Az oltásellenesség hazugságai

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A europai ember szamara mas kontinensre valo utazas majd nem mindig jar egy kis hasmarssal.
Az afriaki melegbe egesz mas orgnizmusok vannak mint a 4 evszakos orszagokba. A gyerekeim felvilagot beutaztak es minden oltast felvettek ennek ellenere az egyiknek mindig orvoshoz kellett mennie afrikaba mert belazasodott es megnem allo hasmenese lett. Adtak neki gyogyszert es 2 nap alatt rendbe jott.
Van egy barati hazaspar akik egy erdo kozepen elnek, es telen mindig vesznek egy vilagkoruli utra jegyet es elindulnak hatizsakkal, a megtervezett utvonalon. Ok is minden evben minden oltast felvesznek, es ennek ellenere a 6 honapos kirandulasuk alatt mindig elofordul ,hogy orvoshoz kell menniuk ,mert valamit elkaptak.
Legtobbszor az viz az ami okoza a problemat, mert hiaba mossa meg a gyumolcsot ha a viz nem olyan szurt mint itt. Soha semmi ilyen komoly jarvanyos betegseget nem kaptak el, ami ellen be voltak oltva. Allitjak ha nem lettek volna beoltva mar regen alulrol szagulnak az ibolyat, valamelyik afgan faluba.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem tudom; de ,hogy egy emberben milyen mértékű védettség van eleve,az a táplálkozástól függ.Mint ,ahogy mondják, Dániában a spanyolnátha idején.
Minőségileg alultáplált népességben a védőoltások -vagy talán hívjuk akkor járványmegelőző oltásnak,vagy akár becézhetjük jármegnek is -
biztos,hogy sokkal indokoltabbak,mint egy megfelelően táplált környezetben.
A rosszul táplált népek viszont nem is kifogásolják az oltásokat.
Ahogy viszont megjelennek a kifogások az oltások ellen,már valószínűleg elég jól tápláltak is -éppen azok- az emberek a terhelhetőbb immunrendszerhez.
Ha pedig védettségi százalékokról van szó,akkor a kötelező oltások előtt -vagy helyett,kinek hogy tetszik- a népességátcsoportosítás kellene,hogy
jöjjön.
A kötelező a probléma.Függetlenül a jármegek mindenféle gyártási,kipróbálási,szennyezettségi,hatékonysági,stb.akármilyen problémáitól.

Mielőtt az ember kutyáját-macskáját valami ellen beoltanák,vért vesznek,hogy megnézzék kell-e az oltás,nem immunis-e már.Bár nem emlékszem,milyen oltások is voltak,pedig elmagyarázták. Bár az oltás probléma is lehet ,mert egy FIV ellen oltott macska ugyanúgy pozitiv eredményt mutat,mint a már beteg,esetleg úgy is született.Nem mintha ez számítana,de van ember,sőt állatorvos,aki az FIV pozitiv állatkát egyből ''elaltatná''.
lassan közelednek a nézeteink egymáshoz.
-
Most már odáig eljutottál, hogy egy egészséges joltáplált emberrel nem történhet semmi az oltáskor, az csak egy ártatlan csipés még ahoz is kevés, hogy beteggé tegyen.
-
Az egészséges, joltáplált embernek az oltás után még van 2 hete ahoz, hogy felkészüljön egy esetleges virus-inváziora.
-
Oltás nélkül a virusok olyan hamar eltudnak szaporodni, a beoltatlan személyben és a környezetében, hogy ha erös vagy ha gyenge beteg leszel.
-
Nem vicböl irtam, hogy a 50-400 nanometeres virusok száma olyan gyorsan eltud szaporodni, hogy a számitogépnek problémája keletkezik a szám megmutatásánál.
-
Nem gyözöm hangsulyozni, hogy az ember egy vándorlo biotop, rajtunk bennünk tizszer anyi mikroba él mind emberi sejt.
-
Ne haragudjatok ha megint brutális leszek, de az evolutio fénye nélkül a biologiában semminek sincs értelme. A védöoltást sem lehet ugy megérteni ha valaki azt képzeli, hogy sakkfiguraként lettünk a földre helyezve.
 
Utoljára módosítva:

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Jaj,de utálom,hogy nem tudom megállni;de nem bírom ki.
Tudom ,én is azt mondom a beteg cicának,hogy gyere adok neked édességet -mert abba rakom a gyógyszert,ami tényleg gyógyszer-.

De hogy gyógyszernek hívni legyengített vagy megdöglesztett kórokozókat; az nem túlzás?
-
Van sok ilyen furcsa dolog a világban. :)
-
A tojás a tyuk menstruácioja, és milyen finom császármorzsát lehet belölle csinálni. Nevezzem a parfümöt a nevén? A gombát, a virágot amit szivesen szagolunk és gyönyörködünk benne mig a saját nemiszervüket a legtöbb ember még meg sem nézte alaposan. :)
-
A virusok olyan picik ezekkel szemben, hogy csak elektromikroszkoppal láthatok. :)
A kutyaharapást a szörivel gyogyitják, szol a magyar közmondás. A penicilin penészgomba, a sajt penész és a borjaktol ellopott tej, joghurtot bakteriumok hozzák létre. A kovászos kenyér, amiért minden nap imádkozol sem lenne meg ecet- és tejsav-bakteriumok nélkül.
-
A bakteriumok az elökostolok, ök rágják meg nekünk a kaját, hogy megtudjuk emészteni :)
-
A tejröl jut eszembe, hogy sokáig csak nök fejték a teheneket, kecskéket, "mégiscsak hogy néz ki, hogy egy férfi fogdossa az állat mellét?" Nem tudom, hogy van ez ma arab országokba, ki feji a kecskét? Férfi vagy nö?
 
Utoljára módosítva:

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Jaj,de utálom,hogy nem tudom megállni;de nem bírom ki.
Tudom ,én is azt mondom a beteg cicának,hogy gyere adok neked édességet -mert abba rakom a gyógyszert,ami tényleg gyógyszer-.

De hogy gyógyszernek hívni legyengített vagy megdöglesztett kórokozókat; az nem túlzás?
;)
Ne firtassuk, hogy mi miből készül. A B12 vitamint a hőskorban a városi csatornaiszapból nyerték ki. :rohog: Mégis segített sok ember gondján.
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
-
Ne haragudjatok ha megint brutális leszek, de az evolutio fénye nélkül a biologiában semminek sincs értelme. A védöoltást sem lehet ugy megérteni ha valaki azt képzeli, hogy sakkfiguraként lettünk a földre helyezve.

Psssz!!! Halkan bevallom, hogy a védőoltást érteni vélem, de az evolúcióval száz gondom van, így nem hiszek benne. :D :D
 
M

magdusis

Vendég
Kedves Ernoe;valóban személy szerint.

Nem tudom ki hogy van vele,de én kifejezetten leskelődésnek,hallgatózásnak élem meg,amikor másoknak címzett hozzászólásokat olvasok,hiába van köznek kitéve ide elolvasni.
Ha tényleg nekem van címezve,talán indokolt lenne magánüzenetnek írni.
Ha pedig mégis mindenkinek szól,talán nem kéne személyesen valakinek címezni.Úgyis oda van biggyesztve az idézet.

Talán segít,ha elképzeljük,hogy mondjuk tényleg beszélgetünk,csak úgy ,mindenkitől egyenlő távolságra.

Különben köszönöm,amit lehet,bár a stílust nem foglalnám bele. Sem 242,sem 243 esetében.

A probléma ott is lehet,hogy a gyógyszer definícióját én az értelmező szótár definiciója szerint értettem,nem úgy,mint más.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
bill-gates-vaccine-kids+olt%25C3%25A1s+olt%25C3%25B3anyag+m%25C3%25A9rgez%25C3%25A9s+gyermekb%25C3%25A9nul%25C3%25A1s+polio7.jpg


http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/03/bill-gates-folytatja-isten-munkajat.html#.VDLQW2d_vSw
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Borzalmas, ezekre a fotokra, sorban alakultak a segito szervezetek akik eroszeretettel hasznaljak a szivszorito helyzetben levo gyerekeket es nyomort ehezest,hogy tamogatasra segitsegre adakozasra buzditsanak.

Nyilvan ez a csalad es gyermeke nem ismeri Bill Gatest, es mindig az jut az eszembe,hogy akik ezeket a fotokat keszitik vajon mennyit adakoznak? mert Bill Gates a vagyona nagy reszet osztja szet.
Abban biztos lehet mindenki nagyon korultekintoen valasztja ki ,ahol valodi segitseg amit ad.
Nem egy foto nem egy falu hanem komoly programokra ad penzt ahol ezrevel tud segiteni az embereken.

A jelenlegi helyzetet mindenki figyeli hogy alakul, mi tortenik az ebola sulytotta teruleten, hanyan halnak meg gyerekestol terhesen vagy agastyankent.A veszely oriasi es nagyon terjed falvak teljes letszama fertozodott meg.
Ehes es jol lakott gyerek kozott nem valogat a jarvany.

Tudom keves a segitseg, sokkal tobb kellene, minden orszag a lehetosegehez kepest probal segiteni.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kyra_
-
Te valoban azt állitod, hogy ez a szegény gyerek azért néz ki igy mert a Bill Gates a privát vagyonábol 7,5 milliard US-$-t adakozott már ezidáig jotékonyságu célokra?
-
Kapjál már a fejedhez, te vagy az ideologiai anyja a terroristáknak? Az "Ärtzte ohne Grenze" (orvosok határ nélkül) szervezet három tagját épp most ölték meg valoszinö mert ilyen marhaságokat olvasnak mind ahonnan te a tudásodat szedet.
-
Néhány szám, hogy tudjad miröl beszélsz, honnan a szegénység Afrikában.
-
Afrika lakoságának a száma az elmult 25 évben megduplázodott. Tudod, hogy mit jelent az?
500 milliorol 1 milliardra. Menyi a szuperkormány alatt a népeségszaporulat Magyarországon? Minusz !!!!??
-
Afrikában majd minden második ember fiatalabb mind 15 éves!
Afrika a világ legfiatalabb kontinense. Melyik 15 éves dolgozik Magyarországon?
-
Hány százaléka élte meg a "nyugdijkorhatárt" a 65 évet Afrikában? Csak 3%
Magyarország fele nyugdijas....
-
Nincs idöm most r´szletes statisztikát összeállitan, csak ami a fejemben van (leellenörizheted)
-
Világszerte 9 millio gyerek hal meg az 5 éves kora elött.
Maláriában évente 1,2 millio ember hal meg, még Németországban is évete 900 ember betegszik meg maláriában és ebböl meghal 3-8, százalékba kifejezve (0,3-0.9%)
-
Hogy néz ez ki Afrikában ahol Bill Gates küzd?
Ott 2010-ben az 5 éven aluli gyerekek 24%-a maláriában halt meg. Majdnem minden 4. gyerek. Vezsd össze hány gyerek hal meg szunyogcsipésbe és hány inyektiostütöl. A Polio virus ellen ha jol tudom "Oral Schluckimpfung" van, tehát cseppeket kell nyelni.
-
550px-Malaria_distribution_%28de%29.png

-
A bordo szin ahol a malaria nagyon gyakori.
-
Bill Gates-re lehet sok minden rosszat mondani, hogy monopoliumot csinál, hogy esetleg megsért szabadalmat, karter-törvényeket... még azt is, hogy talán azért adakozik, hogy ne kelljen sok adot fizetnie de azt mondani rá, hogy "kiakarja irtani az emberiséget" az egy rágalmazás. Egyszerü rágalmazás.
-
Azt sem tartom kizártnak, hogy olyanok vannak a rémhirek mögött (magam is beszéltem egyszer egy ilyen Amerikaival) akik ugy gondolkodnak: "Bill Gates a mi pénzünket, amit itt kéne hagyjon adoként, viszi Afrikába a négereknek".
-

Utánanéztem, a képen levö kisfiu képe a 90-es években lett felvéve Ethiopiába, amikor Bill Gates még nem is "oltogatott".
-
reportint20121121121732393.jpg

-
Erdemes lenne informalodni. Vegyük Äthiopiát, a 80-90-es években 13 éven keresztül nem esett esö utána az ország 70%-a viz alatt volt. Sok helyen egy kézen megszámolhatod hányszor esik az esö egy évben.

 
Utoljára módosítva:

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Nem voltam biztos a kepben mikor keszult de Etiopiabol valo a nagy szarazsag idejen, es nem azert lett ilyen tragikus a helyzet mert nem segitett amerika ,hanem mert a USA hatalmas teherauto konvojokat a helyi torzsek megtamadtak es tobb amerikai kisero is meghalt.
Igen felhaboritott itt mindenkit hogy viszik az eletmento elelmet es kinyirjak oket.
 
M

magdusis

Vendég
Valahogy,mintha nem lennének készen .Úgy néz ki ,mindennek ki kell várni az idejét,hogy változás lehessen,nem lehet rájuk erőltetni,ha annyira ellenkeznek .Szépen lassan előbb-utóbb rájönnek ők is.
Addig csak mehetnek a kútfúró csoportok,megfúrják a kutat,betanítják az embereket,maradnak egy ideig,aztán ha eljönnek,előbb-utóbb valahogy tönkretevődik az a kút.
Néhány év múlva megy az új kútfúró csapat,stb.
De nem adják föl -sokan valamilyen egyház tagjai- ,és újra meg újra előlről kezdik.
Vannak ma is Albert Schweitzerek,de nem elegen,mert ott élni ,beilleszkedni óriási életreszóló áldozat.Könnyen lehet,hogy csak mélyen hívő ember képes.És nem kell belekapaszkodni;nem kell istenhívőnek lenni -bár az ott talán sikeresebb-,lehet emberhívő is.
Az biztos,hogy kampányokkal ezt se lehet megoldani.
 

Gagul

Kitiltott (BANned)
Csak egy kis mosoly (vagy inkább vicsor?) a neten terjedő "megalapozott, tudományos" érvelésekről.

http://valasz.hu/itthon/halalos-oltasokrol-beszelt-megszolal-a-hpv-oltas-vezeto-kutatoja-105529
http://index.hu/tech/hoax/2014/10/1..._hogy_a_vakcina_veszelyesebb_mint_a_betegseg/

Merthogy a papír, meg a net mindent elbír.


A HPV oltás "vezetö kutatója" (ez uj nekem ilyen még nem volt, de ha van ilyen) az Prof.Dr.multi Harald zur Hausen, a Német Rákkutató Központ Heidelberg (German Cancer Research Center ) emeritus elnöke, aki ma egyfajta szaktanácsadóként de továbbra is dolgozik.

A HPV-re alapitott egy céget Münchenben, amelyet utána Astra Zenecának eladott, s az alapvetö gyártó Astra, összeállva a többi naggyal.
 

kispiroska111

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nem lennének védőoltások azt hiszem meg lenne oldva a világ túlnépesedése, de azért esetleg az ebola világméretű fertőzés lenne, ki nem akarná beoltatni magát és önként menni a halálba????? Afrikában a TBC -be több ezren meghalnak, Európában miért nem? Mert be vagyunk oltva!
 

Gagul

Kitiltott (BANned)
Kedves Kyra_
-
Te valoban azt állitod, hogy ez a szegény gyerek azért néz ki igy mert a Bill Gates a privát vagyonábol 7,5 milliard US-$-t adakozott már ezidáig jotékonyságu célokra?
-
Kapjál már a fejedhez, te vagy az ideologiai anyja a terroristáknak? Az "Ärtzte ohne Grenze" (orvosok határ nélkül) szervezet három tagját épp most ölték meg valoszinö mert ilyen marhaságokat olvasnak mind ahonnan te a tudásodat szedet.
-
Néhány szám, hogy tudjad miröl beszélsz, honnan a szegénység Afrikában.
-
Afrika lakoságának a száma az elmult 25 évben megduplázodott. Tudod, hogy mit jelent az?
500 milliorol 1 milliardra. Menyi a szuperkormány alatt a népeségszaporulat Magyarországon? Minusz !!!!??
-
Afrikában majd minden második ember fiatalabb mind 15 éves!
Afrika a világ legfiatalabb kontinense. Melyik 15 éves dolgozik Magyarországon?
-
Hány százaléka élte meg a "nyugdijkorhatárt" a 65 évet Afrikában? Csak 3%
Magyarország fele nyugdijas....
-
Nincs idöm most r´szletes statisztikát összeállitan, csak ami a fejemben van (leellenörizheted)
-
Világszerte 9 millio gyerek hal meg az 5 éves kora elött.
Maláriában évente 1,2 millio ember hal meg, még Németországban is évete 900 ember betegszik meg maláriában és ebböl meghal 3-8, százalékba kifejezve (0,3-0.9%)
-
Hogy néz ez ki Afrikában ahol Bill Gates küzd?
Ott 2010-ben az 5 éven aluli gyerekek 24%-a maláriában halt meg. Majdnem minden 4. gyerek. Vezsd össze hány gyerek hal meg szunyogcsipésbe és hány inyektiostütöl. A Polio virus ellen ha jol tudom "Oral Schluckimpfung" van, tehát cseppeket kell nyelni.
-
550px-Malaria_distribution_%28de%29.png

-
A bordo szin ahol a malaria nagyon gyakori.
-
Bill Gates-re lehet sok minden rosszat mondani, hogy monopoliumot csinál, hogy esetleg megsért szabadalmat, karter-törvényeket... még azt is, hogy talán azért adakozik, hogy ne kelljen sok adot fizetnie de azt mondani rá, hogy "kiakarja irtani az emberiséget" az egy rágalmazás. Egyszerü rágalmazás.
-
Azt sem tartom kizártnak, hogy olyanok vannak a rémhirek mögött (magam is beszéltem egyszer egy ilyen Amerikaival) akik ugy gondolkodnak: "Bill Gates a mi pénzünket, amit itt kéne hagyjon adoként, viszi Afrikába a négereknek".
-

Utánanéztem, a képen levö kisfiu képe a 90-es években lett felvéve Ethiopiába, amikor Bill Gates még nem is "oltogatott".
-
reportint20121121121732393.jpg

-
Erdemes lenne informalodni. Vegyük Äthiopiát, a 80-90-es években 13 éven keresztül nem esett esö utána az ország 70%-a viz alatt volt. Sok helyen egy kézen megszámolhatod hányszor esik az esö egy évben.


Ilyen fotókat be lehet tenni, világos. S hogy miért néznek igy ki ezek a gyerekek, s milyen dagadt az átlag ami, az is más kérdés.
De, az oltásról.

Ernö, NSZKban élsz, ugy tünik.

S akkor lassan a szemed fel kellene hogy nyiljon, ha minimálisan nyitott s tájékozott vagy. Pl. az oktober 21.-i frontal 21-t a ZDF-n megnézted. Mediatheken fennt van (még).

http://frontal21.zdf.de/frontal-21/frontal-21-5989374.html

Röviden:
a WHOnak kevés lett a pénze. A WHO extraterritoriális, alkalmazottai nem vonhatók felelösségre.
Mert a WHO pénze kevés - kalapozni kezd. A gyógyszeripar beszáll, persze, a maga érdekeit akarja óvatosan keresztülvinni, kulcspoziciokba, bizottságokba a maga trojai falovait emeli be.

Ma WHO 4,1 milliárdos költségvetéséböl 3 milliárdot a gyógyszerlobby dob össze. Ez 75 %.
S a WHO ugy táncol,ahogy a pénzt adó fütyül.

Azaz: a malacvirus idején a WHO-val kikiáltatták a 6.s fokozatot. Ilyenkor a WHO elöirásainak a nemzetállamok alá KELL hogy vessék magukat, s oltoanyagot vegyenek (amit nem vizsgáltak be,hatásossága kétséges, összetétele káros).
Majd mégsincs pandémia, a drágán megvett oltóanyagot különleges szemétként meg kell semmisiteni - s a pharmalobby keres csak ezen a trükkön 18 milliárdot.

Azaz, az évi invesztició hatszorosát.

kellemes okulást!
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Ilyen fotókat be lehet tenni, világos. S hogy miért néznek igy ki ezek a gyerekek, s milyen dagadt az átlag ami, az is más kérdés.
De, az oltásról.

Ernö, NSZKban élsz, ugy tünik.

S akkor lassan a szemed fel kellene hogy nyiljon, ha minimálisan nyitott s tájékozott vagy. Pl. az oktober 21.-i frontal 21-t a ZDF-n megnézted. Mediatheken fennt van (még).

http://frontal21.zdf.de/frontal-21/frontal-21-5989374.html

Röviden:
a WHOnak kevés lett a pénze. A WHO extraterritoriális, alkalmazottai nem vonhatók felelösségre.
Mert a WHO pénze kevés - kalapozni kezd. A gyógyszeripar beszáll, persze, a maga érdekeit akarja óvatosan keresztülvinni, kulcspoziciokba, bizottságokba a maga trojai falovait emeli be.

Ma WHO 4,1 milliárdos költségvetéséböl 3 milliárdot a gyógyszerlobby dob össze. Ez 75 %.
S a WHO ugy táncol,ahogy a pénzt adó fütyül.

Azaz: a malacvirus idején a WHO-val kikiáltatták a 6.s fokozatot. Ilyenkor a WHO elöirásainak a nemzetállamok alá KELL hogy vessék magukat, s oltoanyagot vegyenek (amit nem vizsgáltak be,hatásossága kétséges, összetétele káros).
Majd mégsincs pandémia, a drágán megvett oltóanyagot különleges szemétként meg kell semmisiteni - s a pharmalobby keres csak ezen a trükkön 18 milliárdot.

Azaz, az évi invesztició hatszorosát.

kellemes okulást!
Kedves Gagul
-
A linkkel megmutattad, hogy mi a standard más országokban, milyen objektiv, kritikus adásokkal van tele a köztévé Németországban. Seholsem lehetett hallani az adásban, hogy "Németország jobban teljesit".
-
Ilyen egy demokratikus országban a kritikus müsor. Magyarosrszágon azt hallja az ember a köztévében, hogy "megakarják mérgezni a Magyarokat..."
-
A mi vitánk nem arrol szolt, hogy a WHO jol van organizálva vagy nem, hanem arrol, hogy "a védöoltásoknak van e értelme vagy népirtás?
-
Sokan azt irták, hogy Bill Gates és az orvosok megakarják mérgezni az embereket, "irtják a magyarokat" védöoltással.
-
Szépen összefoglaltad mi van a müsorban: nos semmiesetre sem az áll benne, hogy a védöoltás haszontalan lenne, hanem ellenkezöleg, hogy a WHO kudarcot valott az ebola epidemia esetén is mert mindenüt hiányzik a WHO-nak a szükséges eszköz.
-
En is összefoglaloma az elhanzott jelszavakat:
-
- A WHO maga beteg a sok bürokratia miatt;
- áttekinthetetlen és kivan téve a korruptio veszélyének;
- gyengeséget mutat, lassan, megkésve és határozatlanul reagál,
- az ebola gyorsabb mind a megérkezö segitség;
- késön reagál mert ott hiányoznak az eszközök ahol kéne;
- a WHO-nak nincsen elég pénze;
- nemrég leszükitették a költségvetésüket 51%-kkal
- A wilágszervezet WHO-nak csak 7000 alkalmazottja van
-
(összehasonlitásul Berlint 60.000 állami alkalmazott irányitja, az autogyárakban nem ritkán 30.000 dolgozo van....
-
- a WHO-nak nincsen pénze mert a tagállamok kötelezö alapdija tul alacsony
- emiatt rávannak szorulva sponzoroktol és alapitványoktol pénzt elfogadni
- az ipar markába terelünk egy ilyen fontos intézményt
- a semlegesség veszélyeztetve van;
- minden pandeminél profitál a gyogyszeripar.
-
(ebben semmi különleges nincsen, a halottakbol meg a sirások és koporsokészitök profitálnak. Igen van egy cég aki 30%-kkal több védööltözetet ad el az ebola-járvány ota...)
-
Az is bennevan, hogy egy Német kiscég kitalált egy modszert amivel 4 ora alatt meglehet mondani, hogy valaki az ebola fertözö vagy nem fertözö szakaszában van (mindez csak 6 euroba kerül) de a WHO nem akarja megvenni töllük.
-
- a WHO nem ad kis cégeknek nagy megbizást
- a diszno-grippe idelyén 18 milliardot keresett a gyogyszeripar.
- hogy az ipar adjon tanácsot a WHO-nak de ne legyen döntési joga.
-
Hangsulyozom erröl szol a müsor és nem arrol, hogy Bill Gates egy "gyilkos" lenne, hogy megakarják mérgezni a Magyarokat, hogy nincs szükségünk a WHO-ra, hogy a védöoltás nem használna semmit.. ;)
 

korhely1

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos, a katolikus Mária Rádió szítja az oltásellenességet, és a védőoltásokról azt terjeszti, h. azok közveszélyesek, és megmérgezik a gyermekeket.
Ez a vallási manipuláció különösen borzalmas, mert a szerkesztőség tisztában van a manipulációjuk hatásával, és tisztában kell lenniük az ellenőrizhető tényekkel, de mindezek ellenére közveszéllyel fenyegető műsort sugároz.
 

Gagul

Kitiltott (BANned)
Sajnos, a katolikus Mária Rádió szítja az oltásellenességet, és a védőoltásokról azt terjeszti, h. azok közveszélyesek, és megmérgezik a gyermekeket.
Ez a vallási manipuláció különösen borzalmas, mert a szerkesztőség tisztában van a manipulációjuk hatásával, és tisztában kell lenniük az ellenőrizhető tényekkel, de mindezek ellenére közveszéllyel fenyegető műsort sugároz.Nézdd,

neked közveszéllyel fenyegetö müsor - másoknak meg óvó védö figyelemfelkeltö jó tett.
Nézöpont kérdése.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos, a katolikus Mária Rádió szítja az oltásellenességet, és a védőoltásokról azt terjeszti, h. azok közveszélyesek, és megmérgezik a gyermekeket.
Ez a vallási manipuláció különösen borzalmas, mert a szerkesztőség tisztában van a manipulációjuk hatásával, és tisztában kell lenniük az ellenőrizhető tényekkel, de mindezek ellenére közveszéllyel fenyegető műsort sugároz.

Szeretném mégegyszer megjegyezni, hogy a Gagul általtal betett link, egy német TV-müsorra mutat. A müsor erösen kritizálja az Egészségügyi Világszevezet WHO helyzetét.
-
Kritizálja mert a szervezetet nagyon fontosnak tartja, kritizálja mert a szervezet nem képes kellöképen betölteni a szerepét. Ennek az oka pedig a következö. A WHO felett csak az UNO van, az UNO államok pedig negyon kevés pénzt adnak a szervezetnek.
-
A WHO kénytelen privát személyektöl, szervezetektöl és az iparbol jövö pénzböl kitartani magát és ez veszélyes mert elvesztheti a függetlenségét. A WHO hasznosságához nem fér semmi kétség..
.
A kereszténységnek köszönhetjük, hogy az emberiség Europában már többször majdnem kipusztult. A Pestisjárvány idelyén azzal ilyesztgették az embereket, hogy a betegség az isten csapása, az embereket vezekelni küldték, a betegség melett sanyargatták magukat.
-
http://images.fotocommunity.de/bild...nten-ee81337b-70e2-4fdb-a398-45bb8d5cea3b.jpg
-
A bucsujárok aztán széthordták a betegségeket, ott hagyták a munkájukat, ugyhogy aztán éhségben többen haltak meg mind pestisben. Vagy vegyük a "boszorkányégetéseket", a történészek kitudták mutatni, hogy a boszorkánynak nevezettek "bábák" voltak, az elégetett tanult asszonyok hiánya miatt kimutathatoan megnövekedett Europában a halvaszületett gyerekek száma.
-
Ha a kereszténységre hallgattunk volna még ma sem tudnánk mi van egy emberben, minden féle boncolás tiltva volt. Ök viszont öntözökannával vártak a világrajövö gyerekre (ez nem vicc) attol félve, hogy a keresztelés elött meghal, ezért elövigyázatosságbol már a vaginában megöntözték szenteltvizzel. Ilyen Kannát lehet az Osztrák muzeumokban látni.
-
Alig 150 éve, hogy a villámlást nem harangszoval probálja elüzni az egyház (a villámhárito, németül "eretnek-bot", Ketzerstange) pedig a villámhárito már vagy 250 éve ismert.
-
Szerencsére volt egy ember aki összeszámolta, hogy hány harangozo hal meg villámlás közben és hány villámlás nélkül, azota tilos a harangozás villámláskor, ami marad az a litánia. Nem véletlen, hogy május a litániák honapja, akkor van a legtöbb villámlás. Hogy az ima eltudna háritani egy villámot azt még nem igazolta senki. Most meg a védöoltások. :)
-
Az egyház már kezdettöl fogva a védöoltások ellen van, mert a himlöoltás anyagát egy tehénböl nyertük és ügy felháborito, hogy a tehén genyes foltja megtudja menteni a teremtés koronáját.
-
Hogy minden féle döglöt állatot megeszünk, penészgombás sajtokat, a sört amit a papok is szivesen isznak egy alantas élölény erjedése... még az inzulint is bakteriumokbol nyerjük. ez nem megy a vallásos emberek fejébe.
-
Megdöbbenéssel figyeltem gyerekkoromban hogyan "csempésztek" Lourdie-si vizet Magyarországra turisták. Számos családnak a ruhásszekrényébe volt ilyen üvegecskéje, már bolyhok uszkáltak benne, és idös emberek betegség esetén huztak egy kortyot belölle.
-
Nem csoda, hogy rengetegen haltak meg sárgaságba az egyik naprol a másikra.
 
Oldal tetejére