Cica szeretet...

Hilda1949 témája a 'Háziállatok' fórumban , 2005 December 27.

 1. cat34

  cat34 Állandó Tag

  [​IMG]
   
  Jártó Róza és Dabadi75 kedveli ezt.
 2. felelf

  felelf Állandó Tag

  Sziasztok!
  Tegnap kiakasztott a macsekom. Mindig mondom, hogy okosak, de amit csinált.... Eléggé fáradt voltam, ültem a fotelben és néztem ki a fejemből értelmetlenül. Nagy nehezen felfogtam, hogy cicamica ott tekereg a lábam körül. Ez nála nem a szag átadása, hanem, hogy el akar csalni valahova. Felálltam, erre elindult afelé a szekrény felé, ahol a kajáját tartom, leült elé és addig nem állt fel, amíg nem kezdtem el kinyitni. Mire ez megtörtént, már elindult a tálkája felé és félúton visszanézett, hogy követem-e.
  Azért tetszett a dolog, mert nem voltam elkésve az etetésével, elvileg volt még a szokott időhöz kb. 1 óra. Természetesen adtam neki, de jó érzésem volt, hogy ilyen ötletesen megoldotta a problémát.
   
 3. Jártó Róza

  Jártó Róza Állandó Tag

  Én is valahogy így jártam Nari/ Narancs/ cicámmal aki majd 8 kilós kandúr. Már elkezdte az udvarlást és idén már 2x is jól elverték...Elsőnek kiverték a szemét valakik, másodjára meg valami állat , tán kutya, marta szét a pofáját. Az első megverésénél is jó sok pénzt költöttünk rá, meg itthon kezelgettem. Úgy megszelídült a lábadozása alatt, hogy mindig a lábam alatt forgolódott. Én hittem, hogy ő eztán egy aranyos, kedves szobacicus lesz, de nem lett... mert jött a tavasz és szerelmes szíve ...
  Ekkor agyabugyálták megint meg. De már jobban van. Most, mikor újra elvittem az dokihoz, kapott az pár injekciót, és 2 naponta lekezelték a sebét amiért nagyon hálás volt, annyira, hogy még az ölembe is beleült. Már megint jobban is lett, mert reggel elment és azóta se jött haza. Olvastam ilyen-olyan cicairodalmat, szakanyagot és ott helytelenül azt írják, hogy megfogja az egeret... Most vagy Nari egy válogatós, vagy a szakemberek nem tudnak semmit, mert ha egeret lát Nari, akkor unottan, vagy inkább utálkozva, de akár megvetéssel rá néz és alszik tovább. Esküszöm, hogy a kutyáim, akik szinte soha nem jönnek be a lakásba, és simogatást is kevesebbet kapnak, több egeret fogtak már, mint ez a fél szemű, fél pofájú macsek.
  Nem is értem miért örülök annyira ha pár naponként, koszosan, büdösen és jó ha nem összeverve, de hazajön.
   
  felelf és Dabadi75 kedveli ezt.
 4. felelf

  felelf Állandó Tag

  Sziasztok!
  Ma bővült a szobám lakóinak a száma. Még nem tudom mit csinálok, de rettenetesen dühös vagyok. Megjött az ősz, a termés learatva, egérkék szokás szerint költöznek be a városba télire. Macsek egerészési kedve is az egekben. Az a ciki, hogy dicsekszik vele és élve hozza elém a kajának valót. Némelyik el is szabadul a szobámban. Ma éjjel is elengedte, hogy kicsit játsszon vele, de egérke sikeresen elfutott. Macsek őrzi a könyvszekrényt, mert a polcok mögé nem tud utána menni az egérnek. Én sem nagyon mozoghatok, el ne tereljem a figyelmét őkelmének. Most, hogy ezt gépelem és figyelem közben a macskát, látszik a fülén, hogy az egyik rám van állítva és engem hallgat.
   
  Jaszladany és Dabadi75 kedveli ezt.

Megosztás