Intézményi önértékelés

Ancsapancsa témája a 'Pedagógusoknak' fórumban , 2015 Június 13.

 1. Annamarika75

  Annamarika75 Állandó Tag

  Sziasztok, nálunk nem lesz tanfelügyeleti ellenőrzés, de elindítanánk az önértékeléseket, intézményit és pedagógust. Azt a tanácsot kaptuk, hogy ne töltsük a felületre, csináljuk papíron. Egyáltalán megnyílik a felület, ha nincs tanfelügyeletünk?
   
 2. biblio

  biblio Állandó Tag

  Igen, a felület működik.
  Először a jogosultságok kiosztása a feladat, a résztvevők regisztrálása, aztán a felület szerint kell sorban csinálni.
  (A csatolt anyagok mind a fórumból valók.)
   

  Csatolt fájlok:

  Tatikati, trikerlady és Rubina kedveli ezt.
 3. biblio

  biblio Állandó Tag

  Bocs! Lemaradt az utolsó infóm:
  Ha már volt eddig bármi a felületeteken, akkor először újra fel kell tölteni 2018-hoz az intézményi elvárásokat, meg ami még fönt van, aztán ÚJ ÜGY felvétele után nyílik meg a 2018-as felület.
   
  Annamarika75 kedveli ezt.
 4. Annamarika75

  Annamarika75 Állandó Tag

  Sziasztok! Egy kis segítségre szorulok ismét.....
  1. A szülői kérdőívek csak a pedagógus önértékelésnél nem kötelezőek (csak ha az SZK írásban kéri), az intézményvezetőnél és az intézményi önértékelésnél kötelező, ha jól értem,ugye?
  2. Az intézményi önértékelésnél csak a vastagon szedett elvárásokat kell évente vizsgálni. Ezen kívül se dokumentumelemzés, se interjú,se semmi?
   
  Utoljára módosítva: 2018 Január 24
 5. biblio

  biblio Állandó Tag

  vimoni és Annamarika75 kedveli ezt.
 6. fecsike

  fecsike Állandó Tag

  Kedves Kollégák!
  Tud valaki segíteni? A POK-kal levelezek, de nem jutok előbbre:
  Pedagógus önértékelést akartunk indítani első ízben a felületen, 2017. január elején. Új ügy indításánál nem volt még 2018., csak "2017után" jelzésű. Nem engedte rögzíteni az intézményi elvárás rendszert.
  Jauár 15. után, amikor megjelent a 2018-as elvárás rendszer, hiába próbáltuk az elindított ügynél rögzíteni.
  Azóta új ügy indítása, a régi törlése sem sikerül.
  A POK azt javasolja, hogy folytassuk a megkezdett ügyet - nem lehet. Se előre, se hátra.
  Ha valaki tud megoldást, kérem, ossza meg velem!
  Köszönöm!
   
 7. vimoni

  vimoni Állandó Tag

  Kedves Fecsike!

  Én feladtam a harcot a felülettel. Minden pedagógust papír alapon értékelek ki. Ha lesz tanfelügyelet bemutatom. Nekünk csak intézményi lesz. Ahhoz 6 embert így önértékelek most.
   
 8. fecsike

  fecsike Állandó Tag

  :confused: Nem adnám fel! Az előző mukahelyemen sok kollégáét, és a vezetőét is megoldottam - én könyebbnek találtam a felületen dolgozni, mint papíron. A másik telephelyünkön tudnék indítani - ha kivártam volna a január 15.-t, akkor itt sem lenne gond. Ezért bosszant annyira. No meg a POK-tól kapott válaszok...
   
 9. bokorfe

  bokorfe Állandó Tag

  Szeretném megkérdezni, hogy a Jegyzőkönyvvel együtt az Értékelőlapot is fel kell tölteni szkennelve?
  Köszi
   
 10. Tamara69

  Tamara69 Állandó Tag

  Szia! Nem. Ha a Jegyzőkönyvet feltöltöd megnyílik az Értékelő felület - azaz az értékelést az informatikai felületen kell elvégezned.
   
  ladysla kedveli ezt.
 11. vimoni

  vimoni Állandó Tag

  Sziasztok! Szép tavaszias délutánt!
  A mai napon szembesültem vele, hogy az intézményi tanfelügyelet utáni fejlesztési tervet a fenntartóval el kell fogadtatni. Erre van külön dokumentum, vagy a tervbe bele kell írni ezt is és az aláírás után szkennelve kell felvinni a felületre?
   
 12. nyuszko67

  nyuszko67 Állandó Tag

  Sziasztok! Nemsokára önértékelést kell végeznem .Önfejlesztési tervet kellene írnom,de bevallom ,ez mos nekem "kínai". A portfólió megírása anno nem okozott gondot.
  Fejlesztőpedagógusként dolgozom általános iskolában,32 éve tanítok. Tudnátok-e valami kész (megírt) önfejlesztési terv mintát küldeni.
  Segítséget előre is köszönöm!!!
   
 13. biblio

  biblio Állandó Tag

  Hétfőn, a suliból el tudom küldeni ::))
   
 14. vagens

  vagens Tag

  Kedves Kollégák! A tanfelügyelet előtt (intézményi) mindenképpen meg kell csinálni az intézményi önértékelést vagy elég az "éves" területek értékelése.
   
 15. Igen, meg kell csinálni.
   
 16. klementine

  klementine Állandó Tag

  Sziasztok!
  Szeretnék segítséget kérni az önértékeléssel kapcsolatban.
  Nálunk is lesz intézményi ellenőrzés . Kitöltettük az 5. és 6. számú melléklet kérdőívét: A vezető önértékelése, valamint az intézményi önértékelés keretében a pedagógusok elégedettségét mérő és a vezető önértékelése, valamint az intézményi önértékelés keretében a szülők elégedettségét mérő kérdőívét. A szülőkkel, vezetővel, pedagógusokkal megcsináltuk az interjúkat. Az interjú és a kérdőívek alapján kell elkészíteni az intézmény önfejlesztési tervet? Erősségeket, fejlesztendő területeket? Mennyi fejlesztendő területet jelöljünk meg? Mindet vagy csak párat? Ezeket az intézmény 7 területére lebontva kell megjelölni? Úgy nézen ki mint a pedagógus önfejlesztési terve a 8 kompetenciába beillesztve? Ha valakinek esetleg van készen, hogy hogyan is nézzen ki ez az egész, kérek belőle egy mintát. Előre is köszönöm a segítséget.
   
 17. verocska60

  verocska60 Állandó Tag

   

  Csatolt fájlok:

  eszter67, trikerlady és klementine kedveli ezt.
 18. Sziasztok!
  Segítségre lenbe szükségem.Hosszú kihagyás után (kb16 év.) ismét oviban dolgozom.okt 9.-én önértékelek.az óvodapedagógusi interjú 11.sz.melléklet kitöltésével kapcsolatban kérnék segítséget.kb milyen hosszú válaszok kellenek???? lehet kicsit túlbonyolítom ezért nem boldogulok vele. Esetleg a válaszokhoz merre találok egy kis segédanyagot?? Hosszú kihagyás miatt egy-két dolog kicsit kínai.
  Előre is köszönöm a segtséget
   
 19. Gagamail

  Gagamail Állandó Tag

  Nem oviban dolgozom, gyp. területen, de 3 év köt az önértékeléshez ...

  Nincs kötöttség, nincs elvárás, mennyi. Amennyit helyesnek és kielégítőnek tartasz.
  A pedagógus számára ez az interjú inkább csak öntérképezés a kérdések alapján, amolyan mit tudok, mit szeretek, hogyan csinálom végiggondolása.

  Az adatgyűjtésről (dokumentumelemzés + pedagógus interjú + vezetői interjú+ foglalkozás látogatása) készült jkönyvet elvileg az adatgyűjtőn kívül csak Te fogod elolvasni (az intézményvezetődnek is joga van hozzá, ha van ideje ...). Elolvashatod majd, hogy pl. a vezetőd milyen erősségeket talált a munkádban, esetleg mit szeretne még látni. A kérdőívezés eredményével együtt segít az erősségeid és fejleszthetőid meghatározásában, de ennyi. Az interjú-válaszokat tehát inkább csak magadnak írod.

  Ha külső ellenőrzésre kerül sor, akkor az önfejlesztési tervedet nézik meg, ezt a jkönyvet nem.
   
  Nagyné Csordás Erika kedveli ezt.
 20. Köszönöm szépen.ma túlestem rajta.nem lett olyan rossz mint ahogy én éreztem.
   
  Gagamail kedveli ezt.

Megosztás