A világsztár elég viccesen jelentette be, hogy indul az elnökválasztáson

Tom Cruise bejelentette, hogy 2020-ban indul az amerikai elnöki címért, mindezt egy fergeteges paródia videóban teszi, írja a Joblo.

Ha van valami, amihez Tom Cruise nagyon ért, az a futás. Ez az egyik képessége a sok közül, amelynek köszönhetően nagyszerű főparancsnokká válhatna. Egy fergeteges, új paródiavideóban Tom Cruise bejelenti, hogy 2020-ban versenye száll az Amerikai Egyesült Államok elnöki címéért.


Tom Cruise, azaz Miles Fisher elnöknek jelölteti magát / Fotó: Imgur
A videóban a híres színész és Cruise-imitátor, Miles Fisher alakítja az akciósztárt.

Az elnöknek mindig tökéletes a haja, motorral közlekedik, és tudja, hogyan dobjon el egy kézigránátot: a fogaival

– hangzik a kampányvideóban. A videóban Cruise futás közben magyarázza el, miért lenne kiváló elnök, mindezt a filmográfiájából mazsolázott filmcímekkel alá is támasztja.




Kicsiben kezdte sportügynökként (Jerry Maguire – A nagy hátraarc), harcolt a szamurájok oldalán (Az utolsó szamuráj), és szolgálta a hazáját, hiszen megvédte a világot a földönkívüli inváziótól (Világok harca, A holnap határa), háromszor is (Feledés)! Sőt, évszázadokon keresztül élt, mint vámpír (Interjú a vámpírral). Meggyőző érvek.




Tom Cruise meglepte rajongóit a Comic-Con rendezvényen a Top Gun: Maverick előzetesével

A paródiavideó hivatalos honlapján hamarosan egy újabb sztárt jelentenek Cruise mellett indulóként. Talán épp Nicolas Cage lesz az?
 
Oldal tetejére