A Gender Ideológia és az emberek testi lelki lezüllesztése

Karesz28 témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2010 Február 24.

 1. ionon

  ionon Vendég

  Neked is mondom zárójelben téve említés tesz arról hogy ők is ilyenek vannak közöttük szép számmal ilyen emberek nem kellene szólnom. Amiket mondasz a te gondolataid más ilyet nem mondott de te a mondhatod ? milyennek neveli a gyermekeit te csak tudhatod helyes információ áramlást ne rekeszd el mert vannak kik benne helytelenül cselekszenek azzal hogy tudatosan nem akarsz tudomást venni a TÉNYÉRŐL.
   
 2. Karesz28

  Karesz28 Kitiltott (BANned)

  Falsh kedves ionon. A tény az hogy a te írásaidat a gyűlöleted vezérli és semmi más és (uram bocsá) baromira nem vagyok érdekelt a te általánosító, köpködő, tényeket nélkülöző gyűlölet beszédeidben.

  Ha ennyire általánosítasz akkor akaszd fel magad légyszíves, hiszen mennyi erőszak történt már az emberiség történelmében? Mennyi vér folyt? Hát nem szégyelled az arcod hogy embernek születtél?
  Ne legyél álszent ionon. Ha csak egy csepp komolyság lenne a nagy logikád mögött akkor már régen öngyilkos lettél volna szégyenedben, ami ugye nem történt meg ezért a nyílt ágú egyenes következtetés hogy te csak azt próbálod bebizonyítani hogy mennyivel felsőbbrendű vagy te, és mennyivel alsóbb rendű mindenki más, ez pedig kedves barátom szerintem nem sok embert érdekel, köztük engem sem.
   
 3. ionon

  ionon Vendég

  Kedves barátom nem tudom kiről és miről beszélsz tényekről van szó és azok értelmezéséről ennyi ha érted jó ha nem érted akkor is jó. kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
   
 4. guriga13

  guriga13 Állandó Tag

  Nem szeretem az ideologiakat, mindegyik megfoghatatlan es az eppen aktualis "kacsat" probalja megmagyarazni adott nezopontbol.
   
 5. gmj

  gmj Állandó Tag

  Holnap lesz az oviban a húsvéti ünneplés és locsolás. Ki volt írva, hogy kisfiúk kölnit, kislányok egy csokitojást vigyenek. Én azért megkérdeztem a biztonság kedvéért, hogy biztosan kölnit vigyen-e a fiam, jobb az óvatosság :D
   
 6. Karesz28

  Karesz28 Kitiltott (BANned)

  Ne feszegesd a témát, mert a végén még szoknyában kell küldened
   
 7. ionon

  ionon Vendég

  Skót nadrágban küldené a gyermekét óvodába?:D
   
 8. Karesz28

  Karesz28 Kitiltott (BANned)

  Ionon, ha már a mindet elfogadásról prédikálsz akkor ott kezdődik a dolog hogy engem is elfogadsz olyannak amilyen vagyok, különben ugye a szabad információ áramlást rekeszted el igaz?
  Az pedig egy csúnya dolog, hiszen ilyen emberek is vannak közöttünk szép számmal és amiket mondasz a te gondolataid, úgyhogy más ilyet nem mondott de te mondhatsz?

  Ejnye Ejnye ionon, vizet prédikálunk és bort iszunk? Te minden alól kivétel vagy, még az alól is amit másoknak felrósz? Nem valami hiteles kép, csak szólok, hiszen blokkolod a "szabad információ áramlást" csak azért mert te úgy gondolod.
  Ejnye bejnye
   
 9. FagyisSzent

  FagyisSzent Állandó Tag

  Hát a tudatrombolás csak folytatódik rendületlenül.

  Betiltották a nemeket egy svéd óvodában

  Senki sem kisfiúzhatja vagy kislányozhatja le társait egy stockholmi óvodában. A cél a nemek közti különbségek és előítéletek eltiprása. Minden játék közös, a fiúk babázhatnak is. Szakértők szerint a módszer eredményessége kérdéses, a gyerekek felnőve előbb-utóbb úgyis találkoznak majd az első "sunáznám" kifejezéssel.

  Senki sem kisfiúzhatja vagy kislányozhatja le társait egy stockholmi óvodában. A cél a nemek közti különbségek és előítéletek eltiprása. Minden játék közös, a fiúk babázhatnak is. Szakértők szerint a módszer eredményessége kérdéses, a gyerekek felnőve előbb-utóbb úgyis találkoznak majd az első "sunáznám" kifejezéssel.

  Csak barátnak vagy - a semleges nemet jelölő, a finnből átvett - "hen" szóval szólíthatják egymást a gyerekek egy svéd óvodában. A főváros, Stockholm egyik elitnegyedében fekvő állami óvoda neve is árulkodó: Egaliának hívják.
  A rendszer lényege, hogy az óvónők és az óvóbácsik sem szólítják a gyerekeket úgy, hogy abból hallható legyen, milyen nemű a gyerek (a svéd nyelv az angolhoz hasonlóan használ hím- és nőnemet is). A BBC által nemiségi őrületnek nevezett rendszer a könyveket is megválogatja: olyanokat nem rakhatnak az óvodások elé, amikben a nemiségre történő legkisebb utalás is előfordul. A játékokat is közösen használhatják: mindenki játszhat mindennel, lányok a dömperrel, fiúk a babával.

  Nemes eszmény vagy hülye iparág?
  Lotta Rajalin, az Egalia vezetője a BBC-nek elmondta, a cél, hogy az óvodásoknak szélesebb választási lehetőségük legyen. "A gyerekeknek az élet teljes spektrumát kínáljuk, nemcsak a felét" - indokolta a szokatlan módszert. Rajalin visszautasítja a támadásokat, szerinte nem biológiailag különböztetik meg a gyerekeket, csak a fix társadalmi szerepek ellen lázadnak. "Az összes lány tudja, hogy lány, és az összes fiú tudja, hogy fiú" - állítja. A BBC által megszólaltatott brit pszichológus szerint viszont az egész káros lehet, mert a gyerekek ebben a korban keresik az identitásukat, amihez hozzátartozik a nemük is.

  Svédországban egyre inkább terjed a nemek közti különbségek kiplántálása. Tavaly egy svéd pár azzal okozott felzúdulást, hogy kijelentették: kisgyermekük nemét igyekeznek eltitkolni mindenki elől, ezt idén egy kanadai pár ismételte meg, akik Storm nevű, négy hónapos babájuk nemét titkolják mindeki elől. A svéd egyenlőségeszményt mostanság egyre több kritika éri: az általános vélemény szerint a felnövő gyerekek úgyis találkoznak majd a nemek közti különbséggel - még a világ legegyenlőbb országának tartott Svédországban is.

  (velvet)
   
 10. mistvan22

  mistvan22 Új tag

  Ha erről a gendernek nevezett szemétségről olvasok nehéz visszafogottnak lennem.
  Mindig kinyílik a bicska a zsebemben.....

  Ettől már csak a ne egyél sót kampány nagyobb szemétség.

  Na mindegy, szerencse, hogy már nem ovodás a gyerekem.
   
 11. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Szép új világ =]
   
 12. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Na, az ilyesmire aztán valóban lehetne alkalmazni a pitti-mondást: "Eldobom az agyamat, ráugrok és lepisilem..."

  Amikor majd a Storm-baba 16 lesz, kiderülhet a szülők számára, hogy jól elszúrták. Akkor mi lesz? Csinálnak másikat?
   
  udvarfy kedveli ezt.
 13. FagyisSzent

  FagyisSzent Állandó Tag

  Jó kérdés. Az ilyen módon elfuserált egyedek, amennyiben a szülők nevelnek bele valami pozitív erkölcsöt és tartást, még kikupálódhat, komolyabb csorba nélkül képes életét leélni. A többi, gyanúm szerint a társadalom peremén fog tengődni az utcán, a börtönben, stb.

  Csak az lenne a jó, ha az emerek abbahagynák a mások gyerekeival való kisérletezgetést. Tudod, eszembejut egy klasszikus zsidó vicc, amelynek a poénja, hogy "De kár, hogy az összes tyuk meghalt! Még lettek volna ötleteim."
   
  Kyra_ kedveli ezt.
 14. werwer

  werwer Állandó Tag

  szia

  Merre megyünk?
   
 15. tornando

  tornando Őstag Ezüst támogató

  Nincs még ennyi kitiltott más témában mint itt
  Nem véletlen hisz tiszta provokációt rejt a témaindító
  Pedig lehet hogy csak ennyi:
   
  Utoljára módosítva: 2018 Január 11
  mimi12 kedveli ezt.
 16. Katuskámnak

  Katuskámnak Állandó Tag

  A társadalmi sztereotípiák, elvárások változnak. A biológiai nemi meghatározottság kevésbé, mondhatni állandó.
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2018 Január 11
 17. goehring2

  goehring2 Állandó Tag

  Az iskola mindig is terror volt, amióta csak "kötelező oktatást" bevezették (bizonyos értelemben már korábban is). A nevelés azóta szinonim a "nevelési reformokkal", -- mert minden kérdés kilenctized részben politikai vonatkozású, és a modern politikát éppen a "változás" teszi azzá, ami. (A felsőbb, "nem-kötelező", iskolák tananyagát szintén államilag határozzák meg ill. kontrollálják.)

  Ez egy elég komoly "thread", -- de azzal, hogy a "kötelező oktatást" itt mindenki adottnak vette, vagyis mint az oktatás mint olyan, lényeges hibát követtek el. Pedig a kötelező óvoda recens bevezetése adhatott volna okot vagy alkalmat a reflektálásra.
   

Megosztás