Hastánc

dabra

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Engem mostanában fogott meg a hastánc és nagyon szeretném megtanulni. Tudtok esetleg jó oktató DVD-ket ajánlani?
 

macsek65

Állandó Tag
Állandó Tag
Néhány ujabb technika, / legalábbis számomra/. Talán másnak is felkelti az érdeklődését! :..:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ulxXo8hPv7I&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ulxXo8hPv7I&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_JvD4Q99Nho&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_JvD4Q99Nho&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

http://www.youtube.com/watch?v=JcpjBrcsIAQ&feature=related
 

dabra

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm Amilaf! Ezeket már én is megnézegettem. :) Bár még innen nem tudok letölteni, de máshonnan megvan már a hárem hastánc oktató dvd 1-2.
 

dabra

Állandó Tag
Állandó Tag
Jah, és a harmadik részét nem találom sehol. A címe: Titkok és koreográfiák. Vagy valami ilyesmi. :) Ezt látta már valaki, hogy mit tartalmaz?
 
M

maugly77

Vendég
Az Egyiptomi hárem 3. részét én is keresem már régen, de nincs sehol. Ha valaki megtalálja szóljon! :)


Egy kis segítségre lenne szükségem.
Valaki meg tudja mondani nekem ennek a zenének az előadóját és a címét? Sürgős lenne. Készült rá koreó és nincs meg a címe.
Légyszi segítsetek!!!!
 

amiami

Állandó Tag
Állandó Tag
Valaki meg tudja mondani nekem ennek a zenének az előadóját és a címét? Sürgős lenne. Készült rá koreó és nincs meg a címe.
Légyszi segítsetek!!!!

szia, sajnos elfelejtettem a címét a dalnak, pedig ismerem.

én ha találok egy zenét amire táncolok, vagy koreográfiát csinálok, általába címet is adok neki, az alapján, hogy mit vált ki belőlem az adott zene, vagy mi a koreográfia "története"....nem feltétlenül fontos tudnom a címét.
:shock:
 
M

maugly77

Vendég
Sziasztok! Megy valaki a Bellydance Evolution WS-ra és Show-ra?


Sajna én nem tudok menni. :(
A multkori videó zenéjének meg lett a címe: Said Mrad - Mawoud
A mérete miatt nem megy fel, de rakok fel tőle valamit, ami szintén jó! :)
 
M

maugly77

Vendég
A Said Mrad - Inta Omri zenéhez csatolok egy videót is. :)

<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4WUFEnFE5sY&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4WUFEnFE5sY&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>
 

Amilaf

Állandó Tag
Állandó Tag
Valaki tud hastánc zenét ajánlani? Nem a klaszikus csak dobbolásbol álo hastánc zenére gondoltam hanem valmi modernebre ami dalammosabb és fülbemászo, amire nem lehet nem táncolni:D Pl. Hasszán Habibi
inenn nem tudok letölteni de ha tudtok internet cimet az nagyon jo volna.
 

Szreni

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Már régebb óta böngészgetem a topikot és kb.3 hónapja el is kezdtem a táncot. Márciusban lenne is egy fellépésünk, amire a truhát szeretnénk magunknak megvarrni, ami nem is lenne gond, valahol találtam egy honlapot ahol flitteres díszeket lehet rendelni hastáncruhához, de most sehogy sem találom. Nem tudnátok nekem segíteni ?

Előre is köszönöm.
 
Oldal tetejére