Csak ha akarsz velem beszélgetni

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Borella

Állandó Tag
Állandó Tag
Füred: volt fürdőház folytatás, körtemplom, Jókai-ház messziről, Asoria hotel kerthelyiség.
Búcsúzóul: ezüsthíd a Balatonon az Öreg-hegyről.
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Borella! Köszönjük a hatalmas mennyiségű értékes képet! Te még pihenés közben (helyett?) is dolgozol!
Nekem nagy örömet szereztél, gyerekkorom kedves pihenőhelye volt Almádi és onnanFüred egy macskaugrás. Úszva vagy kerékpárral mentünk át. Régi szép idők!!
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
....

Kedves FLAMINGO! A fórumban történő jelentkezéseket hogyan számolod? Csak a privi ér? Szükség esetén szívesn számbaveszem, hogy ebben a topikban kik jelentkeztek. Csinálok névsort is!
Sajna csak a privi ér, mert szig biz, hogy ki akar tag lenni.
 

bastyenka

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Borella!Ezek a képek nagyon tetszenek, eszembe jutott milyen régen nem voltam A BALATONON és mennyit szépült !!!!!!!!!!
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Loptam Bori. Pár képet levettem ,,háttérnek,, szólok ha benne lesz a műsorban. Gratulálok nagyon szépek aképek és remélem nagyon jól érezted magad. Most megyek fürdeni, mert holnap nem lesz viz. Keddig meg valahogy elállok.
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Piri -- Borella ezt nézzétek meg (na meg mindenki)

http://ritajoegombas.traveleor.com/photos/4868

468383020080818_092310.jpg


Erről jut eszembe: a CH-egyház követi-e a Nagy Elődök példáját? Ha igen, akkor mi lesz a Szent Cél?
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
468383020080818_092310.jpg




Erről jut eszembe: a CH-egyház követi-e a Nagy Elődök példáját? Ha igen, akkor mi lesz a Szent Cél?​

Drágaságos, Édesegy Siriusom! Mééé kő mindíg a legrosszabb példákra gondolni!? :shock: Mi humánusak leszünk és gyorsan, fájdalommentesen fogunk népeket kiirtan! Szóba nem kerülhet máglya meg ilyenek!
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Na most már tudjátok miért nem akarok a próféta lenni? A Sirius máris máglyára küld.

Én-e??? Én csak érdeklődtem, hogy maradt-e még számunkra meghódítani való világ! Különben ha emlékezetem nem csal a próféták nem mennek a máglyára amióta Róma is keresztény lett! Csak ülnek szépen és prófétálnak a híveik pedig a lábaik elé raknak mindent: finomságokat és illatos gyümölcsöket.
 

Borella

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Sirius, mi nem térítünk! Mi csak térünk! És B.p. megint szögén találta a fejet:mrgreen:, szóval csak kíméletesen, egyszerre agyoncsapni, aki nem úgy gondolja...:D:D

Drága Pufi, boldoggá teszel, ha a kis semmi mobiltelefonommal a szívemnek kedves vidékről készült zsenge fotóimat beszerkeszted műsorháttérnek!
Egyébként mit szóltál a Pufi pékséghez? Rögvest ott Almádiban eszembe jutottál, azért kaptam le.
Lányodék fotói gyönyörűek, őrületesek, de most épp csak fél órára ugrottam haza, emiatt csak átfutottam, legközelebb gyönyörködöm bennük.

Drága B.p., köszönöm dícsérő szavaidat, igen, hát a gyerekkor és a boldog ifjúság... Nem semmi, hogy úszva jutottál el Füredre. Én is imádok úszni, de azért az egy szép táv. Persze most is bevetettem magam a lágy selymes habokba és tempóztam, ahogy csak bírtam, mert kicsit hideg volt a víz, de remek. Füred és a fotózás nekem öröm, lustálkodni itthon szeretek (ill. szeretnék), kiruccanáskor halmozom az élvezni- és látnivalókat, ha tehetem. (Beleértem a fagyit, az úszást, a gyalog mászkálást, a tájnézést, a Balatonon való merengést és adott esetben a "kultúr" látnivalkókat, stb.)

Kedves Flamingo, de szigorú vagy! Én nyíltan vállalom a jelentkezésemet!:mrgreen: (meg időm sincs most privizni...)

Kedves Bastyenka! Már üdvözölni akartalak az emlékezősben, mint Macska-avatar társamat is, csak fent említett okokból - sietség, sürgős elmenés itthonról - elmulasztottam megtenni. Örülök, ha újrafelfedezed a Balcsit, a mi gyönyörű vizünket.

Kedves cx8888, igen gyönyörű az a tó, akárhogy is...

Sziasztok, majd csak jövök...kiss
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
as

Sirkán Isten hozott ide a ,,beszélőre,,. Érezd jól magad nálunk, itt még találsz valamit a felebaráti szeretetből. (Hű de prófétásra sikerült!) Szóval jó hogy itt vagy. Az külön öröm, hogy a lányomék világkörüli útjának a történetébe benéztél. Büszke vagyok a gyerekekre. A ,,mindenki álmát,, valósitják meg. A julius 19-*i műsoromban van a Sziria Jordánia clippjük. kmtv.ca/adasaink. Minden hónapban egy részlet megy le. Legközelebb Egyiptom, majd Etiopia jön. Érdekes a Ritám azt mondja: Tudod Dad Afrikába kellett volna menni utoljára, mert utánna minden más. Nem akkora durranás. E pillanatban még Guatemalában vannak.
Borikám nekem is Balaton fóbiám van. Immár a második hete Balaton-i clippeket játszok be. Nézd meg. E héten megy majd a Tihany. Meg Erdély. Sajn álom, hogy ennyire félek a melegtől az egészségem miatt és igy talán egyszer vagy kétszer voltam 35 év alatt otthon nyáron. De szeptemberben jövök és nem usztok meg!
Nagyon elfoglalom magam. Találtam egy csomó felvételt amit még én csináltam a Faludyval és most még van hozzá 2 interjum a baráti körének 2 tagjával, na meg magam. Ebből lesz egy 3 részes Faludy megemlékezésem, arra az időre amikor éppen otthon leszek. Szépre szeretném, mert nagyon szerettem a Gyurit. Életem egyik nagy ,,találkozásainak,, egyike. Majd meglátjátok. A Kék tó is tovább forog, mert nem birtam ki, megvettem az új HD camerát és most üres a bankom. (közel 15 a setap) Viszont mesebeli képe van.
Itt lehet csináltatni saját postabélyeget, a magad képeivel. A fiamnak augusztusban lesz az eljegyzése és 250 bélyeget kaptak tőlem előlegbe. El nem hittem volna, hogy ekkora sikere lesz. Ez a kép van a bélyegen.
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
.....

Erről jut eszembe: a CH-egyház követi-e a Nagy Elődök példáját? Ha igen, akkor mi lesz a Szent Cél?
Kedves Csillagkép!
Nálunk a "szent fogja célosítani az eszközt" ezért erről csak a szent pontos definíciója után tudunk érdemben nyilatkozni. (Tisztára szóvivő voltam. Kell egy egyháznak szóvivő egyáltalán:confused:? Ha igen jelentkezem:))
Egyébként miért kellene a "nagy" elődök példáját követnünk?
Az egyéniségre (bár itt inkább az egyediség a jó kifejezés) nem a másolás a jellemző.
...
Kedves Flamingo, de szigorú vagy! Én nyíltan vállalom a jelentkezésemet!:mrgreen: (meg időm sincs most privizni...)

Sziasztok, majd csak jövök...kiss
Kedves Bori!
Nem én vagyok szigorú, hanem a törvényi előírások és azzal nem viccelődnék, még ha ezt a CH egyház felvetésének formája meg is engedné.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére