"Riadót fúj" a német kormány - támadnak az oroszok?

Elárasztotta a lengyel sajtót a hír, miszerint a német kormány a háborús készülődésre emlékeztető törvényt terjeszt a parlament elé. Az orosz hadsereg ugyanis Lengyelországon keresztül érheti el Németországot. Állítólag más van a háttérben, de a lengyeleknek erre is van tippjük.

A német kormány azt fontolgatja, hogy élelmiszer és víz felhalmozására kéri a lakosságot egy esetleges katasztrófahelyzetre való felkészülés jegyében - idézte számos lengyel lap mellett a CNBC a Frankfurter Allgemeine Sonntagzeitung cikkét.

A német újság az úgynevezett "polgári védelmi koncepció" című kormány-előterjesztésről írt. Ez az anyag szerdán kerülhet a kabinet ülése elé. Ez az első civil védelmi tervezet a hidegháború vége óta, a kormány még 2012-ben adott megbízást a kidolgozására.

Spájzoljanak vasszert!

A terv szerint a német háztartásoktól elvárnák, hogy tartsanak otthon személyenként tíz napra elegendő élelmiszert és tíz liter ivóvizet, amely nagyjából öt napra lenne elég. Emellett készpénz- és energiaellátási tartalékról (valószínűleg elemlámpákról - a szerk.) is gondoskodniuk kellene.

A dokumentum értekezik a lakosság kapcsolatának erősítéséről, egy riasztórendszer kialakításáról, az épületek megerősítéséről és az egészségügyi ellátó rendszer felkészítéséről is. A hadsereg és a civilek kapcsolata a náci múlt miatt különösen érzékeny kérdés Németországban.

A sajtó csak találgatja, mi indíthatta a kormány háttérapparátusát a javaslat kezdeményezésére. A CNBC megemlíti, hogy a múlt hónapban két iszlám szélsőséges tinédzser hajtott végre terrortámadást az országban.

Pánikban a lengyelek

A lengyel média már vasárnap kiemelt helyen foglalkozott a német lapértesüléssel, amelyet átvett a PAP hírügynökség. A tekintélyes Gazeta Wyborcza mellett a Wprost, az Onet.pl. és más sajtóorgánumok is helyet adtak a hírnek. A találgatások is elindultak azzal kapcsolatban, mi lehet a háttérben.

Az első ötlet szerint esetleg a kalinyingrádi orosz enklávé és Lengyelország között kialakult feszültség lehet a háttérben. Mindkét fel megnehezítette az utóbbi hetekben a kishatár-forgalmat, pontosabban Varsó csak meghosszabbította a júliusi keresztény világtalálkozó idejére bevezetett biztonsági intézkedéseket. A lengyelek azért pánikolnak, mert egy Németország elleni orosz támadás előbb az ő országukat tarolná le.

A spájzban vannak a törökök

A másik tipp szerint belbiztonsági aggodalmak állhatnak a berlini kormány ülése elé kerülő előterjesztés mögött. Még a Stasinak sem sikerült az, ami a török titkosszolgálatoknak, az elhárító szervezetek tehetetlenek - írta német forrásokra hivatkozva Andrzej Kublik a lengyel Gazeta.pl-ben. (A Stasi a Német Demokratikus Köztársaság állambiztonsági minisztériuma volt, amelynek ügynökei mélyen beépültek a szocialista állam társadalmába - a szerk.)

A lengyel szerző a Welt am Sonntagban is megjelent információra utalt, amely szerint több száz olyan ügynök tevékenykedhet Németországban, akik az ottani török közösséget ellenőrzik. A lap egy biztonságpolitikával foglalkozó német politikusra hivatkozik, aki szerint a török állami hírszerzés (MIT) 800 tiszttel dolgozik Nyugat-Európában, ezek többsége Németországban tevékenykedik.

A polgárháború exportja?

Emellett a hírek szerint a török szolgálatoknak sikerült körülbelül hatezer informátort is beszerezniük. A német belbiztonsági szolgálat képtelen megbirkózni ezzel a helyzettel. Ez az a hálózat, amelyet a lengyel publicista szerint még a kelet-német Stasinak sem sikerült kiépítenie a hidegháború idején

A német szakértők emellett felhívják a figyelmet arra is, hogy a török társadalom megosztottsága átszűrődik a németországi török közösségre is. Ez azzal a veszélyhellyel a török politikai harcok átterjedhetnek német területre, amivel nehezen tudná felvenni a harcot az ország titkosszolgálata, illetve rendőrsége.

Napi

elelmiszer-1-820x461.jpg
 
Nem tudom, mire készülnek a friccek, de nagyon készülnek:

Ha kell, visszaállítják a sorkötelezettséget a németek

Amennyiben szükséges, visszaállíthatják a sorkatonai szolgálati kötelezettséget a német kormány szerdán elfogadandó vészhelyzeti védelmi terve alapján - mondta a szövetségi parlament (Bundestag) belügyi bizottságának elnöke egy keddi interjúban.

Ansgar Heveling a Deutschlandfunk országos közszolgálati rádiónak nyilatkozva rámutatott, hogy a szövetségi kormány 2011-ben nem megszüntette a kötelező sorkatonai szolgálatot, hanem csak felfüggesztette, vagyis továbbra is él az alaptörvény azon rendelkezése, hogy külső fegyveres támadás esetén általános hadkötelezettség van érvényben.

Ezért az új polgári védelmi terv azzal a “forgatókönyvvel” is számol, hogy vissza kell állítani a sorkatonai szolgálatot – tette hozzá a jobboldali CDU politikusa, kiemelve, hogy fel kell készülni valamennyi lehetséges fenyegetettségre.

A legutóbb 1995-ben frissített koncepció így a katasztrófáktól a terrorveszélyen át a háborús veszélyig “minden forgatókönyvet áttekint” és rögzíti az állami intézmények, a számos különböző szövetségi és tartományi hatóság, illetve a polgári és a katonai intézmények feladatait és együttműködésük módját – mondta a bizottsági elnök.

Azokkal az ellenzéki bírálatokkal kapcsolatban, amelyek szerint a kormány félelmet kelt az emberekben, az Angela Merkel kancellár vezette párt politikusa elmondta: a koncepció azt tárgyalja, hogy miként birkózhat meg az állam és a lakosság “kritikus helyzetekkel”, ami valóban kelthet aggodalmat, ezért világossá kell tenni, hogy az ország jelenlegi helyzetétől független elgondolásokról van szó.

-------------------------------

"Új polgári védelmi terv", "katasztrófa", "terrorveszély", "háborús veszély", mindenkit hülyének néz a német. Mert ezek a veszélyek korábban nem álltak fenn, nem, ezek most lettek hirtelen!

És míg a mutti szerint a "a koncepció azt tárgyalja, hogy miként birkózhat meg az állam és a lakosság “kritikus helyzetekkel” addig a lakosságnak már megvan a maga koncepciója:
http://www.hirado.hu/2016/08/23/paprikaspray-a-drogeriak-polcain/

Kedves Jászladány
-
Nállunk nemcsak a sorkötelezettség szünt meg hanem a civilszolgálat is ami különösen az idös és ápolásra szorulo emberek számára egy nagy veszteség.
-
Igaz a menekültekkel egyidöbe további 29.000 magyarnak adott munkát No.-ban. Ertem, hogy miért sirsz! ;)
-
A képen láthato rombolás nem enekültek hanem a szél, a klimaváltozással járo tornádok okozták. Korábban nem volt nállunk tornado, ma egyre gyakrabban.
-
Vagy vegyük az árvizeket. Arvizek voltak, megáradt a Duna, vagy az Isar... de azt elöre lehetet látni, megolvadt a ho, de ma az egyik pillanatrol a másikra többszáz liter esik négyzetméterenként, apro patakocskák ugy elöntenek egy-egy falut, hogy az emberek megfulladnak a saját pincélyükben, barázsban, elnyeli öket az utcán a guli. (vizlefolyo)
-

-
 
Egyébbként ha konzekvesek lennétek akkor az egész Mo.-ot körülkéne keriteni és a seggeteken maradni abba az országban. Mert ne mond nekem azt, hogy csak a másik külföldivel van probléma, a magyarok sem különbbek mind más népek.

Ankarából irányítják a németországi mecseteket, van vagy ezer. A menekülthullámmal még egy millióval nőtt a muszlimok száma , németország lassan átalakul, pont mint ahogy amerikában már több színesbőrü gyerek születik mint fehér, pont úgy semmisül meg németország is, lassanként majd a MIDU lesz a hangadó párt.
A muszlimok németországi integrációjárol tanulmányozd Thilo Sarrazin: Deutschland schafft sich ab címü konyvét.

Vannak akik harcolnak az identitásukért, ez nem tetszik neked.
 
Utoljára módosítva:
Amerika nem semmisult meg, egyenlore igen topon van es a bevandorloknak koszonheti.
Gondolod a menekultek akik Nemetorszagba elnek muszlimok vagy torokok, akik evtizedek ota uj hazajukba elnek es szulettek gyerekeik ott azok a nemetek ellen fognak menni? NAgy tevedesbe vagy. A mecsetekbe imadkozni jarnak, es bekeben elnek a befogado orszagba.
Akik radikalisok akar mecsetbe akar neten akar eroszakkal vagy penzzert azok nem kepviselik a menekulteket es a letelepedetteket.
 
Gondolod a menekultek akik Nemetorszagba elnek muszlimok vagy torokok, akik evtizedek ota uj hazajukba elnek es szulettek gyerekeik ott azok a nemetek ellen fognak menni?

Mintha párhuzamos világokban élnénk. Az európai terror az mi? A pontos válasz a feltett kérdésedre.

Amerikát meg majd nézzük meg pár év múlva mikor már nem csak a gyerekek lesznek többségben, hanem a latinamerikai mentalitás és a feketék munkakedve lesz az döntő.
 
Utoljára módosítva:
azért látom, hogy itt is vannak emberek akik arra vigyáznak, hogy a valóság nehogy megzavarja az ő kis világképüket

Gondolod a menekultek akik Nemetorszagba elnek muszlimok vagy torokok, akik evtizedek ota uj hazajukba elnek es szulettek gyerekeik ott azok a nemetek ellen fognak menni?

"A napokban nagy feltűnést keltettek azok a felmérések , amelyekben Németországban született törökök azt mondták, hogy az ő államfőjük nem Joachim Gauck német szövetségi elnök, hanem Recep Tayyip Erdogan. A riportok és a puccskísérlet óta rendezett Erdogan-párti tüntetések, illetve az Erodgan-ellenesként számon tartott szervezetek elleni atrocitások révén vita kezdődött a németországi törökök társadalmi integrációjáról. "
2016 július 31
 
Szervusz Melitta ,
már elnézést kérek , de Te vagy nagyon eltévedve , valaki bevitt nagyon az erdöbe ! Sajnos majd 70%-a az itt született arab ifjak elfordulnak a Némt "identitástól" hiába is van a legtöbbjének kettös állampolgársága ! Aztán a legszomorubb , hogy nem csak a minden szemét munkát vegzö "Ali" /lásd Günther Wallraff könyvét/ hanem a magasan képzett családok gyermekei is elfordulnak az europai "ideáloktól". Nézzd csak meg milyen iskolákat , mecseteket épitenek a Szaudik és senki nemtudja ellenörizni miket predikálnak és kik ! "téglákat" csak a neonácikhoz tudnak beépiteni , az araboknál ez nem müködik !! Ez nem azt jellenti , hogy minden arab terrorista ez hülyeség lenne , de az ifjabbak nagyrésze megtagadja az itteni "nyugati" életett , nekem ez nagyon is fura , hiszen az itteni luxust azt nem üldözik maguktól csak az életvitel ami nekik visszatetszö .
 
Mintha párhuzamos világokban élnénk. Az európai terror az mi? A pontos válasz a feltett kérdésedre.

Amerikát meg majd nézzük meg pár év múlva mikor már nem csak a gyerekek lesznek többségben, hanem a latinamerikai mentalitás és a feketék munkakedve lesz az döntő.

Nem minden menekult es torok terrorista. Miert gondolod hogy a torok annyira haza vagyik ELdoran tisztogato lesittelo politikaja utan acsingozik.
Lehetosege van haza menni, meg se megy.
Beszelsz egy par szaz vagy par ezer forol aki szimpatia tuntetesen reszt vett, egy majd 90 millios orszagba de meg az se jelenti azt hogy maris hazamegy es Torokorszagba kepzeli el az eletet.
Torokok 68 korul kzdtek kimenni dolgozni a nemetekhez ,aki kint maradt annak mar az unokaja is dolgozik es ott szuletett, lehet sotetebb a bore szine de hogy nagyjabol beilleszkedett az najdnem biztos.

Fogalmad sincs, hogy itt menyit dolgoznak a feketek vagy a latin amerikaiak. A gyarakba nem fognak kevesebbet gyartani mert lassu a tempoja a munkasnak hanem ,fevesznek olyant ki dolgozni akar es fel tudja venni a gyari tempot
Meg az ideny munksok is teljesitmenybe dolgoznak.Szuretidejen egy latinameriaki ugyan annyit dolgozik mint a afroameriaki vagy a spanyol vagy mas nacio. Nem a munkanelkuliek a betegek a dolgozni ne tudok adjak a GDP egy orszagnak se.
A kapitaizmusba nagyon kemenyen dolgoznak az emberek, minden teruleten adofizeto emberek. Egy naciot se lehet lehuzni, hogy nem dolgozik jol.
 
Nem minden menekult es torok terrorista. Miert gondolod hogy a torok annyira haza vagyik ELdoran tisztogato lesittelo politikaja utan acsingozik.
Lehetosege van haza menni, meg se megy.

Persze, hogy nem akar visszamenni a nyomorba, egy feke sem akar visszamenni amerikából afrikába. DE megváltoztatni németországot vagy amerikát azt már akarják. Csak hasonlítsd össze Brazíliát meg az USA -t, emberek laknak mindegyikben csak a mentalitás más. Számomra világos, hogy milyen lesz Amerika mikor a mexikói származásu politikusok lesznek többségben, szerintem akkor Mexikóra fog hasonlítani az USA. Vagy németországban, mikor a muszlimok lesznek többségben marad még a német mentalitás?
 
Szervusztok ,
akkor egy kis kiegészités , az elsö Török vendégmunkások 1961-ben érkeztek Németországba és csak 2 éves munkaszerzödésük volt melyett nem hosszabithattak meg ! Valamint Ök akkoriban csak Törökország europai részéböl jöhettek és az ottani Török munkaügyihivatal választotta ki a kijövö személyeket . nagyrészük , bányákba , vasmüvekben és a textiliparban kapott munkát késöbb a munkaadok ellenezték az általuk már jól kiképzett szakmunkások visszaküldését . 1973-ig ca. 14 millió vendégmunkás dolgozott Németországban és ca.11 millió költözött vissza mert ugye Németország akkoriban elég sok pénzt fizetett a visszaköltözöknek . NAgyrészük akik itt maradtak szépen integrálodtak és megcsinálták "szerencséjüket" de sajnos ca. minden 5. arab származásu nem beszéli a Német nyelvet :( igy beilleszkedésük , munka vállalásuk nagyon nehéz . Ami még gond az hogy saját negyedekben élnek a városokban igy magukat "gettositják" sajnos .
 
Szervusz Melitta ,
már elnézést kérek , de Te vagy nagyon eltévedve , valaki bevitt nagyon az erdöbe ! Sajnos majd 70%-a az itt született arab ifjak elfordulnak a Némt "identitástól" hiába is van a legtöbbjének kettös állampolgársága ! Aztán a legszomorubb , hogy nem csak a minden szemét munkát vegzö "Ali" /lásd Günther Wallraff könyvét/ hanem a magasan képzett családok gyermekei is elfordulnak az europai "ideáloktól". Nézzd csak meg milyen iskolákat , mecseteket épitenek a Szaudik és senki nemtudja ellenörizni miket predikálnak és kik ! "téglákat" csak a neonácikhoz tudnak beépiteni , az araboknál ez nem müködik !! Ez nem azt jellenti , hogy minden arab terrorista ez hülyeség lenne , de az ifjabbak nagyrésze megtagadja az itteni "nyugati" életett , nekem ez nagyon is fura , hiszen az itteni luxust azt nem üldözik maguktól csak az életvitel ami nekik visszatetszö .

Az arabok a torokok es a szaudiak teljesen mas gazdasagi kornyezet. Szaudiak tele vannak penzzel es sokan elnek szanaszet a vilagba mert mar 2-3 gyerekkel tobb mint $10 ezer dollar kap es ennyi penzbol mindenhol jol el,es meg dolgoznia se kell, valamivel seftel szonyeget arul vagy matracot es el van mint a befott. Ne mindegyik kivan haza menni a zart vilagba.
A torokok is jol allnak mostanaban ok visat akarnak es nem attelepulni europaba. Nyilvan most a politikai tisztogatas miatt tobben fognak mas orszagot keresni ahol legalabb nem akarjak kinyirni.
Az arab vilagba haboru haborut kovet, onnan erkezik igazabol a sok menekult.

Tobb arab csaladot ismerek, a gyerekek is iskolaba sok arab gyerekkel jartak egyutt, itt ugyan ugy tud boldogulni mint barmelyik masik generacio. Valahogy innen nem kivankoznak a sivatagba radikalizalodni es olyan korulmenyek kozott elni mit amiket latunk a tv be is.
Nem allitom hogy nincs koztuk aki kaphato a isis szamara de nem lehet azt allitani minden muszlim radikalozalodik es oldokolni akar. NAlunk a fiatalok discoba akarnak menni es nem harcolni a felkelokkel Aszaddal vagy az isishez csatlakozni.
Kivancsi lennek hany muszlim csaladnal jartal , vagy ismersz szemelyesen es tudod biztos ,hogy hajlamos a szelsoseges muszim tanokra?
 
Persze, hogy nem akar visszamenni a nyomorba, egy feke sem akar visszamenni amerikából afrikába. DE megváltoztatni németországot vagy amerikát azt már akarják. Csak hasonlítsd össze Brazíliát meg az USA -t, emberek laknak mindegyikben csak a mentalitás más. Számomra világos, hogy milyen lesz Amerika mikor a mexikói származásu politikusok lesznek többségben, szerintem akkor Mexikóra fog hasonlítani az USA. Vagy németországban, mikor a muszlimok lesznek többségben marad még a német mentalitás?

Szamold ossze a demografiai alapon a 90 millios nemetorszagba mikor fog muszlim kormany lenni? Mar a masod generacio 1-2 gyereket vallal es a harmad generecional mar minusz elojelo a gyerek vallalas. ez minden fejlett orszagba igy van. Mo lakossaga is rohamosan csokken de egesz Eu el van oregedbe es nem tudjak szinten se tartani a nepesseg letszamat.

Obama elo pelda, O nem a feketek es a muszlimok elnoke hanem Amerikae ahol elnek feketek es muszimok is millio egy mas neppel.
HA mexicoi szarmazasu lesz az elnok egyszer, o amerikai lesz es az amerikai nepnek lesz az elnoke.
Josolsz a jovobe de a tenyezoket nem veszed figyelembe igy csak hamis kep jon ki.
Hogy megvaltoztassak egy orszag berendezkedeset alkotmanyat van fogalmad egy bevandorlo mikor tud fel jutni ilyen csucsokra ?nagyon tehetsegesnek kell lennie, de hogy 2-3 generaio kell hozza az bekalkulalhato. Hogy jut el a mexicoi idenymunkasbol se jo szakmunkas se kozepszintu vezeto , nem lesz hacsak nem tanul es nem megy egyetemre es jo egyetemre ami milliokba kerul hany jut el ? es kozben az orszag vezetoi malmoznak es varjak az alkotmany atiro menekultek erkezeset az alkotmany birsagra.
 
Szervusz Melitta ,
igaz az én gyerekem nem járt arab gyerekekkel egy iskolában akkor még NDK volt de képzeld el volt arab orvosaink , mint Jemenböl mint Sziriából ! Aztán manapság majd az összes bevásárlásom az itteni Török kereskedönél teszem meg ! talán volt és van annyi kapcsolatom mint neked odaát az Operencián ! Ne hasonlitsd megint össze a Ti kiválogatott menekültjeiteket az ide europába betelepedett arabokkal ! Nem tudom de valószinü érthetettlenül irtam számodra ! Nem olvastad vagy elég a nevem és már begurulsz ?? Irtam , hogy a luxus ami itt van azt nem akarják itt hagyni a discot , a BMW-t a napi semmi tevést , a kokszozást mindent ami velejár ! gondolod elmegy majd a nyomorba ahol esetleg dolgoznia kéne mert ott nem kapja meg a HarzIV-et és Anatoliában megcseszheti a BMW 5-ét mert még benzinkut sincsen arra felé !
Aztán kitöl kapja azt a 10 ezer$-t az az arab ?? A canadai kormánytól ?? na akkor kiköltözök én is .
 
Obama elo pelda, O nem a feketek es a muszlimok elnoke hanem Amerikae ahol elnek feketek es muszimok is millio egy mas neppel.

Obama nem a legjobb példa (volt favágó vagy színész is amerikai elnök), de az amerikai elnökválasztás már jó példa, csak meg kell nézni a pártok szavazótáborát, hogyan polarizálódik az amerikai lakosság.
Arról beszéltem az előbbi hozzászólásomban, hogy milyen lesz au USA mikor már a mexikói származásu választók lesznek többségben tehát ők adják a politikusok többségét is, tehát ők határozzák meg a politikát.
Erre példa Németországban a MIDU (Muslime in der Union) muszlim csoportosulás a CDU-ban, de ez még csak a kezdet, még nem ök a hangadók.
 
Aztán kitöl kapja azt a 10 ezer$-t az az arab ?? A canadai kormánytól ?? na akkor kiköltözök én is .
Szaudi allampolgarok kapjak ezt a penzt 3000 a ferfi az asszonert kap 2000 es a gyerekekert. Ahoz hogy jarjon valakinek ezek a juttatasok ott kell szuletnie.
 
Ankarából irányítják a németországi mecseteket, van vagy ezer. A menekülthullámmal még egy millióval nőtt a muszlimok száma , ...
-
Honnan veszed, hogy 1 millioval nött a muszlemok száma No.-ban? Tudnod kéne, hogy rengeteg keresztény Sziriai van, az Afrikaiak között meg egyébbként is. A legtöbb keresztény már régen nem Europában él.
-
Azt is elárulom neked, hogy nemcsak a keresztények forditanak hátat az egyházaknak hanem rengeteg un. Ex-muszlem van ami egy nagy méreg az IS szemében.
-
Ahogy hallhattad, a terroristák nem otthonrol kapták a vallásos nevelést hanem "megvilágosodtak". Szám szerint több keresztényböl lett muszlém ment Középkeletre harcolni mind onnan származo.
-
Az is érdekes, hogy a terroristák elözöleg kriminalizálták magukat, sokan a börtönben lettek muszlemok és nem egy moschee-ban. Miután kudarcot vallottak az apro kriminalitással lettek terroristák. Ez a karier létrája.
-
németország lassan átalakul, pont mint ahogy amerikában már több színesbőrü gyerek születik mint fehér, pont úgy semmisül meg németország is, lassanként majd a MIDU lesz a hangadó párt.
-
Miért zavar téged a másik embernek a börszine? Miböl gondolod, hogy a sápat-arcuakbol kéne többnek lennie?
Erdekes, hogy ezzel a rasszista világnézettel mutogatsz ujjal a másikra.
-
Mi az a MIDU? A saját impotentiád miatt nem vádolhatod a szinesbörüeket. Továbbá egy természetes folyamat, hogy az emberek börszine kifog egyenlitödni mert manapság nem élünk eldugottan kis közösségekben. Mit gondolsz hány magyarországon született embernek van sötétbörü férje és felesége?
-
Nem ismerek egyetlen országot sem az appartheid ota ahol a börszin egyben politikai hatalom lenne. Amerikában sincs politikai párt amelynek tagjai azonos ethnikumbol állnának.
-
Lehet, hogy egy picit nagyon raszista vagy? Vedd már észre, hogy eljárt az idö feletted. Te vagy egy veszély mert ellentmondasz a saját alkotmányodnak.
-
A muszlimok németországi integrációjárol tanulmányozd Thilo Sarrazin: Deutschland schafft sich ab címü konyvét. Vannak akik harcolnak az identitásukért, ez nem tetszik neked.
-
Természetes, hogy a világ változik, az is természetes, hogy a világ nem a Sarrazin állmai után fog igazodni, élnek rajta kivül tizmilliok ebben az országban akik másképp gondolkodnak.
-
Képzeld el milyen lenne ez az ország ha nem változott volna meg az elmult 70 év alatt? Nem kell mindent kultiválni amit az elödeink elkövettek.
-
Ertem én, hogy harcolsz az identitásodért de mi köze ennek a másik emberhez? :(
 
Mi az a MIDU? A saját impotentiád miatt nem vádolhatod a szinesbörüeket.

Alakul a profilkészítés ... eddig csak rosszarcú, szociáldarwinista, rasszista voltam, de már az impotenciát is megállapítottad, vérbeli profílozó vagy :rohog:

Azért jó lenne egy tanulmány, hogy a németek hány százaléka ért egyet Sarrazin nézeteivel.
 
azért látom, hogy itt is vannak emberek akik arra vigyáznak, hogy a valóság nehogy megzavarja az ő kis világképüket

"A napokban nagy feltűnést keltettek azok a felmérések , amelyekben Németországban született törökök azt mondták, hogy az ő államfőjük nem Joachim Gauck német szövetségi elnök, hanem Recep Tayyip Erdogan. A riportok és a puccskísérlet óta rendezett Erdogan-párti tüntetések, illetve az Erodgan-ellenesként számon tartott szervezetek elleni atrocitások révén vita kezdődött a németországi törökök társadalmi integrációjáról. "
2016 július 31
-
Németországban 2,79 millio törökszármazásu él, ami azt jelenti a család egyik fele törökországbol jött szülö. Ebböl 1,5 millio rendelkezik kettös állampolgársággal. Mivel sokan vannak akik török származásuak de csak egy állampolgársággal rendelkeznek, abbol kell kiindulni, hogy kevesebb mind 1 millio török van aki Erdogant kénytelen magáénak nevezni.
-
Hidd el legalább anyi német-származásut lehet találni aki nem tudja megnevezni az országának az elnökét. :)
Nagyon sok nevetésre kényszeritö megkérdezést lehet látni az interneten. Vagy emlékezzél arra, hogy sok magyar Sztalint egy német generálisnak gondolja.
-
Természetes, hogy egy probléma ha politikai nézetkülönbbségek egy idegen országban összecsapnak de igy volt ez a Jugoszláv háboru esetén is, söt a sok disszidens magyar az IBUSZ utazási irodák kirakatán dulta ki a haragját a Kádár idöben. Mit lehet tenni?;)
 
Alakul a profilkészítés ... eddig csak rosszarcú, szociáldarwinista, rasszista voltam, de már az impotenciát is megállapítottad, vérbeli profílozó vagy :rohog:
Azért jó lenne egy tanulmány, hogy a németek hány százaléka ért egyet Sarrazin nézeteivel.
-
Már ne haragudj de ha Mo.-on a népszaporulat minusz (érted nem konstans, vagy egynél kisebb hanem minusz) akkor amiatt nem vádolhatod a szinesbörüeket. Egyébbként a Törökök, Közel- és Közép-Keletiek, Afghanok nem szinesbörüek! A magyaroknak tipikus török arcvonásaik vannak és forditva.
-
Azért jó lenne egy tanulmány, hogy a németek hány százaléka ért egyet Sarrazin nézeteivel.
-
Azok az emberek akikre hivatkozol nemhogy Sarazint nem olvasták hanem valoszinüleg egyáltalán nem olvasnak könyveket, a statisztikával meg valoszinü még kevesebbet foglalkoznak ;)
 
Thilo Sarrazin könyvében "Németország felosztja magát" azt dokumentálja, hogy a muzulmán gyökerű bevándorlók nem hajlandók beilleszkedni, másrészt nagy családjaik, számos gyermekük révén jóval több pénzbe kerülnek a német államnak, mint amennyi hasznot gazdasági tevékenységükkel hajtanak.
Úgy véli, a bevándorlók értelmi képességei gyengék, ám magasabb szaporodási mutatójuk révén előbb-utóbb ők alkotják majd a lakosság többségét, ami miatt a német társadalom lassan elbutul, és idővel képtelen lesz versenyképes gazdaság működtetésére.
Németországon kívül az összes érintett országban a következő tendenciák tapasztalhatók a muzulmán bevándorlók között:
  • átlag alatti részvétel az oktatásban és a képzésben
  • átlag alatti munkaerő-piaci integráltság
  • átlag feletti függőség a szociális ellátórendszerektől
  • átlag feletti termékenység
  • területi szegregáció és hajlam a párhuzamos társadalom kialakítására
  • átlag feletti vallásosság, melyben növekvő szerepet kap az iszlám hagyományos, illetve fundamentalista értelmezése
  • átlag feletti bűnözés, az egyszerű utcai erőszakos bűnözéstől kezdve, a terrorista tevékenységig bezárólag
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,162
Üzenet
4,809,868
Tagok
616,178
Legújabb tagunk
Pagacsan
Oldal tetejére