Cigihez kapcsolodó minden

goczaneszter

Állandó Tag
Állandó Tag
e-cigi

Sziasztok!
Én is jó ideje próbálkozom...
Most a véleményeteket szeretném kérni. Hallottam egy olyan dologról, aminek a neve e-cigi (www.e-cigi.hu) Ez egy elektromos cigi, amivel az ember nem visz be semmi káros anyagot a szervezetébe, mégis olyan érzést nyújt, mintha dohányozna. Innen már csak egy lépés lenne, hogy erre se legyen szükség... :)
Ha esetleg valaki hallott már erről, esetleg próbálta is, légyszi, ossza meg velem, mert nagyon drága, de ha jókat hallanék róla, lehet, hogy ezt kérném össznépileg a névnapomra :D
MIndenkinek további szép napot!
 

bab-o

Állandó Tag
Állandó Tag
sajnos a dohányzásról leszokás nem egy egyszerű eset.ha nincs meg valakiben az akaraterő akkor nem fogja tudni letenni.amugy én is dohányzom.kipróbáltam már mindent amit csak hallottam.de nem sikerűl,mert hiányzott az akaraterőm!:( SAJNOS
 

bab-o

Állandó Tag
Állandó Tag
Bár Azt Hozzáteszem Hogy A Terhességem Alatt Nem Dohányoztam Meg Utánna Sem,pár Hónapig.azután Nem Tudom Miért Gyujtottam Megint Rá.
 

icelady

Állandó Tag
Állandó Tag
CanadaHun

Sziasztok,megnéztem azt az elektronikus cigit vagy mi az..?Van valakinek valamilyen tapasztalata az e-cigivel?Ha igen megköszönném ha megirná a tapasztalatait.Legszivesebben felpofoznám magam amiért képtelen vagyok leszokni a cigiről,van motiváció csak akarat az nincs.Gondolom többen is vagyunk ezzel igy,minden este azzal alszom el,hogy holnap reggelnem gyújtok rá-közben másnap alig várom,hogy meggyújthassam az első cigimet.Pocsék egy állapot:(Na ennyi a témához-ha valaki esetleg ir annak örülni fogok.Szia mindenkinek:D
 

Hakima

Kitiltott (BANned)
32 évig cigiztem. Sokat .. Kitüztem magam elé célt asztán megbeszéltem magammal, hogy leszokok. Néha szóltam valakinek kevesebbet szivok le fogok szokni::Erre a válasz:"Ugyse tudsz minek erölködöl::Na ugye nem sikerült nemis fog::Minek strapálod magad neked a büdös életbe nemfog sikerülni"..Ilyenek mentek két évig. Kipróbáltam rágót, szotyit ,fogpiszkálót ,minden marhaságot... Két dolog segített igazán, az egyik valóban megbeszéltem ,hogy leszokok, persze magagammal beszéltem meg.Bazi nehéz volt..Senkinek nem szóltam csak mikor már egy hete nem szívtam,,érdekes még az asszony se vette észre hogy nem szívom.. És a felszabaduló pénzt én forditottam internetre és ez is bejött. Az elsö hét után kézremegés nagyon erös..Gyomor émelygés, szédülés ,rángatódzás nagyfokú idegesség.. Szörnyü volt de kibírtam..4 éve nem cigizek és sokkal jobb minden.. Légzés, mozgás, szédülés nincs, fejfájás nincs és a többi..Mindenkinek drukkolok ,hogy leszokjon..Sok sikert!
 
C

cathy71

Vendég
Sziasztok!
18 évig dohányoztam. Terhes lettem, vártam a hányingert, majd akkor megundorodom tőle. Nos, nem volt hányinger. 5 hónapos terhesként bújkáltam az emberek elől, de szívtam mint a gép. Nincs akaraterőm és kész, imádtam dohányozni.
A barátnőmet elkísértem Domján László agykontroll tanfolyamára, ahol az első napon tanultunk a rossz szokás mechanizmusokról. A rövid tömör lényege annyi, hogy nem akaraterő kérdése a dohányzásról való leszokás, mert a tudat alattidban rögzült egy mechanizmus, ami addig nem törlődik ki onnan, amig hosszú távon meg nem győzöd arról, hogy nélküle jobb. Nagyon klassz volt az egész, baromi lelkes voltam, aznap este elkezdtem programozni, bár nem túl nagy meggyőződéssel, hiszen fogalmam nem volt róla hogyan és mit kellene éreznem. 30 napig programoztam lelkesen. Utolsó este úgy összevesztem a párommal, hogy majd együltő helyemben elszívtam egy doboz cigit. (5 hónapos terhesen...) Még mondtam is magamban, hogy: nesze neked agykontroll!!.
Hát kedveseim, másnap reggel felkeltem, a tanult módon köszönetet mondtam azért hogy nem dohányzom már, és én azóta nem gyújtottam rá. A környzetemben fogadásokat kötöttek a csodamódszerre, és velem együtt számolták a napokat. Az a jó módszerben, hogy egyszerűen úgy törlöd a rossz lenyomatot, mintha ott sem lett volna. Nekem egy percig nem volt nikotin éhségem, pedig két doboz cigit gyűrtem le minden nap. Rengetegen dohányoznak körülöttem, de engem soha egy percig nem zavart, vagy nem volt bennem vágy. Viszont tapasztaltam, hogy ezt módszert csak friss tanfolyamosként lehet hatékonyan végig csinálni, mert azóta ugyanezen módszerrel megszabadulnék a fölösleges zabálástól ami a cigi elhagyásának velejárója szinte, meg attól a 16 kilótól ami felcsúszott, de nem sikerül hatékonyan végigcsinálnom még egyszer ezt a "kúrát"
Tehát: higgyétek el, nem akaraterő kérdése. Be kell csapni a tudatalattit.
25 ezer forint egy agykontroll tanfolyam, nekem egy hónap alatt bejött az ára.
 

Bundik

Új tag
Sziasztok!
Több mint 20 év dohányzás után feb.14-én leraktam a cigit. Régebben próbáltam tapasszal, rágóval is, de egyikkel sem sikerült. Most a Champix nevű gyógyszerrel nagyon könnyen meg tudtam szabadulni a bagótól. Természetesen ehhez is komoly elhatározás és akaraterő kell.
 

apaszka

Állandó Tag
Állandó Tag
November 18.án eldobtam 27 évi kemény cigizés után. Egy slukkot sem szívtam azóta.
Ez kemény,én tudom!
 

tizia

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó estét, le a kalappal mindenki előtt, aki le tud szokni a cigiről. Való igaz, hogy az embernek a saját fejében kell eldöntenie, hogy le akar szokni, vagy le akar fogyni.
Én pont fordítva vagyok, a fogyást tudom magammal megbeszélgetni, a leszokást még nem sikerült...
 

Abu

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem olyan nagy dolog ez. Nem kell örökre leszokni mindenröl. Csak kis lepesekben szabad csinalni. Csak a következö szalra nem szabad ragyujtani! Ez egy kis, egyszerüen teljesithetö vallalas.

24 ev dohanyzas utan, kb 6 eve nem gyujtottam ra. Az elsö 2 het maga volt a horror. Legfökepp a csaladom szamara :) Ami nekem rossz volt, hogy minden olyan helyzetet, amiben szokasszerüen dohanyoztam, vegig kellett csinalni dohanyzas nelkül (pl. ebed utan, reggeli kave-cigi, stb...). Minutan ezen atvergödtem, mar sokkal könnyebb volt. Igaz az is sokaig problemat jelentett, hogy mit csinaljak azzal az idövel, ami a dohanyzas megszüntetesevel keletkezett. Minden nap extra 1-1.5 ora plusz, mikor az ember mar menne haza a munkabol. Kinszenvedes :)

Abu
 

Abu

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia tizia,

nekem az a fogyas dolog nagyon nehezen megy. Miutan abbahagytam a dohanyzast (nem mondom, hogy leszoktam, csak nem szivom jo ideje), az elkövetkezö evben en fogytam is vagy 15 kg-ot. De most nagyon ingadozik a sulyom, hiaba tornazok, hol fel, hol le. A hasam ahelyett hogy fogyna, lassan olyan kemeny lesz, hogy diót lehet törni rajta :-D Nem ertem en ezt.

Abu
 

Naughty

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek.
Én erős dohányos voltam. Meghát talán vagyok is. De 2 éve nem gyújtottam rá. Asszem' andika írta, hogy aki egyszer dohányos volt, az az is marad. Igaz. :) Senki sem leszokik, inkább csak abbahagyjuk. :)
Mi a tipp? Ne vedd meg a napi doboz cigidet és semmiféleképpen ne gyujts rá a reggeli első szál cigarettára. :)
Én így csináltam. Nem mondom, hogy könnyű volt. De minden nap azt mondtam, hogy ha tegnap kibírtam, akkor ma is megteszem. :)
 

stee

Állandó Tag
Állandó Tag
én sokat cigiztem (napi 1 doboz), aztán egyszer azt mondtam, most elég. Azóta egyszer sem gyújtottam rá, és az agyamba azt is elképzeltem, hogy nagyon rosszul lennék, ha rágyujtanék. Pont, mintha sose cigiztem volna. Így nem is kívánom, sőt! A füst zavar, mint más nemdohányost, de nem azért, mert rágyújtanék
 

rfree

Új tag
Sziasztok.Én ma egy éve szoktam le a cigiröl.Napi 1-1.5 doboz fogyott el,reggelente ugy keltem mint egy tüdöbeteg de az első a cigi volt.Két két után éreztem a péksütemény ilatát ez nagyon felemelö érzés volt. az egésségem kevésbé számit,azért kevesen szoknak le,viszont a ruhám nem büdös, a hajam se.(ja és ha tudom,hogy ilyen könnyen ment elöbb leteszem)
 

V.Niki

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem is nagyon nehéz dolog ez a leszokás. Sokszor próbáltam már csökkenteni a napi mennyiséget, gyengébbet venni, de egyik sem járt eredménnyel. Be kell látnom, hogy a legjobb, ahogyan sokan is írtátok, az, ha egyszerűen nem gyújtok rá többé. De ez nagyon nehéz, mivel a párom is dohányzik, ő pedig egyáltalán nem akarja letenni. Ti hogy bírtátok? Nem híztatok meg? Mit tegyek? Hogyan kezdjem? Lehet, hogy buta kérdések, de sokat segítenétek.
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem is nagyon nehéz dolog ez a leszokás. Sokszor próbáltam már csökkenteni a napi mennyiséget, gyengébbet venni, de egyik sem járt eredménnyel. Be kell látnom, hogy a legjobb, ahogyan sokan is írtátok, az, ha egyszerűen nem gyújtok rá többé. De ez nagyon nehéz, mivel a párom is dohányzik, ő pedig egyáltalán nem akarja letenni. Ti hogy bírtátok? Nem híztatok meg? Mit tegyek? Hogyan kezdjem? Lehet, hogy buta kérdések, de sokat segítenétek.
Ne lemondásnak érezd, hanem jutalomnak a szervezetednek.. megjutalmazod friss levegővel.. kitisztulnak a véredények a sok kátránytól. érezd, hogy megtisztulsz a sok szenytől.. és nem gyújts rá.
 

ztalpai

Állandó Tag
Állandó Tag
Édesapám 56 évesen azt mondta, drága szórakozás és letette, pedig nem volt nagy jellem. Előtte 17 éves korától napi 2-3 doboz.
Most 76 éves, makk egészséges. A tüdő röntgenfelvétele akár egy sportolóé!
 

afca

Kitiltott (BANned)
anim1008.gif
 
Oldal tetejére