Jelenleti iv II.

toborzsok

Állandó Tag
Állandó Tag
tizenkilencedik üzenetem

A 18. üzenetben szereplő kisebbik lányom színpadi- és táncművészetet tanul. Szépen sikerültek a vizsgái. Most hazajött szusszanni egyet gyermekkora szigetére, a biztonságot jelentő szülői házba.
 

toborzsok

Állandó Tag
Állandó Tag
huszadik üzenetem

Ha elolvassátok ezt a palackpostát, akkor ebből megtudjátok, hogy hobbim a zenehallgatás, a gitárpengetés, a kertészkedés, de mindenek előtt az, hogy a családom számára ízletes ételeket készítsek.
 

toborzsok

Állandó Tag
Állandó Tag
huszonegyedik hozzászólásom (innentől kezdve nem számolom)

Az előző hozzászólásaimban elmondtam magamról néhány dolgot. Ha valakinek hasonló hobbijai vannak, mint nekem, akkor szívesen megosztanám vele tapasztalataimat és a jó tanácsokat is szívesen fogadnám.
 

biviki87

Állandó Tag
Állandó Tag
fekete - fehér ?

Vannak barátaim, mégis magányos vagyok.
Vannak szép napjaim, mégis boldogtalan vagyok.
Vannak, akik támogatnak, mégis árvának érzem magam.

Nem értem a szövegét, de érzem, hogy jó lehet, mert valahol megérintett.
Nem tudok szó nélkül elmenni mellette... :) Ugyanis szíven ütött, hogy nem érted. Aztán rájöttem, hogy ez attól függ, hogyan élünk, kiket ismerünk, és főleg hogy kit és mit engedünk hatni a szívünkre és az elménkre... Én is érzelmes és ösztönös nő vagyok, de mégis konkrét képek villannak be e mondatokra, és pl. mint egy film, leperegnek a keser-édes pillanatok, a "boldog boldogtalanságok", vagy éppen, hogy hiába vesznek körül rengetegen, ismerősök és barátok vagy akár társak is, néha akkor is olyan egyedül érzem magam, mint az utolsó Dodó-madár... Viszont ilyenkor gyakran eszembe jut Madách Ember tragédiájából az a rész:
"Ha percnyi léted súlyától legörnyedsz,
Emel majd a végetlen érzete.
S ha ennek elragadna büszkesége,
Fog korlátozni az arasznyi lét."
Ezért valahogy úgy gondolom, egyszerűen az életünk része az örök ellentmondások dinamikus változása, és szükségünk van megélnünk ezeket, hogy értékelni tudjuk a jót....
 
Oldal tetejére