Ördög ,ördögűzés, ördögi kör......

Melitta témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2012 November 4.

 1. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Kedves V.T., igazán nem akarok belekotyogni, mert látom, hogy ebben a felfogásban azonos nézeten vagytok Évivel, de logikailag belegondolva ez azt jelentené, hogy a valóság függ attól, hogy mi mit fogadunk el igaznak, vagy mit nem. Márpedig én nem hiszem, hogy ezt tényleg így gondolod.
  Inkább arról lehet szó, hogy mire keresünk bizonyosságot, de a valóságot ez sem befolyásolja.

  Ez így van.

  A kereszténység és az az okkultizmust kizárja egymást. Vagy az egyik, vagy a másik.
   
  Asperrimus kedveli ezt.
 2. V.T.

  V.T. Állandó Tag


  igen ez igy van hogy a gyogyitas is johet egy alacsony asztral sikon letezo entitastol.Ez valoban igy van es az elejen segit azert hogy o ervenmyhez jusson aztan szep lassan atveszi az uralmat az egyen felett. Van ilyen is es van olyan is amikor tiszta a hatter es a segito szandek van csak jelen.Es van olyan is amikor raebredsz a sajat erodre ha figyelsz a belso hangodra es rajossz miert is mondjak azt hogy Isten mindenkibe jelen van.
  Es itt nem arra gondolok hogy olyan dolgokat akarok tenni mint "Isten" es lopok tole mint ahogy Te fogalmaztal.
  Hanem arra hogy raeszmelsz hogy mit okoznak a gondolatok - kisertesek, demonok - es ha a tudataban vagy a dolgoknak akkor kitudod vedeni.
  egy pelda volt a teveben egy film ami megtortent esetet dolgozott fel.Volt egy igen melyen vallasos csalad aki a Bibliat tartotta az eletuk vezetojenek. A kisebbuik fiu meleg lett. A biblia eliteli az ilyet - a filmben kiemeltek azt a reszt ami erre vonatkozik - es a csaladban ahol ugye a feltetel nelkuli szeretet dominalt mivel a bibliat helyeztek eloterben ellenben az emberi erzesekkel ezert az anya elfordult a gyermeketol es tamadta mindenfele ordoguzesi praktikakat csinalt az anyuka de hiaba.A fiu csak meleg maradt.aztan ez addig fajult amig a srac ongyilkos nem lett.16 evesen.Amikor ez megtortent akkor jott ra az anyuka hogy mit is tett.Nem a fian probalt segiteni hanem a bibliat olvastatta minden nap a gyermekkel hogy hatha ettol "megjavul".
  a tragedia utan az anyuka az egyik elharcossa valt a meleg kerdesben.es rajott hogy mit is tett teljesen elfordult a gyermeketol , magara hagyta ebben a szituban.Nalam ez a vak hit!! Ami igaz arra amiket fentebb irtal es igaz erre az esetre is.Vagyis a tudatossag a lenyeg nem a konyvek.A not szerinted mi vezette hogy nem segitett sot elitelte es ki is tagadta a fiat a csaladbol!!! Ordog vagy Isten???pedig biblia fan volt de nagyon.....
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 3. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  [video=youtube_share;a1sQ-l7uLIc]http://youtu.be/a1sQ-l7uLIc[/video]
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 4. V.T.

  V.T. Állandó Tag


  En inkabb ugy fogalmaznek hogy a tapasztalataidat a hited a nezeteid hatarozzak meg.Ha nem hiszek a bibliaban egyaltalan akkor nem fog nekem megjelenni se Maria se Jezus. Vagy szerinted ha egy izzig verig muszlim ember aki csak abban a hittudatban el amit a Koranban olvas , neki a tudataban megjelenik Jezus egyszer is? Vagy a Te esetedben Allah hanyszor oltott format?gondolom egyszersem , hiszen a hited kozeppontjaban Jezus all.Erre ertettem azt hogy amit hiszel azt latod.
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 5. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  A kísértések és démonok nem gondolatok. Azok tőlünk független szellemi lények. Talán ez a különbség a felfogásunkban. Te úgy gondolod, a gondolatainktól függ, mi válik javunkra vagy kárunkra. Én pedig azt gondolom, létezik egy tőlünk független szellemi valóság.
  és hiába vagy tudatában annak, hogy démonnal állsz kapcsolatban, akkor sem fogsz tudni tőle megszabadulni. Mert erősebb nálad. Csak olyasvalaki tud tőle megszabadítani, aki a démonnál is erősebb. Ez Jézus.
  De ha te démonokhoz fordulsz, őket hívod segítségül, akkor ők fognak jönni. Akár tisztában vagy ezzel, akár nem. Az ezotéria által pedig csakis démonokkal kerülhetsz kapcsolatba. Akár muszlim vagy, akár buddhista, akár keresztény akár ateista, tökmindegy mit hiszel. A démon bejön, ha beengeded.

  Mondjuk, nem igazán értem, hogy ez a példa hogy jön ide. Nem láttam ezt a filmet, az esetet sem ismerem. Ezért nem tudok róla véleményt mondani, a homoszexualitás témájába pedig nem szeretnék belemenni. Tény, hogy annak is szellemi háttere van.

  A film hogy kapcsolódik ide?
  Én nem vontam kértségbe, hogy okkult praktikákkal is lehet gyógyítani. Én azt állítom, hogy ezek nem Istentől vannak.
   
  Asperrimus kedveli ezt.
 6. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Ez lehet részlegesen igaz, de azért nem tudok vele egyetérteni, mert olyanoknak is voltak és vannak élményei Jézussal, akik korábban nem hittek Benne.
  Vehetjük mindjárt Pál apostol esetét a damaszkuszi úton, neki is megjelent Jézus, pedig nem hitt Benne. Ő lett volna az utolsó, akinek a hite alapján ilyen jelenést elvárhatnánk.

  Amit mondasz, arra utal, hogy szerinted az emberek hite teremti meg azt a valóságot, amit elfogadnak. Ilyen biztos előfordul, csakhogy Jézus attól függetlenül létezik, hogy Te hiszel-e Benne, vagy éppen Allahban hiszel, vagy Buddhában. Való igaz, hogy ha valaki zsigerből elutasítja Jézust, akkor kevésbé valószínű, hogy az illetőt meg fogja szólítani. Bár előfordulhat, hisz Pált is megszólította.
  De más vallásokból kereszténnyé lett emberek sokasága vall arról, hogy találkozott Krisztussal. Pedig korábban nem hittek Benne.
  Jézus létező személy, aki él függetlenül a hitedtől, a felfogásodtól, a gondolataidtól.
  Mint ahogy a Sátán is létezik, függetlenül a hitedtől.

  És vannak törvényszerűségek is, amik működnek, akár hiszel bennünk, akár nem. Ha lelépsz a tízemeletes ház tetejéről, meghalsz, akár elhiszed, akár nem.
  Ha az okkultizmushoz fordulsz, megnyitod a kaput az ördög előtt, és ő be is fog rajta menni az életedbe. Akár hiszel benne, akár nem. Tökmindegy, hogy buddhista vagy, mohamedán, vagy akár keresztény. Az ördög bemegy, akár tudsz róla, akár nem.

  Ha Jézushoz fordulsz, és hívod Őt, találkozhatsz vele, akkor is, ha jelenleg nem tudod hittel elfogadni, hogy Ő él. Kérj tőle bizonyítékot, és adni fog. Akkor is, ha egyébként Allahban hiszel.
  Mert Jézus csak akkor jön, ha kifejezetten Őt hívod.
  A sátán ellenben akkor is jön, ha nem az ördögöt hívod, mert jól tudja, hogy őt nem fogod hívni. Ezért fordul mindenféle csaláshoz, hogy valamiképp bejusson az életedbe, és uralmat vehessen rajtad. Bemegy, mint az a tolvaj, aki gázóraleolvasónak adja ki magát, aztán amikor beengedted, kirabol.

  Mert az is törvényszerűség, hogy Jézust is, és az ördögöt is csak Te engedheted be az életedbe. Jézus nem fog erővel bemenni, mert nem ez a természete, az ördög meg nem tud. Neked kell mindkettőnek megnyitni az ajtót. Jézusnak nincs szüksége csalásra, Ő megmondja ki Ő, és Rád bízza, beengeded-e.
  Az ördög viszont tudja, hogy nem engednéd be. Ezért folyamodik csaláshoz és hazugsághoz. Az összes ezotérikus tudomány az ördög csalása, amivel rávesz, hogy megnyisd előtte az életedet, és beengedd. És ha egyszer beengedted, nem lesz ember, aki onnan kiverje. Az uralma alá kerül az életed.
  Ha nem hiszed ezt el nekem (és a Bibliának), nézd meg a következményeket. Gyümölcseiről lehet megismerni a fát.
   
  Asperrimus kedveli ezt.
 7. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  Igazad van kedves Jaszladany,az ezoterika csak az ördögökkel cimborál - ezt irtad.
  Az ördögűzést egyes egyházak tagjai teszik..Akkor ők kivel cimborálnak??:)

  Tévedésben vagy megint.
  Ha Te szeretetet közvetitel gondolatilag valamelyik beteg hozzád tartozód-felé,és jó szivvel gondolsz rá,vagy megsimitod a kutyád fejét,és azt kivánod neki,hogy legyen mindig vidám,és egészséges,az az ember az ördöggel cimborál??:confused:
  Mert,ha nem tudnád nem kell hozzá semmi más,csakis szeretet,és hit,bizni Istenben,mert az agykontroll is elismeri a Teremtő Istent,és soha nem is mondott mást!!

  Miért baj az,hogy elképzeltem,hogy édesanyám egészséges,rendben a vérképe,és boldog,hogy együtt vagyunk még nagyon sokáig?
  A képzelőerőnk Isten adománya,és az agykontroll szerint is csak a jóra tudjuk használni,ugyanis,ha rosszat kivánnál valakinek,azt nem a másik ember,hanem te kapnád.
  Kárt nem tudsz vele tenni,ellenben magadban igen.

  A két malomban őrlés mindig abból adódik közöttünk,hogy képtelen vagy nyitni,és most nem azt kértem,hogy dobd sutba a tudásod,csak birádl felül saját magad.Lásd meg,hogy a Bibliát is nem szavakkal lehet értelmezni,mert akkor mindenki számára érthető lenne.Rá kell hangolódni,hogy értéssé váljon.Akkor tud elvarázsolni,ha az 500.elolvasása után is érzel benne újdonságot,mondhat mást,amit addig nem fedeztél fel benne.Amikor úgy érzed,hogy már mindent tudsz,semmit sem tudsz,mert fejedbe vetted azokat a berögzült,korábban megtanult dolgokat...ezért nem látod.

  Az ördög bennünk lakozik kedves Jaszladany,azért mondja a mondás,hogy belébújt a "kis ördög",akit kaptunk a földi életünkre,akitől úgy szeretnénk megszabadulni.Ezért ostorozták régen a szerzetesek önmagukat,vagy vonultak el a világtól,de mint ahogy Thomas Merton is irja:oda is elviheted a világot magaddal...

  Engedd meg,hogy idézzek Thomas Merton-tól: A Csend szava könyvéből

  "Ameddig a földön élek,értelmem alig képes felfogni Isten hozzám küldött Igéjét,és Lelkét.Nem könnyen fogadom be az Ő világosságát.
  Természetem önmagában véve ugyan jó,ösztönös kivánságaim mégis arra irányulnak,hogy azt a hamis képet tartsák fönn bennem,amely ellentétben áll Isten bennem élő valóságával.Természetes cselekedeteim ugyan jók,de ha nem lépnek túl a természeten,akkor könnyen arra az emberre összpontositják képességeimet,aki nem vagyok,aki nem lehetek: a bennem élő hamis énre,arra a személyre,akit Isten nem ismer.
  Azért van ez,mert önzőnek és énközpontúnak születtem.És ez az eredeti bűn."
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 8. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Kedves Éva, aki az ördöggel cimborál, mint az ezoterika, az nem űzi el az ördögöt. Senki sem zavarja el a cimboráját! Maradjunk annyiban, hogy az ezoterika nem űz ördögöt. Az ördög nem hasonlik meg önmagával.
  Hogy az egyes egyházak kivel cimborálnak, azt csak akkor tudnám esetleg megmondani, ha tudnám, mely egyházakra gondolsz.
  De a lényeg, hogy ördögöt űzni senki sem tud. Azt csak egyvalaki tud: Jézus.

  Szerintem ennek semmi köze ahhoz, amiről itt most beszélünk. Ezt teheted mindenféle agykontroll nélkül is.

  Kedves Éva, nem akarom ide beidézni, mit tanít az agykontroll, mert nem a topic témája. Valszeg nem mentél bele elég mélyen (szerencsére) ahhoz, hogy felfedezd a valódi arcát. Javaslom, hogy olvass el néhány vallomást olyan emberektől, akik megtapasztalták az agykontroll igazi valóságát és hátterét. Üsd be a gúgliba, pl. azt hogy "Agykontroll bizonyságtétel", és találsz olyan oldalakat, amelyek felfedik előtted, mi is valójában az agykontroll.
  Én személyesen is beszélgettem olyan emberekkel, akik ebből jöttek ki, pontosabban szabadultak meg.

  Évi, mi nem tudunk gyógyítani. Az agykontroll hazudik. A képzelőerőnk Isten adománya, de gyógyító ereje csak Istennek van. Mi nem vagyunk olyanok, mint az Isten. Ez volt a Sátán hazugsága az Édenben is, és ugyanez most is: "Olyanok lesztek, mint Isten." Nem leszünk olyanok. Nem rendelkezünk olyan tulajdonságokkal, mint Isten, és minden olyan tan, ami azt akarja elhitetni, hogy rendelkezünk, az ördögtől van. Nem szabad ennek felülni.

  Az édesanyádat csak Isten tudja meggyógyítani. Az Úr Jézus meggyógyított minden beteget és minden betegséget, aki csak hozzá fordult. És amikor megnyitotta egy vak szemét, vagy meggyógyított egy leprást, az emberek azt mondták, soha senki sem tett még ilyet azelőtt. Nem tett, mert nem tudott tenni. És most sem tud tenni. Ilyet csak Jézus tudott tenni, és csak Ő tud most is! Nincs olyan praktika, amivel Jézusnak ezt a képességét mi el tudnánk sajátítani. Sem agykontrollal, sem reikivel, sem ráolvasással, sem energiaadással, semmivel!!!
  Mert mi emberek vagyunk, Jézus pedig Isten.
  És Ő egyetlen beteget sem küldött el magától, aki hozzáment. Akkor miért kell agykontrollhoz, meg más okkult praktikákhoz fordulni? Miért nem Jézushoz fordulsz?

  Akárhogyan is olvasom a Bibliát, akárhogyan értelmezem, akkor sem tanítja azt, hogy én isteni tulajdonságokkal lennék felruházva. Olvashatom hátulról előre, fejjel lefelé, görögül, latinul, magyarul, akkor is azt fogja mondani, hogy aki azt állítja, hogy én gyógyítani, távolba látni, jövendölni, stb. tudok, az az ördög. Ő pedig hazug, és hazugságnak atyja.

  A Thomas Merton idézet nagyon szép, kedves Éva, azzal nincs is baj, de úgy látom, Te tévesen értelmezed az ördögöt.
  Bennünk a bűn lakozik, nem az ördög. Ha ő lakozik, az már régen rossz. De abból is van szabadulás: Jézus.
   
  Asperrimus kedveli ezt.
 9. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szeretném megkérdezni, hogy Jézus mit csinált? Hiszen a kezét a beteg fejére tette, és az meggyógyult. Vagy fülébe dugta az ujját, és hallott? Nyelvére tette az ujját, és beszélt? Vagy a porba köpött, és a sárral kente be a beteg testrészeket, és azok meggyógyultak? Ő nem ezotréiát végzett? Csak éppen a pozitív oldalát az ezotériának. Ha nemet tudsz mondani a sugallatnak, és ott el van fogadva, nem erőszakoskodnak, hagyják, hogy fuss a magad vesztébe, akkor ott a pozitív oldal próbált segíteni. Mit gondolsz az édesanya nem gyógyít a szeretetével, mikor a beteg csecsemője, kicsiny gyermeke beteg, és gyógypuszit ad neki, gyógy simogatást a beteg részre, gyógy ringatást, gyógy becézést, gyógy kedves szerető szavakat?
  Mint Jézus mondta, nem az ember van az ünnepekért, a bibliáért, hanem az ünnepek, a biblia az emberért. Ószövetség helyett végre az Újszövetséget kellene figyelembe venni, hiszen az tanítja Jézus tanait. Ószövetségben én nem olvastam olyat, hogy meggógyítottak volna bárkit is, hiszen a levita, a pap, stb. is elment a rablók által megvert, kirabolt sebesült mellett, míg a megvetett, gojnak számító szamaritánus megállt, lekezelte a beteg férfit, bort töltött a sebeibe, fogadósra bízta, sőt még pénzt is adott a gyógykezelésére, pedig idegen volt számára. Jézus maga mondta, hogy úgy szeressétek egymást, ahogy én szerettelek benneteket! Jézus hogy szeretett minket? Tanított, gyógyított, ördögöt űzött, halottakat támasztott fel ingyen, és azt mondta, hogy arról ismerszik meg, hogy enyéim vagytok, hogy ugyan azt teszitek mint Én! Vagyis tanítotok, gyógyítotok, ördögöt űztök, halottakat támasztotok fel! Ismertek ti olyan katolikus papot, aki ugyan ezeket megteszik? Mert én nem, de más keresztény papot sem. Akkor ki is tartozik Jézushoz? És még nem is Istent kérdztem, csak Jézust.
  Én nekem az a véleményem, hogy olyan mint pokol, nem létezik, csak annak, aki hisz benne. Ha valaki megkínoz, cserbenhagy, megcsal, kirabol, megöl valakit, vagy valakiket, hát a lelkiismerete gyötörni fogja, és ő maga követeli ki a saját maga büntetését, vagyis a poklát. Mindenki saját magának teremti meg a menyországát, és a poklát is. Azért mert manapság néven nevezik azt a dolgot, amit Jézus csinált, és mondjuk ezotériának hívják, az már csakis az ördög műve lehet? És aki átéli a halált és visszaküldik? Ő is az ördöggel cimborál, és az ördög küldi vissza? Tudjátok-e hány pap követte, követi az ördögöt? Pedig papok, felszentelt papok! Szerintetek azok is az Istent követik, akik pl. az apácát halálra kínoztak, mert azt hitték, hogy az ördöggel cimborált? Vagy azok Isten parancsát teljesítették, akik sok-sok Szentélek által adott képességeikkel gyógyítottak, ördögöt űztek, mágján elégettek? Bibliával a kezükben az ördögöt szolgálták!!!!!!!!!
  Végre már nem csak az ördög praktikájának, hanem a Szentlélek ajándékának is tekinteni kellene a spirituális képességeket! Hiszen előbb volt ez a képesség, Isten adta, csak az ördög rosszra használja. Mint a kés. Lehet vele kenyeret szelni, de ölni is. Akkor a kés a rossz, vagy az-az ember aki használja rosszra? Mit mondott Jézus a Szentlélekről? Ha engem, vagy az Atyát szid valaki, az meg van bocsájtva. De aki a Szentlelket, az jobb ha malomkövet köt a nyakába, és a kútba ugrik, mert még az életkönyvéből is kitöröltetik a neve!!!!!!
  A pozitiv oldal a fény, a szeretet hírvivői, míg a sötét oldal ezt próbálja meggátolni. Aki a fényt követi, az szereti a fehér színt, mivel az a szín, minden szín turmikssza, a sötétség nem szín, hanem a színek hiánya, mint a fekete. Most a papok milyen színben prédikálnak? Ez érdekes számomra... Színnélkül, vagyis feketében... Ők vajon akkor kit, mit követnek? Kinek, vagy minek a tanítását próbálják hirdetni? Szerintem fekete helyett fehérben kellene az igét hirdtni, hiszen Jézus is azt tette....
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
  Berri és evapatocs kedveli ezt.
 10. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  Kedves Erzsike!

  Minden egyes szavaddal egyetértek!!kiss

  Zárd kapukat fölösleges döngetni,csak a nyitott ajtó befogadóképes...
  Ezért hát legyen Mindenkinek hite szerint!!
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 11. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Nem drága Erzsike, Jézus nem ezotériát végzett.
  Óriási a különbség az ezotériát végző, és ezzel Jézus képességeire vágyó ember között, és Jézus, az Isten között. Amikor az ember ugyanazt próbálja csinálni, amit Jézus, azt azért teszi, mert az ördög elhiteti vele, hogy ő is képes rá. Nem képes. Ugyanilyen hazugság az is, hogy Jézus csak ugyanolyan volt mint mi, ha ő meg tudta csinálni, akkor mi is meg tudjuk. Ez orbitális hazugság!

  Jézus emberként is teljesen különbözött tőlünk. Bűntelen volt, és nem csak a bűneinket, hanem a betegségeinket is magára vette. Ezért is gyógyíthat meg, mert az "Ő sebei által gyógyulunk meg". Nem más sebei által, nem ezotéria által, hanem Jézus sebei által.
  Emellett Jézus az örökkévaló, mindenható és teremtő Isten. Ő azért tud teremteni szemet annak, akinek nincs, azért tud visszaadni elvesztett egészséget és képességeket, mert MINDENHATÓ! És ehhez nincs szüksége ezotériára. Ő a hatalma szavával teremt, nem pedig ezoterikus praktikákkal. Mi viszont nem vagyunk mindenhatók!

  Ezotériát az ember űz, mert elhiszi a Sátánnak, hogy ezáltal olyanná lesz, mint Isten. Az ezotéria hazugsága, hogy az embernek nincs szüksége Istenre, hisz ő maga is képes mindarra, amire Isten, meg tudja oldani maga is a problémáit, tud gyógyítani, tud teremteni, tud jövőbe látni, ésatöbbi.
  Valójában pedig az ezotériával nem a saját képességeit használja, hanem utat nyit az ördögnek és démonainak, hogy belépjenek az életébe, és munkálkodjanak.

  Ha problémáink vannak az életben, nem az ezotériához kell fordulni, hanem Jézushoz. Egyedül nála találunk igazi megoldást. De végül is mindenki úgy dönt, ahogy akar.

  Ennek nincs köze az ezotériához.

  Kicsi Fecske, én nem tudom, milyen Bibliát forgatsz, az Újszövetségnek nincs értelme az Ószövetség nélkül, de ezt már ezerszer elmondtam Neked. Én vagyok az, aki zárt kapukat döngetek.

  Erzsike, olvasd el Illés és Elizeus próféta történetét, olvasd el Ésaiás könyvét, sok ember gyógyult meg Isten ereje által a prófétákon keresztül az Ószövetségben, még olyan betegségből is, mint a lepra, sőt halottak is támadtak fel.

  Igen, Erzsike, Jézus azt mondta, hogy az Ő NEVÉBEN azok, akik az övéi, fognak tenni ilyeneket. De ezt a Ő NEVÉBEN teszik, ami azt jelenti, hogy valójában Jézus cselekszik rajtuk keresztül, nem pedig ők különféle okkult és ezoterikus képességekkel.

  Az az erő, ami Istent kizárva, Istentől függetlenül működik, nem lehet a Szent Lélek ajándéka. Jézus azt mondta a Szent Lélekről:
  "De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket minden igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja, a miket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek. Az engem dicsőít majd, mert az enyémből vesz, és megjelenti néktek." (Ján. 16,13-14)
  Nem lehet a Szent Lélek ajándékának tekinteni olyan spirituális képességeket, amelyek nem Jézust dicsőítik, hanem az embert.
   
  Asperrimus kedveli ezt.
 12. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Nincs igazad Jászladányi.kiss
  Mivel Jézus tanítani született a világra, nem fitogtatni a spirituális tudásást.
  Drága Jászladányi!kiss
  Ha valaki a Szentlélek nevében cselekszik, az nem zárja ki sem az Istent, sem Jézust, sem semmilyen szentet, akiket mindet az Atya küldött le a világba. Én nem vagyok zsidó, és így nem foglalkozom az Ószövetséggel, habár tiszteletben tartom azokat akik abban hisznek, de az-az ő dolguk. Mivel mindnyájan ugyan azt az Istent tiszteljük valójában, a magasságos teremtő Istent, a mindenség teremtő szent Atyját.
  Ha te nem érted, hogy mi is a pozitív ezotéria, attól még nem kell ördögöt kiálltani, ha valaki használja.
  Te használod a kést? Vagy csak a fogaddal téped darabokra az alapanyagokat mikor főzöl? Nem feltételezem rólad...
  No hát az ezotéria is ilyen. Ha valaki szeret, ha valaki az Isten dolgait kutatja, hogy jobban a kedvébe tudjon járni, hogy úgy próbájon élni, ahogy a magasságos teremtő Atya kívánta, mikor erre az életére elküldte.
  Nem szándékozom sem veled, sem másról vitázni erről, mivel szeretetről, gyógyításról, a teremtő mennyei Atyáról fölösleges. Ha valaki pozitív életet akar élni, ti kiátkozzátok, ördögöt kiáltotok. Pont ez történt a boszorkány égetéseknél is. Értsd már meg végre, hogy Istentől származik minden, a csodák is, az ezotéria is, meg minden ami létezik akár ebben a világban, akár a másikban, vagy bármelyik párhuzamos világban. Mivel volt valaki aki fellázadt Isten ellen, akkor amit Isten adott azt eldobjátok, és másokat sem hagyjátok hogy elfogadják azt. Ők akik fellázadtak, nem voltak hajlandóak a teremtett embert szolgálni, de pont ők akik szolgálják. Akik meg hajlandóak voltak szolgálni, ők nem tudják szolgálni, mivel a fizikai világ embere lesüllyed olyan szintre, hogy nem tudja megkülömböztetni a jót a rossztól. A jóra rosszat kiált, a rosszat meg elfogadja. Mint aki a számítógépén a tűzfalat hiába rakja fel, ha közben ide-oda jár az internetet, és begyűjti a vírusokat. Megveszed a virusirtót, de a virust nem hagyod kiirtani neki, mert azt hiszed, hogy a vírus az igazi program. Szerencsétlen papok is azt hitték, hogy az Istent szolgálják, mikor a Szentlélketől vezérelve sokan kézrátétellel gyógyítottak, vagy gyógynövényekkel, és Isten imáját mondták közben, de annyira féltek az ördögtől, hogy az ördög parancsát teljesítették mégis. A sok-sok ártatlan embert meg megkínozták, kerékbetörték, körmüket letépték, tüzes vassal sütögették, majd máglyán elégették. Ők vajon mit szóltak annak, mikor az életük végén végig kellett nézniük milyen őrültséget csináltak?
  Te melyik Isten kizárásáról beszélsz? A pozitív Istenről, vagy a negatívról?
  Én bátran kizárom az életemből a negatív Istent, de szívem szavát követve keresem, és teljesítem a szeretet parancsát a pozitív Istennek, a teremtő szent Atyának.
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
  Berri és evapatocs kedveli ezt.
 13. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Erzsikém!
  Senki sem állította, hogy Jézus a "spirituális tudását" fitogtatni jött a világra. Azért jött a világra, hogy elvegye a világ bűneit. És bizonyítékául annak, hogy Ő a Messiás, Ő a testet öltött Isten, és hogy az emberek higgyenek Benne, olyan csodákat vitt végbe, amire csak Isten képes: gyógyított, halottakat támasztott, prófétált, vízen járt, lecsendesítette a vihart, megsokasította az ételt, ésatöbbi.
  Ezt ember nem tudja utána csinálni semmiféle ezoterikus praktikával. Az ezotéria mégis azt állítja, hogy tudja. Ez nem igaz. És ha az ember ezt a maga erejéből megpróbálja az ezotéria segítségével, akkor az nem a Szent Lélektől van. Mert a Szent Lélek nem képesíti fel ilyenre az embert. A Szent Lélek Jézus Lelke. Ha valaki Jézus nevében gyógyít, prófétál, stb., akkor nem az ember cselekszik, hanem Jézus. Ekkor viszont semmi szükség az ezotériára, sem semmilyen emberi erőre. Mivel Jézus az, aki valójában cselekszik az ember által.

  Ha valaki a Szent Lélek nevében cselekszik, az nem zárja ki. De az ezotéria nem a Szent Lélek nevében működik. Az ezotériának nincs köze a Szent Lélekhez. Az ezotéria azt állítja, Szent Lélek nélkül is vannak természetfeletti képességeid, mert az emberben ez eleve benne van, és simán el tudja sajátítani.

  Az Ószövetség a kereszténység szent könyve is.

  Nincs olyan, hogy pozitív ezotéria, Erzsike. Valami vagy Istentől van, vagy nem. Ha nem, akkor az ördögtől. Ezt pedig nem az alapján különböztetjük meg, hogy valami látszólag hasznukra van, vagy kárunkra. Mert eleinte az ördög is pozitívnak tünteti fel magát, hisz máskülönben hogyan tudna beférkőzni az ember életébe.
  Hogy mi különbözteti meg, hogy egy erő Istentől vagy az ördögtől származik, már fentebb leírtam.

  Az ezotéria az embert istennek állítja be, és azt hazudja, hogy az ember képes mindarra, amire Isten. Te valami egész mást értesz ezotéria alatt, mint ami.

  Nézd meg, hogy milyen gyümölcsei vannak az emberek életében az okkult dolgokkal való foglalkozásnak, ha már a Bibliának nem akarsz hinni. Sok ilyen vallomást találhatsz a neten is.
  Mi pedig nem átkozunk ki senkit (ki az a MI?). Én csak figyelmeztetek. Csak elmondom, milyen erők állnak az ezotéria mögött. Senkit sem ítélek el, aki ilyesmit tesz. Nekem nem árt vele. De tudom, hogy rá nézve mennyire ártalmas. Én szeretetből szólok. Aztán mindenkinek a lelke rajta, hogy elfogadja-e vagy elutasítja, amit Isten Igéje mond ezekről a dolgokról, és amit sokan személyesen is megtapasztaltak.

  Hát ez nem tudom, miféle tanítás, az én Istenemtől biztos nem származik egy csomó dolog, amit az ember hozott létre, mint például a bűn. Az a tanítás meg aztán végképp nem lehet Istentől, hogy az embernek nincs szüksége Istenre.

  Én nem tudok pozitív és negatív Istenről. Én csak egy Istent ismerek. Az egyetlen élő, örökkévaló, és mindenható Istent, aki a világot és az embert teremtette, és aki megtestesült Jézus Krisztusban.
  És vallom, hogy egyedül ez az Isten képes olyan dolgokra, amikről az ezotéria azt hazudja, hogy az ember is képes rájuk. És azért hazudja ezt, hogy az embert elfordítsa Istentől, és az ember saját magát tegye a maga istenévé.
  Ebből pedig pontosan tudjuk, ki áll az ezotéria hazugsága mögött: az, aki az első emberpárnak azt hazudta, hogy ha elfordulnak Istentől, és szert tesznek bizonyos "spirituális tudásra", akkor "olyanok lesznek, mint Isten".
   
  Asperrimus kedveli ezt.
 14. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Idézet az Agykontroll vagy démonkontroll c. cikkből:

  Gál Péter római katolikus lelkipásztor, New Age-kutató szerint az agykontroll – eredetét, gyakorlatát és célját tekintve – idegen a kereszténységtôl. Bár az agykontrollosok nem szívesen beszélnek róla – Domján László kifejezetten tagadta -, a mozgalomnak jól kivehetô metafizikai-vallási háttere van – állítja a lelkipásztor. Silva könyveibôl kitűnik, hogy pszichotechnikáját a keleti vallások meditációs gyakorlataiból és a mágiából állította össze a mai parapszichológiai keresletnek megfelelôen. Silva a reinkarnációt hirdeti, s egy személytelen transzcendens létezôben hisz, amelyet Magasabbrendű Intelligenciának nevez. Erre az intelligenciára az agykontrollos rákapcsolódik, hogy erôt és indíttatást nyerjen.

  Az agykontrollosok, megváltozott tudatállapotban, úgynevezett tanácsadókkal kommunikálnak. A lelkipásztor több esettanulmány alapján állítja, hogy ezek valójában a Bibliában démonoknak nevezett szellemi lények. Gál Péter lelkigondozói tevékenysége során több olyan agykontrollossal találkozott, akit a tanácsadókkal való kapcsolat egy idô után szorongásos tudatzavarba, depresszióba hajszolt. Ezeknek az embereknek visszatérô, gyötrô hallucinációik voltak. Gál Péter hangsúlyozza, hogy az agykontrollra jelentkezô a keleti miszticizmusba illô beavatási rítusokon és lélektani szituációkon mehet át. Az agykontroll azonban elsôsorban üzlet, és e világi javakra koncentrál – ellentétben a keresztény tanítással. Jézus Krisztus a Szentírásban megtiltotta, hogy az isteni ajándékot valaki pénzért közvetítse...


  Dr. Virág Mária pszichiáter nem egy beteget kezelt, akik agykontroll, reiki vagy egyéb pszichotechnikák gyakorlása során szereztek pszichés sérüléseket. A szakorvos nézete szerint az emberi idegrendszer elhordozhatatlan terhelést kap, amikor a pszichikus tréningek alkalmával a tudat alatti tartalmak felszínre buknak, és ezek megmaradnak feldolgozatlanul. Virág Mária tapasztalatai szerint az elsô tünetek bűntudat, szorongás, kényszergondolatok formájában jelentkeznek, s ezek késôbb depresszióhoz, súlyos tudatzavarhoz vezethetnek – általában egy hosszabb-rövidebb felfutási idô, eufórikus szakasz után. Magyarországon a hipnózis alkalmazását törvény szabályozza. Ennek értelmében kizárólag szakorvos alkalmazhat akaratátvitelt, a pszichoterápiás kezelés keretein belül. A rendelkezés betartását, úgy tűnik, senki sem ellenôrzi, nem kéri számon. Magyarországon szaporodnak a hipnózist, autohipnózist és tömeghipnózist alkalmazó, metafizikai hátterű, önmegváltást hirdetô tanok.

  Oláh László, Magyar Nemzet, 2000. január 8.
   
  Asperrimus kedveli ezt.
 15. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Ezt a részletet pedig Gál Péter könyvéből éppen egy ezoterikus oldal idézi az ezoterikus dolgok hatásairól:

  "...egy olvasói levél, amely Gál Péter: "A new age keresztény szemmel" címû mûvében jelent meg. Az áldozat egy fiatal nő, aki egy álpróféta "fényadó" kurzusán vett részt, ahol ingával mérték az "erőt". Idézzünk egy részletet a beszámolóból: "Már a tanfolyam kezdetén nagyon furcsán éreztem magam. Közérzetem elképesztő gyorsasággal romlott. Tudtam, hogy valamilyen rossz dolog történik velem, és tenni kellene ellene valamit, de nem volt hozzá erőm. Előadás után csak ültem a padon, és néztem magam elé. A többiek odajöttek hozzám és kérdezgettek, hogy mi a bajom, nem szoktam én ilyen lenni. Semmi értelmes magyarázatot nem tudtam adni sem magamnak, sem másoknak állapotom romlásáról. Nem volt semmi látható jele a bennem zajló változásnak. Csupán abban voltam biztos, hogy hirtelen eltűnt belőlem valami. A következő előadáson már a többiek is fejfájásra, rosszullétre panaszkodtak. Ekkor barátságosan, jó szándéktól vezérelve megpróbáltam figyelmeztetni a tanfolyamvezetőt erre a káros hatásra, de ő levegőnek nézett. Úgy viselkedett, mintha ott sem lettem volna. A kurzus végére az egész csoport rettenetesen fáradt, kimerült lett. Nem tudom, hogy a többiekkel mi történt ezután, de az én életem egyre rosszabbul alakult. Szerencsétlenségek sorozata zúdult rám.

  Elõször a barátom hagyott el, aki számomra a legfontosabb volt. A szakítást eredményezõ feszültség olyan fondorlatos módon alakult ki közöttünk, mintha összeesküvést szõttek volna ellenünk. Ez azonban lehetetlen, mert a környezetünkben senki sem ismerte a magánéletünket olyan részletesen, hogy hibáinkat, emberi gyarlóságainkat ennyire hatékonyan ellenünk fordítsa. Aki ezt tette, az oly mélyen belelátott a lelkünkbe, olyan hibákat is észrevett bennünk, amelyekrõl magunknak sem volt tudomásunk. A gyógyíthatatlan lelki sebet sorozatos testi sebek követték. Egymás után zúdultak rám a különbözõ bajok, nyavalyák: láz, nátha, nõgyógyászati problémák, balesetek sorozata, kutyaharapás stb. Volt olyan, hogy megálltam egy autó mögött, és a kipufogócsõ abban a pillanatban a lábamra durrantotta az összes szemetet, ami éppen benne volt, és örök emlékként beleégette a lábszáramba.

  Baleset, kórház, kezelés és újabb balesetek váltották egymást. A bõrgyógyászatra már szinte hazajártam. Közben minden ok nélkül kialakult egy porckopás a térdemben. Ettõl alig tudtam menni. A munkám persze olyan volt, amihez sokat kellett utazni. Autóm akkor már nem volt, mert elõtte akárhányszor beleültem, elromlott. Ha csak pár kilométert mentem vele, akkor defektet kaptam. Ha viszont hosszabb távra merészkedtem, már karburátort, dinamót vagy egyéb drága alkatrészt kellett cserélni benne. Anyagilag teljesen tönkrementem. Pedig nem kerestem rosszul, de a teljes fizetésemet elvitte valamilyen váratlan kiadás. Csupán néhányat említek közülük: A virágmagok nem keltek ki a kertemben, a kutyám és a macskám elpusztult, a lakásomban az összes vízcsap egyszerre elromlott, a kulcsaimat teljesen érthetetlen körülmények között elveszítettem. Amikor fontos lett volna, hogy pontos legyek elkéstem, mert elnéztem az órámat. Ennek módja is felfoghatatlan. Más magyarázat nincs, mint hogy érzékcsalódás áldozata lettem. A buszt állandóan lekéstem, mivel indulás elõtt mindig történt valami váratlan dolog.

  Egy idõ után már dolgozni sem tudtam. Mindent fel kellett adnom, majd mindent el kellett adnom, hogy valamibõl megéljek, mert semmi esélyem sem volt rá, hogy leszázalékoljanak. Ilyen indokkal az embert nem szokták munkaképtelenné nyilvánítani. Aztán elfogytak a tartalékaim is, és nem tehettem mást, mint vártam, hátha történik valami. De ekkorra már nem csak körülöttem volt káosz, hanem bennem is. Szellemileg kezdtem leépülni. Képtelen voltam elviselni a környezetemet, a házat, amelyben laktam. Iszonyodtam mindentõl. Reggelente már fel sem öltözködtem. Lassan a legegyszerûbb dolgok elvégzésére sem voltam képes. Olyan indulatok költöztek belém, amelyeket korábban sohasem tapasztaltam: féltékenység, irigység, gyûlölet. Úgy éreztem, hogy hamarosan meg fogok bolondulni. Orvoshoz nem mertem fordulni, mert attól tartottam, hogy bevisznek a pszichiátriai intézetbe, ahonnan soha többé nem jövök ki normálisan. Biztos voltam benne, hogy rajtam már nem segíthet senki sem. Magamban sem bízhattam, hiszen már nem is létezett az a valaki, aki korábban voltam. Csak ültem és vártam a csodára, de az nem jött. Ekkor már arra gondoltam, hogy nem vagyok életképes, így teljesen helyénvaló, hogy elpusztuljak."

  Ez a történet végül kedvezõ fordulatot vett, mivel a sokat szenvedett nõt egy katolikus pap megszabadította a rontástól. A beszámoló végét idézve: "Utána olyan fáradt voltam, hogy három napig nem tudtam felkelni az ágyból. Amikor egy másik pap javaslatára megkeresztelkedtem azt hittem, hogy az ördög a fejemre borítja a házat azért, hogy ezt megakadályozza. De nem ez történt. Ez volt az elsõ nap, amikor ismét rendben mentek a dolgok, minden úgy sikerült, ahogy elterveztem. Ezután már csak a Jóisten csodálatos gondviselésében volt részem. Egy csapásra megszûntek a bosszantások, az akadályok, a rossz érzések és a balesetek. Elmúlt a testi fáradtság és gyengeség. Hosszú idõ telt el mire megszoktam, hogy kétévnyi szenvedés után újra normális emberként élhetek."
   
  Asperrimus kedveli ezt.
 16. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Kedves Jászladáy!kiss
  Minden az Istentől van, még az is, amit az ördög használ. Igaz, hogy Isten pozitív céllal hozta létre.
  A pozitív Isten az Atya, a negatív az ördög, aki nem hajlandó az Istennek engedelmeskedni, az embert szolgálni.
  Az ezotéria nem hazudta az emberpárnak amit írtál, azt az ördög hazudta Ádámnak, és Évának.
  Nem az ember hozta létre azt a fogalmat, hogy bűn. Valójában mi is a bűn? Ha nem szeretettel viseltetsz a másik ember iránt, ha látod a szorult helyzetét, és nem segítesz rajta, ha megölöd, ha megcsalod, ha a pozitiv céllal létre hozott dolgokat negatív céllal használod, mint a kést, vagy az atom sugárzását, vagy ha azt monodod a másik embernek, hogy szabad ölni, szabad a Szentléleknek nemet mondani. Mit gondolsz vétesz a Szentélélek ellen, ha a pozitív ezotériát elutasítod, amit a Szentlélek adott az emberiségnek? Mit gondolsz mit csinál a Szentlélek a világban? Életerőt ad, tehetsége pl. a rajzolásra, éneklésre, zenélésre, láthasz láthatatlan dolgokat, mint pl. az a pap, aki a legyetek jók ha tudtok című filmben látta és felismerte az ördögöt, amit mások nem. Mit gondolsz azt nem a Szentlélek adta neki? A pozitív ezotéria nem mondja sehol sem, hogy nincs szüksége az embernek Istenre. Csak annyit, hogy legyetek szentek, ahogy a ti Atyátok is szent. Tehát tegyétek a pozitív erényeket. Úgy mint a szeretet, a könyörület, a gyógyítás, a segítés, a becsület, a tisztesség, az adakozás, stb.
  Az okult tudományoknak nem a pozitív ezotériát nevezik, hanem a kéteseket. Ott már részt vesz a negatív oldal, azzal egyet értek, hogy nem ajánlatos követni, az már arról szól, hogy amit az Atya adott a világnak, már ki lett fordítva. Úgy mint hogy a kést is lehet negatív célokra használni, habár hasznos, ha az étel készítésére használják.
  A pozitív ezotériát a Szentlélek adta az emberiségnek. Lehet tagadni, de akkor szembeszegülsz a Szentlélek akaratának. Erről meg Jézus azt mondta, hogy ha valaki megbántja a Szentlelket, az jobb ha malomkövet köt a nyakába, és a kútba ugrik, mert még a neve is ki lesz törölve az életek könyvéből.
  Én itt befejezem, ha akarod majd mással megvitatod, én nem szeretek vitatkozni senkivel.
  Legyen mindenkinek a maga akarata, a maga hite szerint.
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok, áldott Húsvétotok!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
  evapatocs kedveli ezt.
 17. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Erzsike drága, szerintem is jobb, ha befejezzük, mert mind a ketten teljesen másról beszélünk, és teljesen mást értünk bizonyos fogalmak alatt.
  Neked is áldott Húsvétot Kívánok, sok szeretettel! kiss
   
 18. Asperrimus

  Asperrimus Állandó Tag

  Erről eszembe jutott egy idézet: "Tudja, Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit." A Sátántól jövő segítség is hasonlóan működik. Megtesz valakinek egy számára apró szívességet, cserébe azért, hogy ennek fejében később sokkal nagyobb árat kérjen érte. Miért mondom, hogy apró, ha olyan nagynak látszik? Ha az ember lát egy fizikai betegségek által elgyötört, megkínzott embert, akkor valójában az Ördög munkájával találkozik. Mindegy, milyen betegségről legyen szó: rák, arthritis, sclerosis multiplex, down szindróma, csontritkulás, vagy bármi más. Ha valakinek közlekedési balesetben roncsolódik a teste, ha elveszti egy tagját, megvakul, az mind az Ördög munkája. Persze, ő nem isten, így azt a kárt, amit a betegség már visszafordíthatatlanná tett, nem tudja megváltoztatni, ahogyan a hiányzó tagokat sem képes újrateremteni. De a számára semmiség, hogy egy súlyos betegségben szenvedő emberről levegye azt a betegséget, amit eredetileg is ő küldött rá. Ezután a test képes regenerálódni. Isten azonban hiányzó végtagokat is képes pótolni, sőt visszafordíthatatlannak minősíthető rombolást is képes helyreállítani, mivel Ő Isten.
   
  Jaszladany kedveli ezt.
 19. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  Justin Beliz ferences szerzetes, pap, agykontrolloktató így vélekedik Istenről: „Figyeljünk föl arra, hogy minden vallás azt tanítja, Isten bennünk van. A meditáció annak módszere, hogy magunkba mélyedjünk, érintkezésbe lépjünk Istennel. (…) amikor meditálunk, önmagunk isteni részével kerülünk kapcsolatba, és ezen keresztül magával Istennel.”

  Belitz atya szintén folyamatosan egyenlőségjelet tesz az ima és az agykontroll között:

  „Domján László: Isten miért ért meg bennünket jobban, és viszont, ha tudatalattinkban kérjük őt, és nem az úgynevezett béta-szinten?
  Justin B: Én azt hiszem – az a tapasztalatom -, hogy a Silva-féle Agykontroll a legjobb eszköz ahhoz, hogy segítsük azt megtanulni, hogy hogyan mélyedhet magába az ember, hogy Isten akaratát megismerje.”


  „Képes-e az ember Agykontrollal olyan dolgokra is, ami talán nem Isten akarata?
  J.Belitz: Amikor imádkozunk, egyek vagyunk Istennel. Ezt az energiát nem lehet negatív irányba tolni.”


  Ha nagyon ellazult állapotba jutunk, nagyon békés, nyugodt, csöndes állapotba, s csukott szemmel elképzeljük magunkat olyannak, amilyenek lenni szeretnénk, akkor ez a kép mély nyomokat hagy agyunkban (…) hamarosan a tudatalatti szintjén rögződik ez az információ (…) akkor megjelenik az eredmény fönt, a tudatos szinten is. (…) Ez az a módszer, amit minden szent alkalmaz évezredek óta. Ezt a módszert pedig meditációnak nevezzük.” [49] - nyilatkozza Belitz atya.

  Justin Belitz szerint Istent „úgy hívod, ahogy akarod. Azt hiszem, Isten nem törődik azzal, hogy hogy hívjuk őt.”

  „Úgy érzem, az egyház elferdítette Jézus tanítását, mi erről az ön véleménye?
  Justin B.: Minden szervezett vallás emberekből áll. Akik hibázhatnak. És természetesen hibáznak is. (…) Minekünk szeretnünk kell ezeket az embereket, türelmesnek kell lennünk, és remélnünk kell azt, hogy a hibákból tanulni fognak.”


  Domján László: Legalább két tucat olyan emberrel beszéltem, s számos levelet is kaptam olyanoktól, akik nem voltak hívők, és épp az agykontroll tanfolyam elvégzése kapcsán érték őket olyan lelki élmények, amelyektől hívőkké váltak.”

  Utólsó idézetként pedig álljon ez:

  Az agykontroll nagyra törő célkitűzései

  „Ügyelünk munkatársainkra, vállalatunkra, iparágunkra, országunkra. Mi programozzuk az emberek közötti harmóniát és a Föld nevű bolygón a fejlődést.”

  -Ha minden ember szeretetet közvetitene embertársai-felé:

  Nem volnának többé háborúk,nem volna több gyűlölet,több kegyetlenség és kapzsiság...
  /Thomas Merton/

  Végezetül,linkelhetnék be egy csomó videót arról,hogyan változtatta meg több ezer ember életét pozitiv irányba,az agykontroll,de azt hiszem nagyon leterhelném a CH tárhelyét...
  (u.i:különben meg minek is tenném,mert nem célom senki meggyőzése...sőt már-e posztot sem akartam megirni...csak az egészséges egyensúly miatt tettem:p)

   
  Berri és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 20. V.T.

  V.T. Állandó Tag


  Szia Asperrimus,

  Nagyon megszeretnem erteni a fenti nezopontodat!
  De remelem hogy az emberek azert ebbol az alombol felebrednek.
  Kerlek segits ertelmezni ezt.Azt allitod hogy a betegsegeidhez neked semmi kozod csak az ordog muve???
  Mivel vonzottad akkor vagy teremtodot meg az a bizonyos betegseg a testedben?Az hogy a rakos daganatok az ordog muve ez azert nagyon kemeny:((
  azert ennel egy kicsit bonyolultabb az emberi szervezet es maga a Letezes is.
  Mond el nekem legyszives hogy lehet akkor kivedeni az ilyen fajta betegsegeket szerinted? Vagy aki toretlenul hisz Jezusban akkor nem lesz rakos mert mert az ordog nem "szallja" meg betegseg formajaban??
   
  Kicsi Fecske és evapatocs kedveli ezt.

Megosztás