Ásványvíz és az ezzel járó őrület

peterfiu

Állandó Tag
Állandó Tag
Én csak a buborékos vizet szeretem, mert a másik olyan, mint a csapvíz. Tudom, hogy naponta két-három liter folyadékot kellene innom, de ennek jó, ha a felét tudom csak teljesíteni.
 

coksone

Állandó Tag
Állandó Tag
Bárkinek és mindenkinek csak ajánlani tudom a vízszűrő berendezést, ami a csapvizet szűri át. Utoljára gyermekkoromban ittam olyan finom, szagtalan, íztelen kristálytiszta vizet a nagymamám falujában, forrásból, mint ami most a " kis csapon" át folyik. Mivel kevés folyadék fogyasztó vagyok-voltam nem mindegy milyen a víz. Ez jól esik, elveszi a szomjat, és lényegesen több fogy belőle, mint a szűretlen vízből. Mi főzéshez, ivásra csak ezt használjuk.

A vízszűrő tényleg nagyon jó, mi is használjuk.
A jó víz meg egyébként is színtelen és szagtalan. :)
 

Hesti@

Állandó Tag
Állandó Tag
A vízhiányos emberek harmada túlsúlyos. A túlzott vífogyasztás a benne található szervetlen anyagok miatt viszont káros lehet. Talán tényleg a csapvíz tisztítása a helyes út, mert a természetben előforduló vizek egyre kevésbé alkalmasak.
 

Sybille

Új tag
Mi is vízszűrőt használunk már két éve, semmi mellékíze nincs a szűrt víznek, kellemes ízű. Nem kell hazacipelni az ásványvizeket és nem szennyezzük a környezetet a műanyag palackokkal :D. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
 

Gaddemon

Állandó Tag
Állandó Tag
Én azt is hallottam, hogy az állandó ásványvíz ivás káros is lehet a túl sok ásványi anyag miatt.
 

nemazakinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem teljesen tökmindegy, hogy palackozott ásványvíz vagy csapvíz.... na jó, pl. nálunk mindegy, de van, ahol nem...
Addig is ugyanúgy fogok csapvizet inni, mint pl. egy 500 forintos ásványzvizet... kész...
 

makkoserdo76

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi e-spring víztisztítót használunk főzéshez és iváshoz. Fél év után cseréltem benne filtert. Borzalmas volt!!!
 

Dicike67

Állandó Tag
Állandó Tag
Számomra a vízszűrő inkább "bisness", látványos bemutatókat tartanak, ahol elektrolízisssel kicsapatják a vízben levő anyagokat, nagyon ronda látvány lesz, az biztos, Csak azt felejtik el közölni, hogy ennek nagy része ásványi anyag. Ezeket kivonják belőle és a cég éppen aktuális tudósa szájízének megfelelően újakat adagolnak hozzá. Ez mire jó? Csakis haszonszerzésre. A maradék valóban trutyi, de higgyétek el, hogy sokkal több káros dolgot megeszünk hipermarketekben megvásárolt "gyönyörű zöldségekkel, gyümölcsökkel, mesterséges élelmiszerekkel stb.
 

Szilvianyuka

Állandó Tag
Állandó Tag
Acsapvizet is megiszom én,és tanácsolom annak is aki ásványvíz mániás:)hogy néha csapvizet is kéne inni.....mert az is kell.Addig igyuk amíg még lehet a miénket,mert más országokban valóban valahol nem lehet:(
 

Beby61

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez is az is! Van olyan hely szép kis országunkban, ahol a csapvíz vetekszik a legfinomabb, legdrágább ásványvízzel!:)
 

evrika

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha görcsöl a vádlim éjszaka, akkor 2-3 napig Visgrádi ásványvizet iszom, annak magas a magnéziumtartalma.
 
Oldal tetejére