Isten és más mesék

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Ez a baj, hogy csak mesélsz. Jobb lenne, ha megkeresnéd az igehelyeket, és nem a saját kútfejedből mesélnél, ha a Bibliáról beszélsz. Akkor nem mondanál ennyi csacskaságot.



Tévedsz, nagyon is találtak:

"Heródes király pedig ezt hallván, megháborodék, és vele együtt az egész Jeruzsálem.
És egybegyűjtve minden főpapot és a nép írástudóit, tudakozódik vala tőlük, hol kell a Krisztusnak megszületnie?
Azok pedig mondának néki: A júdeai Bethlehemben; mert így írta vala meg a próféta:
És te Bethlehem, Júdának földje, semmiképen sem vagy legkisebb Júda fejedelmi városai között: mert belőled származik a fejedelem, a ki legeltetni fogja az én népemet, az Izráelt." Mát. 2,6.

A próféta, akit említettek, Mikeás. Az Ő könyvéből idéztek az írástudók mégpedig fejből, mivel nagyon is tudták miről van szó.

Mikeás: "De te, Efratának Bethleheme, bár kicsiny vagy a Júda ezrei között: belőled származik nékem, aki uralkodó az Izráelen; akinek származása eleitől fogva, öröktől fogva van." Mik. 5,2.

És hogy menyire pontos a prófécia, mutatja, hogy a 400 évvel korábban íródott prófécia azt is meghatározza, melyik Betlehemről van szó: a júdeai Betlehemről. Efratának Betleheméről. Ez azért volt lényeges, mert két település is viselte ezt a nevet. Volt egy másik Betlehem is Galileában, Zebulon törzs földjén.

És igen, azért volt erős a Messiás várás, mert Dániel időben is meghatározta a Messiás megjelenését, és az pont erre az időszakra esett. Erről a próféciát megtalálod a Bibliáról tisztán topicban.

http://canadahun.com/forum/showthread.php?22755-A-Bibliáról-tisztán&p=2014901#post2014901



Ennyit... innentől olvasható több tucat prófécia a több mint 300 messiási próféciából:

http://canadahun.com/forum/showthread.php?22755-A-Bibliáról-tisztán&p=2015490#post2015490

De ezt a többi topicolvasónak írom, akit érdekel. Te már olvastad ezeket, úgyhogy nem értem, miért tagadod le.

Idézz Te is a gnosztikus iratokból próféciákat. Várom.



A Bibliában benne vannak Jézus születési helyéről és idejéről szóló próféciák, lásd fentebb. Mikeás és Dániel könyvében vannak.
Várom a prófétai idézetet Nimródtól.



Hogyne, szerinted már Jézus előtt is létezett kereszténység.
Kedves furrier, néha gondold végig, mielőtt leírsz valamit.

Amúgy ez a téma nem ebbe a topicba való. Ez nem a Bibliáról szól.

Arra a kérdésre, hogy utal-e a zsidó biblia Jézusra mint messiásra, ilyen válaszokat lehet olvasni autentikus honlapokon:

"A legkönnyebb olyan próféciát beteljesíteni, amit az ember maga talált ki. Az Újszövetség maga tesz bizonyságot erről a sarkigazságról, amikor szép számú „próféciát” fabrikál a puszta semmiből, és azokat a zsidó Szentírásnak tulajdonítja."

Jézusra is van utalás – aki Messiás akart lenni és akit kivégzett a bíróság – van utalás Dániel próféciáiban, (Dániel 11:14): „a te néped gonosz fiai is felkelnek, hogy beteljesítsék a látomást, de elbuknak.” Valóban lehet-e ennél nagyobb buktató?

"Az ószövetségi messianisztikus elképzelések eleve kizárják azt, hogy messiásként Jézust elfogadhassa az Ószövetség kiválasztott népe, hiszen nekik nem egy olyan messiás lett beígérve mint Jézus. A "végidőkben" születő Immánuel, aki földi célok megvalósítását hivatott elhozni a zsidó népnek (Ézsiás 2,1-4; 11,1-12; 49,23; 49,26; 60,1-16; 61,5-6; 63,1-4; 66,10-13; Zsoltárok 2,1-9; Mikeás 4,1-4; 5,1-14; Jelenések könyve 2,26-27; Pál levele a zsidókhoz 4,9; 6,9; 6,13; 6,17; stb.)"

Forrás: http://regi.zsido.com/zstsz06/01hetlevelezo.htm

 

steve3

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor inkább maradjak bűnös, minthogy bármely más embernek vagy állatnak a vérét kelljen ontani, csakhogy én nyugodtan bűnözhessek. Legfeljebb majd megint elvágjuk a torkát egy báránynak, vagy újból felszögeznek egy Bárányt a keresztfára! :mad:

Vajon miért is bárány, juh és galamb a keresztények "totemállata"? Miért nem párduc vagy sólyom, mint mondjuk Nimródnak?

Emlékezzetek csak mit is mondott Maimonides rabbi, minden idők egyik legnagyobb zsidó bölcse, amikor elmagyarázta a kereszténység végét? "A keresztények egy napon rá fognak jönni és felismerik, hogyan lettek az ősatyáik és prófétáik által becsapva."
Szerintem addig míg nem vagyunk tisztába helyzetünk mélyen válságos állapotával,nem látjuk értelmét a megváltó áldozatnak.
Egyszer be kell látnunk majd,hogy nem az a legfőbb problémánk,hogy a hajunk töredezik....
A törvény azt mondja életet az életért.Így van egyensúlyban a mérleg.A mi elvesztett életünket,csak egy másik szeretetből odaadott élet árán lehet megmenteni.És itt végső soron Isten cselekedetéről van szó.A bárány előkép,Krisztus tettében is az Atyával való egysége ábrázolódik ki.Vagyis az Atya tette látható,akivel egységben szeretetből cselekszik a Fiú.Hiszen Isten öröktől fogva megváltó az Ósz. szerint.
Ez az áldozat nem ad okot arra,hogy az emberek ezzel visszaéljenek,abban a stílusban ahogy írtad,de nagyon nagy lehetőséget kínálnak az elveszett léleknek.Hiába a szeretet ilyen,bármilyen furcsa is,lehajol a nyomorult bűnösért,és a kezét nyújtja neki.
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
A törvény azt mondja életet az életért.Így van egyensúlyban a mérleg.A mi elvesztett életünket,csak egy másik szeretetből odaadott élet árán lehet megmenteni.

Magyarázza meg nekem valaki, (- de normális emberi nyelven! :656:) - hogy az olyan tisztességes emberek, mint amilyeneknek az itteni Biblia-hívők látszanak, hogy nem képesek megérteni, hogy milyen erkölcstelen az, hogy az én bűnömért más haljon meg!!!!! Miért képtelenség ezt felfogni?! :5:

Az egyik alapítóatya Albert Pike valami olyasmit mondott Amerikában, hogy a katolikus papokat ne engedjék katedrára, mert nagyon veszélyesek! Hát, kezdem érteni, miért mondta ezt.
AlbertPikeYounger.jpeg



a szeretet ilyen,bármilyen furcsa is,lehajol a nyomorult bűnösért,és a kezét nyújtja neki.


Na persze, csak az egyiptomi elsőszülötteket lehetett kiírtani, a szeretet ilyen...
 

steve3

Állandó Tag
Állandó Tag
Magyarázza meg nekem valaki, (- de normális emberi nyelven! :656:) - hogy az olyan tisztességes emberek, mint amilyeneknek az itteni Biblia-hívők látszanak, hogy nem képesek megérteni, hogy milyen erkölcstelen az, hogy az én bűnömért más haljon meg!!!!! Miért képtelenség ezt felfogni?! :5:

Az egyik alapítóatya Albert Pike valami olyasmit mondott Amerikában, hogy a katolikus papokat ne engedjék katedrára, mert nagyon veszélyesek! Hát, kezdem érteni, miért mondta ezt.
AlbertPikeYounger.jpeg




Na persze, csak az egyiptomi elsőszülötteket lehetett kiírtani, a szeretet ilyen...
Jézus szeretetből áldozta fel magát,mert olyan lett,volt mint az Atya.Senki nem kényszerítette.Istent pedig nem az Ósz. kiragadott részeiből ismerjük meg,hanem JÉZUS AZ Ő KÉPE.
Church of God oldaláról származik a következő idézet:
"1871. augusztus 15-én Pike egy levelet írt Mazzininak, amelyben kevélyen azt ecsetelte, hogy a harmadik világháború milyen velejáró, nagy horderejű változásokat fog hozni a világtörténelemben. Ez az elhíresült levél a mai napig megtalálható a londoni British Museum Library-ben a katalogizált levelek között:

"A szabadjára engedett nihilisták és ateisták segítségével olyan félelmetes társadalmi kataklizmát provokálunk, amely szörnyűségében meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus, a barbárság, és a legvéresebb felfordulás hatékonyságát. A polgárok ekkor mindenütt rákényszerülnek, hogy védelmezzék önmagukat a forradalmárok kisebbsége ellen, és meg fogják semmisíteni a civilizáció lerombolóit. A többség, amelynek istenhívő szelleme ettől kezdve iránytű nélkül marad, kiábrándul a kereszténységből. Ezek a kiábrándult keresztények - vágyódva egy ideálért, de nem tudva hová forduljanak imádatukkal - el fogják fogadni az igazi fényt a tiszta luciferi doktrína egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amely ekkor végre széles körben ismertté válik. Ez a megvilágosodás annak az általános mozgalomnak lesz az eredménye, amely a kereszténység és az ateizmus lerombolását vagy elpusztítását fogja követni, amelyek egyidejűleg lesznek legyőzve és megsemmisítve."
Egy másik:

""The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the "agentur" of the "Illuminati" between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of bsolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil.


"A harmadik világháborút Izrael és az iszlám világ országai közt kell kirobbantani úgy, hogy a politikai cionizmus és az iszlám kölcsönösen tönkretegyék egymást. A többi nemzet, mely szintén meg fog osztódni ezen konfliktus felett, szintén komplett ki kell hogy merüljön fizikailag, morálisan, spirituálisan és gazdaságilag egyaránt ebben a harcban...
Egy félelmetes szociális kataklizmát kell generálni, mely a maga összes rémségével meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus hatását az emberiségre." Pike hosszútávú terveiből...
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Jézus szeretetből áldozta fel magát,mert olyan lett,volt mint az Atya.
-
Kedves Steve
-
Hány orát volt halott Jézus? Tudod hogy hivja az irodalom egy elö-halottat? Nem szabad megsértödni ha a kereszténységet zombi-imádásnak nevezem.
-
ZombieJesus2.jpg

-
Most képzeld el milyen hatással van egy pubertálo gyerekre az amit fent mondtál?
-
Az en gyerekkoromban bagoztunk mert olyanok akartunk lenni minda az "atyáink", a reklámok ezt szugerrálták belénk. A vallásos reklámok mártyrt és szüzet akar belöllünk csinálni.
-
A Jászladány azt irta "a feltámadás egy történelmi tény". A Piramisok történelmi tények mert meglehet öket nézni. Jézsu nyomai hiányoznak. Allitolag tudott irni de a szél elmosta az irását a homokbol, Allitolag feltámadott - ennek a bizonyitéka, hogy a koporso üres. Hát milyen pech. :D
-
Ha a feltámadás egy "történelmi tény lenne" akkor nem hivökröl beszélne az egyház.
-
A keresztény mythologia egy mese mind a többi istenes történet. Ezt nem azért mondom, hogy bosszantsalak.
-
 

Csatolások

  • 13685_700b.jpg
    13685_700b.jpg
    33.8 KB · Olvasás: 7

steve3

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ernoe!
Nem fogok haragudni,mert Jézus mindenek ellenére szeret Téged.Habár a gúny amivel illeted Őt,illetve engem az sért.Vagyis sérülést okoz objektíve,ezt kár is lenne tagadni.
A gúny már a biblia lapjain is szerepel Jézus irányában,amivel te is felé megnyilvánulsz,Ő viszont teérted szívből imádkozik,vagy ha úgy tetszik imádkozott,ezért megint csak Őt választom.
Ha csak egy rege lenne az egész történet,akkor is Ó a nyerő a szememben.

De Ő nem rege,megtapasztalható Valóság,aki az elméleti labirintusból engem már kisegített.Szeretem Jézust,mert így szeret téged.Ha őérte engem is gúny ér?....Végre most az egyszer nem a saját elrontott dolgaimért kapok a fejemre!!...:)Örüljetek!
 

volorondo

Új tag
Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy már jóideje nincs Isten! Hiába kértem az Atyától Istent, de nem jön, már fél éve egyátalán nincs ihlet!
Régen annyira jó volt, csodás gondolatok és látomások, lelkesedés, nagy ihletettség, Mester, egóból kilépés és maradandó kibővülés változás ezek mind megtörténtek... Hónapokig tartott, és még utána is, egyedül is olyan boldog voltam mint még soha, egy jobb nap értékelése őszintén szólva olyan jó volt hogy életem legjobb napja osztályozást kapott. Én persze otthagytam mindent érte, lelkesen írtam rengeteget, nagyon sokat meditáltam mert volt mire, de ezek már elmúltak, és úgy tünik most ezt megfogom szívni, fizikai szinten mindent elvesztettem, barátokat, a jó lakást, igaz szerelmet, de még a családot is... :(
Mégse fenyeget a depi mert sokat tanított, van remény és a megtérés óta 1 rémálom se volt, semmi stressz nincs, de nélküle olyan üres a világ!
Régen csak imádkozni kellett, és már éreztem a lelkemben a bugyogást, a nemességet, a határtalan optimizmust, az alázatos Nagyurat aki engem is átmenetileg ilyenné tett, a Mestert, az irdatlan lelkesedést és hitet, sok intuíciót, a Csend Hangját és úgy ragyogtam hogy az emberek felfigyeltek, a gyerekek megszóltak, a szép és nemolyanszép csajok is flörtöltek, mindezt a bkv-n, mindenki imádta a vidám arcomat, de az ihlet volt a legjobb, annak a tudata hogy Isten aktívan figyel rám, visszaigazol, elismer, meghallgat, sőt szeret és kitüntet, megáld engem... Ez hiányzik, az Ő társasága és angyalai, az oltalma!
Most meg semmi sincs, csak az emlékek, minden olyan hogy se jó se rossz, uncsi van és kicsit gyengébb is vagyok de még így is sokkal erősebb mint a nagy jó korszakom elött, csak jövőre kell visszamenni dolizni, hiába van időm nincs értelme a meditációnak mert nem vezet semmire, nem látok és nem hallok meg semmit sem.
Régen olyan voltam mint egy gyermek, tisztaszívü vidám, nőies és lágy, ma már megnöttem és komolyabb, felnöttesebb vagyok és túlságosan semleges!
Csak az igazi megtéréssel járó nagyobb lelkierő, érzelmi stabilitás és az ismeretek maradtak meg, semmi más! Valami kiégett bennem, már nemtudok úgy érezni gondolkodni mint régen, és nemtudom hogyan lesz tovább.
Nem tudok uralkodni a testemen se, mert ahhoz is igazából Ő kell, mert a vágyak csak akkor múlnak el, ha valami jobbal helyettesíthetők, és ő tényleg olyat mutat ami minden értelemben megéri, de Ő eltünt!
Nemtudom hogyan lesz tovább, minden elromlott és megváltozott még anyagilag is, a tesóim leszavaztak és eladták azt a gyönyörü lakást ahol végbement a teljes megtérésem pedig sok jó emlék füzött oda, és a megtérés tényleg nem csak egy döntés volt, hanem Ő is reagált és elfogadta!
Talán egy hosszabb böjttel visszaszerezhetném Őt, vagy mással, sztetek mivel?

PLZ HELP ME BEFORE GOD AND 2012 COMIN BACK!

Köszi.
Péter
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy már jóideje nincs Isten! Hiába kértem az Atyától Istent, de nem jön, már fél éve egyátalán nincs ihlet!
Régen annyira jó volt, csodás gondolatok és látomások, lelkesedés, nagy ihletettség, Mester, egóból kilépés és maradandó kibővülés változás ezek mind megtörténtek... Hónapokig tartott, és még utána is, egyedül is olyan boldog voltam mint még soha, egy jobb nap értékelése őszintén szólva olyan jó volt hogy életem legjobb napja osztályozást kapott. Én persze otthagytam mindent érte, lelkesen írtam rengeteget, nagyon sokat meditáltam mert volt mire, de ezek már elmúltak, és úgy tünik most ezt megfogom szívni, fizikai szinten mindent elvesztettem, barátokat, a jó lakást, igaz szerelmet, de még a családot is... :(
Mégse fenyeget a depi mert sokat tanított, van remény és a megtérés óta 1 rémálom se volt, semmi stressz nincs, de nélküle olyan üres a világ!
Régen csak imádkozni kellett, és már éreztem a lelkemben a bugyogást, a nemességet, a határtalan optimizmust, az alázatos Nagyurat aki engem is átmenetileg ilyenné tett, a Mestert, az irdatlan lelkesedést és hitet, sok intuíciót, a Csend Hangját és úgy ragyogtam hogy az emberek felfigyeltek, a gyerekek megszóltak, a szép és nemolyanszép csajok is flörtöltek, mindezt a bkv-n, mindenki imádta a vidám arcomat, de az ihlet volt a legjobb, annak a tudata hogy Isten aktívan figyel rám, visszaigazol, elismer, meghallgat, sőt szeret és kitüntet, megáld engem... Ez hiányzik, az Ő társasága és angyalai, az oltalma!
Most meg semmi sincs, csak az emlékek, minden olyan hogy se jó se rossz, uncsi van és kicsit gyengébb is vagyok de még így is sokkal erősebb mint a nagy jó korszakom elött, csak jövőre kell visszamenni dolizni, hiába van időm nincs értelme a meditációnak mert nem vezet semmire, nem látok és nem hallok meg semmit sem.
Régen olyan voltam mint egy gyermek, tisztaszívü vidám, nőies és lágy, ma már megnöttem és komolyabb, felnöttesebb vagyok és túlságosan semleges!
Csak az igazi megtéréssel járó nagyobb lelkierő, érzelmi stabilitás és az ismeretek maradtak meg, semmi más! Valami kiégett bennem, már nemtudok úgy érezni gondolkodni mint régen, és nemtudom hogyan lesz tovább.
Nem tudok uralkodni a testemen se, mert ahhoz is igazából Ő kell, mert a vágyak csak akkor múlnak el, ha valami jobbal helyettesíthetők, és ő tényleg olyat mutat ami minden értelemben megéri, de Ő eltünt!
Nemtudom hogyan lesz tovább, minden elromlott és megváltozott még anyagilag is, a tesóim leszavaztak és eladták azt a gyönyörü lakást ahol végbement a teljes megtérésem pedig sok jó emlék füzött oda, és a megtérés tényleg nem csak egy döntés volt, hanem Ő is reagált és elfogadta!
Talán egy hosszabb böjttel visszaszerezhetném Őt, vagy mással, sztetek mivel?

PLZ HELP ME BEFORE GOD AND 2012 COMIN BACK!

Köszi.
Péter

:shock:Woooow!!:shock:
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy már jóideje nincs Isten! Hiába kértem az Atyától Istent, de nem jön, már fél éve egyátalán nincs ihlet!
Régen annyira jó volt, csodás gondolatok és látomások, lelkesedés, nagy ihletettség, Mester, egóból kilépés és maradandó kibővülés változás ezek mind megtörténtek... Hónapokig tartott, és még utána is, egyedül is olyan boldog voltam mint még soha, egy jobb nap értékelése őszintén szólva olyan jó volt hogy életem legjobb napja osztályozást kapott. Én persze otthagytam mindent érte, lelkesen írtam rengeteget, nagyon sokat meditáltam mert volt mire, de ezek már elmúltak, és úgy tünik most ezt megfogom szívni, fizikai szinten mindent elvesztettem, barátokat, a jó lakást, igaz szerelmet, de még a családot is... :(
Mégse fenyeget a depi mert sokat tanított, van remény és a megtérés óta 1 rémálom se volt, semmi stressz nincs, de nélküle olyan üres a világ!
Régen csak imádkozni kellett, és már éreztem a lelkemben a bugyogást, a nemességet, a határtalan optimizmust, az alázatos Nagyurat aki engem is átmenetileg ilyenné tett, a Mestert, az irdatlan lelkesedést és hitet, sok intuíciót, a Csend Hangját és úgy ragyogtam hogy az emberek felfigyeltek, a gyerekek megszóltak, a szép és nemolyanszép csajok is flörtöltek, mindezt a bkv-n, mindenki imádta a vidám arcomat, de az ihlet volt a legjobb, annak a tudata hogy Isten aktívan figyel rám, visszaigazol, elismer, meghallgat, sőt szeret és kitüntet, megáld engem... Ez hiányzik, az Ő társasága és angyalai, az oltalma!
Most meg semmi sincs, csak az emlékek, minden olyan hogy se jó se rossz, uncsi van és kicsit gyengébb is vagyok de még így is sokkal erősebb mint a nagy jó korszakom elött, csak jövőre kell visszamenni dolizni, hiába van időm nincs értelme a meditációnak mert nem vezet semmire, nem látok és nem hallok meg semmit sem.
Régen olyan voltam mint egy gyermek, tisztaszívü vidám, nőies és lágy, ma már megnöttem és komolyabb, felnöttesebb vagyok és túlságosan semleges!
Csak az igazi megtéréssel járó nagyobb lelkierő, érzelmi stabilitás és az ismeretek maradtak meg, semmi más! Valami kiégett bennem, már nemtudok úgy érezni gondolkodni mint régen, és nemtudom hogyan lesz tovább.
Nem tudok uralkodni a testemen se, mert ahhoz is igazából Ő kell, mert a vágyak csak akkor múlnak el, ha valami jobbal helyettesíthetők, és ő tényleg olyat mutat ami minden értelemben megéri, de Ő eltünt!
Nemtudom hogyan lesz tovább, minden elromlott és megváltozott még anyagilag is, a tesóim leszavaztak és eladták azt a gyönyörü lakást ahol végbement a teljes megtérésem pedig sok jó emlék füzött oda, és a megtérés tényleg nem csak egy döntés volt, hanem Ő is reagált és elfogadta!
Talán egy hosszabb böjttel visszaszerezhetném Őt, vagy mással, sztetek mivel?

PLZ HELP ME BEFORE GOD AND 2012 COMIN BACK!

Köszi.
Péter
Szia!

Gondolom az elvárás,ami gátlólag hat,és talán már a félelem is jelen van,hogy fizikai szinten "elvesztettél" mindent,de ilyenkor gondolj Jézusra,aki azt mondta:Mit ér, ha az egész világot is megnyered, de a lelked kárát vallja? Aki meg akarja találni életét, elveszíti azt."

A megtéréseddel egy új emberré váltál,és ugyan jöhetnek menet közben zökkenők,de tudatosságod által vissza találhatsz hozzá imádsággal,és a szived által diktált alázattal.
Adj hálát a kegyelemnek,hogy eljutottál idáig!!
szeretettel:Éva
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Jézus mindenek ellenére szeret Téged. Habár a gúny amivel illeted Őt,illetve engem az sért. Ő viszont teérted szívből imádkozik,vagy ha úgy tetszik imádkozott,
-
Kedves Steve
-
Toleránsaknak kell lennünk az emberekkel szemben de nem a téves gondolataikkal szemben.
-
Valojában kiváncsiság is van a kritikám mögött, nem értem, hogy miért gondolkodsz ilyen kacifántosan?
Hogy szerethetne engem Jézus hiszen nem is ismer? Es kihez imádkozik értem? Hát van még valaki felette is? :)
-
Ha valakit néhány orán keresztül halottnak tartunk és végül kiderül, hogy mégis él akkor az egy "tetszhalott volt".
-
Kedves volorondo
-
A meditálások, a látomások helyett valos személyekkel kellett volna foglalkozzál. Probálj meg a saját erödböl kimászni a depressziv szituátiobol. Nincsen mennyei-szociális hivatal, nincsen tulvilág. Nincs alternativa amivel az életet felcserélhetnénk.
-
Meglátod milyen boldog leszel ha felismered, hogy céljaidat a saját erödböl éred el és nem egy "Nagy Urnak" a jotékonyságábol, kegyelemböl kaptad.
Legyél végre felnött! Nem alamizsnábol élünk hanem abbol amit magunknak megdolgozunk.
-
A vallás egy kisérlet az Ur-szolga-viszonynak a befagyasztására ahelyett, hogy a demokratiát a humanizmust ápolnánk.
-
I am sorry for you! Egyszerüen rossz lora tettél. ;)
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Jézus szeretetből áldozta fel magát,mert olyan lett,volt mint az Atya.Senki nem kényszerítette.Istent pedig nem az Ósz. kiragadott részeiből ismerjük meg,hanem JÉZUS AZ Ő KÉPE.
Church of God oldaláról származik a következő idézet:
"1871. augusztus 15-én Pike egy levelet írt Mazzininak, amelyben kevélyen azt ecsetelte, hogy a harmadik világháború milyen velejáró, nagy horderejű változásokat fog hozni a világtörténelemben. Ez az elhíresült levél a mai napig megtalálható a londoni British Museum Library-ben a katalogizált levelek között:

"A szabadjára engedett nihilisták és ateisták segítségével olyan félelmetes társadalmi kataklizmát provokálunk, amely szörnyűségében meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus, a barbárság, és a legvéresebb felfordulás hatékonyságát. A polgárok ekkor mindenütt rákényszerülnek, hogy védelmezzék önmagukat a forradalmárok kisebbsége ellen, és meg fogják semmisíteni a civilizáció lerombolóit. A többség, amelynek istenhívő szelleme ettől kezdve iránytű nélkül marad, kiábrándul a kereszténységből. Ezek a kiábrándult keresztények - vágyódva egy ideálért, de nem tudva hová forduljanak imádatukkal - el fogják fogadni az igazi fényt a tiszta luciferi doktrína egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amely ekkor végre széles körben ismertté válik. Ez a megvilágosodás annak az általános mozgalomnak lesz az eredménye, amely a kereszténység és az ateizmus lerombolását vagy elpusztítását fogja követni, amelyek egyidejűleg lesznek legyőzve és megsemmisítve."
Egy másik:

""The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the "agentur" of the "Illuminati" between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of bsolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil.


"A harmadik világháborút Izrael és az iszlám világ országai közt kell kirobbantani úgy, hogy a politikai cionizmus és az iszlám kölcsönösen tönkretegyék egymást. A többi nemzet, mely szintén meg fog osztódni ezen konfliktus felett, szintén komplett ki kell hogy merüljön fizikailag, morálisan, spirituálisan és gazdaságilag egyaránt ebben a harcban...
Egy félelmetes szociális kataklizmát kell generálni, mely a maga összes rémségével meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus hatását az emberiségre." Pike hosszútávú terveiből...

Szerintem ez nem terv volt, hanem előrelátás, "prófécia"... ;)
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
...egyedül is olyan boldog voltam mint még soha, egy jobb nap értékelése őszintén szólva olyan jó volt hogy életem legjobb napja osztályozást kapott. Én persze otthagytam mindent érte, lelkesen írtam rengeteget, nagyon sokat meditáltam mert volt mire, de ezek már elmúltak,

aki engem is átmenetileg ilyenné tett, a Mestert, az irdatlan lelkesedést és hitet, sok intuíciót, a Csend Hangját és úgy ragyogtam hogy az emberek felfigyeltek, a gyerekek megszóltak, a szép és nemolyanszép csajok is flörtöltek, mindezt a bkv-n, mindenki imádta a vidám arcomat, de az ihlet volt a legjobb, annak a tudata hogy Isten aktívan figyel rám, visszaigazol, elismer, meghallgat, sőt szeret és kitüntet, megáld engem...

Régen olyan voltam mint egy gyermek, tisztaszívü vidám, nőies és lágy, ma már megnöttem és komolyabb, felnöttesebb vagyok és túlságosan semleges!
Valami kiégett bennem, már nemtudok úgy érezni gondolkodni mint régen, és nemtudom hogyan lesz tovább.

Nemtudom hogyan lesz tovább, minden elromlott és megváltozott .... Talán egy hosszabb böjttel visszaszerezhetném Őt, vagy mással, sztetek mivel?

PLZ HELP ME BEFORE GOD AND 2012 COMIN BACK!

Köszi.
Péter

Ha valami olyasmire vágysz, ami egyszer már megvolt, akkor "tégy úgy mintha..." ismét megtaláltad volnaés előbb utóbb szép lassan minden visszatér. (http://www.scribd.com/doc/69961459/Pascoe-Tegy-ugy-mintha ) Az elején nem könnyű, de működik. ;)
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem gunyolodás hanem felelöségtudat a részemröl ha mondom, hogy aki egy szivirnfartus, az életjelenségek alábbhagyása után nem hoz rögtön orvosi segitséget az embertársa számára az tettesnek tekinthetö a másik halálában.
-
A feltámadás az mese!
-
Köztudott, számtalanszor leellenörzött, hogy ha az agyunk nem kap kellö menyiségü vért (oxygént) akkor az agysejtek szétbomlanak. Azt állitani, hogy egy lény aki saját bevallása szerint csak ugy tudott létrejönni, hogy egy ember hordta öt ki a hasában, bujt át a vaginán mind mi valamenyien, fellenne mentve az agyszétesés könyörtelen természeti törvénye alol, az mese. Jézus ott sir a keresztfán "Atyám vedd el a keserü poharat?" A fájdalom akkor lép fel ha az ember a szétesés állapota felé közeledik.
-
Az internetben - Wikipedia - megtalálhato egy hosszu lista azoknak az embereknek a nevével akik "abban a kegyelemben részesültek, hogy megkapták Jézus stigmáit". Ez egy meglepöen hosszu lista. Ez csak azoknak a nevét tartalmazza akik "elismert stigmaviselök" nem "csalok". Ez egy perverzitás, ilyen trükkökkel hivöket verbuválni egy hallatlan sulyos büncselekmény.
-
Hogy lehet egy affinitást érezni egy ilyen valláshoz?
-
stimatatherese_neumann_von_konnersreuth3.jpg

-
Therese Neumann 1962-ben halt meg 64 éves korában a német Konnersreuth-ban. A Pio Atya nem régen, az utánpotlásrol gondoskodnak az egyházak.
-
stigmata_2_lg.jpg
 

volorondo

Új tag
Kedves evapatocs!

ÁÁ imádság és tudatosítás, alázkodást, már sokszor próbáltam, régen bejött, de mostmár nem jön be, a leghatásosabb is csak 1 kis jo érzést okoz de semmi ihletet, régen gyakran napokig egyfolytába volt és ha eltünt nemsok idő múlva visszajött.
Amúgy félelem egyátalán nincs, azt kiirtotta belőlem régen, de olykor ha nosztalgiázok elszomorodom hogy tényleg nincs semmim, csak pár lelkierény, valamennyi pénz és 1kis lakás, se végzettség se szülők se szerelem! Az Isten a kapcsolatok többségének sem tesz jót.
Az elvárások nem túl nagyok, csak én azon is rosszul teljesítek sok a gyengeségem, ezért kevesebb az önbizalmam is.
A szexuális vágy kontrollálása a legnehezebb, de ott van a lustaság, és az egészségtelen életmód is, továbbá tompaságot, figyelmetlenséget, gőgöt tapasztalok magamnál.
Régen izgultam és kicsit féltem mert még a régi élet kudarcaihoz voltam szokva mégis volt Isten, ma már nem izgulok nem félek és nem örülök annyira a dolgoknak, nem vagyok lelkes, kihült a szivem, régen izzott.
Jézusra is már rég gondoltam igazán, de nem is akarom őt koncentrálva megszólítani, ő már egyszer megtisztitott mégegyszer nem teszi, és hiába tanított attól még eltévelyegtem, mert azzal nincs Isten aki tévelyeg és beszennyezi magát, hiába hisz!
Szerintem az egyetlen megoldás az, hogy böjtölök, csak az nagyon nehéz, adventkor ráadásul régen böjtöltek, a böjttel megtisztithatom magam és ha 2012 végén ránéz a világra az Isten, tisztán találhat és megjutalmazhat, felkészíthet az egyre közeledő és nagyobbodó rosszra. Ő hajlamos úgy érkezni hogy semmi előjelét nem mutatja.



Kedves Ernoe!

Hát én nemtudom alamizsnából élünk e, vagy megdolgozunk az eredményeinkért, mert én nemsok mindent csináltam, csak valamennyit elmélkedtem és már akkor is volt ihlet de utána hirtelen rámzúdult odaátról az egész szószerint...

idézlek:
"Nincsen mennyei-szociális hivatal, nincsen tulvilág. Nincs alternativa amivel az életet felcserélhetnénk."

Ez szerintem teljesen fals, mindegyik van.
Van mennyei szociális hivatal, az Isten beszél, példát mutat, ideákat ad, helyettesíti az összes embert, neki érvényesülhetsz ha érzed hogy figyel rád, csak ő nagyon érzékeny és bensőséges, nem olyan felszines és irányítható mint az emberek...
A túlvilágot is meg lehet látni, gondolj csak az asztrálprojekcióra.

Úgy gondolom alternatív élet is van, ihlettel+alapvető feltételekkel minden más nélkül nagyon boldogan meg lehet élni, kivételeseknek még dolgozni sem kell, erre a Bibliában is volt példa. A világgal elég egy keveset érintkezni, nem kell bezárkózni ha keresnek de mi ne keressük a világot mert Isten nem abban van!
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Akkor most az következik,hogy keressük az eredeti fogalmazást,mert ez a szöveg nem próféciát említ?;)Mi az Igazság?.................

Még egyszer elolvastam az általad bemásolt szöveget és én úgy értem, hogy ő azt mondja el, ami szerinte történni fog. Ezzel nem állítom, hogy a szabadkőművesség nem így tervezte el, valószínűleg hatalmukban is állt egy-egy lökéssel a megszabott irányba lökni a történelem szekerét.

Rengeteg "próféta" volt még a Biblián kívül is, akik olyanok voltak, mint az időutazók, szinte mindent tudtak arról, ami történni fog vagy arról, hogy milyen műszaki "csodákat" alkot majd az emberiség. Leonardo da Vinci, Roger Bacon, Boscovich, Tesla és még sokan mások. Érdemes volna egy topikot nyitni, mert az ember csak ámul és bámul, hogy vajon honnan tudták...? Igaz, meg is gyűlt a bajuk az egyházzal (Tesla kivételével).

leonardo-da-vinci.jpg
220px-Roger-bacon-statue.jpg
220px-Roger_Joseph_Boscovich.jpg
220px-N.Tesla.JPG
 

steve3

Állandó Tag
Állandó Tag
-
Kedves Steve
-
Toleránsaknak kell lennünk az emberekkel szemben de nem a téves gondolataikkal szemben.
-
Valojában kiváncsiság is van a kritikám mögött, nem értem, hogy miért gondolkodsz ilyen kacifántosan?
Hogy szerethetne engem Jézus hiszen nem is ismer? Es kihez imádkozik értem? Hát van még valaki felette is? :)
Kedves Ernoe! Abból a dimenzióból ahol Jézus él,mondhatjuk,hogy ismer bennünket,jobban mint mi magunkat.A szellemi dimenzió,mint tudod egészen más természetű,mint a földi.Minél inkább hasonló valaki Istenhez,annál nagyobb ez az ismereti képessége is.Jézus pedig egyenest képe az Örökkévalónak,aki Neki mindent odaadott.Mindent Isteni nagyságrendeben,és tökéletességgel.
El tudod képzelni ezt a magaslatot? (Mert én nem.:)Csak kicsit beleérzek.)
És természetesen az Atyához imádkozott Jézus. Ő főpap,közbenjáró értünk,a bűnösökért,kik bűneinkkel feszítettük őt keresztfára,időtlen örökkévaló értelemben.És szerintem azzal,hogy a Fiú mindent megkapott az Atyától,attól még megmaradt Fiúnak. Egy Isten az Atyával, Szentlélekkel,egyetemben,de Ő az Atyától származik,és mindent úgy kapott.Ezt alázat,hit,engedelmesség nélkül,szinte lehetetlen felfogni.Nem bántani akarlak ezzel,hanem csak azt mondani,hogy Istenhez való közelség szükséges ennek belátásához,mert egyébként csak élettelen,és összeállíthatalan tudásban lesz részünk.Bepecsételt marad a könyv.Jézus azt mondta az Atya nagyobb nála.Habár egy Isten vele.A Szentlélek aki létrehozza az Isteni egységet,ami több mint egyetértés egy cél érdekében.Tehát más,innen nem értelmezhező,-de képekkel felvázolható dimenzió tulajdonságairól beszélünk.Remélem tudtam valamit segíteni.
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Kedves Ernoe! Abból a dimenzióból ahol Jézus él,mondhatjuk,hogy ismer bennünket,jobban mint mi magunkat.A szellemi dimenzió,mint tudod egészen más természetű,mint a földi.Minél inkább hasonló valaki Istenhez,annál nagyobb ez az ismereti képessége is.Jézus pedig egyenest képe az Örökkévalónak,aki Neki mindent odaadott.Mindent Isteni nagyságrendeben,és tökéletességgel.
El tudod képzelni ezt a magaslatot? (Mert én nem.:)Csak kicsit beleérzek.)
És természetesen az Atyához imádkozott Jézus. Ő főpap,közbenjáró értünk,a bűnösökért,kik bűneinkkel feszítettük őt keresztfára,időtlen örökkévaló értelemben.És szerintem azzal,hogy a Fiú mindent megkapott az Atyától,attól még megmaradt Fiúnak. Egy Isten az Atyával, Szentlélekkel,egyetemben,de Ő az Atyától származik,és mindent úgy kapott.Ezt alázat,hit,engedelmesség nélkül,szinte lehetetlen felfogni.Nem bántani akarlak ezzel,hanem csak azt mondani,hogy Istenhez való közelség szükséges ennek belátásához,mert egyébként csak élettelen,és összeállíthatalan tudásban lesz részünk.Bepecsételt marad a könyv.Jézus azt mondta az Atya nagyobb nála.Habár egy Isten vele.A Szentlélek aki létrehozza az Isteni egységet,ami több mint egyetértés egy cél érdekében.Tehát más,innen nem értelmezhező,-de képekkel felvázolható dimenzió tulajdonságairól beszélünk.Remélem tudtam valamit segíteni.

Drága Steve! Tudom nem nekem írtad, Ernő meg mindjárt válaszol neked, hogy ő tökéletesen érti, amit mondasz...;), de szinte csodállak amiért képes vagy ilyen kacifántosan fogalmazni. Ugye nem tartod bizalmaskodásnak, ha megkérdezem, ezt valamelyik teológiai főiskolán tanítják, vagy netán sokat hallgattad a helyi plébánost, vagy te magad vagy a plébános? Válaszolhatsz priviben is, de egyik megoldás sem szégyellni való.

Valóban kíváncsivá tesz, hogy hol lehet megtanulni ezt a bonyolult fogalmazást! Szerintem ezeket a mondatokat rajtad kívül csak Jászladány, Ernő és természetesen FagyisSzent érti. Ha valakit kihagytam, attól bocsánatot kérek.:656:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére