Kedvenc filmem

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
akkor kicsomagolom!

A másik főszereplő,a csaj(nem jut eszembe a neve) bármelxik filmben jó csaj:Kapis!?

A tobbi szereplo zsenialis...A "csaj" Juliette Binoche, de jatszik benne Carrie-Anne Moss is (pl.-ul Matrix), es az egyik kedvencem Alfred Molina (pl.-ul Da-Vinci kod, Bishop).
 

shade3

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a Szakíts ha bírsz-t láttam nemrég. Vígjátékra számítottam, de annyira eltalált helyzetek vannak benne, hogy néha nagyon nagy csönd volt a nézőtéren.
 

shade3

Állandó Tag
Állandó Tag
A hello dolly-t nem ismerem, de ez a film vígjátéknak valóban gyenge volt. Viszont mint önismereti film, nem is olyan rossz. Mindenesetre nem első randinak való, mint kiderült.
 

tothek

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is így tetszett, a Garfield2 sem olyan kimagasló, csak a gyerekeknek valamiért tetszik.Valószínűleg a nagyon jó minőségű animáció.
 

atneworld

Állandó Tag
Állandó Tag
A verdak nem indul tul erdekesen (szerintem), de az utolso fel ora nagyon lekoti az embert. A latvany az egesz filmben aprolekosan kidolgozott (olyan amerikai nagyzas)....
A Tul a sovenyen is tetszett, habar nem tul mozgalmas, a tartalma 2 mondatos. A szereplok se lopjak bele magukat senki szivebe.
A karib tenger kalozai 2 pedig nagyon jo kis film, egesz ideje alatt tortennek az esemenyek, es nem nincs benne egy unalmas jelenet se.
 

borez

Állandó Tag
Állandó Tag
Bertók Lajossal forgatta Mundoczó a Deltát. A schnittek alapján nagyon jó lehetett volna. Kár:-(
 

ttimeea

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap megnéztem az Egyik kopó, másik eb című filmet. Egyre jobban odáig vagyok Tom Hanks filmjeiért. A Halálsoronban is nagyot alakított
 

atneworld

Állandó Tag
Állandó Tag
Luzer SC: szerintem ne nezzetek meg, nincs benne semmi jo.
3 pancser megnyeri a baseball bajnoksagot. Es csak ritkan van benne egy-egy vicces jelenet. En tobbet vartam.
Szakits ha birsz: na ez nagyon jo kis film. Igaz hogy "magunkat nezzuk" a filmben, ahogy egy no es ferfi eli hetkoznapjait es osszevesznek kis hulyesegen. Vagyis a kis hulyeseg inditja el az egesz szakitast. AJANLOM MINDENKINEK! :)
 
Oldal tetejére