Üzenőfüzet: Ch új tagjainak 20-hoz is infó, és minden amit csak úgy megbeszélnénk.

Beva53

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocsánatkérés, egy "azthittembarát"-tól Bocsáss meg, Amiért barátomnak tekintettelek!
Bocsáss meg, Amiért sokáig túlértékeltelek! Bocsáss meg, Amiért feltétel nélkül szerettelek! Bocsáss meg, Amiért vakon megbíztam benned! Bocsáss meg, Amiért sokszor megalázhattál engem! Bocsáss meg, Amiért sértegethettél, gyötörhetted lelkem! Bocsáss meg, Amiért másokat védhettél velem szemben! Bocsáss meg, Amiért állandóan védelmembe vettelek! Bocsáss meg, Amiért engedtem, hogy becsméreld jellememet! Bocsáss meg, Amiért irigyeimet többre becsülhetted! Bocsáss meg, Amiért soha nem számíthattam rád! Bocsáss meg, Amiért türelmes voltam hozzád! Bocsáss meg, Amiért kivívhattad közönyösségem! Bocsáss meg, Életemért, melyben már nem lesz részed! Mindezekért bocsáss meg - kérlek! Köszönöm, hogy fejlődhetett általad a lelkem!
 

Tzsike66

Állandó Tag
Állandó Tag
....

"Megfutamodni a harctól, ez a legrosszabb, ami megtörténhet velünk. Rosszabb, mint vereséget szenvedni, mivel a vereségből mindig tanulhatunk valamit, de a megfutamodással csak ellenségünk győzelmét hirdetjük."
 

Beva53

Állandó Tag
Állandó Tag
Az életben a legtöbb kudarcot olyan emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel, milyen közel is voltak a sikerhez, mikor feladták…”
 

Simary

Állandó Tag
Állandó Tag
....kell még hozzá néhány jó barát, akik "elájulnak" az alkotásaimtól, vagy legalábbis ámulattal csodálják.....
 
Oldal tetejére