Hírek Vasárnapi választások

Valami igen sötét dolog van előkészülőben a most vasárnapi választásokkal kapcsolatban.
Marosvásárhely mellett egy hulladéklerakatban egy teljes zsák kidobott és részben elégett magyarországi választási szavazólapra bukkantak.


A kidobott szavazólapok egy része az ellenzékre leadott szavazatokat tartalmaz a fényképek tanulsága szerint.
Szerdán több, a magyarországi választásokra szánt szavazólapot találtak zsákokba gyűjtve a Marosvásárhelyt Jedd községgel összekötő országút mellett.


Az üres telken, amelyet eddig illegális hulladéklerakatként használtak, az építkezési hulladékok törmelékkupacai között bezsákolt szavazólapokra bukkantak, ezeknek egy része el is volt égetve.


Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke is megszólalt az ügyben és ezt mondta:
Marosvásárhely mellett kidobott, már kitöltött levélszavazatokra bukkantak. Sejtitek kikre szavaztak ezek az emberek?


Ez egészen elképesztő! Ha nem volt eddig elég indok, hogy elmenjetek szavazni április 3-án, akkor most álljon itt ez a kép.

1648733096501.png
 
Az nem sajtószabadság, hogy elkaszálják a Népszabadásot, Klubrádiót, de mutatóba hagynak néhány balos terméket, amelyek nagyrészt az olvasóikból, hallgatóikból élnek, mert az állami hirdetésekkel a KESMÁt tartják életben. Az nem sajtószabadság, hogy dumálhatsz, de nem juthatsz el mindenhová, mert elveszik az országos lehetőségedet. Az nem sajtószabadság, hogy a köztévében, TV2-n, Hírtévében stb. reggeltől estig nyomják a hazugságokat, rágalmakat, és az főleg nem sajtószabadság, hogy az MTI hírgyártását befolyásolják, hogy az MTI nem független, hanem kormányzati megrendeléseket hajt végre. De nem baj, ha ez kell a népnek, legyen, kapják meg, amit akarnak.
Magyarországon mindig a kormány szócsöve volt a tv . Tök mindegy melyik part kormányzott . Itt is ha pl a Fox newst nézed total másként jön le a hir mint CNN -en. Konzervatív azt nézi a demokrata meg a másikat .
 
Magyarországon mindig a kormány szócsöve volt a tv . Tök mindegy melyik part kormányzott . Itt is ha pl a Fox newst nézed total másként jön le a hir mint CNN -en. Konzervatív azt nézi a demokrata meg a másikat .
Mégegyszer, hogy megérkezzen: senki nem nézi a magyar 1-t Mo.-on. Ergo,tök mindegy mi megy le benne.
 
MZP beszél.
S mellette se Jakab, se Dobrev....senki.
Azaz, te vesztettél nem mi.

S MZP megint olyanokat mond,amitöl kinyilik a disznóölökés.
Pontosan ezért faroltak ki Gyurcsány mögüle . Tudod megmondta ő a kapitány az lesz. Lehet ra mutogatni …. ATV n már elemezték hogy mi lehet a vereség oka . MZP nem jól kommunikált és az időjárás is lehetett túl hideg volt ….
 
Értelek akkor adhattak volna több lehetőséget is és így nem támadhatnák ezzel Orbánt :) ha úgy is mindegy
Hogy a klasszikust idézzem 2002-böl: ha az ellenzéknek TV kell - vegyen magának. S a retekklub amugyis az övék.A szektatv is adott nekik idöt.

De azt lassan meg kellene érteni: annak nem sok értelme van semmilyen TV-ben sem, hogy egy az internacionalisták által diktált programot pampogjon az "egyesült ellenzék" ami a magyart taszitja csak. Amig az "egyesült ellenzék" nem érti azt meg, hogy nem nemzetesellenes programot kellene eröltetni, addig mindegy milyen TV-ben kapnak idöt.

Lásd a gyerektörvényi népszavazás: 95 5 % nem.
 
Utoljára módosítva:
Ami ma igazan meglepo volt, az hogy rengeteg kormanyparti jelolt 60 szazalek korul vagy attol lényegesen magasabb szazalékban nyert.

A masik, hogy ugy tunik a nepszavazasi kerdesek is átmentek, és a torvényt támadok nagyjabol ketszeres tobbseggel nezhetnek szembe. Lehet erre ujra azt mondani, hogy a sok buta szavazott igy, de ez csak azt igazolja amit itt már tobb ellenzéki is leirt: naluink nincs demokracia, mert az embnerek tobbsegenek szavazata szamit csak
 
Na, kedves Orbángyűlölők! Lehet folytatni az ajvékolást! A negyedik Orbán kormányt váltja az ötödik Orbán kormány...
Nem én gyűlölőm Orbánt hanem Orbán gyűlöl mindenkit és ö az aki az emberek alantas ösztöneire apellál.

Már többször hangsúlyoztam, hogy sajtószabadság nélkül semmi esélye az ellenzéknek egy Savanarola, egy Goebbels ellen.

Nagyon elszomoritő, hogy Orbán egy szót sem szólt arról, hogy mindenki miniszterelnöke akar lenni.
 
Ilyenkor persze természetes, hogy elkenodnek nagyon sokan.
Amire viszont oda kellene figyelni, és lépni a jovoben:
magyarorszag nem budapest!

A fo problémája ma az ellenzéknek az, hogy az orszag nem fogadja el oket!
Ezen kellene változtatni, de mar sokéves probléma ez!

A baloldal egyszeruen nem tud kommunikalni a videki magyarorszaggal!
Ki lehetne itt térni MZP stilusára is, ami a videk magyarorszagat inkabb elidegenitette mint kozel hozta volna!

De a fo probléma ez!
Amig ezen nem tuidnak valtoztatni, amig a videk magyarorszagat nem tudjak megszolitani, addig mindig vesziteni fog a baloldal!

Mindigf a választokat szidni, nem politizalas, hanem butaság!
ez tetszetős és kényelmes leegyszerűsítése a valós helyzetnek. A csendben kiépített vazallusi rendszer és a közmédia kontrollja az, ami vidéken tényleg számít.
2026-ról álmodozni lányregényekbe illő naivitás, addig az utolsó réseket is betömik, max a jelenlegi politikai garnitúra kihalásában lehet reménykedni, persze csak ha valaaki hajlandó és képes is ezt az orbán-teremtette magyar ugaron kivárni.
 
Utoljára módosítva:
Pontosan ezért faroltak ki Gyurcsány mögüle . Tudod megmondta ő a kapitány az lesz. Lehet ra mutogatni …. ATV n már elemezték hogy mi lehet a vereség oka . MZP nem jól kommunikált és az időjárás is lehetett túl hideg volt ….
Ez nem igaz- Minek hazudsz ekkora választási elöny mellet is?
 
ez tetszetős és kényelmes leegyszerűsítése a valós helyzetnek. A csendben kiépített vazallusi rendszer és közmédia kontrollja az, ami vidéken tényleg számít.
2026-ról álmodozni lányregényekbe illő naivitás, addig utolsó réseket is betömik, max a kihalásban és a teljes generációváltásban lehet reménykedni, persze csak ha valaaki hajlandó és képes is ezt az orbán-féle magyar ugaron kivárni.
Látod ez az a hozzáállás, ami mellett a baloldal sosem fog nyerni!

Pontosan ezt csinalta MZP is.
Szidta a sajtot, a valasztokat, Orbant, mindenkit!

Egy jol politizalo réteg nem arrol beszel mindig, hogy miért nyer a masik, hanem arrol, mit kellene tenni, hogy mi nyerjunk.
De ilyet nem lattam itt sem, és foleg a kampany soran nem!

Akkor ha elfogadod azt hogy ez igy megy ahogy leirtad, ezzel automatikusan felemeled a kezed , és megadod magad!
Nincs megoldas?
Szerintem van, de ezt nem az en tisztem leirni!
 
H-111
Mar masodszor irod nem nezi az M1 tv senki, akkor a videk az Atv bol tajekozodik?
Melitta magyarorszagon már évekkel ezelott megszuntették az analog tv sugarzast!
Aki nagyon olcson szeretne tvzni az vagy a digitalis mindigtv-t rendeli meg, ahol az alapcsomag része asz ATV, vagy a legtobb embernek kabeltv-jev van, ahol mindegyiken szerepel az atv!
Aki akarja nezheti!
 
A tv előfizetés árakrol meg tényleg annyit, hogy pl. a telekom muholdas tv-je nem teljesen ket doboz cigaretta áráért elofizetheto, és az 156 magyar nyelvu csatorna, ami tartalmazza az osszes ellenzeki televiziot
 
Ez nem igaz- Minek hazudsz ekkora választási elöny mellet is?
Már ne haragudj ! Miről beszélsz ? Nézted a műsort vagy csak rugdosodsz?? Elő bejelentkezés volt a stúdióból kapcsoltak az elő helyszínt és a riporter hölgy mondta mikrol beszéltek ott a rendezvényen . Miket hallott az ott levőktol. Akkor szólt ra a stúdióból a műsorvezető hogy azért az időjárás faktort hagyjuk ki . Én csak annyit mi szám hogy elkezdtek már magyarázatot keresni a történtekre.
 
Már ne haragudj ! Miről beszélsz ? Nézted a műsort vagy csak rugdosodsz?? Elő bejelentkezés volt a stúdióból kapcsoltak az elő helyszínt és a riporter hölgy mondta mikrol beszéltek ott a rendezvényen . Miket hallott az ott levőktol. Akkor szólt ra a stúdióból a műsorvezető hogy azért az időjárás faktort hagyjuk ki . Én csak annyit mi szám hogy elkezdtek már magyarázatot keresni a történtekre.
Mint a magyar fociválogatott....csikos volt a szögletzászló s ez zavarta a fiukat, pöttyös volt a labda, s ök a benzolgyürüshöz szoktak, pártos volt a biró, fujt a szélt, hangos volt a publikum,meg,meg...persze a mi taktikánk jó volt.Ámbátoron az ellenfél ronggyá vert minket.....
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,804,790
Tagok
615,856
Legújabb tagunk
NapraforgóBetti
Oldal tetejére