is, mellyek valószínűleg az Atlantisz darabjai...maradékai.
Na és kik a magyarok? Erre a választ azonban csak az Arvisura tartalmazza úgylehet.

Bihar kedves, olvastam én az Arvisurát is, de minél több ismeretet szerzünk, minél több forrásból, annál tisztábban ráláthatunk a kilétünkre és kialakíthatjuk saját véleményünket, ami végül elvezet az egyetlen igazsághoz Istenhez, tehát a megvilágosodás állapotához. Egy még jobb könyvet is tudok ajánlani, amiben nagyon szépen le van vezetve a magyarok eredete és ez: Bunyevác Zsuzsa: A Szent Grál eredete.
Szerető szívvel Ella
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
EL-LA!
Sajnos nem olvstad, legfeljebb ezt mondod. Aki olvasta, annak nem ilyen választ kell adnia...
Semmiféle bulvár Bunyeváccal ugyanis nem egyenértékű, hanem egy egyedi, különleges könyv..
Ráadásul nem is éretettük meg egymás mondandóját úgytünik. Sajnálom..
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért kell, hogy az elolvasás egyenlő legyen a hivéssel?
Mindenki nézete szerinti választ ad. Te is. Én is. EL-LA is.
 

Z.Gábor

Új tag
Sziasztok:)
Sajnos nincs sok időm regényeket írni minden frumon! :)
De azért hozom amit hasznosnak vélek! Szeretettel Gábor:)
A docler.hu 20-án megszűnik, addig tudjátok megnézni a filmeket //docler.hu/video/309521
//docler.hu/video/335402
//docler.hu/video/338975
Keresgéljetek :)

linktelenítette: elke
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Hát igen... Ezért keresgéltem az interneten, mert csupán azért nem kellene elvetni egy hipotézist, mert ezoterikus oldalakon található. Viszont ez a "dimenzióváltás", "kvantumugrás", "felemelkedés az ötödik dimenzióba" - nekem túlságosan megfoghatatlan és fantáziadús elképzelés.

Legalább valami kis kézzelfogható valóságalapja lenne...! Eddig sajnos nem sikerült találnom semmit, viszont annyi hülyeség van a neten, hogy lassan el lehet veszni benn. Ha ez így megy sokáig, hasznavehetetlen lesz az internet. :(

Az ember DNS-szerkezete a Fotonöv nélkül is folyamatosan változik, ez biztos.

<object width="425" height="344">


<embed src="http://www.youtube.com/v/TkV73R8adkI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>

Pedig van szó az interneten a Fotonövről bőven.

alcione.jpg


Paul Otto Hesse 1978-ban készített tanulmányt a rendszerről, amelynek a mi napunk is tagja, és felfedezett a napok pályájára merőlegesen egy FOTON ÖVET, vagy MANASZIKUS GYŰRŰT.

A Wikipédia szerint ez egy "áltudományos meggyőződés". Nincs tudományos bizonyíték a létezésére. Ugyanakkor tudós körökben is egyre többször hangoztatják azt, amit Paul Otto Hesse: azaz, várható olyan kölcsönhatás a fotonöv a Nap és a Föld mágneses tere között, aminek következtében az elektromos berendezések tömegesen meghibásodnak.

A különbség a kritizált "áltudományos" Hesse és a hivatalosan is elfogadott "tudományos" élet kiválóságai között az, hogy előbbi ezt már lassan 40 éve megállapította, az utóbbiak csak most kezdenek rácsodálkozni arra, hogy mi történt a Napunkkal...;)

(Persze, ők még véletlenül sem említik meg a fotonövet, mert mint tudjuk, az nem létezik.):mrgreen:



 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A csillagászati változások egy jelentős része lassú, folyamatos, mondhatni lineárisan monoton az időben. Ezért ha a fotonöv valami újat produkálna azt már a műszerek észlelték volna úgygondolom. Ha nem, akkor pedig nagyon lassú a változás. De mindenféle lassú változással számolni kell a világegyetemben is...mióta a világ létezik...(de melyik világ?) nemcsak mi öregszünk..
A béke, a megértés és egyebek...a Vízöntőben fog ilyesmi előfordulni a jóslatok szerint. Már viszont benne vagyunk..és?
 

SpiritFox

Állandó Tag
Állandó Tag
A napunkról hallani ezt azt, de kitörések eddig is voltak, csak most az információ gyorsabban terjed és szinte minden eljut az emberhez a neten keresztül, az biztos hogy 11 évenként polaritást vált a nap, ami hatására fokozódik a tevékenysége. Foton övről nagyon kevés magyar oldal van, és mindenhol nagyrészt ugyanazt írják. Állítólag 1987 óta léptünk be egy bizonyos időre és egyre többet tartózkodik a föld ebben a foton övben 2012-ig, mikortól teljesen benn marad 2000 évig. A föld szempontjából nem járt a belépés semmiféle látványos dologgal, amit sok helyen írtak(világosság, lángoló égbolt, fényjelenségek, sötétség). Nem értem 2012-ben miért lenne másképpen, hiszen csak a benne eltöltött idő hosszabbodik meg 2000 évre.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
A napunkról hallani ezt azt, de kitörések eddig is voltak, csak most az információ gyorsabban terjed és szinte minden eljut az emberhez a neten keresztül, az biztos hogy 11 évenként polaritást vált a nap, ami hatására fokozódik a tevékenysége. Foton övről nagyon kevés magyar oldal van, és mindenhol nagyrészt ugyanazt írják. Állítólag 1987 óta léptünk be egy bizonyos időre és egyre többet tartózkodik a föld ebben a foton övben 2012-ig, mikortól teljesen benn marad 2000 évig. A föld szempontjából nem járt a belépés semmiféle látványos dologgal, amit sok helyen írtak(világosság, lángoló égbolt, fényjelenségek, sötétség). Nem értem 2012-ben miért lenne másképpen, hiszen csak a benne eltöltött idő hosszabbodik meg 2000 évre.

Bár ahogy olvastam itt már valaki cáfolta Kristván felvetését a "galaktikus együttállással" kapcsolatban, ami épp 2012. december 21-23-án fog bekövetkezni, de erről mégis több forrásból is lehet olvasni.

Például a tudós és író John Major Jenkins azt állítja, hogy "2012. december 21-én a napfogyatkozás a Tejút gyűrűjében fog megjelenni; azaz egy felsorakozó állás a galaktikus tér és a napforduló között. Ez egy olyan esemény, ami egy több ezer éves periódusban jön össze az equinoxok precessziójának /azonos dőlés/ hatására. A hely, ahol a decemberi megfogyatkozott nap keresztezi a Tejutat, a Tejútnak pontosan azon részén történik, amit „sötét hasadásnak-xibalab be”-nek, vagy az „alvilágba vezető útnak neveznek.”
A 2012-es téli napfogyatkozásnál, a déli Nap tökéletesen együtt áll majd a Nap és a galaktikus tér elliptikus útjának metszőpontjával, ami ugyanakkor közeli konjunkcióban lesz a galaxis központjával is."

<center></center>

galactic_alignment_460.jpg




Jenkins kifejti még, hogy ez az óriási kozmikus kereszt az időben szimbolizálja a maja életfát, amely a maja kozmológia alapja.


400_3866373631336334.jpg


Ezért gondolom, hogy valami csak lehet ebben. Ha ez a dolog több mint 5000 évenként következik be, akkor beláthatjuk, hogy nem lehet a mai tudósoknak tapasztalata arról, hogy mivel jár. Lehet, hogy olyan nap lesz mint a többi, de nem tudhatjuk. Valaminek történnie kell, mert nem ok nélkül igyekeztek különböző kultúrák mindenáron eljuttatni ezt az üzenetet a távoli leszármazottaiknak.
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Természetesen. De a hit nem keveredő össze a tudással.
Lehet, hogy nem értem, amit mondani akarsz. Aki hisz valamiben, az arról a valamiről biztosan tudja, hogy úgy van.

A csillagászati változások egy jelentős része lassú, folyamatos, mondhatni lineárisan monoton az időben. Ezért ha a fotonöv valami újat produkálna azt már a műszerek észlelték volna úgygondolom. Ha nem, akkor pedig nagyon lassú a változás. De mindenféle lassú változással számolni kell a világegyetemben is...mióta a világ létezik...(de melyik világ?) nemcsak mi öregszünk..
A béke, a megértés és egyebek...a Vízöntőben fog ilyesmi előfordulni a jóslatok szerint. Már viszont benne vagyunk..és?
A változások túlnyomó része a mai "lecsillapodott" világegyetemben valóban lassú (ami nyilván egy relativ fogalom). A fotonöv létezése, bár fizikailag nem lehetelen, olyan feltételekhez van kötve (pl. fekete lyuk léte), amikre viszont mindezidáig semmi bizonyiték nincs a feltételezett térben. Persze attől még nem teljesen kizárt. Csak éppen nagyon nem valószinű.

...A föld szempontjából nem járt a belépés semmiféle látványos dologgal, amit sok helyen írtak(világosság, lángoló égbolt, fényjelenségek, sötétség). Nem értem 2012-ben miért lenne másképpen, hiszen csak a benne eltöltött idő hosszabbodik meg 2000 évre.
Egyetértek. A 2012-es év bizonyos miszitfikáló és apokaliptikus feltevésekben kap rendkivül kiemelt szerepet. Mindazonáltal a Nap 2012-ben várhatóan valóban újra pólust vált. S valószinűleg nem lesz jelentősebb hatása, mint 2001-ben volt.
 

azsoldos

Állandó Tag
Állandó Tag
Nehéz elhinni, hogy a maják meg tudták ezt jósolni, de majd kiderül. Remélem nem lesz igazuk, mármint annak, hogy világvége lesz. Vannak akik azt mondják,hogy 2012-ben egy másik ciklusba lépünk.
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
A napunkról hallani ezt azt, de kitörések eddig is voltak, csak most az információ gyorsabban terjed és szinte minden eljut az emberhez a neten keresztül, az biztos hogy 11 évenként polaritást vált a nap, ami hatására fokozódik a tevékenysége. Foton övről nagyon kevés magyar oldal van, és mindenhol nagyrészt ugyanazt írják. Állítólag 1987 óta léptünk be egy bizonyos időre és egyre többet tartózkodik a föld ebben a foton övben 2012-ig, mikortól teljesen benn marad 2000 évig. A föld szempontjából nem járt a belépés semmiféle látványos dologgal, amit sok helyen írtak(világosság, lángoló égbolt, fényjelenségek, sötétség). Nem értem 2012-ben miért lenne másképpen, hiszen csak a benne eltöltött idő hosszabbodik meg 2000 évre.

Maga a téma, mint 2012 nem áll hozzám közel, ezért nem is erről szól ez az írásom ... de úgy 2-3 éve keresgettem én is cikkeket a fotonövről a neten. Akkor még elég sok cikk fellelhető volt különböző tudományos (csillagászati) oldalakon.
Úgy fél éve valamiért megint rákerestem, és meglepve vettem észre, hogy amit akkoriban találtam, már törölték, a tudományos cikkek eltűntek azokkal egyetemben amik hozzá kapcsolódtak, és csak az "ezos" szemléletűek maradtak.
Csak egy megjegyzés volt és észrevétel, de sok más cikkel kapcsolatosan is ezt tapasztaltam. Egyszerűen lába kelt :confused:
 
Oldal tetejére