Családunk kedvence - háziállataink

Daducica

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága nyuszikánk van, Pami...

Fehér fekete foltokkal a szemein a hátán és a füle is fekete

És mi legyen a leguánokkal? Azok jók? Lehet szobában tartani?
 

Allgee

Állandó Tag
Állandó Tag
leguán....

Drága nyuszikánk van, Pami...

Fehér fekete foltokkal a szemein a hátán és a füle is fekete

És mi legyen a leguánokkal? Azok jók? Lehet szobában tartani?


Halika!

Szerintem kicsit több kell nekik mint egy barátságos otthon. Még csak most kezdem a hüllökkel való foglalkozást.. én is nagyon szeretnék leguánt tartani. Neked volt vagy lesz bármilyen hüllőd?

Valószinű egy terráriumban, megfelelő hőmérsékleten érzik a legjobban magukat. Ha van valami használható info szólok. Egyelőre annyi hogy a leguánok szépek, furák és nyulánkak... hüllökedvelőknek ideális. ;)
 

Allgee

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy hihetetlen energiagombóc macskám, Guszti. 3éves a leány.. igen leány. :) Képek az albumomban.
 

Evila

Őstag
Rádiós
Állandó Tag
Sziasztok!
Örömmel jelentem, hogy kis családunk mára virradóra gyarapodott egy picit. Eddig rendelkeztem egy deguházaspárral, s 5 gyermekükkel, az immár 4 hónapos "tökimökikel", most pedig megérkeztek a legújabb jövevények, ismét 5-en:) Úgy látszik, erre vannak beállva, s mindezt ráadásul ÖTÖTDIKÉRE! Az első gyermek "apás szülés" volt, mert olyan hirtelen jöttek, hogy nem gondoltam, hogy máris itt a "nagy nap", hiszen Picur a szülés előtt még fél órával is terhestornázott, vagyis bőszen tekerte a mókuskereket. Alig volt érkezésem előkapni egy másik ketrecet, s az apukát kivonni a forgalomból "biztos, ami biztos" alapon.
Teljes létszámban tehát most így fest a helyzet: 12 degu, 1 tengerimalac - fiú, bocs, FÉRFI - és egy darab sziámi leánymacska, ráadásnak a két főemlős, a párom és én...:)
 

casey02

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy foxi keverék kutyusom van, termeténél fogva Picur a neve, sok szót megért, nagyon fürge, nem tud egy helyben maradni sokáig, imádnivaló teremtés.
 

Slaca

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én kutyámnál tuti nem aranyosabb! Bár az is tuti, hogy nagyobb!

Tibeti spániel és cairn terrier keverék, de valódi harcikutya! Mindent megtámad, ami él és mozog, mérettől függetlenül.
 

vvica

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek!

Itthon elég sok állat megfordult mát. Nincs olyan, hogy valamilyen élőlény ne legyen körülöttünk. Jelenleg van egy Szép nagy Német Juhászom Berkamenti Amazonnak hívják, de én csak Lydinek hívom! :D Ezen kívül két arapapagáj, akik reggel nem nagyon hagyják, hogy náluk tovább aludjunk ^^". És egy hörcsög akit Ponyonak nevezett el egyik barátnőm, a legújabb Miazaki filmben szereplő hableány után ami szerintem inkább aranyhalnak néz ki ^^". Minden reggel meg kell néznem hogy él -e még mert nappal általában a házikójában van éjjel pedig matat és kapar.

A kertünknek vannak állandó lakói de azok nem számítanak háziállatnak, de tény hogy több éve nálunk élnek. Van egy sünicsaládunk, mely minden évben megújul. Az örökzöld futó alatt van a lakásuk és szeretik Lydi kutyatápját. A kutya pedig nem zavarja őket étkezés közben, miután párszor megszúrták az orrát. :D Van ezen kívül egy gyíkunk is aki idén már családos gyík lett majd egy tucat kicsi gyík van a kertben. A ház melletti fán lakik egy galambcsalád már 3. éve. ÉS persze rengeteg veréb, akiket nem szeretek annyira mert tavasszal megeszik az aranyeső rügyeit. Egyszer leültem a teraszra kávézni még kora tavasszal és elkezdtem számolni a bokorban tanyázó verebeket. 500-nál meguntam a számolást pedig csak a bokor 1/3-ánál tartottam. :p
 

Lifer

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem, vagyis nekünk egy befogadott nagyobb méretű :) tacsi kutyus van a háznál.. Nagyon szép, és aranyos. Barátságosnak kevésbé mondható, mivel sokan bánthatták amíg lent volt az utcán. ebből kifolyólag eléggé agresszív az idegenekkel, de kis idő után végül is megbarátkozik.. Ha tudok, majd dobok fel 1-2képet róla. :)
 

sonnenkinder

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk két hörcsögünk van, amik nagyon szórakoztatóak, de most úgy néz ki lesz ékszerteknősünk is... Tudja valaki mi vár ránk? Érdemes valamire külön odafigyelni?
 
Oldal tetejére