A homoszexualitásrol

csocsike témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2004 Augusztus 18.

 1. TeeAh Millatoona

  TeeAh Millatoona Állandó Tag

  Mindig meghökkent, mennyi zagyvaságot vagy képes összehordani :shock: :shock: :shock:
  Szar lehet így élni, ennyi félelemmel és negativitással....

  Aeren azért tekintheti "viadalnak" a "beszélgetést", mert te is annak tekinted... csak nem veszed észre...

  ... és azért nem fogok belefolyni a témába, mert engem abszolút nem érint meg...

  Mostani megszólalásom annak köszönhető, hogy unom a távolból tett hamis kinyilatkoztatásaidat az itthoni helyzetről.
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 2. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Ennek a ténynek sajnos ellentmond hogy mindkét esetben komplett oldalak tűntek el, így ha csak nem azt akarod mondani hogy letörölted mások hozzászólásait is (egyben az enyémet) akkor nem egészen áll meg ez az önvédelmi elgondolás.

  Pláne nem hogy te ezekben a topicokban minden szívfájdalom nélkül megvédted a véleményedet és még rá is tettél egy lapáttal (vagy kettővel) amikor szóltam érte hogy ugyan már ne éltessünk olyan ideológiákat ahol a nem tetsző embereket vagy a folyóba darálták, vagy pedig elküldték az isten háta mögé egy bányába amíg meg nem halt.
  A moderátornak ebben lehet hogy igaza van, de nem tudom hogy te hogyan egyezteted össze ennek a támogatását meg azt hogy közben a vallásos emberek ellen inzultálsz.

  Több topicban kifejtettem már hogy az egyházat támadni a visszaságaiért az egy dolog. Azonban az egyház és a vallásos emberek közé egyenlőségjelet tenni több mint egyszerű demagógia. Az már egy nagyon komoly sértés.

  Emlékezz csak vissza hogy én (is) kikértem magamnak hogy tömeg gyilkosnak meg mindenféle fanatikusnak bélyegezzél csak és kizárólag azért mert egy pap vizet csorgatott a fejemre alig 1 éves koromban.
  Ebből is meg volt az összeszólalkozásunk, mert szerinted egy ember csak addig tekinthető normálisnak amíg meg nem keresztelik.
  Onnantól már nem ember.
  Mivel túlságosan is bele kellene folynom a politikába (ami ugye tiltott a canadahunon) ahhoz hogy erre kimerítő választ tudjak adni, inkább csak annyit mondok hogy jobb lenne ha több helyről informálnád magadat mert nem tudom hogy milyen 20 forintos szennylapból szeded ezeket a dolgokat, de nagyon hülyére vesznek vele.
  Én nem szoktam kitalált vádakkal illetni másokat kedves ernoe. Ahhoz túlságosan is erős az igazság érzetem.
  Ezzel pedig javarészt azt is megválaszoltam hogy miért tekintem a beszélgetéseket sok helyen viadalnak.

  Nehezen tekintem másnak a beszélgetést mint viadalnak ha egyszer igazságtalan vádakkal szembesülök benne és rasszizmus keretében engem is alantasabb erkölcsű embernek próbálnak egyesek elkönyvelni csak azért mert valamikor régen a tudtom nélkül megkereszteltek.

  Ennek ellenére nem mondom hogy nem lehet ezekből a "viadalokból" tanulni.
  Neked köszönhetem például hogy komolyan keresztül kellett rágnom magam az evolúció és abiogenezis témakörén és bár a mai napig nem értek veled egyet, kétségtelen hogy nem tettem volna szert erre a tudásra ha nem kerül sor ezekre a sokfordulós viadalokra.
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 3. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  Kedves Csillagözön
  -
  En nem partnerkeresés céljábol irok ebbe a topikba hanem felvilágosito céllal.
  -
  Furcsa, hogy velem kötekedtek és egyikötök sincs felháborodva azon, hogy a világ 70 országában még büntetendö cselekménynek tartják az egynemüek közötti szerelmi kapcsolatot. Több mind egy tucatban halállal büntetik.
  -
  Autot, kutyát macskát, hörcsögöt szentel az egyház de ha két egynemü ember az "Isten" elött szeretné szentesiteni az élettársi kapcsolatát azt megtagadja.
  -
  A biblia jovoltábol, évszázadokon keresztül minden természeti csapásért a homoszexualitást tették felelössé az egyházatyák.
  -
  Ha a vizre épült Velencét elöntötte a viz, minden alkalommal meglincselték a környékbeli homoszexuális lakosokat. A progromok napirenden voltak. Odáig nem jutottak el az istenfélö emberek, hogy esetleg rossz helyre épült a város.
  -
  [​IMG]
  -
  -
  Ernoe: Ne haragudj kedves Aeren de én még nem láttam nyájat birkák nélkül. Már hogyan lehetne elválasztani az egyházakat a hiveiktöl.
  (Tudom te nem kaptál vallásos nevelést ezért emlitem meg, hogy a" bárány-pásztor hasonlat" nem töllem hanem Jézustol van.)
  -
  -
  [​IMG]
  -
  Szabad nekem is megkérdeznem kedves Aeren, hogy téged mi szél hozott ide a homoszexuális körbe?
   
  Csillagözön kedveli ezt.
 4. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Nincs benne semmi furcsa ernoe, csak azt kell megkérdezni hogy mennyi jogot formálhatsz rá hogy egy másik nép kultúrájába és törvényeibe beleszóljál.

  Fel vagy háborodva rajta hogy egyes helyeken megölik a homoszexuálisokat? Igazad van. Amerika stílusában, oda kéne menni, szét kéne bombázni az egész országot amíg mindenki meg nem halna aki nem ért egyet a te erkölcsi értékrendeddel, aztán náluk is belehetne vezetni azt a felettébb igazságos rendszert ami nálunk százával teszi a családokat az utcára gyerekestül és aminek okán már többen egész egyszerűen öngyilkosok lettek.
  Lehetne vinni a korrupt rendőrséget, a politikusokat akik kiszívják belőled az utolsó csepp vért is és olyan hülyeségeket beszélnek hogy havi 43'000 forintból meg lehet élni miközben ők maguk 1.5 millió fölött keresnek.
  Persze szólhatunk az igazság szolgáltatásról is amiben az utolsó dolog ami számít az az igazság. Helyette azt kell nézni ami valószínűbb, amit be lehet bizonyítani.
  A postásnőt aki lenyúlta anno a rábízott nyugdíjakat 2 millió forint értékben és lelépett vele ausztriába 10 év börtönt kap és élete végéig törleszteni fog. Az újságban ahol erről a cikkről olvastam a másik oldalon épp XYról volt szó polgármesterről aki 50 milliós sikkasztási ügybe keveredett, de a bíróság szerint bizonyosságot nyert hogy "csak" nem értett a dolghoz és hibás döntést hozott, ezért ejtették ellene a vádat.

  Nagyon hosszú ez a lista ernoe, de ha már megkérdezted nekem fogalmam sincsen hogy miért nem lehet békén hagyni a homoszexuálisokat.
  Igaz nekem arról sincsen fogalmam hogy miért nem lehet békén hagyni a vallásos embereket és miért beszélnek ilyen kapitális hülyeségeket a parlamentben a közpénzen ingyenélő csövesek.

  Végül pedig eljutunk a nagy kérdésig hogy miért nem élhetünk szimplán békességben, miért van az hogy mindig van valaki aki el akar venni tőlünk valamit/valakit, miért van az hogy valakinek mindent jelent az életünk míg másoknak semmit, miért van az hogy egyesek ellenség képet látnak bennünk anélkül hogy akár láttuk volna egymást.
  A válasz pedig csak üresen kong a sötétségben: emberek vagyunk.
  Vagy elfogadjuk ezt a tényt, vagy pedig megpróbálunk változtatni rajta és még nagyobb káoszba taszítjuk az egész világot.
  Tényleg? Akkor én mint katolikus keresztény kapok kulcsot a templomi adományokhoz? Bemehetek a vatikánba és én is letehetem a seggem egy égkövekkel kirakott arany/bársony székbe hogy aztán onnan nézzek ki jól? Mondhatom hogy a jó isten helytartója vagyok?

  Ez egy olyan dolog kedves ernoe, hogy ha te általánosítasz, időben, térben, vallásban egyaránt, akkor azt elméletileg megteheti más is.
  Ha te engem egy lapon említhetsz azokkal akik 500 éve boszorkányság felkiáltásával égettek meg nőket, akkor semmi akadálya számomra hogy én meg téged fasisztának tituláljalak hiszen német vagy, az a meg ki máshoz kapcsolódna mint Hitlerhez?

  Amennyiben tényleg fogalmad sincsen róla hogy miért kéne az egyházat és a hívőket külön megítélést alá sorolni úgy én csak annyit tudok mondani hogy furcsán hangzik a kritika egy olyan ember szájából akinek az elődei még a zsidókat ölték vagon számra és a bőrükből készítettek maguknak székeket, lámpákat meg könyvborítókat.
  Persze hogy szabad ernoe, de jó magad is tisztában vagy vele hogy jelen pillanatban miért vagyok itt, hiszen hozzád intéztem kérdést rögtön amikor beléptem.
  Ha ez nem kielégítő válaszként akkor csak annyit tudok mondani hogy érdekel a téma. Az emberi értékrend ugyanis nagyon furcsán tud néha csavarodni és gyakran jönnek ki olyan felettébb lenyűgöző dolgok mint esetedben is az a fajta ember barátság amelynek keretében kisebb probléma vallásos embert ölni mint nem vallásost.

  Ez a fajta kettős mérce pedig éppen annyira idegesít mint amennyire lenyűgöz.
   
 5. pitti

  pitti Állandó Tag

  Es most mond meg azt is nekunk, hogy te milyen kvalifikacioval rendelkezel amitol barkinek is el kellene fogadni a te felvilagosito celu velemenyedet?:confused:
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 6. Frank-FHI

  Frank-FHI Kormányos Kormányos

  Azonban az egyház és a vallásos emberek közé egyenlőségjelet tenni több mint egyszerű demagógia. Az már egy nagyon komoly sértés.
  -
  Ernoe: Ne haragudj kedves Aeren de én még nem láttam nyájat birkák nélkül. Már hogyan lehetne elválasztani az egyházakat a hiveiktöl.
  (Tudom te nem kaptál vallásos nevelést ezért emlitem meg, hogy a" bárány-pásztor hasonlat" nem töllem hanem Jézustol van.)

  Sziasztok! Nem akarok belefolyni a vitába, csak van egy visszatérő csúsztatás a hívő és a vallás terén.

  Hogy érthetőbb legyen, más jellegű példát mondok. Az való igaz, hogy hívők nélkül nincs egyház mint ahogy kommunisták nélkül sincs kommunista párt.

  Viszont nem minden kommunista párttag és nem minden kommunista ért egyet a pártvezetők iránymutatásával.

  A pásztor hasonlathoz visszatérve egy kicsit, napjaink munkanélkülisége rá a bizonyíték, hogy vannak pásztorok akiknek nem jutott birka sem, nem hogy bárány. :grin: Van vasút nélküli vasutas is :111:
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 7. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  -
  Nagyon jolesik kedves Aeren, hogy végre beismered a kollektiv-bünt amit a rokonaink elkövettek a honfitársaink ellen. Nem tudtam, hogy a családodat is meghurcolták a nyilasok. Öszinte részvétem, egyet tudok veled érezni.
  -
  Az ilyen bátor hangokra szükség van egy országban ahol megerösödöben van az antiszemita nemzeti-nationalizmus. Te a börödön érzed amit én a külföldi sajtoszemlékböl ismerek.
  -
  Egy kicsit zavar, hogy ugy teszel mindha az ismeretlenben megtudnád itélni, hogy kik voltak az "elödeim" és engem a hohérok fiainak nevezel. Nem mindenki náci aki németországba él.
  -
  Eddig ugy volt ha valaki "kakit" és "pisit" mond ebben a topikban akkor azt kizárták, ugy látszik az uj médiatörvények értelmében minden rugalmasabb lett.
  -
  Azért szeretek veled beszélgetni mert benned sokminden tükrözödik. kiss
   
 8. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  Kedves Ernoe !

  Tökéletesen egyet értek veled. Azt tartom beteg embernek, aki nem azzal foglalkozik, hogy saját maga mit csináljon az ágyban, hanem azzal, hogy a másik mit csinál.

  Szerintem azok aberráltak.

  De a megjegyzésem továbbra is tartom. Adott esetben te is a Jó Istenkéhez fordulsz segítségért....De biztosan értetted az előző hsz-ben is....
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 9. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Szép huszáros vágás kedves ernoe, de had kérdezzem már meg hogy én hogy a francba lettem hirtelen holokauszt tagadó?

  Komolyan kérdem mert azért igen erős váltás hogy csak úgy a semmiből, minden előzmény nélkül oda nyomod hogy "végre beismerem a kollektív bűnt amit a rokonaink elkövettek". Egyfelől ez, másfelől viszont jó lenne ha kicsit felvázolnád mit is értesz te "kollektív bűn" meg "rokonok" alatt.
  Csak a félreértések elkerülése végett.
  1. Lehet valakinek nemzeti hovatartozása anélkül hogy antiszemita lenne. Szépen lennénk ha az ember ma már csak úgy lehetne bármilyen nemzetiségű hogy ha egy másik nemzetet ki akarna irtani.

  2. Én a saját bőrömön csak azt érzem hogy a külföldi sajtó néhol olyan orbitális baromságokat írogat hogy sok ember (mint jó magad) azt hiszi hogy Magyarországon polgárháborús helyzet uralkodik.
  Gondolom ezek mögött is megvannak a politikai érdekek amiket megint csak nem feszegetnék, de ettől függetlenül remek például szolgál ez arra hogy mennyire is van az emberek agya kimosva a média által. Ha a 100 forintos egyébként wc papír jelleggel rendelkező napilapom azt írja hogy Magyarországon polgárháború van a szélső jobb oldal miatt akkor Magyarországon igenis polgárháború van a szélső jobb oldal miatt. Hogyan lehetne ez másként kérem szépen? Igaz, itt én itthon élek és mondom neked hogy ez hülyeség, (meg mint láttam már szóltak ez miatt neked vagy 5en még), de te nagy ívben teszel rá. Te olvastál valamit aztán eldöntötted hogy Magyarországon polgárháború van mert neked az jobban illik a világképedbe. Pont.

  Továbbá remek példa ez arra is hogy hogyan lehet tönkre verni egy országot pár elhintett, alaptalan hazugsággal meg néhány agy amputált öltönybe bugyolált parlamentben ülő majommal akik úgy formálnak képet egy országról mint kedves Neelie Kroes hogy "az egyik alkalmazottamtól azt hallottam [...]".
  Ebből ideális esetben le tudnád vonni a következtetést hogy engem is zavar hogy te ismeretlenbe meg tudnál ítélni mindenkit akinek ~6 hónapos korában vizet löttyintettek a fejére.
  Adott estben ebből a hatalmas tanulságból még odáig is eljuthatnál hogy nem minden vallásos ember üldöz homoszexuálisokat és éget boszorkányokat.
  Passz. Te is itt vagy, pedig te konkrétan leírtad hogy a kommunista terror "felvilágosult" volt.
  Az hogy ez mekkora törvényes rugalmasságot feltételez inkább nem feszegetem.
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 10. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  [​IMG]
  -
  Számomra megfoghatatlan, hogy vallásos emberek egy ösrégi könyvben keresnek választ arra, miképpen viselkedjenek a homoszexualis embertársaikkal szemben.
  -
  A katholikus egyház szexualis-erkölcse vizözön elötti. Ez a téma ujra megfogja bontani az egyházak egységét.
  A demokratia, a vallásvezetök véleménye szerint egy politikai és nem theologiai fogalom.
  -
  Megdöbbentö hogy egyre több országban a vallások politikai stratégiák. Ezt magyarországon vagy arab országban élönek nem kell bizonygatni de, hogy a világ vezetö hatalmai is ilyen taktikát alkalmaznak az megdöbbentö.
  -
  Kennedy az államnak és az egyházaknak a végleges kettéválasztása érdekében beszélt az 1960-as választások idelyén.
  Késöbb sikerült neki a szinesbörüek-diszkriminálását legalább valamenyire biztositani.
  -
  Egy fél évszázad mulva ilyeneket hallunk Santorum-tol, az amerikai elnökjelölttöl az ABC-adásában:
  -
  "Milyen országban élünk ahol hitetlen emberek vehetnek részt a nyilvános életbenn... én ezt egy hányingernek tartom és minden amerikainak igy kell ezt éreznie!" - céloz Kennedy korábbi beszédére.
  -
  A homoszexualis házasságok eltörlése egy a választási programbol.
  -
   
 11. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Számomra meg az felfoghatatlan hogy az ateisták ahol hatalomra kerültek ott nem azt kutatták hogyan viselkedjenek velük szemben hanem azt hogy hogyan irtsák ki őket a vallásos emberekkel egyetemben.
  Ha csak egy picit is ismered a történelmet illetve az emberi fajt akkor nem írod le hogy "egyre több országban" ugyanis a vallás mindenhol és mindig politikai stratégia. Épp úgy mint a homoszexualitás amit szintén csak akkor rángatnak elő a politikusok amikor túl alacsonyak a népszerűségi mutatóik vagy amikor választás van.

  Attól hogy Kennedy az államot és az egyházat különvette még mindig a bibliára esketik az embereket Amerikában mert ha nem lenne mire akkor eskü tétel sem lenne hiszen elveszne annak az illúziója hogy a tanúk az igazságot mondják és nem éppen azt amit csak akarnak.
   
  Frank-FHI és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 12. cat34

  cat34 Állandó Tag

  Végig olvasva a bejegyzéseket Ernoe két bekezdésén kívül nem sok mindenre kapott szegény lányka választ:p.

  Kedves Ernoe!

  Ezzel nem értek egyet, hiszen a szex - ha két ember összeillik - teljesen mindegy, hogy hetero, vagy homo: az intenzív, ha akarod mulattságos, szexi...

  ... és mindkét partner minden esetben eljut a tetőpontrakiss
   
  Kicsi Fecske és Frank-FHI kedveli ezt.
 13. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  Kedves cat34
  -
  Nem akarok én itt reklámot csinálni a homoszexualis-szexnek,
  En örülök neki, hogy engem a másik nemhez visz a szerelem.
  -
  "Omne animalis post coitum triste" - had dicsekedjek, hogy nemcsak a lépcsöimát tudom latinul - szoval, "a szeretkezés után minden állat szomoru" ez azt jelenti, hogy a férfiak elalszanak a szex után, a nök pedig szép lassan lecsendülve szeretnék befejezni az aktust. Emögött a nemek közötti fiziologiai különbbség van. A férfiak izmosabbak, hamarabb fáradnak.
  -
  Szoval a nök közötti szex tovább tart és az egyforma timing-miatt kielégültebb lehet mindkét pár számára. Mi férfiak önzök vagyunk, bennünket vonz a nök kitartása.
  -
  De a homoszexualitásnak nem a jobb szex utáni vágy az oka. :D
  -
   
 14. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Gratulálok ernoe.
  A második sortól lefelé gyakorlatilag vagy minden téves, vagy egy egyszerű vicc. Például fogalmam sincsen hogy miért lenne minden állat szomorú a szex után (csak arra tudok gondolni hogy magadból indulsz ki), de te rá is kontrázol azzal hogy azért alszanak mert szomorúak ami meg már körülbelül 100%ig értelmetlen.
  Azt sem értem hogy honnan szedted hogy a nők "lecsendesülve" szeretik befejezni az aktust, biztos van ilyen, de hogy minden nő ilyen lenne, na látod az már megint csak egy érdekes kijelentés.
  De ugye a vonat megy tovább:

  A nagyobb izomtömeg = gyorsabb fáradás ismételten egy olyan gondolat aminek alapja és nem utolsó sorban értelme is gyakorlatilag 0.
  A homoszexuálisok jobban ügyelnek a partnerükre ugyanis náluk ez nyilvánvaló okokból sokkal hangsúlyosabb dolog, (igaz baromira nem biológiai és "timing" hanem egyszerű pszichológiai törvényszerűségek miatt) de természetesen itt is a személyiség a lényeges fogalom, ugyanis a homoszexuálisok között is bőven van olyan akit egyáltalán nem érdekel hogy a partnere mit csinál (gyakran igaz ez többek között a börtön viselt emberekre).

  Végezetül: lehet hogy téged a nők kitartása vonz, de szerintem csak a magad nevében beszélj mert a többség nem így van ezzel.
  Pláne hogy komoly beégésnek számít ha egy férfi vitalitása elmarad a nő-étől és ez miatt nem tudja teljesen kielégíteni.
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 15. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  -Kedves Aeren
  -
  Az "Omne animalis post coitum triste" egy ösrégi latin mondás és nem töllem származik.
  -
  Nem kell szexualpsychologusnak lenni ahoz, hogy valaki ezt aláirja. Aki sokáig volt egyedül a fürdöszobában annak nem a mákos zsemlétöl olyan tágak a pupillái.
  -
  Ugy látszik a TV-szemüvegedet vetted fel az internet olvasáshoz.
  -
  En nem "lecsendesült-et" irtam hanem "lecsendülve" az pedig egy szakkifejezés a zenében és a rezgéstanban. Ahogy a megpenditett gittár hangja "lecseng", a rezgés-amplitudo egyre kisebb lesz. Gondolj egy csillapitott rezgésre.
  -
  Ismétlem a férfiakban szex közben egy hormon válik szabaddá ami fáradtá tesz, a nökben nem zajlik le ilyen biokémiai folyamat.
  -
  Továbbá a homoszexualitásnak semmi köze a szadizmushoz mind például amit Quentin Tarantino-tol, a "Pulp fiction" cimü filmben Bruce Willis-szel láttunk.
  -
  Igazán sajnálom, hogy neked nem esik jol ha elszendergés közben, miközben eröt gyüjtesz a következö menetre, egy finom nöi kéz cirogat.
   
 16. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Szép. Olvasd vissza amit írtál és kérlek világosíts fel hogy miért alszanak el a férfiak azért mert minden állat szomorú szex után.
  Azért írtam amit írtam, mert te egy biológiai fogalomra vezettél vissza valamit aminek akkor és ma is mentális és pszichológiai vonulatokat tulajdonítottak és aminek következtében a mondás csak mondás marad és nem törvényszerűség.
  Bocsáss meg, tényleg igazad van, bár ebben az esetben kb annyi jelentéssel bír a mondatod hogy: a húr is szereti abbahagyni a rezgést miután egyszer rezgésbe hozták.
  Javíts ki ha tévedek, de szerintem a te feleséged sem az aktus végét vagyis "lecsendülését" várja. Nagy blamázs lenne az számodra.
  Nem egy hanem legalább 4 különböző hormon hozható összefüggésbe vele, de ugye ennek már semmi köze ahhoz amit előzőleg írtál kedves ernoe.
  Ne "ismételj" valamit amit még nem írtál le.

  Lévén hogy én is ezt mondtam, csak megköszönni tudom hogy megerősítesz ennek az egyszerű ténynek a tudatában, hiszen egy személyiségi és nem szexuális jelzőt hoztál fel, magyarán bárki lehet egyszerre szadista ÉS homoszexuális is, következés képpen nem biztos hogy érdekelni fogja hogy mi van a partnerével.
  Már nem azért mondom ernoe de azok után hogy te azt mondod hogy szomorú vagy szeretkezés után a feleséged meg már az elején is a "lecsendülését" várja az aktusnak... hát... passz?
  Valahogy kételkedek benne hogy veled akarnám a szexuális preferenciáimat megtárgyalni...
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 17. pitti

  pitti Állandó Tag

  Figyejj, kerdezz csak ra az Ernoenel, hogy miert hozza izgalomba a bika tokenek a szaga?
  Ezt en probaltam tisztazni vele annak idejen, de nem valaszolt...
   
 18. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Inkább nem... én még emlékszem arra amikor a tanulás képességét a kutyával meg a kockacukorral hozta összefüggésbe... persze nem mintha gond lenne... különbözőek vagyunk.
   
 19. cscsaabbaa

  cscsaabbaa Állandó Tag

  gratulálok a válaszhoz. nagyszerü.
   
 20. AKN

  AKN Új tag

  Kár, hogí viszonylag kevesen testték/teszik magukévá a fentebb leírt : Arthur C. Clarke 3 szabályát.
  Több csodát tapasztalnánk a mindennapokban, és kevesebb lenne a "lehetetlem....
   

Megosztás