Fogyizzunk együtt, biztassuk egymást, így sikerülni fog, én tudom.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

judit112

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani valami tuti módszert? Már nagyok sok fajta fogyókúrát kipróbáltam, de nem volt igazán hatásos egyik sem.
Köszi
 

khanoumi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, az én módszerem a metabolic balance volt, amivel 4 hét alatt fogytam le, 7 kilót teljesen simán, koplalás nélkül. (Ha valakit érdekel a módszer, jelentkezzen és leirom röviden.)

Azóta tartom a súlyom - 54 kg -naponta 2-szer iszom protein-shaket, ami teljesen meggátolja a "csokievési rohamokat" :D
 

judd86

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia, én még új vagyok itt, először ebbe a topikba jöttem. :) Érdekelne ez a fogyókúra (metabolic balance), még nem hallottam róla, pedig sok mindennel próbálkoztam már. Én 5-6 kilót szeretnék fogyni, de eddig nem igazán találtam olyan módszert, amivel sikerült is leadni; max. 3-4 kilót sikerült, de mindig hamar visszajött. Most nagyon keményen elkezdtem tornázni, de emellett a táplálkozásomat is szeretném "megreformálni".

Egyéb tippeket is várok, ha tudtok valami nagyon bevállt módszert, akkor megköszönöm, ha megosztjátok velem. Kicsit hosszú lenne végigolvasni ezt a sok ezer hozzászólást. :) (elképesztő mennyiségű...)
 

Sir Loftung

Állandó Tag
Állandó Tag
bocs, de én hízókúrán vagyok :((

és ez sem könnyű, puliszka, puliszka... puliszka

Egyéb tippeket is várok, ha tudtok valami nagyon bevállt módszert, akkor megköszönöm, ha megosztjátok velem. Kicsit hosszú lenne végigolvasni ezt a sok ezer hozzászólást. :) (elképesztő mennyiségű...)[/quote]


Régebben attkins diétával fogytam 30 kilót 1 év allat. de visszajöt 15. Most lementem boxolni (30 évesen) profi boxolók közé meg estecsak gyümölcs, és lassan de biztosan elindultam lefelé...midkettőt javaslom....
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép délutánt kívánok mindenkinek!

219077092_6367abfab2.jpg

219081099_edb1c103ac.jpg
 

RixavanDerMaat

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon finoman neznek ki a kotott kajak. :)

Hat bizony Emberecskek.
Tartozom egy vallomassal, szegyen ream.
Az elmult felevben, ugy marciustol amikor idecsatlakoztam hozzatok, nagyon jol sikerult a fogyast a kezembe venni, es a Ti kedves tamogatasotok adott hozza erot tobbek kozott.
Sok jo tanacs, egyutt-egymast tamogato emberke, egesz jol megindult a kilogrammhalmaz lefele.
Aztan hazamentem pihenni, es hat het alatt nemhogy visszajott, de a juniusi laza gatyaim is feszulnek, megvettem a lakkborcuccot, ami tenyleg egesz jo volt mar, most inkabb nem mondom hogy hogyan all.
Rosszul csinalok valamit.
Ugy fogom fel, hogy na, meg ennyi es ennyi ido aztan vekony leszek es ujra azt az eletmodot folytatom amit azelott.
Most pl elkezdtem hasizmozni, hat a hasizmom KIROHOGOTT!
Hat het szunet utan a futasban, dombrol lefele elfaradok, ez botrany.
Regi balett tudomanyomat eloveve szoktam nyujtani, kabe a mumiak lazasaga passzolna az enyemhez.
Rendben eleg nehez idok voltak az utobbi hetek, de ez kesz.
Nem tudom mi van velem, elfogyott az erom.
Nem tudom elhinni hogy ujra leszek tancolos vekonyabb Rixy.
Csak nezem a tukorkepemet hogy mi lett belolem, olyan hajak mindenhol rajtam, hogy nem is szeretek tukorbe nezni sem.
Hasznal a kilencvennapos? Vagy mas?
Az a baj, hogy nem birom valahogy beleeroszakolni a fejembe hogy nem vagyok menthetetlenul oreg es lehetek meg szep es vekony.
A suliban az orak utan nem megyek tanulni a konyvtarba, hanem inkabb majd a mozgasorakra megyek be. Ha meg tudom csinalni es nem fogom oregnek erezni magam.
Komolyan ki vagyok akadva ezen, most akkor nem lesz mar ennel jobb?
Valaki mondjon valami okosat mer elegge elhagytam a hitemet valahol.
Most ezzel a sirankozassal tudok hozzajarulni a topichoz, hogy tanuljon a rossz peldabol aki akar.

kiss
Rixy
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Jaj, Rixykém! De depis hangulatban vagy! :)
Tudod mit kell csinálni? Megrázni magad és gyorsan kijönni ebből az egészből.
Meghíztál? Akkor tessék önmagaddal egy kicsit négyszemközt elbeszélgetni, hogy vajon ennek mi az oka, majd hozni egy elhatározást - és véghezvinni!!!!

Én neked jelenleg nem valamiféle újabb fogyis módszereket ajánlanék, hanem inkább a "minél hamarabb eredmény akarok" variációt.
Egy kis reggeli, egy közepes ebéd - és után aznap már semmi kaja, csak víz-víz-víz és víz.
A kajákat illetően semmi megszorítás, csak az ebéd után semmi kaja dolgot kell betartani. Ha végképp hisztériás rohamok törnének rád délután, hogy feldobod a pacskert, ha nem ehetsz, akkor max. egy pici gyümölcsöt egyél.

Na, hát én ennyit tudnék neked ajánlani egy ideig, míg a fogyás el nem kezdődik. Onnantól fogva már sokkal több erőd lesz bármiféle "önkarbantartásra". :)

kiss
 

Kretiti

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Rixy!
Ne csüggedj, adjon erőt az akaratod, hogy újra táncos Rixy legyél! Azt mondod, az itteni kedves emberkék adtak erőt Neked először. Most is adnak majd, meglátod. Ha egyszer már sikerült, miért ne sikerülne másodszor is? Én pl. mozogni sem igen tudok mellette, mégis van eredmény. A 90 napost kérdezed...én azt csinálom és igen, használ, már 7 kg mínusznál tartok. Nem is szenvedős, ha valaki szereti az egészséges ételeket, ráadásul Te egy csomót mozogsz is, így még hatásosabb lehet Nálad. Persze lehet, hogy Neked más diéta jön be, egy a lényeg:akard és jókedvvel, elhatározással csináld. Ne keseredj el és értékeld Magadat!
Erőt és kitartást kívánok hozzá!
 

RixavanDerMaat

Állandó Tag
Állandó Tag
Ti dragak kiss
koszi ez ramfert!

Ja, eleg gaz dolgok voltak mostnaban, eze' hiszem hogy nyomi vagyok es dagadt, aki tobbet nem bujhat feszulos cuccokba, pedig toksok tobbgyerekes is van aki olyan tiszteletremelto, hogy babak utan, babak mellett is megcsinalja lazan feszuloscuccozik es jol teszi es szep.

En vagyok csak olyan luzer hogy 26 evesen azt hiszem hogy nekem man csak az apacafatyol jut, meg hogy oreg vagyok es nem erdekel senkit mit csinalok.

Maj' kirangatom magam a nyomorombol. Talan ki sikerul.

kiss
Rixy
<!-- / message --><!-- edit note -->
 

K_IBI

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Én sportoló diétát, étrendet vagy valami hasonlót keresek.
Ha valaki tud ilyet ossza meg velem.
Nagyon köszönöm előre is.
 

aviance

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudtok segíteni?
Hormon kezelést kaptam a dokitól (clostilbegyt tabletta) és amióta abba hagytam a szedését, jönnek fel a kilók.
Kihíztam a farmerjaim szinte. A lábam is nőtt 2 számot.
Minden megváltozott, csak ami miatt felírta, az nem.
Még mindig kiskamasz kinézetem van, arcomon is csak pihe a szőr, pedig 24leszek februárban.
Szerintetek fogyókúrával lemegy a +10kg (65vagyok most, de a hasam fenekem nőtt sokat)?
Eddig az volt a baj, hogy a cukorbetegségem miatt fogytam erősen.
Aki tud, az segítsen, mert nagyon idegesít a dolog.
 

judd86

Állandó Tag
Állandó Tag
Rixy, azt hiszem, kb. 78 kiló volt, és mivel alacsony, így nagyon meglátszott rajta, és a végső súly ha jól emlékszem, 61 kiló volt (nagyon csini lett :)). De ő nem tornázott mellette semmit, mert nem bírja a háta.
Nem azzal kezdte, hogy egyik napról a másikra betartott mindent, hanem először mindig evett, amit aznap lehet, és amennyit kívánt, és fokozatosan csökkentette az adagokat, így könnyebben hozzászokott a szervezete, és nem volt annyira megerőltető. Egy idő után amúgy annyira hozzászokott a szétválasztáshoz, hogy nem is kívánt az egyes napokon mást, mint amit lehetett enni. Én is kipróbáltam amúgy ezt a diétát, csak sajna a csokikának én nem tudok ellenállni, így nehezebb... De nekem is sikerült 4-5 kilót hamar leadni (nekem nem is kellett több), és én sem tornáztam mellette, mert lusta voltam.
Most viszont én is elkezdtem megint a diétát, és amint említettem, heti 6-szor tornázom (most nagyon elhatároztam magam). :) Gyümölcsnapot nem tartok, mert allergia miatt nem bírok gyümölcsöt enni, így azokon a napokon is fehérjenapot tartok, így is hatásos.

Nem derült ki számomra, hogy hány kilótól szeretnél megszabadulni? És milyen magas vagy?
Ha adhatok tippet, Béres Alexandra tornáit javaslom, én azokra tornázom, és egy hét után a vállamon, combomon és hasamon is láttam a változást. Ez erőt ad arra, hogy ne adjam fel.

Te se add fel, biztosan sikerül! Amint olvasom, egyszer már sikerült, miért ne sikerülne most is? Kitartás, segítek, bíztatlak, ha kell!:ugras:;)
 

sydneygirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok dragak, visszatertem vegre kiss

Rixy kedves, aterzem a problemat, en is igy erzem magam eppen. A koltozeskor azt ettem ami epp az utamba kerult :( Most meg csak nezek, hogy tele a ruhasszekrenyem es semmiben nem erzem jol magam...Na de. Elhataroztam hogy mire jon a strandszezon (ez az a nyakamon van, meg kb egy honap es mindenki fog menni a partra) addigra le kell adnom azt a plusz par kilot. Szerencse hogy csak kb 4-5.

A sogornom baratja javasolt egy gyors-meregtelenito kurat ami kb 2 kilotol szabadit meg 3 nap alatt. Ne szisszenj fel, tudod h nem tamogatom az eszetlen gyors fogyikat. Ez nem is fogyinak szamit hanem meregtelenitonek, ami felkesizti a testet a fogyi elkezdesere - hozzaszokik h valami megvaltozott es nem lesz akkora sokk a fogyi.

Szoval: kituzod a napot, pl holnaputan kezded. Akkor a holnapi nap felkeszito: ne egyel semmi hust (halat lehet) es semmi edesseget (foleg cukrot v cukros dolgot, uditot, gyumolcslevet sem), feherlisztes dolgot. Mas mindent nyugodtan. Este lehetoleg mar csak konnyebb vacsora. Ez azert fontos hogy masnap ne legyenek "elvonasi" tunetek es fejfajas :)

1. nap: csak es kizarolag nyers es parolt zoldsegek egesz nap minden mennyisegben. So kizarva - helyette citrommal es zoldfuszerekkel lehet izesiteni. Salatara csakis olivaolaj, ecet es citrom mehet, so nem, joghurt sem, es uveges dresszingek szigoruan tilos. Nagyon jo recepteket lehet talalni hozza a neten. Ha a parolt zoldseg nem jon be zsiradek nelkul, tegyel ra egy teaskanal hideg olivat.

2. nap: csak gyumolcs egesz nap minden mennyisegben. Kiveve banan. Az ananasz, szolo es gorogdinnye nagyon jo valasztasok, nem leszel ehes. Alma es narancs nem a legjobb, sok savat csinal es faj tole a gyomrod. Minden mas johet.

3. nap: ugyanaz mint az elso nap. :)

Szensavmentes asvanyviz, zold- es gyogytea (kamilla es menta a legjobb) cukor nelkul, kave tilos. Ha nagyon kovalyog a fejed, igyal feketeteat de abba se tehetsz se cukrot, se mezet.

Megkonnyebbul a szervezet es bar nem cel a fogyas, leugrik 2 valakinek 3 kilo. Beindul a szervezet es keszen allsz a 90 naposra, nem fogsz sokkot kapni :)))

Megint meg fogom en is csinalni, de majd 2 het mulva kezdem, mert addig van 2 konferenciaeloadasom, egy cikkem es egy beadando esszem es bizony szenhidrat nelkul nincs agyam :)

Ja igen: lehetoleg kezdesnek olyan napot valassz amikor nem vagy oriasi megeroltetesnek kiteve, hetvege pl. ha penteken lazabb a suli,akkor is kezdheted. Azert jo ez, mert ha akarod, egesz nap ehetsz, elvileg nem kene ehesnek lenned, de akkor is erezheted magad furcsan a koffein es cukor megvonas miatt. Ezert ne sportolj kemenyen azokon a napokon :)

Ja es meg egy komment az eheztetesrol: olvastam egy-ket emberketol h alog eszik megsem fogy. A szervezet beall ehezo uzemmodra es lelassitja az anyagcseret. Minden tapanyagot el alar raktarozni, igy ha csak egy picivel eszel tobbet mint amit szoktal, az ilyen nagyon alacsony energiatartalmu etrendtol hamar kiborul a szervezet es sokkal tobb jon fel mint ami lement, fogyasrol meg ne is beszeljunk. Ilyenkor nincs mas, mint h ujra fel kell porgetni az anyagcseret es visszallni egy olyan adagra amitol a szervezet nem all takarekra. Ha ulomunkat vegzel, akkor nincs mese, mozogni kell es megtalalni ra az idot. Ismerjuk a kifogasokat az idore - de azt kell mondjam legtobbunk itt vezet haztartast a munka mellett, sokaknak pedig gyerekeik is vannak. Nem fogadjuk el a "nincs idom edzeni" dolgot - egyszeruen nincs mas valasztasunk ha fogyni akarunk es tartosan. Plane mert a dieta mozgas nelkul nem jo: az izmot bontja a szervezet nem pedig a zsirt. Minel nagyobb az izommunka, annal tobb zsir eg, es az anyagcsere felgyorsul. Anyagcsere porgetok: fokhagyma, gyomber, chili, fahej, indiai fuszerek (cayenne bors, kardamom, stb), minden ami csipos, hirtelen ami eszembe jutott. :)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
 

dwicky

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Üdv ismét, Sydney.

Én nagyon szeretnék ilyen erős fűszereket enni az anyagcserémre, de abszolút nem bírom a csípős ízeket. Még a legkisebb csípősséggel is ki lehet kergetni a világból. Ezen már sokszor bosszankodtam, mert sokszor hallom, hogy milyen jók.

Ezt a nincs időm mozogni-t én is sokszor mondom, de igazából nem időm nincs, hanem energiám. Így is hanyagolom a kényeztetéseket is, se pedikűr, se masszás, se manikűr, se egy jó kis ázás a kádban, inkább pihenek, vagy az állatokkal vagyok. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy olvastam, egy két gyerekes anyuka lefektette a gyerkőcöket, elintézte a házimunkát, és éjfélkor állt neki tornázni. Reggel meg ugye kezdődött a nap kora reggel. :shock: Mindig eszembe jut, hogy le a kalappal, én erre nem lennék képes. Ha nincs meg a szükséges alvásom, másnap olyan vagyok, mint aki másnapos, szédelgek és minden bajom van, igazából használhatatlanná válok.


Rixy, szerintem ilyen időszakok mindenkinél vannak, nálam biztosan. Néha megengedem magamnak, hogy legyenek zabálós napjaim, mert különben rossz kedvem lenne. Ez kell nekem néha. Aztán az más kérdés, hogy utána visszatérek újra a tornához, és az egészséges ételekhez. Aztán hamar "helyreállok". :D

Különben én már magamon megfigyeltem, hogy a hold nálam befolyásolja a fogyit is. Ha hízó hold van, én is hízok, vagy nehezebben fogyok, ellenben fogyóholdnál olvadnak le a kilók. Nálatok is így van?

Viki
 

sydneygirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nagyon szeretnék ilyen erős fűszereket enni az anyagcserémre, de abszolút nem bírom a csípős ízeket. Még a legkisebb csípősséggel is ki lehet kergetni a világból. Ezen már sokszor bosszankodtam, mert sokszor hallom, hogy milyen jók.

Helloo!! Tudod-e h ez csak treningen mulik? ;) En is igy voltam vele sokaig, aztan egyszer csak elkezdtem. A toleranciat felepiti az ember. Azt is eszrevettem, hogy ha kb 2 honapig nem eszem semmi csiposet, akkor sokkal kevesebb chilit is nehezebben toleralok, de aztan ujra hozzaszokom. Probald ki, nagyon pici csipos Piros Arannyal is kezdheted, aztan fokozatosan emelheted az adagot :)

Ha nincs meg a szükséges alvásom, másnap olyan vagyok, mint aki másnapos, szédelgek és minden bajom van, igazából használhatatlanná válok.
[/quote]

Na ezzel en is igy vagyok! Csak nekem az a szerencsem h nincs munkaidom, magamnak osztom be. Ejjeli bagoly vagyok es este jarok yogara is, nem problema ha 10kor erek haza, mert nem kell felkelnem reggel 6kor. Az energiahoz annyit tennek meg hozza, h ha hozzaszoksz utana az is konnyebb. Sokszor van h nekem sincs am kedvem elvonszolni magam az edzoterembe este 8kor, de megmakacsolom magam es utana mindig orulok h megiscsal elmentem.

Különben én már magamon megfigyeltem, hogy a hold nálam befolyásolja a fogyit is. Ha hízó hold van, én is hízok, vagy nehezebben fogyok, ellenben fogyóholdnál olvadnak le a kilók. Nálatok is így van?
[/quote]

Hat ezt meg nem figyeltem, de mar hallottam rola, h hizo holdnal nem erdemes fogyiba kezdeni mert nem lesz tartos.

[/quote]

<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Hat most latom h teljesen szettorte a rendszer a beirasom. Igy most nem lehet kimenni belole ki irt mit :) Na azert remelem lesz ertelme igy is, te tudod mit irtal :)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
 

Stella di Venere

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Én is kb. 5 kiló súlyfeleslegtől szeretnék megszabadulni s bár nem tűnik soknak, mégis nehéz leadni.
Kb. 2 hónapja hagytam abba a dohányzást és akkor rakodótt rám ez a felesleg. Először úgy gondoltam nem lesz nehéz megszabadulni tőle, mert sportolni nagyon szeretek és eddig is sokat mozogtam. Viszont amióta nem dohányzom, kényszeres evésbe fogtam és egyszerűen nem ismerem a mértéket.
Van valakinek jó tanácsa a kényszeres evés ellen? Úgy érzem egyik függőségből estem a másikba.

Üdv.,
Stella
 

sydneygirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Van valakinek jó tanácsa a kényszeres evés ellen? Úgy érzem egyik függőségből estem a másikba.

Kedves Stella,
nekem nincs ezzel kapcsolatos tapasztalatom, viszont tudok kuldeni egy pszichologia konyvet, ami kifejezetten ezzel a temaval foglalkozik es segit, hogyan szabadulj meg tole. Ird meg az emailcimed maganban es elkuldom. Addig pedig probald magad elfoglalni valami massal, hogy ne az eves korul jarjon minden gondolatod. kiss
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére