A homoszexualitásrol

csocsike témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2004 Augusztus 18.

 1. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  A következő grandiózus ernoe (c) (tm) érv: Akinek pénisze van az egyben transzvesztita is.
  Csatoljuk a ~medúzának nincsen neme ezért az embereknél is több nem van~ című gondolatsorhoz.

  Kérlek folytasd ernoe. Úgy érzem lesz még min röhögni.
   
  Gagul kedveli ezt.
 2. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  Kedves Aeren
  -
  Te milyen céllal irogatsz itt a homoszexualis topikban? Mit akarsz mondani és kinek?
  Mit szol a feleséged hozzá? Nem féltékeny?
  -
  A képen madridi szoknyás férfiak demonstrálnak a biszexualis házasság mellett, a homo-házasság ellen. Milyen aranyosak. :D
  -
  1293982234_jpeg-147C4400E2DD0F32-20110102-img_27968160_1502669_1_dpa_Pxgen_r_Ax541.jpg
   
  jasszemúj kedveli ezt.
 3. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Nem tudom ernoe, tekintettel arra hogy te kezdtél el kommentelni az én írásaimra (még anno) ezt a kérdést talán neked kellene megválaszolnod, különös tekintettel arra hogy itt az előítéletekről akarsz kioktatni másokat, úgy hogy közben az istenek és más mesék topicban felváltva szidod a vallásos embereket és a magyarokat, de nem is kell ilyen messzire menni, hiszen mi rögtön a következő érved a szolidaritás, tolerancia, előítélet mentesség jegyében?
  Mások szexualitásával ill értékrendjével tréfálkozni, gúnyolódni, természetesen itt sem a skót szoknyát elővéve hanem természetesen a vallásos embereket és a csuhát előhozva, ill szoknya szintjére leértékelve.
   
 4. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  Kedves Aeren
  -
  Idöközben eljutottunk oda, hogy rajtad kivül senki nem tartja a homoszexualitást kezelésre szorulo betegségnek, kriminalitásnak. A többség csak azt szeretné, hogy ne legyen Gay-Pride, ne vonuljanak fel, ne mutogassák magukat, huzodjanak vissza a négy fal közé.
  -
  En groteszknek találom, hogy a leghangosabban protestálo homophob közösség, az egyházak élnek a legintenzivebben a mutogatás eszközével.
  -
  Ök nem retikült lobálnak hanem füstölgö tömjénnel csalogatnak, nem sziszegnek a másik után hanem haranggal hivják fel magukra a figyelmet, parádékat tartanak az összes vallásos ünnepen amit egynemüek vezetnek a másik nem ruháiban.
  -
  A skot szoknya és a reverenda között az a különbbség, hogy a skotok nem homophobok.
  -
   
  jasszemúj kedveli ezt.
 5. GadMar

  GadMar Állandó Tag

  Tudom, hogy kb. milyen, láttam más topicban. Csak úgy lehet, ahogy ő mondja, és ha valaki más véleményen van, az nem áll meg a világ előtt. Ezért bánom már, hogy hozzászóltam az ő írásához.

  Nem olyan borzasztóan fontos, hogy egy transzvesztita minek számít. Csak úgy elgondolkodtam pénteken ezen.

  Csütörtökön láttam egy Anyukát/Apukát, aki a 2 gyermekével focizott a focipályán. Első ránézésre nő volt, aztán meghallottam a férfias hangját, utána megfigyeltem a férfias alkatát, mozgását.
  Furcsa volt! Azóta is azon gondolkozom, hogy a gyermekek minek tekintik őt. A gyerekeket biztosan nem ő szülte.
  Ezen gondolkozva jutottam el odáig, hogy ki lehet mellette, és akkor vajon ők homoszexuálisok?
   
  Aeren és jasszemúj kedveli ezt.
 6. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Nagyon sajnálom hogy ha a szellemi fogyatékosságod olyan méreteket öltött hogy ezt olvasod ki az írásomból kedves ernoe. Mondanám hogy szemüveg, de több mint biztos vagyok benne hogy egyáltalán nem a szemeiddel van a baj hanem azzal ami mögötte van.

  A homoszexuális ember is ember. Pont. Ez egy megmásíthatatlan tény amit ha valaki ki akar kezdeni akkor nem tekinthető egészen normálisnak.
  Az hogy ezek az emberek milyen meggyőződéseket vallanak illetve hogyan gyakorolják őket már egy más lapra tartozó történet amiről pedig nekem is meg van a véleményem. Első sorban azonban azok irritálnak akik kapitális hülyeségek mentén próbálnak olyan dolgokat bebizonyítani amiktől minden normális ember padlót fogna. A nem nélküli élőlények ill. az ember között vont párhuzamod is hasonló.
  Még ezt sem mondtam kedves ernoe. A Gay Pride eventeket meg lehet tartani olyan környezetben és területen is ahol nem kell adott esetben gyerekek százainak vagy ezreinek végignéznie azt. Továbbá még csak azt sem mondom hogy kizárólag a gaypride-ról lenne szó.

  Folyamatosan visszatérő érv a tolerancia ezen a téren, hogy legyünk toleránsak. Bocsásson meg a világ, de szerintem nagyon könnyen elfelejtődik hogy a tolerancia egy kölcsönösségen alapuló fogalom. Én tolerálom a te nézeteidet még ha nem is értek velük egyet, te pedig tolerálod az enyémeket attól függetlenül hogy egyetértesz-e velük vagy sem.
  A homoszexuális felvonulások kapcsán ez gyakran egyoldalú dologgá értékelődik le, hogy a lakók, átlagpolgárok legyenek toleránsak, mi meg tojunk rá hogy ők mit akarnak. Nem egy helyen születtek ilyen hozzáállásból komoly atrocitások. Ilyenkor aztán jön a lobbi meg az érdekvédő szervezetek hogy mindenki intoleráns köcsög és homofóbok meg szélsőséges neonáci állatok. Nem feltétlen. Csak kétoldali toleranciára lenne szükség.
  Bocs ernoe, de ellentétben a Gay Pride eventekkel, papokat nem láttam még errefelé a katolicizmusért vonulni. Sem csuhában, sem alsógatyában.
  Ettől függetlenül biztos igazad van.
  Úgy csinálsz mint ha még egyetlen egy parlamenti közvetítést sem láttál volna eddig.
  Most mondhatnám hogy közted meg köztem az a különbség hogy én theofób sem vagyok.
  Egyébként épp úgy nem minden pap homophob ahogy nem minden skót nem homophob, de mindegy.
   
  pitti kedveli ezt.
 7. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Hogy őszinte legyek, egy gyerek számára ez más. Neki nincsenek a szexualitásról fixen kialakított képei így előítéletei sincsenek egy ilyen emberrel szemben csak azért mert "crossdresser".
  Tabula rasa azaz üres lap. Nem csak a szexualitás terén érvényesül ez gyerekeknél hanem alapvetően, szinten minden téren. A legtöbb emlős állatnál ill gerinceseknél ennek a legszebben megfigyelhető példája az imprinting amikor más fajok szokás és viselkedés jegyeit veszik át, a saját fajtájuk hiányában (pl kutya kölyök macskákkal felnőve, macska szokásokat vesz át, de az ember esetében is működik ez maugli szindróma néven).

  Egyszerűbben, magyarul: amit megtapasztalnak, azt fogadják el normálisnak. Amennyiben két apjuk (vagy anyuk) van akik közül az egyik más nemű, csak éppen átöltözik akkor a gyerek értékrendjébe ez normális dologként fog értékelődni és csak akkor fog ellenkezni ellene ha más hatás el nem téríti ettől (pl az iskolában folyamatosan atrocitások érik ez miatt).

  Én ugyan ezen okból tartom az olyan marhaságokat mint a gender ideológia veszélyesnek.
  Semleges neműnek nevelni a gyereket millió aberráció melegágya (nem, nem a homoszexualitásra céloztam). Olyan mint ha a madarat nem tanítanák meg repülni attól a gondolattól vezérelve hogy majd eldönti hogy gyalogolni/repülni akar ha felnőtt ill. egy kutyát nem tanítanánk meg járni. Ennyi erővel a gyereket 18 éves koráig hang és fénymentes inkubátorba is lehetne tenni, hogy majd amikor 18 évesen kiemeljük maga döntse el hogy mi akar lenni, nemzetiséget, nemet, társadalmat, fajt, stb beleértve.
  Ez nem több egy Orwelli agyrémnél.
   
  GadMar kedveli ezt.
 8. GadMar

  GadMar Állandó Tag

  Azon az ominózus csüt. du. mást is alkalmam volt megfigyelni, ami a gyerekek hihetetlen alkalmazkodó képességét példázza. A nagymama fogta a fejét, hogy 2 unokáját (lánya gyermekeit) már megint az új süttetű barátnőjével viszi nyaralni a volt veje, és mondta, hogy nem tudja ezt megszokni. Ismerem a családot, tudom, hogy az Anyuka már nem foglalkozik ezzel, nem bosszankodik ezen. És most jönnek a gyerekek. Előtte a gyerekek újságolták el nekem, hogy Apa új barátnőjével mennek nyaralni, és hogy várják, és hogy szeretik őt. Teljesen elfogadták ezt már kiskoruk óta, hogy Apukájuknak mindig új barátnője van, és ha az éppen nyárra esik, vele mennek nyaralni. Hihetetlen ez az alkalmazkodókészség!

  Az óvódában tilos az óvónőnek bármi módon is befolyásolni a gyermeket a nemével kapcsolatosan, vagy abba az irány terelgetni. Nonszensz!
   
  Aeren kedveli ezt.
 9. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Így van, de ehhez a történethez az is hozzá tartozik hogy a gyerekek adott esetben ezt a példát veszik át és saját maguk sem lesznek képesek fix kapcsolatban élni, hiszen ahhoz vannak hozzászokva hogy ne legyenek tekintettel a másik félre, hanem ha már problémák is adódnak akkor váltsák le.
  Én azt tartom nonszensznek hogy egy 5 éves gyereket szexuális oldalról akarnak megközelíteni egyes emberek (ami már önmagában is komoly erkölcsi és morális kérdéseket vet fel), de ráadásul úgy szeretnék a saját problémáikat kezelni hogy ezeket a gyerekeket megfosszák a nemükhöz kötődő pozitív mintáktól.
  Tudom hogy erre olyan válasz történetek jönnek hogy ebből meg abból a gyerekből ki akarták verni amikor a nemével ellentétes játékokhoz vagy ruhákhoz vonzódott, de ez már a ló másik oldala. A gyereknek biztosítani kell egy normális szolid értékrendű életet, de a szülő saját felelőssége hogy észrevegye ha a gyereke másfelé vonzódik és támogassa benne attól függetlenül hogy elnövi-e vagy sem. Ilyenkor lehet konzultálni gyerek pszichológussal ha nem biztos benne hogy mit kell tennie egy ilyen helyzetben, de az hogy államilag meghatározzák hogy semleges neműnek kell nevelni a gyereket számomra egy egész egyszerű atrocitás.

  A társadalmunk már így is éppen elég beteg hogy a gyereket 5 éves korától kötelezően elszakítják a szüleiktől és szó szerint kondicionálják a társadalmi elvárásokra és életre a saját akarata ellenére (érdekes hogy ez senkit nem zavar).
   
  GadMar kedveli ezt.
 10. GadMar

  GadMar Állandó Tag

  Igen, ezekkel a pozitív mintákkal adhatnának irányultságot a kisgyermekek felé a pedagógusok, de nem szabad nekik.
  Semmi bajom azzal, hogy valakiből szép lassan homoszexuális lesz, mert éppen meg van rá a hajlama. De, hogy ezt még tálcán is felkínáljuk intézményesen az által, hogy nem telegetik őket!
  A szülőn van a felelősség, de a pedagógusok is nevelők. Szerencsére a legtöbb óvónő, pedagógus nem ért egyet ezzel a rendelkezéssel, csak megpróbálja betartani.
   
  Frank-FHI és Aeren kedveli ezt.
 11. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Pontosan
   
 12. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  -
  Kedves Aeren
  -
  Több kultura van ahol az emberek felismerték, hogy nemcsak két nem létezik. Indiában és néhány távolkeleti országban a személyi igazolványban ennek megfelelöen "egyéb" van beleirva a nem megnevezésénél és ezt mindenki normálisnak találja. Németországban most fog a parlament foglalkozni ezzel a kérdéssel.
  -
  Már régen kitárgyaltuk, hogy a szexualaitás és az utodok létrehozatala nem egy és ugyanaz. A másodlagos nemiszervek univerzális feladatot látnak el, a vagina mellett direkt ott van a csiklo és a hugyvezeték. Hova tegyük a prioritást? Vizelni többet járunk mind a másik nemmel hempergünk.
  -
  A mell nemcsak tejadásra alkalmas, a férfinek is van melle és ugyanolyan érzékeny ha cirogatják mind a nöknél. Miért kéne ezt a képességünket elnyomni? Mert a Pápák rendszeresen kiadnak egy katalogust amiben felvannak sorolva a "bünös és a nembünös" testrészek? A korona 1000 éves árnyékában ilyen butaságok lettek ránkkényszeritve.
  -
  A házasság, a vallás szemében, egy betegszoba azok számára, akik a tulajdonképpeni célt, a "szüzességet" (érvényes férfiak és nök részére) tekintettel a "gyengeségükre" nem tudják betartani.
  -
  A kisgyerek elött elhallgatják a szülés csodáját de Jézus anyjának a legföbb erénye, hogy nemiaktus nélkül tudott szülni. Ez a képessége még a családnevét is kiszoritotta.
  -
  -
  Most vissza akarod kényszeriteni a homoszexualitást az illegalitásba? Diszkriminálni akarod öket ujra? Ezen az alapon bekéne tiltani minden slágert, szerelmes verset. Ezzel nem tudod az elöitéleteket levetközni ezzel csak ujabbakt hozol világra.
  -
  A keresztény szexualmorál beteg és embet megalázo. Olvassad el a Lengyel Pápa ide vonatkozo "leveleit".
  -
  -
  En még nem követeltem az Urnapi körmenet betiltását. Az sem zavart hogy a cölibátus evszázadokon keresztül egy homoszexualis menekülttábort épitett ki.
  -
  Azt mondod "tolerálod" a homoszexualitást. Mit értesz alatta? Engedjék el az azonosnemü emberek egymás kezét ha téged meglátnak? Ne csokolják meg egymást az utcán mert te ott vagy a közelbe?
  -
  -
  A nácikat azokat politikai szempontbol nem tolerálom, hogy a "Kameradschaft" mögött mennyi homoszexualitás bujik meg az az ö dolguk, az nem érdekel.
  -
  -
  Az egyház évente több felvonulást is rendez, husvétkor, urnapján, a templom patronusa ünnepén... söt néhány nappal ezelött is präsent volt az utcákon, szerencsét hozo amuletteket ragasztott gépjármüvekre. A 21. században!
  -
  gyilkostoisokadalom2_b_or_b.jpg
  -
  Toleráltam a dugot, nem dudáltam.
   
  jasszemúj kedveli ezt.
 13. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Nem ernoe. Sajnos nem tárgyaltuk ki, ugyanis a logikád ahogy mondod a szexualitást emeli ki, amiből azonban egyáltalán nem kizárólag a homophilia létezik, de ezt a tényt valahogy minden egyes alkalommal mellőzni próbálod. Milyen elgondolás alapján? A szexualitás ahogy fogalmazol nem áll meg a hetero, bi ill homoszexualitásnál, de nem ám ernoe.

  Van ugyanis pedophilia, van zoophilia, van necrophilia, abasiophilia, dacryphilia, raptophilia, erotophonophilia, salirophilia, biastophilia, ésatöbbi. A logikádat követve azokat az embereket sem szabadna hogy hátrányos megkülönböztetés érje akik így élik ki a szexualitásukat, pl egy halottal, egy kutyával, egy gyerekkel, egy 90 évessel vagy éppen mások megerőszakolásával.
  Ezeknek a philiáknak többségét nem hogy undorítónak tartja a társadalom többsége, de nagyrészt még a törvény is fellép ellenük. Kérdem én ernoe, ha te a hangsúlyt a szexualitásra helyezed, akkor miért nem mondjuk a pedophilok mellett tüntetsz?
  Látod mellettük egyébként lenne miért, hiszen attól hogy az ember pedophil, még nem biztos hogy életében valaha is képes lenne bántani egy gyereket, ennek ellenére egy lapon vannak emlegetve gyerek erőszakolókkal és bántalmazókkal, akikről kiderül, kiközösítik, zaklatják, üldözik őket.

  Én személy szerint ismételten csak a fejemet vakarom hogy hogyan tehet le csak egy kicsit is normális ember ilyen érvet.
  Hozol egy gyűjtőfogalmat, így a szexualitást aztán nekiállsz vele úgy érvelni mint ha nem gyűjtő fogalom lenne hanem valami ami csak a te véleményed elejétől a te véleményed végéig terjed.
  Hülyébbnél hülyébb érvek sokasága ernoe.
  Amíg te mások szexualitását és nem emberi mivoltát próbálod védeni, addig esélyed sincsen értelmes érvet felállítani.
  Nem tudom mi nehéz abban hogy azt mondjad: a homoszexuális is ember és ebből magától értetődő kell hogy legyen hogy őt is ugyan olyan jogok illetik meg mint bárki mást. Vagy az már nem buli, mert homoszexuálisként azt szeretném elérni hogy ismerjenek el többnek mint egyszerű ember? Akkor meg ki is különböztet meg kit negatívan itt?
  Erre nem tudok mit mondani azon kívül ernoe hogy egyre durvábban kezd alább hagyni az értő olvasásra való készséged.

  Az előítéletekhez kapcsolódóan pedig már mondtam: nekem ne tartson az előítéletekről előadást egy olyan ember aki más topicokban rasszista nézeteket terjeszt és felváltva szidja a magyarokat meg a vallásos embereket.
  Nem kedves ernoe, odáig kéne eljutni hogy aki azt akarja hogy egyenrangú emberként kezeljék, az kezelje saját magát is úgy, ugyanis aki első sorban homoszexuálisnak definiálja magát és csak másod sorban embernek, az nem normális.
  Megkérdezheted: miért nem normális?
  Nagyon egyszerű kedves ernoe, azért mert nem a környezete különbözteti meg őt, hanem ő saját magát.

  Tudod ez egy alapvető törvényszerűsége az emberi létnek és a társadalom tudományoknak.
  Amikor te magadat másnak definiálod mint a többiek, azzal kikényszeríted hogy mások új diszpozíciót alkossanak feléd (értsd: tisztázzák a feléd való véleményüket és viszonyukat) és ez nem mindig pozitív. Nem is lehet elvárni hogy mindig pozitív legyen hiszen vélemény és szólás szabadság van.

  Ez nem a homoszexualitás sajátja, hanem minden téren igaz. Kiálts ki magadnak celebnek, vallásosnak, nem vallásosnak, ennek, annak, amannak, X nemzetiségünek, banán fa csiszolónak, és máris rád szakad a kritika meg a szereted áradata, hiszen van akinek tetszik amit csinálsz/képviselsz/gondolsz, van akinek meg nem.
  Így aki úgy megy az utcán hogy közben alsógatyában vonaglik egy "homoszexuális büszkeség" felirat alatt, az ne csodálkozzon rajta hogy jó pár ember kegyetlenül meg fogja szólni érte.

  És azt kérded, mit kellene csinálniuk amikor ott vagyok.
  Semmit. Azt csinálnak amit akarnak felőlem amíg a törvényeket megtartják (hiszen heteroszexuálisok se létesíthetnek nemi aktust az utca közepén).
  Ellenben ha úgy jönnek velem szemben hogy "azért vonulok hogy toleráljanak és fogadjanak el normális embernek" akkor még legjobb esetben is csak értelmi fogyatékosnak tudom őket titulálni, hiszen a problémát amit a világon és rajtam akarnak számon kérni, ők maguk generálják. Nem én különböztetem meg őket, hanem ők saját magukat.
  Homoszexuális emberek százezrei élnek a társadalomban anélkül hogy bármilyen kényszert éreznének rá hogy a munkahelyükön, az utcán vagy a köztévében reklámozzák a szexuális preferenciáikat, és tudod mi az érdekes? Nem éri őket atrocitás.
  Élnek, virulnak, produktív tagjai a társadalomnak, nem zavarnak senkit és őket sem zavarja senki. Pont. Ennyi ez a felfújt történet.

  Hogy én mit szeretnék? Első sorban azt hogy az emberek legalább 120 IQval rendelkezzenek és ne rajtam próbálják meg számon kérni a saját maguk által gerjesztett problémákat, továbbá szeretném ha mindenkire egyenlő szabályok vonatkoznának és nem alakulnának ki olyan speciális klikkek mint a homoszexuálisoké akiket külön kell képviselni, lobbizni, meg edukálni a társadalomban, azért mert (tisztelet a kivételnek) túl hülyék ahhoz hogy megértsék: nem a társadalom különbözteti meg őket, hanem ők különböztetik meg magukat a társadalomtól.
  Csókolom.
   
 14. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  -
  Kedves Aeren
  -
  Nem tehetünk minden emberi érzés mellé egy közlekedési rendört, vannak hajlamok amiket nem tartunk helyesnek mert megsértenek bizonyos emberi vagy állati jogokat nem azért mert önmagukban kriminálisak lennének.
  -
  Az ördög tudja, hogy honnan veszik az emberek ezeket a hajlamaikat. Egészen biztos vagyok abban, hogy egy nyilvános felvonulás nem tesz senkit homoszexualissá. Lehet, hogy kedvet kap a kiprobálására de mi van abban? A felnött ember sem horgonyoz le az önkielégitésnél amit valoszinüleg gyerekként többször kiprobált.
  -
  Ha ugy lenne ahogy te mondod akkor megkéne tiltani, hogy a szülök macskát, vagy egy Plüschtiert (macit, babát) vegyenek a gyereküknek.
  -
  startseite-teddy.jpg
  -
  Rengeteg ember vonzodik állatokhoz és nem tudja, hogy mögötte szexualis érzelmek is meghuzodnak. Még az sem büntetendö ha valaki fatázia rajzokat öriz ahol ember állattal párzik, kritikus ha tömeges példányban terjesztené, de ott sem a kép maga az amit elitél a biroság hanem a molesztálás. A zoohilia csak akkor büntetendö ha megeröszakolsz egy állatot. Nem kell uj törvény hozzá.
  -
  Tulajdonképpen nincs kedvem itt veled szélsöséges szexualis praktikákrol társalogni, ez nem tartozik a kedvenc témáim közé.
  -
  Csupán anyit szerettem volna hozzáfüzni, hogy nemcsak két nem van, férfi és nö, ahogy a biblia tanitja, hanem ahogy ezt az evolutiobol ismerjük, a természet probálkozik minden féle variánsokkal.
  -
  A két nem azért dominál mert ök képesek technikai segitség nélkül továbbadni a géneiket. Természetes, hogy fütyi nélküli férfiak, vagy lehetetlen anyaméhhel született emberek is hozhatnak létre utodot a technika eszközeivel.
  -
  Ezzel nem azt mondom, hogy minden homoszexualís elváltozott nemiszervekkel jön a világra, sokan közülük rendszeres látogatoi a spermabankoknak, vagy már gyereket is hoztak világra. Ez, ahogy én látom, elsösorban érzelmi alapu viselkedés.
  -
  A társadalom képe megváltozott és a jövöben mégjobban megfog változni. Biztos lehetsz abban, hogy néhány évtized mulva a külsö szexualis jelektöl függetlenül párok fognak képzödni akik egymás támaszai lesznek, gyerekeket fognak felnevelni.
  -
  Lesznek olyanok akik a bi- és a homo-szexualitás között fognak vándorolni, nem fogunk megbotránykozni ha egy tolokocsihoz kötött a szexualis élményeiröl szol a nyilvánosság elött, egy ember aki egy handicap miatt nem talál magának partnert és emiatt furcsa modon keres szexualis kielégitést és a társadalom nem fogja öket emiatt kriminalizálni.
  -
  Egy viselkedés nem önmagában hanem a másikkal szembeni relatio utján kap egy moralis értéket.
   
  jasszemúj kedveli ezt.
 15. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Én csak azt mondom ernoe hogy ha a szexualitás védelmére helyezed a hangsúlyt akkor legyél tisztában vele hogy a fogalom nem áll meg a hetero/bi/homo-szexualitásnál, következés képpen nem áll meg mint érvelés.
  Ismered a véleményemet, de ha el is fogadom hogy nem csak 2 nem van, akkor is mint mondtam ezen a vonalon nem csak hogy nem 2 nem, de nem csak 1 faj is van, hiszen ott vannak azok akik például különböző állatoknak érzik saját magukat és ezekkel is létesítenek szexuális kapcsolatot.
  Ha én elfogadom ezt az érvelést ernoe a kérdés az hogy ebből hogy következik hogy társadalmi szinten el kell fogadni a dolgot ezeket a nézeteket?
  Hiszen mint mondtam a necro és pedophilia is fellelhető a természetben. Akkor most elengedélyezzük ezeket is, mert "természetesek"?

  Az állatok "megerőszakolását" illetően pedig tévedsz. A legtöbb államban senkit nem érdekel hogy milyen módon létesítettél szexuális kapcsolatot egy más fajba tartozó biológiai entitással. Az hogy ezt megtetted már eleve büntetendő.
  Amennyiben kárt is teszel benne ezen felül, úgy csak plusz tételként adódik be a kínzás ténye.
  Egy gyűjtő fogalom azonban nem viselkedik sehogyan senki felé, hiszen az általánosítás lenne. Nem lehet kijelenteni hogy minden homoszexuálisnak ez meg az a véleménye csak azért mert homoszexuális.
  A morális reláció az esetek túlnyomó többségében individuális dolog.
   
 16. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  -
  Kedves Aeren
  -
  Nekem nem tetszik, hogy te a szexualitást állandoan a psychopathologiával, a bünözéssel hozod kapcsolatba holott ennek a topiknak az lenne a célja, hogy ezektöl az elöitéletektöl megszabaduljunk.
  -
  Az ilyenirányu propagandát szorjad tovább a vallásos topikban a szüzesség, a cölibátus magasztalásával.
  -
  Nordrhein-Westfalen-ben, a Wuppertali biroság egyszer azzal foglalkozott, hogy Jézusnak voltak e nemi vágyai vagy sem? Természetesen nem magátol hanem egy polgári perben, egy vallásos ember "gyalázkodásnak" tekintette azt a gondolatot, hogy "az Emberfia ilyen alantas ösztönökkel" rendelkezett volna. Néhány hét mulva, tanuk hiányában a pert befejezték.
   
 17. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Nekem sem tetszik hogy Magyarországot a feudális rendszerrel vagy a vallásokat a gyerekbántalmazással hozod összefüggésbe és? Érdekel ez téged? Én legalább amit mondok, azt racionális alapokra fektetem és a mai társadalmi és tudományos berendezkedésünk alapján írom le.
  Én nem támadom a homoszexuálisokat ernoe, amit én támadok az a retardált érvelés rendszer amit prezentálsz, kétségbeesetten próbálva valami áltudományos létjogosultságot létrehozni a homoszexuálisoknak. Mint mondtam ehhez azonban csak annyi kell hogy tudatosítsd: Az ember nem a szexualitása miatt ember.

  A vallásos topicból kiléptem, mert elegem lett abból hogy felváltva a magyarságomat és a vallásos embereket szidod hülyébbnél hülyébb érvrendszerek mentén, így a szellemi fogyatékos érvek mentén történő "népszerűsítést" kérlek TE helyezd át oda. Amennyi szemetet felhalmoztál ott, ez már fel sem fog tűnni.
   
 18. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  -
  Kedves Aeren
  -
  Te azt irod: "nem támadom a homoszexuálisokat" ugy téve mindha egy humánus eber lennél, és egy vesszövel odébb a szememre hányod, "álltudományos" probálkozással akarom a homoszexualitás "létjogosultságát" alátámasztani.
  -
  Most mi van? Rendelkeznek a homoszexuális emberek egy "létjogosultsággal" vagy nem?
  -
   
 19. Aeren

  Aeren Kitiltott (BANned)

  Gyere, segítek. Melyik részét nem érted annak hogy a homoszexuális ember, az egy ember?
  Hogyan képzeled egyáltalán el azt hogy embernek megtagadják a létjogosultságát?
   
 20. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  Kedves Aeren
  -
  Szeretném a figyelmedbe ajánlani, hogy rengeteg ember van aki "kijön szexualitás" nélkül, anélkül, hogy ez öt undoritaná, vagy elitélné mások ilyen tevékenységét. Ök egyszerüen nem találnak a szexben semmit. Nem betegek és nem akarják, hogy öket ilyennek tekintse valaki.
  -
  Az interneten létezik egy "Asexual Visibility and Education Network" (AVEN) ahol informálhatod magadat.
  -
  Hangsulyozom itt nem cölibátusban élö emberekröl van szo hanem egyszerüen olyanokrol akiket a természetükböl adodoan nem érdekel a szex.
  A világ nem olyan mind a biblia azt nekünk meséli.
  -
  [​IMG]
   

Megosztás