Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Dimitrova_

Új tag
Üdvözletem Mindenkinek! Szeretve gondolok rátok! Magamról: 32 éves anyuka vagyok. Kislányom 11 hónapos, aki bearanyozza az életem. Budapest belvárosában élünk... minden nap egy csoda. Éjszaka 1 órára marad kapcitásom, hogy kicsit olvassak a neten valami szórakoztatót... Férjem háttérzajként horkolászik- na ettől kivagyok! Tudtátok, hogy válóok a horkolás?
 

böbike

Állandó Tag
Állandó Tag
szép napot mindenkinek :)
.ugye mosolygós a napunk, ha azzá tesszük :)...még a legdepisebbnek hirdetett napon is :)
 

szityu

Új tag
Halló Szityu vagyok vas megyéből!
Egy 52 éves özvegyember 3 felnőtt gyermekkel.
Jelenleg egy iskolát igazgatok.
Tetszik a honlap, az emberek tiszta ,vidám, nyilt kommunikációja.
 

msteve

Új tag
Sziasztok!

István vagyok Bács-Kiskunból 28 éves párkapcsolatban élek. Köztisztviselőként dolgozom tehát az állam rabszolgája vagyok.
Jó a honlap tetszik hogy a tagokra lehet számítani ha valakinek szüksége van vmire.

Szép napot. Sziasztok.
 

alex_47

Új tag
SZIASZTOK!
KINSZI es KIRA
hát Calgary nagyon megtettszett, lenyügözött a kiterjedése, a nyugalma...és a mosolygós emberek. A lányomék Tuscany negyedben laknak, ott vettek házat. mivel még csak egy kocsijuk van hozzájuk voltam kötve. 3 év alatt már sokra vitték, az IT ben dolgoznak mindketten, miután elvégeztek egy_egy kanadai tanfolyamot. Voltunk Banff-on, hát az egy igazi kanadai kisváros, mint amilyennek elképzeltem.
Az időjárással szerencsénk volt, dec.1 en érkeztunk és másnap már megenyhült az idő és egészen január 11-ig amikor vissza jöttünk nagyon jó volt az időjárás. Na de legközelebb majd nyáron megyek....ha ha .
Ami szokatlan volt - a házak szinezete, itt nállunk sokkal élénkebben szinezik. Hát az út valóban nagyon hosszú Calgary - London 9 óra, London-Ferihegy 3 óra és Ferihegy- Nagyvárad 3 óra kocsival.
Itthon az időeltolodással -9óra- voltak egy kis gondok....de már minden OK.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére