Családunk kedvence - háziállataink

nolane

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy perzsa cica, aki nagyon buta, de igen kedves, van egy házi fekete óriás, aki nagyon okos,bár kevésbé kedves, és van egy tengerimalacunk,aki jól elvan velük, haverok, nem bántják egymást.
 

rozina12

Állandó Tag
Állandó Tag
A házikedvenceink

A lakótelepi lakásunkban csak 2 degunk van. Kedvesek, ducik és szép a bundájuk. Én nagyon szeretem nézni, ahogy a mazsolát eszegetik. Ja, és mindent megrágnak :).
Üdv.: Rózsika
 

belfi

Állandó Tag
Állandó Tag
Két kutyánk van, német juhász keverékek Negró és Belfi.
És van egy tündéri cicusunk Tigris. (mert vörös és tigriscsíkos, és nem fél a kutyáktól.Sőt!!)
 

manó1030

Új tag
A két állaton kívül, nálunk főképp csak szúnyog szaporulat van:p Szerencsémre engem egyáltalán nem kedvelnek úgy, mint a többi tesómat:D
Így engem nem zavarnak:D
 

fpárduc

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok! Mifelénk rengeteg állat van. A dráva ártere mellett lakom, így sok vaddal találkozom nap mint nap. Volt már olyan, hogy az autóval egy vadnyulat kergettem végig a földes úton 40 km/h val. És nem értem utol, ígaz, nem is akartam. :)
Az irodámnál pedig van pár mókus. Ők szoktak nekem vidám perceket szerezni. :)
www.tvn.hu_5326bf65278e232d2186c1d8c1c28b79.jpg
 

szaniszlonepalfi

Állandó Tag
Állandó Tag
helló:p Nekünk egy roti-stafi keverék kutyánk van, és olyan emberszerető,hogy még a betörőt is beengedné a házba...:D Szerintem az, hogy mennyire lesz vad azon múlik, hogy mennyire gondoskodnak róluk és hogy viszonyulnak hozzá:)


Nekünk stafink van, és ugyanezt tudom elmondani. Nem kizárólag a fajtától függ a viselkedés. Persze van egy alaptermészete a kutyának, de meghatározó a nevelés és a gazdi következetessége, szeretete. :)

Egyébként nagyon szeretjük és ő is képes óriási kráterek ásására, főleg a virágágyásban. :mad: :)
 

angyalkám

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem Pirosfülő ékszertekönsöm van /36 évesek/ Családtagok, mindig minden jó nekik ahogy van soha sem reklamálnak! Családtagnak ideális!
 

manó1030

Új tag
A vadászgörények állati jó fejek, a mi görink a kutyával él együtt, hát mit lehetne róluk mondani dúl köztük a barátság...:D A göri folyton terrorba tartja a kutyát, aki ahogy meglátja már menekül.:p De a sétákra együtt mennek:)
 

szokezhen

Állandó Tag
Állandó Tag
nekem van egy kistermetű uv-s kutyusom ami olyan vad h néha engem is megharap.
de szeret játszani életrevaló és nagyon vidám.
akkor ugatja csak a macskákat ha látja h valaki kint van,jelezve h milyen jó házörző.
Furfangos egy ksi jószág az biztos
 

Barno

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy nagyon édes tengericocim van. Imádnivaló kis szőrpamacs, nagyon sok szeretetet kap és ad is, nem is gondoltam róla.
 
Oldal tetejére