Foci

afca

Kitiltott (BANned)
BIG_0004095408.jpg
BIG_0003983775.jpg
BIG_0004065873.jpg
BIG_0004023977.jpg
 

filozófus

Állandó Tag
Állandó Tag
\\m/
Első fokon pert nyert az FTC Pártolói Egyesület az MLSZ ellen, így, amennyiben a szövetség nem fellebbez, köteles 15 napon belül nyilvánosságra hozni a Ferencvárost másodfokon kizáró bizottság tagjainak a névsorát, mivel az a bíróság döntése értelmében közérdekű adatnak minősül.

Az ftcpe.hu tájékoztatása szerint a törvényszék első fokon a dr. Schiffer András által képviselt FTC Pártolói Egyesületnek adott igazat, egyúttal elrendelte, hogy az MLSZ, amennyiben nem fellebbez, az írásbeli határozat készhez vételét követő 15 napon belül tegye közkinccsé a Ferencváros végleges kizárásáról szóló határozatot meghozó bizottság tagjainak a névsorát.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Holland kapitányt keres az MLSZ?

Holland lapértesülés szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség az Ajax egykori Bajnokok Ligája-győztes csapatkapitányával, Danny Blinddel tárgyalt a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
A Sportwereld című sportlap úgy tudja, hogy a 42-szeres válogatott védő - akinek jelenleg hároméves szerződése van a Sparta Rotterdam klubjával - már több külföldi ajánlatot visszautasított, de megerősítette, hogy megkeresték Budapestről.

A holland újság szerint az MLSZ jelöltjei között van két másik holland edző: a Vitesse csapatát irányító, Aad de Mos és Erwin Koeman, aki tavalyig a Feyenoord vezetőedzője volt.

A magyar válogatottat jelenleg Várhidi Péter irányítja. Csapata minden idők leggyengébb eredményével fejezte be tavaly az Európa-bajnoki selejtezőket.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Szerintem Blind nem a megfelelő ember a szövetségi kapitány posztra.Európai szinten nincs tapasztalata.Erwin Koeman semmit nem tudott kezdeni a Feyenoordal.Szintén tapasztalatlan.Aad de Mos rutinosabb jó edző.Ejtett ő már a Vitessel pofára nagycsapatokat.De én inkább Louis van Gaal mellett döntenék.Nála próbálkoznák.Ő pszihikailag is nagyon tudja motivállni a játékosait.És szereti a fiatal játékosokat.Szerintem ő lenne a megfelelő ember ha már mindenáron Holland kell.

Vagy csapják le az Oroszok kezéről Guus Hiddinket.Na ő a tuti.:)
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Balázs állítólag kezd a Fiorentina ellen. Remélem kiadja magából a tudása legjavát. Afellay sérült, helyette játszik, Farfán pedig eltiltott.
Ja, amióta kapja az ívet a commentezőktől nem ír a blogjába.
 

filozófus

Állandó Tag
Állandó Tag
Kolozsvári János (Makó edzője) :"...Egyébként mindenkinek jobb lenne, ha a Fradinak nem itt kellene szerencsétlenkednie a másodosztályban. Csak a saját példánkból kiindulva: szégyellem magam, amikor egy nagy csapatot kell fogadnunk. Egyszerűen nem alkalmasak a körülmények. A pálya talaja nagyon rossz, az öltözők pedig olyan kicsik, hogy először csak a kezdő csapat játékosai öltözhetnek át, majd ha ők végeztek, akkor férnek csak be a cserék."
 
Oldal tetejére