Családunk kedvence - háziállataink

starking

Állandó Tag
Állandó Tag
Pillanatnyilag nekem is csak egy német juhász van a háznál, aki emberűl szolgál...:p,
de röviddel ezelőtt voltak aranyhalak és koi pontyok a kis kerti tóban, valamint kb. 40 db madárpók, 5 db királypithon, és rengeteg különféle díszmadár. Ezek a fiam fennhatósága alatt, mivel ő a családban a nagy biológus.
 

ancsa123

Állandó Tag
Állandó Tag
leszoktatás

német juhászom van és igen ugrál rám a szentem és nehezen tudom leszoktatni róla de nem adom fel

Téged szeret a kutyád, csak nem tisztel.
Én úgy szoktattam le erről, hogy a kaját csak akkor kapta meg, ha én már "ettem belőle", ill. ottmaradt a helyén, és az én szavamra mehetett a tányérhoz.
ez működik.
ha te eszel elsőnek, Te vagy a vezér és nem ő
 

Ditte50

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy öreg cicám, Folti, aki teknőctarka. Már 14 éves és csak most kezd amolyn ölbemászó, doromboló lenni. Korábban csal jött, felkéredzkedett, két simi után tovább ment. Ma már szivesen ül az ölembe és kiprovokálja a kényeztetést.
Egy keverék kutyusom is van (labrador+agár), Karbonita a neve. Lányaim nevezték el a szép fekete szine miatt (carbon, annyi mint szén).
 

enca

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk Artúr kutyusunk van, már 5 éves múlt, igazi családtag. Kezdet kezdetétől póráz nélkül közlekedik, csak tüzelési időszakban sétálunk pórázzal (mostanában), hogy ne menjen el csajozni.
Sajnos egy fél évig depressziós volt, amikor megszületett a kisfiam, de ma már együtt bandáznak... egy tálból esznek (ha nem figyelek).
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
preview-1695030918.jpg
Majomtestőr kutya



Kutyát kapott egy árva majomfi testőrnek, hogy az eb megvédje a nagyobb majmok támadásaitól egy kínai állatkertben.





<!-- Simple Image -->

A gondozók már jó ideje felfigyeltek arra, hogy főképp a hordavezér majom imádja megtépázni a kicsit, olyannyira, hogy az apróság abba bele is halhat. Többször is a gondozóknak kellett közbelépniük, hogy a bántalmazás ne legyen végzetes. Végül arra jutottak, hogy beraknak a majmokhoz egy kutyát, hátha az megvédi a majomfit.

Az ötlet bejött. Amint a gyerekmajmot verni kezdik a nagyok, a kutya máris pattan és elkergeti őket. A majomfi is megtanulta már, hogy ki-kivel van: amint veszélyt érez, felpattan az eb hátára.

"Az eb testőr megjelenése óta a vezérmajom jóval szomorúbb, mert hiába próbálkozik támadások szervezésével, mindegyik kudarcba fúl" - mondta az állatkert szóvivője a China News Network nevű kínai hírszolgálatnak.
 

tothacka

Állandó Tag
Állandó Tag
Én mindig is macskás voltam, most is van egy, a neve Cimbi, szegényt úgy adta egy ismerős, már ki volt kasztrálva de nagyon ügyes csak lusta-hím.
 

iduska

Új tag
Nagyon szeretem a kutyákt,és amennyire az időm engedi, foglalkozom velük. Van egy magyar vizslám és volt, egy közepes növésü fekete uszkárom, ő volt a kedvencem.
 
Oldal tetejére