Üzenőfüzet: Ch új tagjainak 20-hoz is infó, és minden amit csak úgy megbeszélnénk.

Neo32

Kitiltott (BANned)
Bánatainkat érdemesebb homokba írni, hogy elfújja a megbocsátás szele, én mégis blogba írom, de ott könnyebb törölni, mint a kerge szelet várni
 

Neo32

Kitiltott (BANned)
"Az emberek azért magányosak, mert falakat építenek hidak helyett." Én most egy akkora gigantikus virtuális hídépítésbe kezdtem, hogy azon többen is elférünk majd, nem vagyok irigy, jöhetsz te is.. de ha összerogy a hidam, ne szidj érte!
 

Neo32

Kitiltott (BANned)
ez a Dante tudta mit kell tanácsolni az asszonyoknak:)) ej de nagy agy volt a pasas:)) gondolj bele, isteni tanácsot adott a nőknek, nevessenek, hogy csak úgy villogjon a lelkük, na meg a keblük :D
 

Neo32

Kitiltott (BANned)
Az érzelmek ragályosak, mert öntudatlanul átvesszük mások hangulatát - jót-rosszat egyaránt. szóval próbálj meg inkább mindig jó hangulatban lenni, persze baromi nehéz, na jó..ez hülyeség. inkább légy mindig olyan amilyen belül. Nem szeretem ha egy ember színészt játszik a valós életben, a fene se tudja hogy mikor mire gondol, ha sír, lehet belül nevet, és azon örömködik, hogy ezzel az őrületbe kerget, vagy ha nevet, lehet belül sír és csak azért nevet, hogy nehogy rám ragassza a rossz kedvet.. de most gondolj bele, ha egy kis keserűséget átadsz akkor azzal máris könnyebb lesz..2 ember jobban elviseli mintha egyedül cipelnéd! add csak át! Oszd meg, hogy coolabbul fogalmazzak..


<tbody>
</tbody>
 

Neo32

Kitiltott (BANned)
A lelki szépség oly varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy az egyszerű megjelenésével meghódítja a szíveket, és barátokat szerez anélkül, hogy tudná.
 

Neo32

Kitiltott (BANned)
Van egy ragtapasz a lábamon, meg a bal gyűrűsujjamon, mégis egész jól érzem magam, és még aprítanom kell petrezselymet, szóval jelentős esélye van újabb tapasz beszerzésére, de remek jó hangulatban vagyok.
 

Neo32

Kitiltott (BANned)
kedvenc süteményeim:
a meggyes, diós, almás, túrós lepény, meg a zserbó, és a krémes, az 1 tojásos torta, a piskótafélék, tök mindegy mivel töltve, vendégváró, almás krémes..nekem mindegyik a kedvencem, de amúgy meg tök mindegy, ha valami édes, akkor az az én kedvencemmé tud válni sec perc alatt
 

Neo32

Kitiltott (BANned)
na és akkor most még 2 teljes napig tördelhetem ujjaimat, hogy blogba önthessem bánatomat?? oh..mily kegyetlen az élet:((
 

Neo32

Kitiltott (BANned)
Én ezt nem értem, itt mindenki csak olvas? vagy hová írnak? kereszthímezéshez nem értek, máshová meg régen írtak, magammal ugyan remekül kijövök, de kissé unalmasan egyoldalúnak érzem a kommunikációt :( biztos nem lehetne valahogy lecsökkenteni azt a 2 napot míg blogolni kezdhetnék??
 

tiszafa45

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ágnes8!
Én is hasonlóan látom a dolgokat. Igyekeztem a 20 hozzászólást teljesíteni, de még mindig nem tudom úgy használni az oldalt, ahogy szeretném.
Nagyon sok téma érdekel, de valamilyen ok miatt nem tudom a feltöltéseket még mindig megnyitni.
Szép napot!
tiszafa45
 
Oldal tetejére